[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Viviann Kempington

Siirry alas

Viviann Kempington Empty Viviann Kempington

Viesti kirjoittaja Weka-kitty 05.12.20 16:26

Viviann Kempington Ebe247fbf733912c40ca1ff841a8d7f9a41c6c2c Viviann Kempington 7ffc0e5258da81d43849250928baf60fe47c28f3 Viviann Kempington Eded67df2ffedc945647a33f5d98e1e1a424a4f5
Viviann Kempington A0ce79856085bdf1a605144b2d768d942d4d7c1a Viviann Kempington 05b76239ba8dd1c8d55bfde7a09af8d5eb114129 Viviann Kempington 3afb531f0f625757116c80dc9590531649ae040c
Viviann Kempington 1861562c933804753ec19acc62d2692eca809d0c Viviann Kempington 214b005d29675afea0d582dcbba02b8ce2c0bebf Viviann Kempington Da29d9b8bf34bc9e9fba51343d4ed3af11c1a8d4

Viviann Kempington

Viviann "Viv" Lou Kempington | 15v (28.5.)
♀ | 5lk Luihuinen | Jästisyntyinen | Lesbo


Sauva: Syreenipuinen, ytimenä vamppukissan karva. 10,5 '', erittäin taipuisa

Viv on tummaihoinen nuori nainen, joka on kasvanut viidennentoista vuotensa puolella täyteen, vajaaseen 170cm mittaan. Viv on perusrakenteeltaan melko siro, mutta on vuosien mittaan saanut hieman lihasta, vaikkei se erityisemmin erotukaan. 

Viviannilla on luonnonkiharat kiharat hiukset, jotka ovat miltei aina joko sliipattu kahdeksi nutturaksi pään päälle tai jätetty auki. Hiukset ovat miltei mustat, taittuen tummanruskeaan; sama väripaletti seuraa silmiin, joiden pupilli hädin tuskin erottuu iiriksen tummuudesta. 

Viv suosii tummasävyisiä vaatteita, joissa on helppo liikkua. Hupparit, graafiset t-paidat ja revityt farkut on lainattu suoraan jästien katumuodista, ja Viv erottuukin hyvin jästiläheisellä tyylillään tiukasti koulupukuja pitävistä nuorista melko herkästi. Viv ei omista kasoittain erilaisia vaatteita ja monet tytön vaatteista ovat vanhoja ja kulahtaneita - joskin osaan Viv on itsekin syyllinen revittyään ja kulutettuaan tarkoituksella vaatteita katu-uskottavammiksi. Viv meikkaa kevyesti miltei päivittäin, käyttäen sekaisin velhomaailman kauneustuotteista jästiripsiväriin. Viv pitää hyvä huolta itsestään ja esimerkiksi ihostaan "salaa", yrittäen tavoitella luonnonkauneutta. Luonnonkauneus on kuitenkin melko usein viimeinen asia, jonka Vivistä huomaa, sillä usein kasvoissa on mustelmaa tai naarmua milloin mistäkin käsirysystä tai seikkailusta. 

Viviannin faceclaim on Amandla Stenberg. Kasvot vastaavat kuitenkin aina omaa ikäluokkaa, ja Vivillä on edelleen kasvoissa tiettyä lapsenpyöreyttä ja pehmoisuutta, joka sulaa vuosien myötä pois. 

Viviann Kempington 1dc10658c041cd5d7e8c1bc5591953228593a8afViviann Kempington D8d385327db7108bd67806c645d9532d0fa2d074

Viviann on räiskyvä persoona - tyttö on aina valmiina kaikkeen, mennen välillä hyvinkin pää edellä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Viv on yllytyshullu ja uhkarohkea, yrittäen aina todistella muille olevansa jotakin, mitä ei ehkä todellisuudessa ole; Viv ei siedä itsensä aliarviointia, ja nouseekin hyvin herkästi kapinaan sellaisia ihmisiä vastaan, jotka kehtaavat epäillä häntä ja hänen taitojaan. 
Viviann ei tunne omia - ja usein ei myöskään muiden - rajoja, hypäten tilanteisiin sokkona, odottaen aina elämän vievän hänet oikeaan suuntaan, vaikka loppujen lopuksi harvemmin asiat ovat kääntyneet aivan niin hyvin. Viv on yltiösosiaalinen, aloittaen keskustelun miltei kenen tahansa kanssa, suu täynnä kysymyksiä ja silmät täynnä veijarimaista tuiketta. Viv ottaa vastaan uudet tuttavuudet miltei aina positiivisesti, jopa naiivisti luottaen, mutta tytön mieli muuttuu tuuliviirin lailla, mikäli uusi tuttavuus osoittautuu epämiellyttäväksi yksittäistenkin kommenttien tai vain johtopäätöksien perusteella. 
Viviann on avoin itseensä liittyvistä asioista. Tyttö piilottelee harvoin mitään osaa elämästään, oli kyse jästisyntyisyydestä tai ihmissuhteista, ilmoittaen asiat kuten ne itse näkee, siivoten sanomisiensa jälkiä vasta jälkeenpäin. 
Viv on utelias ja yrittää ottaa kaiken irti Tylypahka-ajastaan, vaikka ei arvosta koulun opetusta samalla tavalla kuin jästimaailmassa tottumiinsa kemian- tai äidinkielentunteihin. Viv kritisoi Tylypahkaa ja sen henkilökuntaa turhankin avoimesti, vaikka todellisuudessa nauttii koulussa olemisesta, muttei vain tunnu löytävän omaa paikkaansa suuressa koulussa. 

"Konflikti oman itsensä kanssa"
Kenties osasyy sille, että Viv ei tunnu olevan aivan kotonaan koulussa tai edes omassa nahassaan on se, että nuori tyttö kamppailee oman seksuaalisuutensa kanssa. Viv ei ole saanut erityisen konservatiivista kasvatusta, mutta on saanut itsenäisesti päähänsä, että viehätys samaan sukupuoleen on väärää. Viv on paininut viimeiset vuotensa itsensä kanssa, välillä uskaltaen raottaa kaapin ovea ja kurkata, mikä olisi mahdollisuus omien pelkojen ulkopuolella; kuitenkin toistaiseksi Viv sulkee jääräpäisesti silmänsä, haluamatta tunnustaa itselleen, puhumattakaan muille, että ei ole hetero.

Viviann Kempington E8aee51eaf9013b937b0f3258ca747b0b7fef624 Viviann Kempington A663d2578f3e1bfcabdb8547c9c54229280d2c0d Viviann Kempington 95ea9e3fc317dcf3cd74c9b6f811816fe46a7638

Viviann Lou Kempington syntyi aikaisin aamulla toukokuun lopulla Walesissa, Rhylin yliopistollisessa sairaalassa Phillipa Kempingtonille ja Eden Farrowille. Phillipa oli vasta hädin tuskin kaksikymmentävuotias lastentarhaopettaja, ja muutaman vuoden vanhempi Eden oli suorittamassa kielitieteiden maisteriopintoja. Viv ei ollut suunniteltu, mutta oli tervetullut lisä pieneen, hieman haparoivaan perheeseen. Vivin syntymän myötä Phillipa ja Eden avioituivat, Phillipa ottaen miehensä sukunimen, jättäen Vivin ainoaksi Kempingtoniksi taloudessa; kolme vuotta Vivin syntymän jälkeen syntyi lapsista keskimmäinen, Antoinette. 
Edenin saatua opintonsa loppuun ja Phillipan asettuessa vakituiseksi työntekijäksi paikalliseen lastentarhaan, aloitti nelihenkinen perhe hyvinkin idyllisen perhe-elämän. Raha oli tiukassa, Edenin tehdessä lähinnä keikkatöitä sen mukaan mitä niitä löysi, mutta viisi vuotta Vivin syntymästä, Antoineten ollessa kolmevuotias, kasvoi perhe vielä yhdellä, Eviannalla. 
Luonnollisesti Vivin mennessä seuraavana vuonna kouluun, ei tyttö voinut olla ylpeilemättä pikkusiskoistaan ja siitä, että hän itse oli isosisko - suhteellisen hyvien numeroiden ja laajan kaveripiirin taakse kuitenkin kätkeytyi perheen epävakaa taloudellinen tilanne, joka söi Viviä itseään, hänen kulkiessa useamman vuoden jo pieneksi jääneessä koulupuvussa, syöden kouluruoalla itsensä täyteen, jotta nuoremmille sisaruksille jäisi kotona illalliselle enemmän. 
Viv eli kymmenen vuotta hyvin tasapainoista, rauhallista elämää, näyttämättä juuri mitään viitteitä sormenpäissä rätisevään taikuuteen. Kuitenkin loppukeväästä, Vivin yhdennentoista syntymäpäivän tienoilla sai kymmenvuotias tyttö Eviannan lelun levitoimaan huoneen poikki. Outo, hämmentävä tunne sai Vivin vanhemmat ja Vivin itsensä raapimaan hyvän tovin päätään, ennen kuin postilaatikkoon kolahti kirje Tylypahkasta ja Viv pääsi aloittamaan koulutaipaleensa uudessa koulussa. 


MIELTYMYKSET


Ruoka ja juoma: Tomaattinen lihapata ja Coca-cola
Oppiaine: PVS
Vuodenaika: Kevät
Juhla: Joulu
Kasvi: Kurjenmiekka
Tuoksu: Sateen jälkeinen kaupunki
Paikka: Rhyllin SeaQurium


Viimeinen muokkaaja, Weka-kitty pvm 30.06.21 11:38, muokattu 4 kertaa
Weka-kitty
Weka-kitty
Puuskupuhin tuvanjohtaja
Puuskupuhin tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 706
Join date : 27.08.2020
Ikä : 22

Takaisin alkuun Siirry alas

Viviann Kempington Empty Suhteet

Viesti kirjoittaja Weka-kitty 10.12.20 6:46Alecia Ivanova; Nössöt Unitedin jäsen, etäinen tuttu
Alecia oli Vivin ensimmäisinä kouluvuosina usein Scarletin, Vivin ja "Nössöt Unitedin" menoissa mukana, onnistuen saamaan itsensä ja muut vaaraan kerran jos toisenkin. Viv ei ole nähnyt Aleciaa pitkään aikaan koulussa, jokseenkin huolissaan tytön olinpaikasta.

Athena Devine; tuvanjohtaja, epämääräinen inhon ja kunnioituksen kohde
Viviann ei ole koskaan ollut erityisen mieltynyt tuvanjohtajaansa; Vivin jouduttua ongelmiin kerran jos toisenkin, on hän saanut tuta Athenan pettymyksen niskassaan. Viv puhuu Devinestä paljon pahaa ja yrittää kenties sillä pönkittää myös omaa asemaansa muiden silmissä, mutta todellisuudessa Viv kunnioittaa ja haluaa hakea Athenan hyväksyntää.

Belinda Branwenn; Nössöt Unitedin jäsen, etäinen tuttu
Linda on "Nössöt Unitedin" pitkäaikainen jäsen, joka on tosin siirtynyt etäiseksi Vivin silmissä. Viv ei ollut lainkaan tyytyväinen Lindan paljastaessa syyskestien takana olleet henkilöt, mutta yrittää olla käyttämättä tätä Lindaa vastaan - onhan Viv itsekin laulanut oman päänsä säilyttääkseen muiden tekemisistä.

Briallan Whitfield; Nössöt Unitedin jäsen, tuttava
Bri on Vivin silmissä hyvin hellyyttävä, jotenkin kissanpentumainen oppilas. Viv ei voi sanoa kunnioittavansa millään tapaa Britä, mutta kuuntelee valvojaoppilasta lähinnä sen takia, ettei Brin päästä katkeaisi verisuoni stressistä. Vaikka Bri on Viviä vuotta vanhempi, näkee tyttö tämän ikään kuin pikkusiskon asemassa, jonkinlainen suojeluvietti saaden Vivin hakeutumaan kiusaamaan Britä silloin tällöin tämän nähdessään.

Clementine Knox; etäinen kaveri, ihailun kohde
Knox on Viville eräänlainen mysteeri; Viv on ehdottoman viehättynyt punapäisestä luihuisesta ja hakeutuu herkästi tämän seuraan, mutta tuntee usein menevänsä ajatuksissaan ja sanoissaan sekaisin Knoxin läsnäollessa. Viv haluaisi tutustua tyttöön paremmin, ja onkin velhotupakoiden äärellä vaihtanut silloin tällöin ajatuksia Knoxin kanssa, mutta tuntuu aina menevän päiväkausiksi solmuun Knoxin kanssa juteltuaan.

Corvus Fernvale; inhon kohde
Viv on ottanut milte yhteen Corvuksen kanssa kerran tai pari. Corvus antoi itsestään heti ensialkuun melko niljakkaan kuvan, joka sai Vivin niskavillat pystyyn, ja Corvuksen lyötyä Zachariah Quintonin pää kipeästi pöytään riitaa haastaessaan joulun alla, toimi Viv juhlien portsarina ja toimitti Corvuksen pihalle maanalaisesta kylpyhuoneesta. Tästä eteenpäin Viv on halveksinut Corvusta avoimesti.

Eden Villan; etäinen kaveri
Eden on Viville hivenen etäinen, mutta hyvä kaveri; Edeniä ja Viviä yhdistää sama kiusanteon tarve ja huumorintaju, joka useimmiten ajaakin luihuiset samojen asioiden äärelle, ottaen milloin kenetkin silmätikukseen.

Emrys Wyllon; inhon kohde
Emrys on Vivin silmissä Tylypahkan yksi suurimmista likatahroista; hemmotellun ja ylimielisen oloinen Emrys raastaa Vivin hermoja ja todellisuudessa menee myös erittäin vahvasti ihon alle. Emryksen haukuttua Viviä kuraveriseksi varastettuaan Vivin sauvan käsirysyn tämän, Gala Andrewsin, Zachariah Quintonin ja Vivin välillä, laskivat Emryksen pisteet nopeasti pohjamutiin. Viv kävi hakemassa toisen käsirysyn aiheuttaen sauvansa takaisin Zachin kanssa, jonka jälkeen Viv on inhonnut poikaa syvästi niin varastelusta, valehtelusta kuin inhoista haukkumanimistä.

Erin Blackburn; tuttu, epämääräinen kaveruus
Erinin ja Vivin suhde alkoi hyvin kivikkoisesti, Oliver Ackerhoganin käskiessä nuoremman Vivin passittaa Erin tupaansa. Viv ja Erin eivät ole koskaan tulleet suoranaisesti toimeen, ja ovat olleet melko monessa asiassa toisiaan vastaan avoimestikin, mutta nykyään Viv kunnioittaa jollain tasolla Eriniä ja laskee tuon jopa kaverikseen Vivin itsekin kasvettua ja ymmärrettyä, ettei alkuvaikutelma aina ole se kaikkein todellisin.

Gala Andrews; inhon kohde, epämääräinen kunnioitus
Gala ja Viv ovat tutustumisestaan asti olleet jokseenkin vastakkain; kaksikko päätyi Iskunkiertokujalle Zachariah Quintonin kanssa, jossa Gala tuli miltei kidnapatuksi. Viv puolusti tällöin blondia oikeudentajunsa mukaan, mutta myöhemmin Gala ja Viv ovat ottaneet kerran jos toisenkin yhteen niin verbaalisesti kuin fyysisestikin. Vaikka Viv inhoaa Galan nirppanokkaisuutta ja ylpeyttä, on Vivin pakko myöntää kunnioittavansa Galaa ainakin jollain tapaa tämän tasattua tilit Vivin palauttamasta sauvasta, kertomalla Scarlett Sniderin suunnitelmasta Vivin pään menoksi.

Hamlet Sasania; tuttu
Hamlet on Viville lähinnä säälin kohde; kukkaispojaksi Vivin nimeämä Hamlet on pehmeäluonteinen ja kiltti, joka saa tämän Vivin silmissä pikkuveljen asemaan. Viv ei välttämättä hakeudu Hamletin seuraan itse, mutta kumpikin on usein paikalle kun toiselle sattuu ja tapahtuu. Viv ei tätä muista, mutta Viv tarjoutui Hamletin pariksi tanssiaisissa, jottei Hamletin sisar Ophelia pääsisi kiusaamaan Hamlettia parittomuudesta.

Ophelia Sasania; inhon kohde
Ophelia nousi Viviannin inhokkilistalle kärkeen hyvin pian kaksikon tutustuttua. Ophelian ylpeys sai Vivin ärsyyntymään tälle kerran toisensa jälkeen. Kaikki kärjistyi tanssiaisissa Vivin kolmannen luokan kesänä järjestetyissä tanssijaisissa, jossa lemmenjuomalla myrkytetty Ophelia suuteli Viviä. Viv ei tätä itse muista, oltuaan itsekin lemmenjuoman vaikutuksen alaisena, mutta on kuullut tapahtumista ja kieltää tapahtuman täysin. Ophelian lähdettyä koulusta, on Viv pyrkinyt olemaan suomatta ajatustakaan tälle.

Scarlett Snider; epäluotettava entinen ystävä
Scarletilla ja Vivillä on Tylypahkassa kenties pisin suhde. Kaksikon ystävyyteen on liittynyt paljon ylä- ja alamäkiä, kaiken alkaessa kaksikon raahatessa "Nössöt United"-porukka kiellettyyn metsään. Tämä ei ole jäänyt kaksikon tuttavuuden aikana ainoaksi metsäreissuksi, vaan Viv ja Scarlett ovat päätyneet kiellettyyn metsään useamman kerran uudestaan, jopa jälki-istunnon muodossa.
Viv unohti kurpitsajuhlien liemen myötä valtaosan muistoistaan Scarletin kanssa. Liemi pyyhki pahoja muistoja pois, ja tämän takia esimerkiksi Scarletin murhayritykset ja liiallisuuksiin menevät tappelut ovat hävinneet Vivin mielestä, joskin Viv tietää jotakin puuttuvan. Kadonnut on myös tieto siitä, että Viv yritti suudella virheellisen lemmenjuoman alaisena Scarlettia, tämän ollessa Vivin vihatuin henkilö.
Vivin menetettyä ikävät muistonsa Scarletin kanssa, Viv läheni taas tämän kanssa ja luki tytön parhaaksi ystäväkseen, aiheuttaen kansliapaloa ja milloin mitäkin koulussa, mutta Vivin nähtyä ensi kertaa muistinsa mentyä Scarletin polttavan Wilson Myerscoughin hiukset brutaalisti, alkoi Vivin ja Scarletin ystävyys rakoilla. Vivistä "tyhjästä tullut" väkivalta ei sovi hänen kuvaansa Scarletista, ja kuultuaan pian tämän jälkeen Gala Andrewsilta Scarletin pyytäneen Galaa saamaan Vivin sairaalakuntoon jotta Viv oppisi kunnioittamaan Scarlettia, on Viv alkanut inhota, jopa pelätä Scarlettia; hän pitää vielä tiedon Scarletin petoksesta itsellään, mutta se patoutuu Vivin sisällä, saaden tuon ärtyisäksi ja ahdistuneeksi Scarletin seurassa.

Shawn Andrews; professori, kunnioittaa
Shawn Andrews hiillosti Viviä kielletyn metsän tapahtumista Damien Lukaksen kuoleman jälkeen. Viv on tästä keskustelusta lähtien kunnioittanut Andrewsia suuresti, sillä Shawn mursi Vivin puolustuksen ja sai tämän puhumaan ensi kertaa täyttä totta metsän tapahtumista. Professori Andrewsin tunnit ovat Viville kovin mieleisiä ja hän haluaa todistaa kykynsä pimeyden voimilta suojautumisen parissa, vaikka usein pimeyden voimien monsterit ja loitsut saavatkin Vivin aidosti pelokkaaksi. Viv luuli jonkin aikaa virheellisesti Shawnin olevan Gala Andrewsin isä.

Silvius Nero; Rohkelikon tuvanjohtaja, pelonsekainen kunnioitus
Vivin neljännen vuoden aikana koulussa rohkelikkojen tuvanjohtajana aloittanut Silvius Nero on saanut heti ensikättelyssä Vivin pelonsekaisen kunnioituksen selviteltyään Vivin ja Galan välillä ollutta käsirysyä ilman suurta empatiaa tai hellyyttä herjoja päälleen saanutta Viviä kohtaan. Neron peikko, Bob, on Vivin mielestä vuosisadan huvittavin asia, ja tyttö jaksaa vitsailla Bobista ja peikonräkäpasteijoista.

Wilson Myerscough; epämiellyttävä tuttavuus
Wilsonin ja Vivin suhde ei ole ruusuinen; Viv ei ole aivan varma, miksei pidä Wilsonista - sen lisäksi, että Wilson on ylimielinen ja hankala - ja on oppinut inhoamaan Wilsonia lähinnä Scarlett Snideriltä. Scarletin poltettua Wilsonin hiukset ja Wilsonin jouduttua sairaalasiipeen Vivin saattamana, on Vivin inho muuttunut vähitellen sääliksi.

Yahaira Keppler; hyvä tuttava
Yahaira on Vivin tuoreimpia tuttavuuksia. Viv tulee toimeen puheliaan Yahairan kanssa, vaikka kokeekin Yahairan kenties jokseenkin itseään tyhmemmäksi kaksikon ensitapaamisella tullessa esille, ettei Yahaira tiedä mannerten sijainteja. Viv kuitenkin nauttii tytön seurasta ja pyrkii parantamaan kaksikon ystävyyttä.

Zachariah Quinton; ystävä
Zach tuli Vivin ystäväksi jollain tapaa yllättäen. Zach oli mukana Vivin kierroksella Iskunkiertokujalle ja on ollut monesti taustalla monissa Viville käyneissä seikkailuissa, mutta Viv on alkanut tutustua Zachiin vasta neljännellä luokalla ollessaan. Hieman hönö, sympaattinen ja lojaali Zach on Vivin silmissä kunnioitettava ja hauskaa seuraa, ja kaksikon raahattua milloin simakanistereita ja milloin vapauttaessa haamukoiria, on Viv alkanut toivoa Zachista itselleen parempaakin ystävää.

Weka-kitty
Weka-kitty
Puuskupuhin tuvanjohtaja
Puuskupuhin tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 706
Join date : 27.08.2020
Ikä : 22

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa