[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Caoilinn Stainthorpe

Siirry alas

Caoilinn Stainthorpe Empty Caoilinn Stainthorpe

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 16.05.21 18:39

Caoilinn Stainthorpe

Caoilinn Stainthorpe Tumblr_inline_pepbowE2Y81tae3h3_500

PERUSTIETOA

Nimi: Caoilinn Anabella Stainthorpe
Lempinimet: -
Ikä: 14, syntynyt 1.10.
Horoskooppi: Vaaka
Sukupuoli: Tyttö
Siviilisääty: Sinkku
Status: Elossa
Verisääty: Puoliverinen
Kotimaa: Hollanti
Kansallisuus: Hollanti

Pituus & paino: 165 cm & 61kg
Hiusten väri: Pähkinänruskeat
Silmien väri: Turkoosit
Kengän koko: 38

Caoilinn Stainthorpe Tumblr_mtxsl6gMze1qjozueo1_250 Caoilinn Stainthorpe 42a9a09bc79c280d6a44069d01e7bcd1

FAKTATIETOA

Luokka-aste: 4. lk
Tupa: Korpinkynsi
Taikasauva: Oliivipuuta, ydin yksisarvisen jouhi, 12 tuumaa, erittäin joustava
Lemmikki: Ei lemmikkiä
Suojelius: Ei tiedossa
Mörkö: Ei tiedossa

MIELTYMYKSET

Ruoka: Sinisimpukat
Juoma: Makea, puolikuiva valkoviini
Oppiaine: -
Vuodenaika: Kesä
Vuorokaudenaika: Ilta
Juhla: -
Kasvi: Tulppaani
Tuoksu: Lakritsi
Paikka: Kirjasto

Caoilinn Stainthorpe Tumblr_mgyfmlygHi1s2spcgo1_250 Caoilinn Stainthorpe Tumblr_mmecd8TfWY1reyr9bo2_250

ULKONÄKÖ

Caoilinn omaa turkoosin sävyiset silmät, joissa on nähtävillä häivähdys tummempaa vihreää. Silmät ovat pyöreähköt tytön kasvoilla tuuheiden ripsien koristamana. Kulmakarvat kaareutuvat ruskean sävyssä hivenen alaspäin kääntyneiden silmien yllä. Hänen nenänsä on terävä pyöreän piirteen omaavilla kasvoilla ja huulet kapeat tumman punaisina. Caoilinn on sopusuhtainen ruumiinrakenteeltaan, korvat ovat pienet peittyen ruskeiden kihartuvien hiusten alle, joita tyttö pitää lähes poikkeuksetta auki. Hiukset yltävät yläselkään asti ja taipuvat luonnostaan kiharaan. Pähkinänruskeat hiukset ovat luonnollisessa sävyssään, kiiltävät ja hyvin hoidetut.

Caoilinn Stainthorpe Tumblr_n273lmhv6y1rpjyzyo3_250 Caoilinn Stainthorpe A639abbe135d707d08f4f2dc22fd05db

LUONNE

Caoilinn on kurinalainen noudattaen sääntöjä ja määräyksiä tiettyyn pisteeseen asti. Auktoriteetit ovat nuorelle tärkeä asia, eikä hän aio tuottaa pettymystä niiden suhteen vaan haluaa näyttää pärjäävänsä. Hivenen kilpailuhenkinen tyttö tietää kuitenkin, milloin lopettaa – milloin joku asia ei ole taistelemisen arvoinen. Caoilinn on iloinen ja positiivinen persoona, joka haluaa tulla kaikkien kanssa toimeen.

Caoilinn Stainthorpe 500full-mary-tudor

PERHE

Cáit Stainthorpe – Äiti
Caoilinnin äiti oli tytölle vaativa jo pienestä pitäen opettaen kaiken kunnioituksesta sekä kurista. Caoilinnin suhde äitiinsä on edelleen hyvä ja tyttö kunnioittaa äitiään, jolla on korkeat vaatimukset ainoalle lapselleen mutta kaikesta huolimatta Caoilinn rakastaa äitiään.

Kane Stainthorpe os. Mitchell - Isä
Caoilinnin isä, Kane, on vaimonsa tavoin vaatinut tyttäreltä elämän aikana paljon ja opettanut kurista. Caoilinn välittää isästään ja heidän välinsä ovat hyvät eikä tytöltä puutu kunnioitusta isäänsä kohtaan. Caoilinn rakastaa isäänsä tiukasta kasvatuksesta huolimatta.

Caoilinn Stainthorpe 9dbaea389d63f46221a279cc53209ea9 Caoilinn Stainthorpe 1703ac6347065d9eae6b66af84249532

SUHTEET

Ei vielä mainittavia suhteita.

Caoilinn Stainthorpe 3458e1a601ae3bbf16fe5ea09137e209 Caoilinn Stainthorpe Tumblr_nlb43aV94M1qm7xlio2_250

HISTORIA

Ajat ennen Tylypahkaa - Perheen ainoa
Caoilinn Anabella Stainthorpe syntyi lokakuun ensimmäisenä päivänä, aamukasteen aikaan. Vauvana Caoilinn ei pahemmin itkenyt, häntä oli helppo hoitaa pienenä ja kasvaessa tytölle opetettiin asioita kurista ja kunnioituksesta, jotka ohjaavat häntä edelleen – kunnioitus ja kuri. Caoilinn ei kapinoinut kotona eikä väittänyt vastaan vanhemmilleen. Caoilinn oli hyvin rakastettu ainut lapsi kahdelle puoliveriselle. Niinä kertoina, kun Caoilinn asettui vanhempiaan vastaan ja unohti opetukset – kunnioituksen ja kurin – hän sai muistutuksia niistä oppien asioita kantapään kautta – milloin luovuttaa, milloin yrittää kovempaa ja milloin pyytää anteeksi. Caoilinn ei ole vihainen vanhemmilleen vaan kiitollinen heidän antamistaan opetuksista, jotka ohjaavat häntä elämässä eteenpäin. Caoilinn kävi kotiopetusta pitkään, ennen kuin hänet lähetettiin Beauxbatons’in taikaopistoon.

Kolme ensimmäistä kouluvuotta – Beauxbatons’in taikaopisto
Caoilinn aloitti yksitoistavuotiaana opintonsa Beauxbatons’in taikaopistossa hänen asuessa vanhempiensa kanssa Hollannissa. Caoilinnin vanhemmille oli itsestäänselvyys lähettää tytär Beauxbatons’in taikaopistoon tarkan kurin ja tottelevaisuuden vuoksi – juuri sitä, mitä he odottivat omalta tyttäreltään. Caoilinn oli opiskellut Ranskan kieltä kotiopetuksessa hänen vanhempiensa tietäessä siitä olevan hyötyä tyttärelleen. Caoilinn viihtyi koulussa, hän pärjäsi opintojen parissa sekä muiden ikätoveriensa seurassa luoden ystävyyssuhteita. Caoilinn oli hyvinkin tunnettu ikäluokkansa keskuudessa saaden ajoittain ihailua myös nuoremmilta oppilailta.

Kaikki muuttui kolmannen lukuvuoden kesänä - Caoilinn ei aloittaisi tuttuun tapaansa Beauxbatons’in taikaopistossa, jossa hän oli tyytyväinen asemaansa koulussa – suosittu tyttö, joka myös pärjäsi opiskeluissa ja sai ihannointia. Hän kunnioitti professoreita ja vanhempia oppilaita, kuten hänelle oli opetettu. mutta kaikki muuttui, kun kesken lukuvuoden hänen vanhempansa muuttivat Yhdistyneeseen kuningaskuntaan töiden perässä vaatien tytärtään vaihtamaan koulua – Beauxbatons’ista Tylypahkaan antaen tytölle myös kansainvälistä näkemystä. Teini-ikäisen Caoilinnin elämässä avautui uusi sivu.

Neljäs kouluvuosi – Beauxbatons’in kasvatti
Teini-ikäisen Caoilinnin elämässä avautui uusi sivu hänen aloittaessa neljäs kouluvuotensa Tylypahkassa toisen velhokoulun kasvattina.

Caoilinn Stainthorpe 00165e8ad1757cc816e46aff72c24ae0

- Faceclaim Sarah Bolger -
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 209
Join date : 27.08.2020
Ikä : 22

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa