[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alecia Ivanova

Siirry alas

Alecia Ivanova Empty Alecia Ivanova

Viesti kirjoittaja Eyon 03.09.20 18:38

PERUSTIETOA

Bring me home in a blinding dream
Through the secrets that I have seen
Wash the sorrow from off my skin
Show me how to be whole again


Alecia Ivanova 13d4421946a04021710e42171d23f1de

Nimi: Alecia ("ylväs, aatelinen") Amber ("jalokivi")  Ivanova (Иванова)
Lempinimet: Liz, Cia (by: Scarlett Snider), Gäätätyttö (by: Scarlett Snider)
Ikä: 15-vuotta (s. 20. kesäkuuta)
Horoskooppi: Kaksonen
Sukupuoli: Nainen
Siviilisääty: Naimaton (parisuhteessa Alexander Sorokinin kanssa 08. toukokuuta 2020 ››)
Status: Elossa
Verisääty: Puoliverinen (paperilla puhdasverinen
Kotimaa: Venäjä (Росси́я, Rossija)
Kansalaisuudet: Venäjän ja Iso-Britannian kansalainen
Kielitaito: Englanti ja Venäjä
Pituus: 165cm
Paino: 50kg
Hiustenväri: Vaaleat (värjätty ruskeiksi)
Silmienväri: Sininen
Faceclaim: Bogdana Kadritskaya
Tunnusmusiikki: Linkin Park - Gastle of Glass

Alecia Ivanova 1e02d22ad3c0577f9e55d515ea93024e

FAKTATIETOA

Tupa: Luihuinen
Luokka-aste: 5lk
Taikasauva: Siperianlehtikuusta, 11'', ytimenä myrskylinnun pyrstösulka, taipumaton
Lemmikki: Pepper niminen gäätä
Liittoumat: Nössöt United! (by: Viviann Kempington), Tylypahka, Ivanova family
Suojelius: Ei tiedossa
Mörkö: Hukkuminen

Alecia Ivanova 315e7f2ed2d0b175586d279998116ff4

MIELTYMYKSET

Ruoka: Borssikeitto
Juoma: Neilivesi
Oppiaine: Yrttitieto, mytologia
Vuodenaika: Talvi
Juhla: Venäläinen uusivuosi
Kasvi: Sinitähti
Tuoksu: Laventeli
Paikka: Koti Moskovassa, Tylypahkassa puolestaan tähtitorni ja kasvihuoneet

Alecia Ivanova ParchedSecondFulmar-size_restricted

Ulkonäkö: "Pieni ja siro", niillä sanoilla hänen isänsä on aina kuvaillut tytärtään. Alecia on perinyt ulkonäkönsä oikeastaan täysin isältään. Hänellä on kapeat, terävät kasvot sekä täyteläiset huulet, heleän vaalea ihonväri sekä pieni ja laiha ruumiinrakenne. Siniset silmänsä Alecia on kuitenkin perinyt äidiltään, kuten myös nenänsä muodon. Pituutta 15 vuotiaalta tytöltä löytyy vaivaiset 165cm ja painoa 50kg, mutta iän karttuessa myös tässä nuoressa neidissä tullaan varmasti näkemään kasvamisen sekä murrosiän merkkejä. Alecialla on molemmissa korvissaan lävistysreiät, joissa hän tykkää pitää milloin mitäkin erilaisia korvakoruja. Vaatteissa tämä nuori Luihuisten tuvan oppilas suosii kaikkea sitä, mikä näyttää ja tuntuu mukavalta päällä. Hameet, erilaiset farkut sekä neuleet ja mekot ovat tällä hetkellä tytöllä kovassa kulutuksessa perinteisen koulupuvun lisäksi, johon hän sonnustautuu ottaessaan osaa Tylypahkassa oppitunneille ja muihin virallisiin tilaisuuksiin.

Luonne: Alecia vaikuttaa ulkonäkönsä puolesta mitä kilteimmältä naapurintytöltä, ja sitä hän ainakin osittain myös on. Siinä, missä tyttö on perinyt paljon ulkonäöllisiä piirteitä isältään, on hän perinyt äidiltään enemmän luonteenpiirteitä. Alecia osaa olla temperamenttinen sille päälle sattuessaan, aivan kuten äitinsä. Häneltä löytyy kuitenkin myös tietynlaista empatiakykyä, jonka hän on, valitettavasti, opetellut piilottamaan Ivanovien suvun tiukan linjauksen opettamana. Alecia on myös ikuinen kujeilija, haaveilija sekä omien polkujensa kulkija. Jo pienestä pitäen hänestä on yritetty kasvattaa hyväkäytöksistä, arvonsa sekä paikkansa tuntevaa nuorta neitiä, mutta suonissa virtaava veri joka vetää hänen isänsä nuoruuteen katsoessa kohti vapautta, tuppaa aina ajoittain laittamaan vastaan. Alecia osaa kyllä käyttäytyä mikäli niin haluaa, hän tutustuu mielellään uusiin ihmisiin, mutta on eri asia keille hän uskaltaa avata sydäntään ja mieltään avoimemmin. Alecia ei ole ilkeä, vaikka hänen suustaan saattaakin aina silloin tällöin lipsahdella ulos sammakoita. Kuten on jo todettu, hän on hyvin pitkälti isänsä tyttö ja tullut häneen paljon enemmän, kuin äitiinsä.

Alecia Ivanova 4dOYTschuokXA175bjdOV4NPQaa4BtXi6odPh3leYro

Historia: Alecia Ivanova syntyi 20. kesäkuuta Moskovassa. Hänen vanhempansa ovat nimeltään Roman Ivanov ja Evangeline Ivanova. Jo heti syntymänsä jälkeen Alecia sain kaksoiskansalaisuuden, tehden hänestä näin ollen sekä Venäjän, että Iso-Britannian kansalaisen äitinsä sukujuurien takia. Alecia varttui Ivanovien kartanossa tiukassa kotiopetuksessa, josta pitkälti vastasi hänen oma isoäitinsä Elena Ivanova. Jo pienestä pitäen Alecia on opetettu kunnioittamaan suvun vanhimpia, hänelle on opetettu historiaa sekä venäjän ja englannin kieltä. Alecian pääsääntöisiä leikkikavereita olivat koko hänen lapsuutensa ajan Konstantin sekä Andrei Ivanov, jotka ovat tytön pikkuserkkuja. Alecia sai kutsun Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun täytettyään muiden ikäistensä lasten tavoin 11-vuotta. Hän aloitti opintonsa Tylypahkassa 27. huhtikuuta 2020 Luihuisten tuvan oppilaana, aivan kuten isänsä aikoinaan.

Ensimmäinen kouluvuosi Tylypahkassa
Juonipaljastus:
Alecian ensimmäinen kouluvuosi Tylypahkassa vierähti rauhallisissa merkeissä. Hän tutustui uusiin ihmisiin, joihin lukeutuivat muun muassa Scarlett Snider, Brillian Whitfield, Belinda Branwenn, Uffe Jørgensen, Hamlet Sasania, Wendy Garmen sekä Viviann Kempington. Ensimmäisenä vuotena hän törmäsi myös vanhaan perhetuttuunsa, Alexander Sorokiniin, joka saapui Tylypahkaan opiskelemaan vanhempiensa pakottamana. Alecia tapasi myös eräässä peli-illassa ohimennen muutaman vanhemman oppilaan, Agatha Chopren sekä Oliver Ackerhoganin. Kaikin puolin ensimmäinen kouluvuosi Tylypahkassa oli huoleton ja rauhallinen.

Toinen kouluvuosi Tylypahkassa
Juonipaljastus:
Alecian toinen kouluvuosi Tylypahkassa alkoi kirjaimellisesti rytinällä, kun hän sekä liuta muita koulun oppilaita teki retken Kiellettyyn metsään "tuhoisin" seurauksin. Alecia menetti tuvaltaan 20 tupapistettä ja hankki itselleen myös jälki-istuntoa koko muun konkkaronkan voimin. Alecia pelasti metsästä Brillian Whitfieldin ja Alecia oli se, joka kutsui apua "apuja"-loitsulla metsään, kun tilanne alkoi näyttää toivottomalta Scarlettin ja Viviannin sekoilujen kannalta. Ennen metsäretkeä hänen onnistui haavoittua huispauskentällä, kun hän halusi kokeilla Viistokujalta ostamaansa uutta luutaa ja kirottu ryhmy kävi hänen kimppuunsa, Hamlet Sasanian yrittäessä epätoivoisesti auttaa maasta käsin ryhmyä pakenevaa tyttöä. Lopulta Alecia vietti yli viikon vasen käsi kantositeessä. Alecian onnistui myös "höpötellä" hieman ohi suunsa perhetaustoistaan tuvanjohtajalleen professori Athena Devinelle, joka vei asian eteenpäin ja nyt tilanne on täysin Taikaministeriön edustajan käsissä, joka uhkasi lähteä tapaamaan tytön perhettä venäjälle selvittääkseen asian. Tästä säikähtäneensä Alecia hankki itsensä "suhteeseen" perhetuttunsa, Alexander Sorokinin kanssa, jolla tytöllä on enemmän tai vähemmän sukset ristissä. Alecia pelkää saavansa selkäänsä palatessaan kotiin, varsinkin isoäidiltään Elena Ivanovalta, joka on pitkälti huolehtinut tytön kasvatuksesta ennen Tylypahkaan asettumista. Tyypilliseen Ivanoveille siunattuun tapaansa, tämäkin tapaus lakaistiin maton alle ja tyttö selvisi pälkähästä, kun Rosamund Winterfield teki vierailun Ivanovien sukukartanolle, jossa kävi pitkän keskustelun Elena Ivanovan kanssa Alecian tämän hetkisestä tilanteesta.

Toisena kouluvuotenaan Alecian on kuitenkin onnistunut lähentyä enemmän Brin (tytön paras ystävä) sekä Lindan (ystävä) kanssa. Hän viihtyykin hyvin kummankin seurassa, ja Aleciaa surettaa suunnattomasti, että hän joutuu valehtelemaan Brille tätä suojellakseen. Alecia ja Alexander ovat myös lähentyneet entisestään. Myrskyisät välit tuntuvat olevan historiaa, sillä kaksikko on huomannut nauttivansa toistensa seurasta huomattavasti enemmän. Alecia käykin kiivasta kamppailua itsensä kanssa, jossa yrittää uskotella itselleen kaiken olevan edelleen vain teatteria ja suurta huijausta. Hän ei kuitenkaan pääse karkuun sitä tosiasiaa, että pitää Alexanderista oikeasti enemmän tavalla, joka on hänelle täysin vieras ja uusi.

Kolmas kouluvuosi Tylypahkassa
Juonipaljastus:
Alecian kolmas kouluvuosi Tylypahkassa sujui varsin rauhallisissa merkeissä. Tyttö orientoitui opiskelemaan ahkerasti muun muassa animaagiudesta, jonka takia hän onkin viettänyt paljon aikaansa kirjastossa, kirjaimellisesti nenä kirjojen sivuissa kiinni. Alecia on jollain tavalla Venäjällä tapahtuneiden asioiden takia etääntynyt ystävistään, jonka takia häntä ei pahemmin muualla kuin tuvassa, kirjastossa sekä satunnaisilla oppitunneilla ole näkynyt. Tyttö on tuntenut olonsa alakuloiseksi, koska pelkää tulevaisuuttaan ja pakkoavioliittoaan Dimitri Ruklikovan kanssa, jonka hänen isoäitinsä järjesti tytölle kostoksi Alecian niskuroinnista toisena lukuvuotena Tylypahkassa. Alecia on kuitenkin edelleen yhdessä Alexander Sorokinin kanssa, mutta ei ole pahemmin suhteestaan uskaltanut huudella koulun käytävillä edes parhaalle ystävälleen Brille.

Neljäs kouluvuosi Tylypahkassa
Juonipaljastus:
Alecia keskittyi pitkälti opintoihinsa ja vietti paljon aikaa erossa ystävistään sekä Alexanderista. Hän harjoitteli ylellisessä yksinäisyydessään animaagiksi, joka ei kuitenkaan kouluvuoden loppuun mennessä ollut tuottanut vielä sen kummemmin tulosta. Alecian onnistui myös riitaantua ystävänsä Belinda Branwennin kanssa, sillä tyttö koki järkyttäväksi tiedoksi sen, että Luihuisten tuvan kasvatti ja hänen pitkäaikainen ystävänsä kaveerasi Neon Daemonin tapon yrityksestä kiinni jääneen Ophelia Sasanian kanssa. Myös Brin onnistui aiheuttaa Alecialle hieman harmaita hiuksia, sillä tyttö luullut Alexanderin pettäneen Aleciaa juurikin Lindan (Belinda) kanssa. Onneksi ylikiehunut borssikeitto saatiin hämmennettyä tasaiseksi ja juorut osoitettua perättömiksi. Alecia ei kuitenkaan koskaan kertonut Alexanderille kuka valheen hänelle kertoi, suojellakseen Britä pojan raivokohtaukselta.

Viides kouluvuosi Tylypahkassa
Juonipaljastus:
Tulossa!

Alecia Ivanova D47ffa0df9af7c65254d28ce9ae6d9a4

Perhe ja sukulaiset:
Roman Ivanov, isä
Evangeline Ivanova, äiti
Alec Rosier, isoisä
Eyon Strife, isoäiti (kuollut)
Artem Ivanov, isoisä
Elena Ivanova, isoäiti
Leonoid Ivanov, setä
Natalia Ivanova, täti
Konstantin Ivanov, pikkuserkku
Andrei Ivanov, pikkuserkku
Eyon
Eyon
Rehtori
Rehtori

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 27.08.2020
Ikä : 29
Paikkakunta : Pori

https://tylypahka.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa