[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wyllonin velhosuku

Siirry alas

Wyllonin velhosuku Empty Wyllonin velhosuku

Viesti kirjoittaja Athanaton 26.12.20 20:06

Wyllonin velhosuku V4VNeLH

Wyllonin velhosuku on puhdasverinen, alkujaan walesilainen velhosuku, jolla on vanhat Ison-Britannian muihin puhdasverisiin velhosukuihin (mm. Garrow, Trevethin, Goodwick, Huckbee) ulottuvat juuret. Heidän sukuvaakunassa on tumma auguuri, joka on reunustettu mustalla ja hopealla. Auguuri on siihen liitettyjen uskomuksien vuoksi leimannut suvun mainetta jo pitkään: heihin liitetään toinen toistaan kummallisempia huhuja, joiden paikkansapitävyyttä ei tiedetä varmaksi. Suku tunnetaan kuitenkin nykyään puhdasveristen paremmuuteen ja historiallisiin saavutuksiin uskovasta ajattelusta. Heidän sukukartanoonsa viitataan usein Auguurin pesänä tai yleisesti vain Pesänä (engl. The Augurey's Nest).

Wyllonin velhosuku ITYqTqn

Wyllon haarautui 1000-luvulla monista vanhoista ja nykyään kadonneista velhosuvuista, joiden jälkeläiset olivat Tylypahkan taikakoulussa yleensä Luihuisen tuvan kasvatteja. Suvun perustajajäsen Nigellus Wyllon sai 1100-luvulla omistukseensa maata nykyisen Walesin alueella, joka säilyi muodollisesti itsenäisenä 1500-luvun alkuun asti. Hänen jälkeläisillä tiedetään olleen suhteita rahaa ja valtaa omistaviin velhosukuihin, joista moni on tätä nykyä lähes tulkoon kadonnut. Wyllonit tulivat jo varhaisessa vaiheessa tunnetuksi puhdasveristen paremmuuteen liittyvästä ajattelusta. He levittäytyivät onnistuneesti yhteiskunnan eliittiin niin velhojen kuin jästien maailmassa. Lisäksi he vastustivat vuonna 1692 salaisuussäädösten kansainvälistymistä ja katkaisivat sen takia lopullisesti välit jästimaailmaan.

Toisin kuin muut nimekkäät velhosuvut, Wyllonit eivät olleet erityisen kiinnostuneita vastikään perustetusta taikaministeriöstä. Sen sijaan he pysyttäytyivät muodollisen päätöksenteon ulkopuolella ja pyrkivät vaikuttamaan taikaministeriön toimintaan epäsuorilla vaikutuskeinoilla, joihin sisältyi usein laittomuuksia. Heidän on sanottu kuiskailleen kruunupäiden ja virkamiesten korviin toiveitaan ja yrittäneen kollektiivisesti painostaa aikansa instituutioita muiden nimekkäiden velhosukujen kanssa. On esitetty, että samasta syystä suku omaksui tunnuseläimekseen pahaenteisen auguurin, vaikka se osoittautui suvun myöhemmälle edustajille leimalliseksi valinnaksi siihen liitettyjen uskomuksien vuoksi.

Wyllonit elivät monta vuosisataa hyvin rattoisaa elämää ns. "historian oikealla puolella". Vasta Gellert Grindelwaldin nousuun ja tuhoon 1900-luvun alkupuolella ajoittuvat myös Wyllonin velhosuvun merkittävimmät historialliset käänteet. Wyllonit olivat proaktiivisesti mukana Grindelwaldin velhojen ylivaltaan pyrkivässä maailmanvalloitustehtävässä ja omaksuivat määrätietoisesti hänen jästivastaisen retoriikkansa osaksi omaa sukupolvelta toiselle siirtyvää elämänfilosofiaansa, jossa Grindelwaldia ihannoitiin vallankumouksellisena edistysajattelijana. He avustivat häntä mm. telkeämään ideologisia vihollisiaan rakennuttamaansa Nurmengardin vankilaan, jonne vuoden 1945 tappion jälkeen päätyi hänen itsensä lisäksi monia suvun keskeisiä yhteistyöhön syyllistyneitä hahmoja, kuten manaliuksia luonut Generys Wyllon.

Wyllonien osallisuus Lordi Voldemortin aikaisiin tapahtumiin ensimmäisen ja toisen velhosodan aikana 1900-luvun jälkipuoliskolla oli puolestaan vähemmän oma-aloitteisempi. Suku työskenteli komennuskirouksen alla toimineiden ministeriön virkamiehien kanssa ja hyötyi siitä kiistattomasti - puhumattakaan heidän osallisuudestaan jästisyntyisiä luetteloivan lautakunnan toimintaan, jonka tarkoitus oli tuomita jästisyntyisiä Azkabaniin. Siitä huolimatta Wyllonit vieroksuivat Luihuisen perillisen ympärille muodostunutta henkilökulttia ja pyrkivät tietoisesti toisen velhosodan loputtua erottautumaan hänen seuraajistaan. Heistä monet välttivät vankilatuomion väittämällä toimineensa komennuskirouksen alaisena.

Vuosisadan lopussa Wyllonien asema oli muuttunut tunnistamattomaksi siihen nähden, mitä se oli ollut hieman ennen Grindelwaldin suurta ja kunnianhimoista maailmanvalloitustehtävää. Heidän holvinsa Irvetassa eivät olleet lainkaan niin täynnä varallisuutta kuin aikaisemmin, eikä suku nauttinut enää samoja etuoikeuksia kuin vielä vuosisadan alussa. Heidän merkityksensä taikayhteisössä oli vähenemään päin. Taikaministeriössä tehtyjen reformien vuoksi myös yhteys vallanpitäjiin katkesi osittain - Wyllonit lakkasivat kuiskimasta heidän korviinsa ja siirtyivät vastentahtoisesti poliittisten tapahtumien taka-alalle. Suvun nykyinen patriarkka Selwyn Wyllon on kuitenkin rautaisella otteellaan pyrkinyt korjaamaan tappioiden vahinkoja: jotta esi-isien vaivannäkö ei lentäisi historian romukoppaan, suvun tulisi vielä ratkaista ongelmansa, koska hänen mukaansa muuten se voisi yhtä hyvin kadota kokonaan.

Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan suvun jäsentä, ota vapaasti yhteyttä yksityisviestillä!

Wyllonin velhosuku ITYqTqn
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 345
Join date : 03.09.2020

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa