[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Caoilinn Stainthorpe

Siirry alas

Caoilinn Stainthorpe Empty Caoilinn Stainthorpe

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 16.05.21 18:39

Caoilinn Stainthorpe

Caoilinn Stainthorpe Tumblr_inline_pepbowE2Y81tae3h3_500

PERUSTIETOA

Nimi: Caoilinn Anabella Stainthorpe
Lempinimet: Cao (July), Caoi (July)
Ikä: 15, syntynyt 1.10.
Horoskooppi: Vaaka
Sukupuoli: Tyttö
Siviilisääty: Sinkku
Status: Elossa
Verisääty: Puoliverinen
Kotimaa: Hollanti
Kansallisuus: Hollanti

Pituus & paino: 165 cm & 61kg
Hiusten väri: Pähkinänruskeat
Silmien väri: Sähkönsiniset
Kengän koko: 38

Caoilinn Stainthorpe Tumblr_mtxsl6gMze1qjozueo1_250 Caoilinn Stainthorpe 42a9a09bc79c280d6a44069d01e7bcd1

FAKTATIETOA

Luokka-aste: 5. lk
Tupa: Korpinkynsi
Taikakoulut: Beauxbatons'n taikaopisto & Tylypahkan velhojen ja noitien koulu
Taikasauva: Oliivipuuta, ydin yksisarvisen jouhi, 12 tuumaa, erittäin joustava
Lemmikki: Ei lemmikkiä
Suojelius: Ei tiedossa
Mörkö: Ei tiedossa

MIELTYMYKSET

Ruoka: Sinisimpukat
Juoma: Makea, puolikuiva valkoviini
Oppiaine: -
Vuodenaika: Kesä
Vuorokaudenaika: Ilta
Juhla: -
Kasvi: Tulppaani
Tuoksu: Lakritsi
Paikka: Kirjasto

Caoilinn Stainthorpe Tumblr_mgyfmlygHi1s2spcgo1_250 Caoilinn Stainthorpe Tumblr_mmecd8TfWY1reyr9bo2_250

ULKONÄKÖ

Caoilinn omaa sähkönsinisen sävyiset silmät, joissa on nähtävillä häivähdys tummempaa vihreää. Silmät ovat pyöreähköt tytön kasvoilla tuuheiden ripsien koristamana. Kulmakarvat kaareutuvat ruskean sävyssä hivenen alaspäin kääntyneiden silmien yllä. Hänen nenänsä on terävä pyöreän piirteen omaavilla kasvoilla ja huulet kapeat tumman punaisina. Caoilinn on sopusuhtainen ruumiinrakenteeltaan, korvat ovat pienet peittyen ruskeiden kihartuvien hiusten alle, joita tyttö pitää lähes poikkeuksetta auki. Hiukset yltävät yläselkään asti ja taipuvat luonnostaan kiharaan. Pähkinänruskeat hiukset ovat luonnollisessa sävyssään, kiiltävät ja hyvin hoidetut.

Caoilinn Stainthorpe Tumblr_n273lmhv6y1rpjyzyo3_250 Caoilinn Stainthorpe A639abbe135d707d08f4f2dc22fd05db

LUONNE

Caoilinn on kurinalainen noudattaen sääntöjä ja määräyksiä tiettyyn pisteeseen asti. Auktoriteetit ovat nuorelle tärkeä asia, eikä hän aio tuottaa pettymystä niiden suhteen vaan haluaa näyttää pärjäävänsä. Hivenen kilpailuhenkinen tyttö tietää kuitenkin, milloin lopettaa – milloin joku asia ei ole taistelemisen arvoinen. Caoilinn on iloinen ja positiivinen persoona, joka haluaa tulla kaikkien kanssa toimeen.

Caoilinn Stainthorpe B4040dc2ba127ce446bf80418188fe55

PERHE

Cáit Stainthorpe
Äiti:
Caoilinnin äiti oli tytölle vaativa jo pienestä pitäen opettaen kaiken kunnioituksesta sekä kurista. Caoilinnin suhde äitiinsä on edelleen hyvä ja tyttö kunnioittaa äitiään, jolla on korkeat vaatimukset ainoalle lapselleen mutta kaikesta huolimatta Caoilinn rakastaa äitiään.

Kane Stainthorpe os. Mitchell -
Isä:
Caoilinnin isä, Kane, on vaimonsa tavoin vaatinut tyttäreltä elämän aikana paljon ja opettanut kurista. Caoilinn välittää isästään ja heidän välinsä ovat hyvät eikä tytöltä puutu kunnioitusta isäänsä kohtaan. Caoilinn rakastaa isäänsä tiukasta kasvatuksesta huolimatta.

Caoilinn Stainthorpe 9dbaea389d63f46221a279cc53209ea9 Caoilinn Stainthorpe 1703ac6347065d9eae6b66af84249532


Viimeinen muokkaaja, Honey:Dream pvm 14.01.22 14:31, muokattu 9 kertaa
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Caoilinn Stainthorpe Empty Vs: Caoilinn Stainthorpe

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 17.07.21 20:55

SUHTEET

Cynthia Fowle
Ensimmäinen on/off -ystävä:
Caoilinn tapasi Cynthian ensimmäisenä koulupäivänään tytön auttaessa hänet tupaansa. Tämän päivän jälkeen Caoilinn on törmännyt Cynthiaan niin oppitunneilla kuin vapaa-aikana heidän juoruillessa talvitanssiaisien tapahtumista ja muiden oppilaiden käytöksestä. Hyvin pian Fowle vaati Caoilinnia valitsemaan hänen ja Wyllonin väliltä tyttöjen ystävyyden päättyessä lyhyeen. Tällä hetkellä Caoilinn välttelee Fowlea eikä anna entiselle ystävälleen iloa saada häneltä huomiota. Caoilinn korjasi välinsä pakolla Fowlen kanssa juorulehden nostettua Caoilinn valokeilaan.
Viidennen kouluvuoden alussa Tylyahon retkellä Caoilinn laittoi poikki Cynthian kanssa todettuaan useampaan otteeseen heidän kahden elävän aivan eri arvomaailmoissa. Cynthia oli Caoilinnin silmissä vain onnenonkija, joka yritti mennä sieltä, missä aita on matalin.

Edward Dankworth
Fowlen pikkuserkku:
Caoilinn ei alkuun välittänyt nuoremmasta pojasta, joka tuppaantui hänen ja hänen ystäviensä keskusteluihin. Caoilinn on huomannut nuoremman oppilaan olevan hyvin suorapuheinen sanojensa kanssa ja Caoilinn on luvannut auttaa Dankworthia pitämään sukuyhteytensä muihin puhtaana.

Emrys Wyllon
Hyväkäytöksinen "öykkäri":
Wyllon oli alkuun vain puhetta ”öykkäristä” Cynthian toimesta. Caoilinn ei noudattanut ohjeita pysyä erossa Wyllonista vaan alkoi jutella pojan kanssa heidän tutustuessa ja tytön saadessa pojasta täysin erilaisen kuvan kuin Cynthian puheista. Caoilinnin piti mennä Wyllonin kanssa Mustajärven rannalle pojan tehdessä kuitenkin oharit eikä Caoilinn ole varma, kuinka suhtautua poikaan tämän jälkeen. Rovion juoruilta Caoilinnista ja Wyllonista, kaksikko päätti pitää taukoa ystävyydestään.
Caoilinnin siirryttyä viidennelle vuosikurssille, hän pisti lopullisesti välit poikki Wylloniin ja Caoilinn on hakenut vain etäisyyttä poikaan parhaansa mukaan.

July Jac -
Ystävä -
"Joku joskus jopa väitti, et... Ööö... Joku ois nukahtanu tänne moneks päiväks ja heränny vasta kun... kummitus tuli herättää".
:
Caoilinn on viettänyt Julyn kanssa muutaman kerran aikaa. Ensimmäinen tapaaminen oli Caoilinnilla vain toisen voitelua ja imartelemista, mutta seuraavat tapaamiset ovat saanet Caoilinnin näkemään Julyn ystävänä. Vaikka July on huomattavasti rämäpäisempi ja kapinallisempi, se ei ole haitannut Caoilinnia. Caoilinn on onnistunut Julyn kanssa löytämään reitin Hunajaherttuan kellariin ja muut seikkailut odottavat vielä Julyn seurassa, siitä Caoilinn on varma.

Leonid Volkov -
Jörö tuttavuus -
"Milloin muka minä välittää sinun asioista?":
Caoilinn on muutamaan otteeseen törmännyt venäjältä saapuneeseen oppilaaseen, Volkoviin. Caoilinn on härnännyt Volkovia yrittäen samalla tutustua poikaan paremmin, vaikka toistaiseksi yritykset ovat olleet hyvin epäonnistuneita pojan vähäisen ulosannin vuoksi. Caoilinn ei kuitenkaan aio luovuttaa Volkovin kanssa.

Wilson Myerscough -
Ylimielinen velho -
"Mhä oon Whilson - kukha shä luulhet olehvash?":
Myerscough on Caoilinnille vain osa palapeliä, jonka avulla hän oppii tuntemaan lähipiiriinsä kuuluvien salaisuudet, joita käyttää mahdollisesti myöhemmin hyödykseen. Caoilinn ei pidä Myerscoughista pojan ollessa hyvin omahyväinen ja ylimielinen uskoessaan olevansa paras kaikista, mutta sellaisia velhoja on helppo nöyristellä, jotta he pysyvät tyytyväisenä - se vaatii vain muutamia kehuja.

Caoilinn Stainthorpe 3458e1a601ae3bbf16fe5ea09137e209 Caoilinn Stainthorpe Tumblr_nlb43aV94M1qm7xlio2_250


Viimeinen muokkaaja, Honey:Dream pvm 14.01.22 14:28, muokattu 11 kertaa
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Caoilinn Stainthorpe Empty Vs: Caoilinn Stainthorpe

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 17.07.21 20:57

HISTORIA

Lapsuus -
Perheen ainoa:
Caoilinn Anabella Stainthorpe syntyi lokakuun ensimmäisenä päivänä, aamukasteen aikaan. Vauvana Caoilinn ei pahemmin itkenyt, häntä oli helppo hoitaa pienenä ja kasvaessa tytölle opetettiin asioita kurista ja kunnioituksesta, jotka ohjaavat häntä edelleen – kunnioitus ja kuri. Caoilinn ei kapinoinut kotona eikä väittänyt vastaan vanhemmilleen. Caoilinn oli hyvin rakastettu ainut lapsi kahdelle puoliveriselle. Niinä kertoina, kun Caoilinn asettui vanhempiaan vastaan ja unohti opetukset – kunnioituksen ja kurin – hän sai muistutuksia niistä oppien asioita kantapään kautta – milloin luovuttaa, milloin yrittää kovempaa ja milloin pyytää anteeksi. Caoilinn ei ole vihainen vanhemmilleen vaan kiitollinen heidän antamistaan opetuksista, jotka ohjaavat häntä elämässä eteenpäin. Caoilinn kävi kotiopetusta pitkään, ennen kuin hänet lähetettiin Beauxbatons’in taikaopistoon.

Kouluvuodet Beauxbatons’issa
Beauxbatons'in taikaopisto -
syyskuu 2015 -  huhtikuu 2021:
Caoilinn aloitti kahdeksanvuotiaana opintonsa Beauxbatons’in taikaopistossa hänen asuessa vanhempiensa kanssa Hollannissa. Caoilinnin vanhemmille oli itsestäänselvyys lähettää tytär Beauxbatons’in taikaopistoon tarkan kurin ja tottelevaisuuden vuoksi – juuri sitä, mitä he odottivat omalta tyttäreltään. Caoilinn oli opiskellut Ranskan kieltä kotiopetuksessa hänen vanhempiensa tietäessä siitä olevan hyötyä tyttärelleen. Caoilinn viihtyi koulussa, hän pärjäsi opintojen parissa sekä muiden ikätoveriensa seurassa luoden ystävyyssuhteita. Caoilinn oli hyvinkin tunnettu ikäluokkansa keskuudessa saaden ajoittain ihailua myös nuoremmilta oppilailta.

Kaikki muuttui Caolinnin täyttäessä neljätoista - Caoilinn ei aloittaisi tuttuun tapaansa Beauxbatons’in taikaopistossa, jossa hän oli tyytyväinen asemaansa koulussa – suosittu tyttö, joka myös pärjäsi opiskeluissa ja sai ihannointia. Hän kunnioitti professoreita ja vanhempia oppilaita, kuten hänelle oli opetettu. mutta kaikki muuttui, kun kesken lukuvuoden hänen vanhempansa muuttivat Yhdistyneeseen kuningaskuntaan töiden perässä vaatien tytärtään vaihtamaan koulua – Beauxbatons’ista Tylypahkaan antaen tytölle myös kansainvälistä näkemystä. Teini-ikäisen Caoilinnin elämässä avautui uusi sivu.

Neljäs kouluvuosi
Beuaxbatons'in kasvatti -
toukokuu 2021 - syyskuu 2021:
Teini-ikäisen Caoilinnin elämässä avautui uusi sivu hänen aloittaessa neljäs kouluvuotensa Tylypahkassa toisen velhokoulun kasvattina. Caoilinn ei ole ehtinyt kaivata takaisin Beauxbatons’iin jouduttuaan välittömästä kahden henkilön – Wyllonin ja Fowlen – riidan keskelle lopulta joutuessa valitsemaan kumman ystävä haluaa olla jatkossa. Suoraan sanottuna tyttö ei ole varma, onko hän tehnyt oikean valintansa eikä Rovion juorupalstoille päätyminen Wyllonin kanssa edesauttanut asiaa. Lopputulos riidan keskellä johti ystävyyssuhteen päättymiseen Wyllonin kanssa. Ystävyyssuhteen katkeamisen jälkeen Caoilinn on esittänyt Fowlen ystävää pitääkseen yllään kulissia.

Caoilinnin etsiessä omaa paikkaa Tylypahkassa, hän päätyi monien mutkien kautta rikkomaan koulun sääntöjä muiden tietämättä ja kapinallisuus omalla tavalla kiehtoi Caoilinnia, vaikka hän yritti tilanteessa pitää oman arvokkuutensa vain sukunimensä tähden. Kapinallisuuden lomassa Caoilinn on haaveillut huispaamisesta ja kokeillut muutaman kerran luudan selässä olemista eivätkä haaveet huispaajana ole laantuneet kouluvuoden aikana.

Kesälomalla Caoilinn aloitti isänsä yrityksen Wereld Vestimentumin kasvokuvana syysmalliston osalta hänen vanhempiensa vaatiessa niin ja nähtyään Rovion julkaisun hänestä ja Wyllonista.

Caoilinn Stainthorpe 00165e8ad1757cc816e46aff72c24ae0

- Faceclaim Sarah Bolger -
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa