[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aidan Scott

Siirry alas

Aidan Scott Empty Aidan Scott

Viesti kirjoittaja Hanna? 17.06.21 23:37

Aidan Scott

Ikä: 12
Luokka-aste: 2lk
Sukupuoli: Mies
Tupa: Puuskupuh
Verisääty: Puhdasverinen
Sauva: Saarnia, lohikäärmeen sydänjuurta, 12 tuumaa, melko taipuisa


Aidan Scott Hairis10


No minkäslainen hessu se tämä?

Aidan on positiivista energiaa säteilevä nuori pojankloppi. Utelias, ehkä jopa tyhmänrohkea paikoitellen. Tämä juippi tulee varmasti olemaan velmu läpi elämänsä. Aidan on reilu, lojaali sekä välittävä persoona, vaikka saattaakin tulla ja mennä miten lystää. 11 vuoden iässä eniten kiinnostaa kaverit, puuhastelu sekä herkkujen syönti.


Pari sanaa perheestä

Aidanin suku tulee pääosin Irlannista. Hänen ydinperheeseensä kuuluu vanhemmat Lorcan ja Sinead, sekä nuorempi sisko Aine. Joillekin tutumpi Scottin perheenjäsen on auroripäällikkö Falcon Scott, Lorcanin veli ja Aidanin setä. Siinä missä Falcon voi olla hiukan vakavampaa sorttia ammattinsa puolesta, on heidän perheessä myös huumoria ja lempeyttä, etenkin Lorcanin osalta.

Lorcan työskentelee velhoradiossa ja on ollut radiojuontajana sekä huispauskilpailujen selostajana valmistumisestaan saakka. Aidan on päässyt isänsä ammatin puolesta mm. kiertelemään maailmalla kisareissuilla ja tapaamaan huispauksen huippuja, sekä joskus nuorempana haastattelemaan radiovieraita. Lorcan on varsinainen hupiukko ja perheenisä ennen kaikkea. Hänelle lapset ovat etusijalla ja siksi hän on onnistunut yhdistämään työn ja perheen ottamalla toisinaan lapset osaksi hänen työjuttujaan.

Sinead ylläpitää Lontoossa sukunsa omistamaa majataloa nimeltä "Scottish Ale", jossa tämäkin poppoo asustelee. Kuppilan nimi on myös perheensisäinen vitsi, sillä Sineadin suku tulee osittain Skotlannista, minkä mukaan majatalo onkin nimetty, mutta tavattuaan Lorcanin ensimmäistä kertaa tämän ollessa heillä asiakkaana, Lorcan totesi, että heidän on pakko mennä jonain päivänä naimisiin, jotta Lorcan voisi vitsailla paikan olevan nimetty hänen mukaan ja saada perhealennusta. Pari vuotta tämän keskustelun jälkeen he olivat naimisissa ja Lorcan pääsi murjauttamaan vitsinsä radiossa.Aidan Scott Xnlbf510

Hanna?
Hanna?
Kirjastonjohtaja
Kirjastonjohtaja

Viestien lukumäärä : 91
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa