[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Get a hold of yourself

2 posters

Siirry alas

Get a hold of yourself Empty Get a hold of yourself

Viesti kirjoittaja Vanillatar Su 27 Kesä 2021 - 21:36

//Suljettu peli, tähän ei oteta muita pelaajia mukaan

Vahtimestari istui tummalla lakalla hoidetulla puutuolillaan takkatulen ääressä. Liekki rätisi ja palveli lumouksella orjuutettuna. 
Vera siveli leukaluutaan yönmustalla sulalla. Vahtimestarin keltainen katse oli pöydän pinnalle lasketussa pergamentissa, jonka sisältö oli arkaluontoinen, sopimaton ja hänelle kuulumaton. Silti se poltteli sormenpäissä tullakseen kirjoitetuksi, esitetyksi ja tuoduksi päivänvaloon. Vahtimestarin silmien välissä oli siihen kuulumaton ihoryppy, joka rikkoi täydellisen ihon illuusion. Se oli huolen ja painavien ajatuksien aiheuttama.


Neiti Vulpen sormenpäät hipaisivat pergamentin sileää pintaa, kuin pohtien mitä se toisi tullessaan. Huoliryppy syveni hetkellisesti kun päätöksenteko oli kirjaimellisesti käsillä. Hän oli tehnyt päätöksensä ja seisoisi sen takana. Neiti Vulpe ei ollut sellainen noita joka kykenisi toimimaan luonteensa vastaisesti. Pitkäsormiset, sormuksin koristellut kädet taiteilivat pergamentin tasareunoin kolmesti itsensä päälle taittaen, ja se sujahti viestiä jo odottavan suojakuoren sisään. Kirjekuori sinetöityisi kynttilän yllä sulaneesta mustasta vahasta ja yksinkertaisesta hopeisesta leimasimesta. Sinettiin painautui kaksi kaunokirjailtua 'V' kirjainta, ei vaakunaa tai tunnistettavaa taikaotusta.
Tummaksi lakattu tuoli valitti keinuvan painon alla, kun vahtimestari kumartui kirjoittamaan kirjekuoreen nimen. Sen jälkeen se jäisi vain kesäyön hämäryydessä pöllön toimitettavaksi.


Herra Shawn Andrews saisi allekirjoitetun kirjeen, jonka sinetin takaa paljastuisi vastaava kirjoitus;


Hyvä herra Andrews,
 
Haluan onnitella teitä ja vaimoanne perheenlisäyksestä! Toivottavasti voitte kaikki hyvin.
 
Kirjeeni kuitenkin koskee ikävämpiä aiheita ja Tylypahkan oppilasta, neiti Gala Andrewsia. Olen hyvin tietoinen, että neiti Andrewsia kohtaavat vaikeudet koulun sisäpuolella kuuluvat ensisijaisesti tupansa valvojaoppilaille sekä neiti Devinelle. Mutta olen syvästi huolissani kyseisen oppilaan hyvinvoinnista ja hänen opiskelunsa turvallisuudesta. Tiedän, että vahtimestarina minulla ei ole valtuuksia tai oikeutta pyytää teiltä mitään enkä oleta teidän toimivan kirjeen luettuanne.
Otan kuitenkin vastuukseni huolehtia lasten turvallisuudesta linnassa, ja otan tämän hyvin vakavasti.
 
Olen ollut tietoinen neiti Andrewsin tavoista purkaa pahaa mieltään jo tovin. Olen myös käynyt hänen kanssaan keskustelua, mutta hän kieltäytyy puhumasta paljosta. Talvella löysin neiti Andrewsin tuhoamasta tyttöjen käymälätiloja, tällöin hän oli huomattavan ahdistunut ja menettänyt hallintansa. Tyttöparka vaikutti olevan luitaan myöten raivon ja pelon kalvama.
Sellainen jälki, kuin tyttöjen vessassa, oli puhdasta tuhoa.
 
Olen pohtinut mustekipponi ääressä otanko asian esille neiti Devinen kanssa, jota arvostan ja kunnioitan kovasti. Hän ei kuitenkaan ole ollut kovin läsnä linnassa viimeaikoina ja oletan hänellä olevan paljon kiireitä. On täysin sopimatonta lähettää tämä kirje teille, herra Andrews, mutta uskokaa minua kun kirjoitan sen toiveen tulleen neiti Andrewsilta itseltään. Epäsuorasti saanen sanoa. Neiti Andrews on oikeassa pohtiessaan keneen luottamuksensa laittaa, vaikka sen pitäisi laskeutua aina tuvanjohtajaan, eikä nyt niin ole käynyt. En koe oikeudekseni kyseenalaistaa tai udella enempää.
 
 Olette varmasti jo tietoinen ennen keskikesää tapahtuneesta, selvittämättömästä, tyrmien suihkulähteen tuhosta sekä tuhopalosta. Olin itse paikalla herra Lacethornin kutsumana, ja korjasimme suurimmat tuhot, tietenkin. Tämä on kuitenkin jo toinen kerta, kun kyseessä on luihuisten tupaan vievät käytävät tyrmissä joilla on tapahtunut kyseenalaistettavaa loihdintaa. En koskaan syyttelisi oppilaita pelkän tapahtuman sijainnin takia, mutta.. No, vaistoni kertoo minulle, että syytä huoleen olisi ja uskon että kunnon noita ei koskaan ohittaisi vaistojansa.
Tyrmien tilanne oli hyvin samanlaista tuhoa, kuin tyttöjen käymälässä.
 
Hyvä herra Andrews,
ymmärrän että ette ole vastuussa yksittäisistä oppilaista, ja tämä asia on varmasti monitahoisempi kuin osaisin odottaa. Olette vapaat käyttämään kirjettäni kuten parhaaksi näette.
 
Ystävällisin kesäterveisin,
Tylypahkan Vahtimestari Vulpe
Vanillatar
Vanillatar
Korpinkynsi
Korpinkynsi

Viestien lukumäärä : 1074
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Get a hold of yourself Empty Vs: Get a hold of yourself

Viesti kirjoittaja Loer To 8 Heinä 2021 - 23:15

Huuhkaja tepasteli aamuauringon saattelemana professori Andrewsin ikkunalaudalla. Sillä oli suussaan punaisen värinen kirje, joka oli leimattu Andrewsien sukuvaakunalla. Mies oli varma, että kirje oli peräisin Queenielta. Hänen laiska käsi nousi kohti huuhkajaa, jonka suusta kirje rävähti miehen käteen taikavoimien avulla. Shawn avasi sinetin ja kirje lehahti lentoon, ensiksi alkaen huutamaan Shawnin nimeä.

Shawn Andrews! Minkä takia et ole kotona? Miksi olet jättänyt minut kaksin Florianin ja Philippan kanssa odottamaan saapumistasi? Mikä HELVETTI siellä Tylypahkassa on muka niin tärkeää ja kiireellistä, että et edes ehdi katsomaan lapsiasi! Palaa välittömästi kotiin tai poltan korvanlehtesi!

Räyhääjä tipahti Shawnin työpöydälle selostuksen jälkeen ja miehen ilme oli tyytymättömän näköinen. Lapsiarki Queenien kanssa oli kaikkea muuta, kuin helppoa tai erityisen juhlallista. Shawn viipyi ja uinui mieluummin linnassa kuin kuunteli lasten itkua. Mies huokaisi ja katsoi laiskanoloisesti kirjettä ruskeilla silmillään. Huuhkaja lehahti myös pois ikkunalaudalta, kun mies suoristui korkeuteensa pyyhkien kirjeen pois pöydältään. Shawnin flegmaattinen ja kylmä katse pysyi kirjeessä hetken, kunnes hän kääntyi kohti pressopannuaan. Mies oli valmistanut rauhoittavan juoman valmiiksi odottamaan Galan saapumista.

Shawn laski pressopannun pöydälleen ja istahti takaisin pöytänsä ääreen. Hän kirjoitti vastauskirjeen Queenielle, joka oli lyhyt ja ytimekäs. Siinä luki, että "palaan pian." Muuta hän ei kirjoittanut, ennen kuin löi pergamentin kiinni sinetillä, jonka väliin lämmin vaha pusertui. Shawn nakkasi kirjeensä tornipöllönsä suuhun, joka lähti toimittamaan kirjettä takaisin kotiin.

Ennen kuin kello löi kahdeksan Shawn laski molempiin teekuppeihin pienen ripauksen rauhoituslientä sekä aimon annoksen erilaisia yrttejä. Mies täytti kupit myös virkistävällä mustalla teellä, odottaessaan nyt Galan saapumista. Oven hän oli myös jättänyt auki.
Loer
Loer
Rohkelikon tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 454
Join date : 27.08.2020
Ikä : 26
Paikkakunta : kylä

Näytä käyttäjän tiedot

Aileen likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Get a hold of yourself Empty Vs: Get a hold of yourself

Viesti kirjoittaja Vanillatar Pe 9 Heinä 2021 - 0:04

Ovi kävi pimeyden voimilta suojautumisen luokkaan. Vaaleahiuksinen luihuinen takertui ainoaan rauhoittavaan asiaan huoneessa. Itseensä. Nuoren kädet kietoutuivat itsensä ympärille. Olemattomaksi rusentunut ryhti ja punoittavat silmät kertoivat sanatonta tarinaa Galan kävellessä aamuvarhain tyrmistä kohti seitsemättä kerrosta. Nuori halusi kadottaa itsensä, hävitä. Tai oikeastaan hävittää itsensä.
Syyllisyydentunne palasi kuin nuoli lävistäen selkärangan. Gala halusi tietää oliko Knox tai Viviann kunnossa. Mutta toisaalta heidän kohtaamisensa uudestaan tuntui jäävuorelta, jonne kiipeäminen olisi yhtäsuuri kuin varma kuolema. Toivo tilanteen korjaamiseksi oli huvennut linnan viemäreistä alas ja Mustajärven pohjaan, ja siellä se pysyisi. Pieni, murjottu teinisydän vihlaisi kun mielikuva kahdesta tytöstä pihamaalla julkesi ilmoittaa itsestään. Se ajoi luihuisen nopeuttamaan askeliaan kohti kansliaa ja painamaan kynnet kontrollointitarpeensa syvälle käsivarsiin.

Gala avasi auki jätetyn kanslian oven edestään tuuppaisemalla sen tieltään, saranat ilmoittaen itsestään kuten niin monessa muussakin Tylypahkan ovessa. Pelko, rintaa musertava ja hengitykseen tarttuva ahdistus voimistui. Verisukulaisuus ei tarkoittanut Galalle muutakuin murheita, mielipahaa ja pelkoa. Se tunne oli sama professori Andrewsin kohdalla. Miehen läsnäolo oli huomattava, jopa jollain tapaa ankeuttajamainen muttei silti vetänyt nuoren tytön mielessä vertoja isälleen. Piuksen varjo oli vuoren kokoinen, väriltään musta kuin tyhjyys. Isän ääni käski nousta, suorista itsesi ja niele tunteesi ja sylje ne sauvastasi. Et tee tunteillasi mitään. Ne hidastavat ja rampauttavat sinut. Käytä vihaasi.

Lattialankut pitivät ääntä koulupuvun avokkaiden alla. Huoneen lasihyllyn takaa pystyi ohikulkiessa vaihtamaan nopean vilkaisun kanslian työpöydän takana istuvaan. Huoneen ilmassa leijui teen tuoksu, sekoittuen muutamaan voimakastuoksuiseen ainekseen ripoteltuna säilöön korkeille hyllyille. Gala pidätti huomaamattaan hengitystään astuessaan lasihyllyn takaa esille, luultavasti vain kohtaamaan Shawnin. Tytön itkun runtelemat kasvot kohosivat hitaasti katseen perässä. Ylimielinen ja nuiva kuori oli rikottu sisältäpäin paljastaen ainoastaan raakileiden tunteiden runteleman, todellisuudesta hukkuneen lapsen. Askeleet veivät luihuisen työpöydän toiselle puolelle, jääden seisomaan suuren tuolin viereen kuin odottaen lupaa hengittää.
Vanillatar
Vanillatar
Korpinkynsi
Korpinkynsi

Viestien lukumäärä : 1074
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Get a hold of yourself Empty Vs: Get a hold of yourself

Viesti kirjoittaja Loer Ma 12 Heinä 2021 - 16:54

Shawn osoitti Galan vieressä olevaa penkkiä sekä nostatti toisen rauhajuomalla mikstuuratun teen ilmaan helpohkolla loitsulla. Mies ei tarvinnut tilanteessa muuta kuin kättä. Rauhajuoma leijui hitaasti Galaa kohti ja Shawn avasi suunsa, ennen kuin Gala kerkesi vielä koskea kuppiin.

"Tee sisältää rauhajuomaa. Lievittää ahdistusta ja levottomuutta todella tehokkaasti. Käsittääkseni ahdistut tälläisistä tilanteista helposti, joten tein molemmille sitä annoksen tukemaan keskustelun hedelmällisyyttä."

Shawn sanoi rehdisti, sekä tarttui itse teekuppiinsa nostaen sen huulilleen nauttien sitä aimo kulauksen. Juoma välittömästi muutti tunnelmaa Shawnin olotilassa sekä äskeinen jäykkyys sekä formaalius oli levittäytynyt. Mies huokaisi hörppynsä jälkeen ja vilkaisi lattialla olevaa räyhääjää, jonka hän oli aiemmin pyyhkinyt pois pöydältä.

"Queeniella oli paha päivä, älä välitä tuosta." Shawn tokaisi kun muisti koko räyhääjäepisodin.

"Eilinen oli varmasti mielenkiintoinen kokemus, onko näitä sattunut aiemmin? Sain sellaisen käsityksen vahtimestarilta, joka minulle asiasta kirjoitti."

Mies avasi keskustelun helpolla kysymyksellä odottaen, että he siirtyisivät heti eteenpäin turhanpäiväisestä jaarittelusta. Shawn nojautui korkeaan tuoliinsa sekä risti kädet syliinsä, odottaen Galan vastausta.
Loer
Loer
Rohkelikon tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 454
Join date : 27.08.2020
Ikä : 26
Paikkakunta : kylä

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Get a hold of yourself Empty Vs: Get a hold of yourself

Viesti kirjoittaja Vanillatar Ma 12 Heinä 2021 - 18:20

Luihuinen istui osoitetulle tuolille jossa oli niin monesti aikaisemminkin istunut. Siinä oli vuodettu purkautuvaa kiukkua, itketty ja puhuttu. Muistot näistä kerroista valuivat päälaelta pitkin päätä ja katosivat leukaperien alle. Gala veti syvään henkeä istuutuessaan. Tuoli ei narahdellut tai kiikkunut. Se seisoi vakaasti neljällä suoralla jalallaan, niinkuin vakavanha tammi jos se luultavasti olisi rakennettu.
'Rauhajuomaa?' Ajatus välähti tytön mielessä, kun ilmassa leijuva kuppi otettiin vastaan. Sininen katse kävi ensikertaa suoraan miehessä vastapäätä. Gala seurasi vaisuna kun Shawn näytti ilmeisesti esimerkkiä, tai koitti omalla käytöksellään tuoda luottamusta kahden Andrewsin välille. Teekuppia käsissään laskien Gala loi sen sisältöön ilmeeltään neutraalin, mutta arvioivan katseen. Se jäi toistaiseksi odottamaan tytön käsiin, kun Shawn jatkoi puhumista.

Unettoman yön jälkeen nuori noita ei osannut vetää heti 1 + 1 räyhääjän ja Queenien välillä. Hän vain nyökkäsi pidättäytyen katsomasta Shawnia edelleenkään suoraan.
Miehen saatua sanotuksi, kysymys eilisestä ja maininta vahtimestarista. Gala piti naisesta, todella. Hän oli lempeä, empaattinen ja aina lämmin. Kuunteli eikä kysynyt. Vahtimestarin lähellä Gala tunsi olonsa turvalliseksi edes pienen hetken. Silti teekuppi nostettiin tytön huulille. Vastaus olis kielen päällä mutta sitä ei nuori saisi puristettua ulos. Edes vaikka omaisi peikon voimat. Liemi peittyi vahvanmakuisen teen alle. Siinä samassa ajassa, kun noita ehti laskea kupin kasvojensa edestä lepäämään syliinsä, olotila tuntui sulavan. Liemi lämmitti ja korjasi pienessä hetkessä keuhkoja puristavan musertavan voiman.
Gala huokaisi. Helpotuksesta vai hyvänolon tunteesta jota nuori niin kovin janosi. Se oli lyhyt hetki, kun liemi toimi hermoston läpi ja vaikutti viimeiseenkin sormenpäähän. Tytön katse nousi teekupista Shawniin, väistämättä katsekontaktia. Itkuntuhrimia kasvoja se ei korjannut, mutta normaalisti Galan kasvoilla totuttu nuiva ja pistävä ilme oli vaihtunut pehmoisempaan.

"Vahtimestari.. Neiti Vulpe on kovin ystävällinen." Gala lausahti, pieni hymynkaari toisessa suunpielessään. Se oli luultavasti ympäripyöreä kiitos mustiinpukeutuneelle syöjättärelle, joka sitä ei ollut kuulemassa.
"Ja ei, se ei ollut ensimmäinen kerta kun. No.. Se purkautuu noin." Luihuinen jatkoi, nostaen teekupin uudestaan huulilleen. Jokaikinen tippa lientä tarvittiin, vaikka Gala ei sitä ehkä myöntäisikään.
"Se on käynyt kotona ainakin kahdesti." Tyttö puhui teekupin takaa jo ennenkuin kerkesi laskea sen syliinsä. Kielenkannat sitova ahdistus ja kantapäitä hipova pelko oli ainakin toistaiseksi poissa.
Vanillatar
Vanillatar
Korpinkynsi
Korpinkynsi

Viestien lukumäärä : 1074
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Get a hold of yourself Empty Vs: Get a hold of yourself

Viesti kirjoittaja Loer Ke 14 Heinä 2021 - 13:06

Shawn henkäisi rentoutuneena tuolissaan sekä nojautui tiukemmin takakenoon kuuntelemaan Galaa. Mies ei näyttänyt erityisiä merkkejä itsestään vaan tuijotti Galaa silmiin suu viivana. Miehestä kuitenkin hehkui rauhallinen aura ympäristöön rauhajuoman ansiosta.

Galan puheitten jälkeen kansliaan laskeutui hetkeksi painostava hiljaisuus, kun Shawn mietti oikeita sanoja tilanteeseen, että ei säikäyttäisi Galaa. Oikeat sanat pitivät saada pihalle niin, että ne olisivat mahdollisimman tukevat koska Shawnin mielestä tahaton taikuus oli kaikista pelottavin taikuuden muoto.

"Vahtimestarista en enempää tiedä, hänellä on ainakin klassinen tyyli. Kantaa itseään arvokkaasti, niin kuin meidänkin pitää." Shawn sanahti painokkaasti kun Gala mainitsi Vulpesta.

"Kutsuin sinut tänne kahdesta syystä. Ensimmäinen on se, että saamme aukaistua tuon painepullon missä sinun taikavoimasi tällä hetkellä patoutuvat ja toinen on se, että osaat käyttää niitä järkevästi. Tahaton taikuus on vaarallista, mutta ominaista. Älä säikähdä tätä, koska sitä on tapahtunut aikojen saatossa monille velhoille ja noidille. Tarkoitukseni on tästä päivästä eteenpäin opettaa sinulle esimerkiksi, miten tätä rauhajuomaa tehdään sekä sitä, että osaat kanavoida tunteesi sauvasi kautta." Shawn jatkoi jykevästi lausettaan, mutta oli silti empaattisen kuuloinen puhuessaan.

"Kotona.." Shawn mainitsi vielä puheensa jälkeen, mutta pyöräytti päätään, koska ei halunnut työntää kättään siihen ampiaispesään.
Loer
Loer
Rohkelikon tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 454
Join date : 27.08.2020
Ikä : 26
Paikkakunta : kylä

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Get a hold of yourself Empty Vs: Get a hold of yourself

Viesti kirjoittaja Vanillatar To 15 Heinä 2021 - 9:17

Sinisilmät katselivat levollisina miestä tuon puhuessa. Se oli ehkä ensimmäinen kerta kun nuori noita pystyi istumaan tässä, kohtaamassa Shawnin ruskeat silmät ilman musertavaa ahdistusta. Miehen ominainen ankeuttava energia oli tiessään. Kuten Galan paksu suojakuori. Se oli jollain tapaa parempi tunnetila tajuta, kuin itse rauhajuoman tuoma helpotus. Se oli parempi kuin tuliviskin huojuva ja heittelehtivä raukea olo. Se ei poistanut kokonaista tunnetta, verhosi ne vain sumun taakse. Upotti kuin betonilohkare järvenpohjaan vain jotta ne voisivat ponnahtaa takaisin pintaan. Nyt ei tuntunut lainkaan samanlaiselta ja se sai tytön vajoamaan rennosti tuolissa parempaan asentoon.

Painepullo kuulosti varsin osuvalta sanavalinnalta. Siltä Galastakin tuntui. Kuin hänet olisi sullottu liian pieneen lasiseen viaaliin. Joka jo lähtökohtaisesti räsähteli nurkissaan. Jokainen liike minkä ahtaassa tilassa teki aiheutti uuden räksähdyksen kunnes se sirpaloitui sisäisestä paineesta. Kukaan ei koskaan opettanut päästämään patoumaa ulos, joten nuori noita oppi vain peittelemään sitä. Siivoamaan sirpaleet ja liimaamaan ne aina uudestaan kokoon vain huomatakseen että joka kerta, kun palapeli hajosi siitä katosi myös palasia. Jokaisesta uudelleen kokoamisesta tuli hankalampaa ja hankalampaa. Liima ei tahtonut enää pitää, tai edes kiinnittää palasia yhteen. Palapelistä tuli yksinkertaisesti liian suuri vaiva ylläpitää, kun jokin ulkoinen voima puhalsi palojen yli varastaen niitä mennessään. Ajatukset pyörivät tytön mielessä, ja olivat melkein luettavissa rentoutuneilta kasvoilta.

"Mutta miten? Tiedän vain milloin se tulee esille mutta en miksi" Luihuinen sanaili. Teekuppi pysyi sylissä mutta sitä ei pyöritelty tai nypitty.
"Liemen opettelu kuulostaa lasten leikiltä tuohon kaikkeen muuhun verraten." Äänessä oli turhautumista. Se perustui puhtaasti asian kohtaamisen pelolle. Pelko, että jotakuta sattuisi pelkästään Galan tahaton purkaus. Mielikuva Viviannista ja Knoxista välähti jälleen pään sisällä. Mutta se ei herättänyt aivan samanlaista reaktiota. Se suretti, riipaisi syvältä ja tuntui pahalta vatsassa asti. Mutta ei ahdistanut. Se tuntui siltä, kuin sen pystyisi kohtaamaan ilman pelottavaa tunnetilaa, joka otti nuoren noidan niin helposti omakseen. Kuiski korvaan ja satuili mitä muut ansaitsivat. Gala vaihtoi asentoaan kun katse harhaili ajatuksien mukana tilanteesta.
"Aiotko opettaa minua.. itse?" Kuului kysymys nuoren luihuisen suusta, kun katse palasi lyhyen hetken jälkeen takaisin Shawniin. Galan ilmeessä oli havaittavissa jotain muutakin kuin viimeyön itkun ja tunnemyrskyn jättämät jäljet. Toivoa?
Vanillatar
Vanillatar
Korpinkynsi
Korpinkynsi

Viestien lukumäärä : 1074
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Get a hold of yourself Empty Vs: Get a hold of yourself

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa