[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Abigail Stanford

Siirry alas

Abigail Stanford  Empty Abigail Stanford

Viesti kirjoittaja Eyon 19.06.21 16:03

PERUSTIETOA

Abigail Stanford  KvRuAbigail Stanford  Tumblr_mcubxm6Aqy1rnlor8o1_250

Abigail Stanford | 11. kesäkuuta (11-vuotta) | Kaksonen | Puuskupuh | Puoliverinen | Seksuaalinen suuntautuminen ei tiedossa | Faceclaim: Claire Holt

Taikasauva: Saksanpähkinäpuuta, 11½'', ytimenä yksisarvisen häntäjouhi, taipuisa

Abigail Stanford  Tumblr_naevngLJcj1rh1efko2_500

Historia:

Abigail Stanford on Tylypahkan rehtorin, Rowan Stanfordin sekä hänen edesmenneen vaimonsa Allison Stanfordin esikoistytär. Abigail menetti äitinsä hyvin nuorena, eikä hänellä näin ollen ole muita muistikuvia äidistään, kuin vain isänsä kertomat tarinat sekä lukuisat valokuvat nuoresta sekä lempeäpiirteisestä Allisonista. Abigail on kasvanut koko lapsuutensa pitkälti isänsä vanhempien valvovien silmien alla, sillä toimiessaan professorina sekä noustuaan lopulta Tylypahkan rehtorin asemaan, ei Rowanilla ole ollut mahdollisuutta huolehtia Abigailin kasvatuksesta. Siitä huolimatta, että Abigailin isä on ollut paljon poissa hänen elämästään, ymmärtää tyttö tilanteen ja on kyennyt kasvamaan esiteini-ikään asti rakastavassa ympäristössä isovanhempiensa luona.

Ulkonäkö:

"Muistutat hyvin paljon äitiäsi" ovat sanat, joita Abigail on saanut kuulla huomattavan paljon paitsi isältään, myös muilta sukulaisilta. Tytöllä on lapsenomaista, terveellistä pyöreyttä omaavat posket sekä keskipitkät vaaleat hiukset, joita hän tykkää pitää joko auki tai ponihännälle kietaistuna. Pituutta tältä nuorelta tytöltä löytyy vasta 140cm, mutta iän karttuessa eteenpäin tulee Abigail varmasti saamaan vielä lisäsenttejä pituuteensa. Abigail pukeutuu kuten valtaosa ikäisistään lapsista, eikä oma tyylitaju ole siis vielä hioutunut persoonallisemmaksi. Lisäksi hänellä on kauniit siniset silmät sekä teräväpiirteiset kulmat.

Persoonallisuus:

Jos Abigailin on sanottu muistuttavan huomattavan paljon äitiään ulkoisesti, on hän sisältä kuin ilmetty isänsä. Tämä nuori neiti rakastaa kirjojen lukemista, raitista ulkoilmaa ja on suunnattoman kiinnostunut eri taikaolennoista. Hän on utelias pohdiskelija, mutta kuitenkin siinä mielessä vastakohta vähäsanaisesta isästään, että Abigail saa kyllä suunsa auki nokkelana likkana eikä pelkää jäädä tuppisuuksi. Sanavalmiutta ja temperamenttia hänestä siis löytyy, joka on peruja osaksi hänen äidiltään. Nuoren neidin tulevaisuuden haaveammatti on ainakin tässä vaiheessa ikää tulla joko kuuluisaksi kirjailijaksi tai tutkijaksi, mutta vaihtoehtoisesti myös velhomaailman viihdepuoli kiinnostaa häntä. Abigail rakastaa opiskelua, uusien asioiden oppimista ja pyrkii vaalimaan luomiaan ystävyyssuhteita pitkälle elämässään.

Perhe:

Rowan Stanford, isä
Allison Stanford, o.s. Bennett, äiti (kuollut)
Eleanora Stanford, isoäiti
George Stanford, isoisä
Lily Bennett, isoäiti
Oscar Bennett, isoisä
Aurora Bennett, täti

MIELTYMYKSET

Ruoka ja juoma: Pestokana ja kurpitsamehu
Oppiaine: Taikaolentojen hoito
Vuodenaika: Kesä
Juhla: Juhannus
Kasvi: Azalea
Tuoksu: Vastaleikattu nurmikko
Paikka: Koti
Esine: Isän hänelle antama kaulakoru, joka kuului aikoinaan Allisonille
Eyon
Eyon
Rehtori
Rehtori

Viestien lukumäärä : 113
Join date : 27.08.2020
Ikä : 29
Paikkakunta : Pori

https://tylypahka.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Abigail Stanford  Empty Ihmissuhteet

Viesti kirjoittaja Eyon 15.08.21 15:52

IHMISSUHTEET

Elijah Day, Puuskupuh, hyvä kaveri

Juonipaljastus:
Elijah Day on Abigailia neljä vuotta vanhempi Puuskupuhin tuvan oppilas sekä tuvan huispausjoukkueen etsijä. Kaksikko tapasi alkujaan ensimmäisen kerran koulun kirjastossa, kun Elijahin seurassa istunut Don Lane tuli pyytämään Abigailia liittymään heidän kanssaan samaan pöytäseurueeseen. Abigail pitää paljon Elijahista ja mieltää hänet osittain jollain tapaa ikään kuin isoveljekseen, jollaista ei koskaan ole omassa elämässään omistanut kasvettuaan yksin ilman sisaruksia. Elijah on mielenkiintoinen persoona Abigailin silmissä ja siksi tyttö nuorempana katsookin häntä ylöspäin ihaillen. Ensimmäisen vuosiluokkansa aikana Elijah on ehtinyt opettamaan tytön lentämään ainakin luudanvarrella ja saanut hänet tätä kautta kiinnostumaan myös itse huispauksesta.


Don Lane, Puuskupuh, paras ystävä
Juonipaljastus:
Don Lane on vuoden Abigailia vanhempi Puuskupuhin tuvan oppilas, johon tyttö tutustui niin ikään kirjastossa. Don tuli esittäytymään Abigailille kukan kanssa, jonka hän ojensi tytölle lahjaksi samalla, kun tutustutti tytön Elijah Day nimiseen nuorukaiseen. Don vaikuttaa Abigailin silmissä mukavalta, kiltiltä sekä empaattiselta pojalta, jonka seurassa on ollut mukava viettää aikaa vapaa-ajalla. Abigail on säästänyt Donilta lahjaksi saamansa kukan kuivattamalla sen oppikirjansa välissä, sillä se toi tytölle mieleen kauan sitten hänen menehtyneen äitinsä.


Briallan Whitfield, "Bri", tuttava
Juonipaljastus:
Bri on Puuskupuhin tuvan valvojaoppilas ja yksi niistä ensimmäisistä tupatovereista, joihin Abigail tutustui aloittaessaan opintonsa Tylypahkassa. Valvojaoppilaan tittelin sekä vanhemman iän takia Abigail katsoo Britä kuin roolimallia, joka on auttanut häntä ystävällisen asenteensa avulla aina, kun tyttö on vanhemman apua tarvinnut. Abigail pitää Britä mukavana sekä avuliaana tyttönä, jolla tuntuu olevan myös jalat maassa.


Murdoch Olmstead, Korpinkynsi, tuttava
Juonipaljastus:
Murdoch on Abigailin ikätoveri ja Korpinkynnen tuvan oppilas. Kaksikko on tavannut toisensa vasta kerran, mutta ensitapaamisen perusteella Abigailille jäi tästä omituisesta pojasta sellainen vaikutelma, että hän on hyvinkin fiksu ja edistynyt lapsi ikäisekseen. Abigail ei missään tapauksessa pidä kyseistä ominaisuutta huonona asiana, mutta kokee ehkä jonkinlaista hämmennystä asiasta.


Araminta Wu, "Minty", Puuskupuh, kaveri
Juonipaljastus:
Tämä Abigailia muutaman vuoden vanhempi Puuskupuhtyttö on myös yksi niistä uusista tuttavuuksista, joihin Abigail on ehtinyt tutustua Tylypahkassa opiskellessaan. Mintyna tunnettu tummahiuksinen tyttö vaikuttaa Abigailin mielestä luotettavalta ja mukavalta kaverilta, jonka seurassa on rentoa jutella asiasta kuin asiasta, liittyi se sitten opintoihin tai oopperaan. Abigail ihailee jollain tavalla Mintya, sillä onhan hän tyttöä vanhempi ja kokeneempi.
Eyon
Eyon
Rehtori
Rehtori

Viestien lukumäärä : 113
Join date : 27.08.2020
Ikä : 29
Paikkakunta : Pori

https://tylypahka.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa