[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Corvus Fernvale

Siirry alas

Corvus Fernvale Empty Corvus Fernvale

Viesti kirjoittaja aivokooma 06.12.20 0:44

Corvus Fernvale 3e67c910Corvus Fernvale 4c6f1a10Corvus Fernvale 44410Corvus Fernvale 7346a810
Corvus Fernvale 6e62d510Corvus Fernvale Ezgif-12Corvus Fernvale 88061710Corvus Fernvale Fef5bd10
Corvus Fernvale C4147010Corvus Fernvale Ezgif-10Corvus Fernvale 81697710Corvus Fernvale Ed407b10

Nimi: Corvus Gustaf Fernvale
Ikä: 15 vuotta
Kansallisuus: Wales, Britannia
Status: elossa
Seksuaalinen suuntautuminen: ei tiedossa

Tupa: Rohkelikko
Luokka-aste: 5.lk
Mörkö: Yksin jääminen
Taikasauva: Punatammea, melko taipuva, ydin threstralin häntäjouhea
''Kuulet tietämättömien usein sanovan, että punatammi on erehtymätön merkki omistajansa kiivaasta luonteesta. Itse asiassa punatammen ihannepari omaa ainutlaatuisen nopeaa reaktiokykyä, tehden siitä täydellisen kaksintaistelusauvan. On havaittu että sen ihanneparilla on kevyt kosketus ja hän on nopeaälyinen ja mukautumiskykyinen. Hän on usein omaperäisten, tavaramerkkiloitsujen luoja, sekä hyvä velho tai noita pitää vierellään taistelussa.''Corvus on solakkavartaloinen nuorukainen joka omistaa suklaan ruskeat, laineikkaat, lyhyeen muotoon leikatut hiukset. Hänen kasvoja koristaa nenänvarren ylitse kulkeva arpi joka on ollut varmasti melko inhan näköinen tuoreena. Silmät ovat väriltään kuin tummaa suklaata. Pukeutuminen on aina puhdasta vaatekerrastoa kalliilla maulla varustettuna sillä pikkurahasta heidän perheellään ei ole koskaan ollut puutetta. Corvus tuoksuu usein juuri poltetulta savukkeelta joka on hieman ristiriidassa puhtauteen. Hänen tavaramerkikseen on tullutkin se että korvanlehden takaa löytyy lähes aina yksi sormin taitavasti kääritty savuke. Kouluajan ulkopuolella kun vähemmän muodollinen pukeutuminen on sallittua Corvus tykkää pukeutua vapaammin, kenties johonkin mukavaan huppariin ja tennareihin.

Corvuksen luonne on sekametelisoppa vähemmän hyvässä harmoniassa kaikenlaista. Päällisin puolin Corvus on hyvin charmantti seuramies kenelle tahansa. Kehvelin mielen ja ääreis hyvien sosiaalisten taitojensa takia Corvus kykenisi myymään melko varmasti vaikka hiekkaa aavikolla vastaantulevalle.
Kääntöpuolensa löytyy myös Fernvalen pojalta nimittäin kaiken edellä mainitun pintaraapaisun alle kätkeytyy impulsiivisuus joka tulee ilmi erilaisten ärsykkeiden takia etenkin jos Corvus ei saavuta haluamaansa - tai jos jokin tai joku ei miellytä häntä.
Nyrkit ovat puhuneet paljon - ehkä liikaakin - Corvuksen elämän aikana kun sanat eivät ole enää riittäneet. Tämän seikan vuoksi poikaan liitetään jonkinlainen rentun ja pahan pojan maine useimmiten oli kyseessä mikä tahansa seura. Osa ihannoi ja osa halveksii käyttäytymistä.
Paheellinen käytös on suurimmaksi osaksi periytynyt ja opittu rakkaalta isältään jonka harkitsematon käytös on langennut myös poikaansa kohtaan verbaalisesti ja fyysisesti. Asiasta ei sen koommin ole saanut puhua kotona tai sen ulkopuolella ikäänkuin perheen isällä olisi oikeus välillä hakata lastaan raivonpuuskissa. On selvää että asia on jättänyt kirjaimellisestikin arpensa Corvukseen ja pojalla ei ole kaikki niin hyvin mitä antaa olettaa. Haavoittuvaista puoltaan Corvus pyrkii keinolla millä hyvänsä pitämään salassa uskoen että sen näyttäminen muille tekee hänet heikoksi velhoksi. Corvuksella on takana pitkään valvottuja öitä ollessaan kovin ahdistunut omassa nahassaan paineista joita oma isänsä eri toten hänen nuorille harteille on langettanut. Pitää menestyä opinnoissaan ja pärjätä elämässä joka näyttää välillä pirun toivottomalta hänen silmin.

Corvus on opiskellut ensimmäiset neljä vuotta Durmstrangin instituutissa välttävin arvosanoin. Kyseisen koulun professorit ja rehtori kyllästyivät pojan hällä väliä- asenteeseen joka ei ottanut muuttuakseen. Yhtälöön lisättiin vielä Corvuksen koiruudet ja ilkivalta oli erotus ehdottoman lähellä. Vaihto-oppilaana Tylypahkaan lähtö oli viimeinen hätähuuto hänen perheeltään ongelmanuoreksi nimitetyn poikansa mahdolliseen asenteen muutokseen. Maiseman vaihdos ei tullut mieluisana Corvukselle.
Fernvale on puhdasverinen velhosuku jonka juuret ovat kotoisin Walesista, Britanniasta. Sukunimi on melko tunnettu alamaailman keskuudessa sillä Corvuksen isoisoisä Finley Fernvale perusti kaapparibisneksen joka sittemmin on siirtynyt Corvuksen isän Theron Fervalen omistukseen. Kaapparibisnes ei liiemmin kestä suoraa päivänvaloa, mutta on siloiteltu hyvinkin huomaamattomaan toimintaan ja kontakteihin. Perheyrityksen tuottojen myötä Fernvalen perhe on varsin varakas mikä kieltämättä näkyy heidän pröystäilevässä vaatetuksessa ja kieltämättä myös olemuksessaan.


Corvus Fernvale Whbw5IECorvus Fernvale EhODHlpCorvus Fernvale UZRacZVCorvus Fernvale IIgD3AB
aivokooma
aivokooma
Pääparantaja
Pääparantaja

Viestien lukumäärä : 16
Join date : 05.09.2020

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa