[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Corvus Fernvale

Siirry alas

Corvus Fernvale Empty Corvus Fernvale

Viesti kirjoittaja aivokooma 06.12.20 0:44

I'm fucked up, I'm black and blue
I'm built for it, all the abuse
I got secrets that nobody knows

Corvus Fernvale C9575e27b73021208cf2c63225bc87f0Corvus Fernvale F795f9291d0812ac36937a46fd8e073dCorvus Fernvale 769c7c6529bd58c6e9e0886e54e715b6
Corvus Fernvale 8051ac0c5fcddcb796c2c923df6ea24fCorvus Fernvale 803ac7efd5840d25b21771d84c060e02Corvus Fernvale F01c1e0c24c3d3461670b0314961b0d3
Corvus Fernvale 8e12829f0cbf52907760189cdaa8cd9bCorvus Fernvale F9a59cb78ed6484645d49dd9180468f7Corvus Fernvale 5ead50cd3ccc7531fe0f52006d906bac

Nimi: Corvus Gustaf Fernvale
Ikä: 15 vuotta
Kansallisuus: Wales, Britannia
Status: elossa
Seksuaalinen suuntautuminen: oletettavasti biseksuaali

Tupa: Rohkelikko
Luokka-aste: 5.lk
Taikasauva: Punatammea, melko taipuva, ydin threstralin häntäjouhea
‘’Kuulet tietämättömien usein sanovan, että punatammi on erehtymätön merkki omistajansa kiivaasta luonteesta. Itse asiassa punatammen ihannepari omaa ainutlaatuisen nopeaa reaktiokykyä, tehden siitä täydellisen kaksintaistelusauvan. On havaittu että sen ihanneparilla on kevyt kosketus ja hän on nopeaälyinen ja mukautumiskykyinen. Hän on usein omaperäisten, tavaramerkkiloitsujen luoja, sekä hyvä velho tai noita pitää vierellään taistelussa.’’

Corvus on solakkavartaloinen nuorukainen joka omistaa suklaanruskeat, laineikkaat, lyhyeen muotoon leikatut hiukset. Hänen kasvoja koristaa nenänvarren ylitse kulkeva arpi joka on ollut varmasti melko inhan näköinen tuoreena. Silmät ovat väriltään kuin tummaa suklaata. Pukeutuminen on aina puhdasta vaatekerrastoa kalliilla maulla varustettuna sillä pikkurahasta heidän perheellään ei ole koskaan ollut puutetta. Corvus tuoksuu usein juuri poltetulta savukkeelta joka on hieman ristiriidassa puhtauteen. Hänen tavaramerkikseen on tullutkin se että korvanlehden takaa löytyy lähes aina yksi sormin taitavasti kääritty savuke. Kouluajan ulkopuolella hän tykkää pukeutua vapaammin, kenties johonkin mukavaan huppariin ja tennareihin.
Corvuksen luonne on sekametelisoppa vähemmän hyvässä harmoniassa kaikenlaista. Päällisin puolin Corvus on hyvin charmantti seuramies kenelle tahansa. Kehvelin mielen ja ääreis hyvien sosiaalisten taitojensa takia Corvus kykenisi myymään melko varmasti vaikka hiekkaa aavikolla vastaantulevalle.

Kääntöpuolensa löytyy myös Fernvalen pojalta nimittäin kaiken edellä mainitun pintaraapaisun alle kätkeytyy impulsiivisuus joka tulee ilmi erilaisten ärsykkeiden takia etenkin jos Corvus ei saavuta haluamaansa - tai jos jokin tai joku ei miellytä häntä.
Nyrkit ovat puhuneet paljon - ehkä liikaakin - Corvuksen elämän aikana kun sanat eivät ole enää riittäneet. Tämän seikan vuoksi poikaan liitetään jonkinlainen rentun ja pahan pojan maine useimmiten oli kyseessä mikä tahansa seura. Osa ihannoi ja osa halveksii käyttäytymistä.
Paheellinen käytös on suurimmaksi osaksi periytynyt ja opittu rakkaalta isältään jonka harkitsematon käytös on langennut myös poikaansa kohtaan verbaalisesti ja fyysisesti. Asiasta ei sen koommin ole saanut puhua kotona tai sen ulkopuolella ikäänkuin perheen isällä olisi oikeus välillä hakata lastaan raivonpuuskissa. On selvää että asia on jättänyt kirjaimellisestikin arpensa Corvukseen ja pojalla ei ole kaikki niin hyvin mitä antaa olettaa.

Corvus on opiskellut ensimmäiset neljä vuotta Durmstrangin instituutissa välttävin arvosanoin. Kyseisen koulun professorit ja rehtori kyllästyivät pojan hällä väliä- asenteeseen joka ei ottanut muuttuakseen. Yhtälöön lisättiin vielä Corvuksen koiruudet ja ilkivalta oli erotus ehdottoman lähellä. Vaihto-oppilaana Tylypahkaan lähtö oli viimeinen hätähuuto hänen perheeltään ongelmanuoreksi nimitetyn poikansa mahdolliseen asenteen muutokseen. Maiseman vaihdos ei tullut mieluisana Corvukselle.
Fernvale on puhdasverinen velhosuku jonka juuret ovat kotoisin Walesista, Britanniasta. Sukunimi on melko tunnettu alamaailman keskuudessa sillä Corvuksen isoisoisä Finley Fernvale perusti kaapparibisneksen joka sittemmin on siirtynyt Corvuksen isän Theron Fervalen omistukseen. Kaapparibisnes ei liiemmin kestä suoraa päivänvaloa, mutta on siloiteltu hyvinkin huomaamattomaan toimintaan ja kontakteihin. Perheyrityksen tuottojen myötä Fernvalen perhe on varsin varakas mikä näkyy heidän pröystäilevässä vaatetuksessa ja kieltämättä myös olemuksessaan.

''I'm not totally useless. I can be used as a bad example.''


Corvus Fernvale Whbw5IECorvus Fernvale EhODHlp

Terävän katseen takana vaanii pelko

Suklaanruskeat silmät kätkevät taakseen riipivän pelon yksinäisyydestä, ulkopuolelle jäämisestä. Siitä ettei kukaan hyväksyisi häntä. Lukuisat herjat isäukoltaan kuultuna ovat saaneet Corvuksen itsetunnon häilymään välillä pohjamudissa vaikka ulospäin ei vaikuta asioiden olevan niin huonosti mitä todellisuudessa onkaan. Huonovointisuus ilmentyy muun muassa helposti syttyvänä aggressiivisuutena johon tarvitaan suurimmassa määrin vain langan ohut ärsyke.
Myös useat isältä pojalleen heitetyt riipivät kidutu-loitsut ovat tehneet hallaa Corvuksen mielelle ja aikuisiän saavuttaessaan voi asialla olla mittavan suurella mittapuulla kohtalokkaat merkitykset nuoren velhon mielenterveyteen.


Viimeinen muokkaaja, aivokooma pvm 11.07.21 19:38, muokattu 6 kertaa
aivokooma
aivokooma
Pääparantaja
Pääparantaja

Viestien lukumäärä : 49
Join date : 05.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Corvus Fernvale Empty Vs: Corvus Fernvale

Viesti kirjoittaja aivokooma 18.06.21 15:31

Suhteet Tylypahkan sisällä


Emrys Wyllon - Tupatoveri, jollain mittapuulla hyvin tärkeäksi tullut kaveri. Corvus kokee Emryksen seuran hyväksi sillä he jakavat samanlaista mieltä keskenään. Corvus on valmis tekemään hyvän kaverinsa puolesta uhrauksia jotta saa hänet pysymään vierellään.

Zachariah Quinton - Säälittävä nilviäisen roolin Corvuksen silmissä saanut luihuinen jonka kanssa Corvuksella tuli yhteenotto melkein ensimmäisinä päivinä kun hän saapui Durmstrangista Tylypahkaan. Ilkeämmän puoleinen suukopu vaihtui fyysiseksi kun Corvus kävi luihuisen kraiveleihin kiinni kiukunpuuskassaan ja pamautti hänen päätään pöytään.
Corvus pitää Zachia nössönä lavertelijana.

Catt Ajax - Hottis tupalainen jota voisi vähän kurittaa ja paijata. Catt on Corvuksen silmissä sopivan kipakka pakkaus jonka voisi kesyttää tarpeen vaatiessa.

Thomas Raleigh - Tupalainen joka on saanut Corvuksen silmissä machon rääväsuun tittelin. Ei jää yhteen kertaan kun Tom ja Corvus ovat huudelleet toisilleen solvauksia.

Milo Nithercott - Tupansa valvojaoppilas ja fanaattinen huispaajanpelaaja jonka kanssa sopivaa kieltä Corvus ei ole keksinyt sillä Milo tuntuu puhuvan aina vain huispaamisesta.

Clementine Knox - Corvuksen silmät selälleen saanut upea punatukkainen ilmestys luihuisten tuvasta jonka kanssa pojalla oli heti ensimmäisenä saapumisiltanaan kovaa flirttiä ja lupautumista tanssipariksi. Asiat eivät päättyneet kuitenkaan Knoxin haluamalla tavalla joten Corvus sai jonkinlaisen iljettävän iskijän maineen.

Vivian Kempington - Ensimmäinen aate Vivistä oli rasittava, isoegoinen Zachin kaveri jonka seuraan Corvus kuin vittuuttaan aina tuppaantuu tietäen jo oman läsnäolonsa ärsyttävän Viviä suuresti. Tutustuttuaan enemmän Corvus on alkanut naljaillun ohessa pitää tyttöä ihan hyvänäkin noitana.

"Winifred" Hydrangea Valerii - Tupatoveri joka on nopea noita liikkeissään. Corvus nauttii paljon Freddien seurasta sillä nuori noita vie ajatuksia muualle ja on Corvuksen kanssa yhtä spontaania lajia. Nättikin vielä!

Leonid Volkov - Volkov on ennestään tuttu Corvukselle Durmstrangista sillä venäläinen velho vietti paljon aikaa Corvuksen niinsanotussa laumassa. Leonidilla ja Corvuksella on vahva ystävyysside joka on nivoutunut ja lujittunut ajansaatossa lähes murtumattomaksi.

Erin Blackburn - Vitun auktoriteettifriikki Luihuisten valvojaoppilas johon Corvus ei luota pätkän vertaa. Heillä on ollut tulehtuneet välit jo pidemmän aikaa eikä asiaa edesauta Erinin mahdolliset kieroilut Corvusta kohtaan.
aivokooma
aivokooma
Pääparantaja
Pääparantaja

Viestien lukumäärä : 49
Join date : 05.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa