[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Knox, Clementine Amélia

Siirry alas

Knox, Clementine Amélia Empty Knox, Clementine Amélia

Viesti kirjoittaja Aileen 03.09.20 15:57

PÄIVITETÄÄN

Clementine Amelié Knox
"Hyökkäys on paras puolustus"


Knox, Clementine Amélia 23afc9f67b9e687f531f4fccd12ee565
6lk | Luihuinen | Parantajaoppilas
Haapaa, 9½", kelpin jouhi, vankka
Pirunpalo | Kiinanmuntjakki | Rapu (2.7.) | Puhdasverinen
Prom Queen


Juonipaljastus:

Sauva: Knoxin sauva on näyttävää valkoista haapapuuta ja sen kahva on koristeltu yksinkertaisin tribaalikaiverruksin sekä vastapainona näyttävällä punaisella kahvan kruunaavalla koristekivellä. Ranskalaisvalmisteisen sauvan ydin on kelpin jouhea. Knoxin sauva on 9 ja puoli tuumaa pitkä ja eikä se jousta taivuttaessa. Sauvan ydin aiheuttaa mielenkiintoisen ristiriidan Knoxin taipumukseen käyttää tuliloitsuja. Haapasauva soveltuu erinomaisesti kaksintaisteluihin ja Knoxin käsissä sauva onkin valmis kiroamaan vastustajaansa.

Suojelius: Knox ei ole vielä (6lk) loitsinut täyttä muotoa ottavaa suojeliusta. Knoxin suojelius tulee ottamaan haukkuvan peuran, kiinanmuntjakin muodon.

Mörkö: Pirunpalo. Knox on viehättynyt tuliloitsuihin, ja niistä mahtavimman tuhovoimaa tyttö sekä ihailee että pelkää. Knoxin mörkö on muuttunut ingame tapahtumien johdosta. Tyttö ei ole kohdannut mörköään uudessa muodossa.


TAUSTA:

Knoxin perheeseen kuuluu velhosavukeyhtiön omistaja Roger Knox, pikkusisko Citron ja veli Bergamote "Pox". Ranskalaissyntyinen äiti, Lena Knox (O.s. Legrain) on kuollut, mutta hänestä on perheen kotona velhomaalaus.

Knoxin lapsuus on ollut onnellinen, joskin äidin poismeno on varjostanut Clementinen roolia sisaruskatraan vanhimpana ja isän pyörittäessä perheyritystä on Clementine ollut usein vastuussa nuorempien sisaruksiensa kaitsemisesta. Tausta on jättänyt Knoxiin tietyn kapinan, tyttö ei halua katsoa sisarustensa perään enää Tylypahkassa mutta toisaalta opettanut tuolle vastuunkantoa eikä tuo oikeasti ikinä jättäisi sisaruksiaan pulaan. Ystäviinsä Knox suhtautuu samalla tavalla, tuo kokeilee saamaansa vapautta ja on valmis testaamaan kaverisuhteidensa rajoja muttei oikeasti antaisi tilanteen eskaloitua.

Knoxien perhe omistaa velhosavukeyhtiön KNOX&CO, jonka tunnetuin tuote on turkoosia savua tupruttava Ankeuttajan Suudelma -savuke. Savukkeessa on trooppinen yleistuoksi, ja häivähdys haistajan lempituoksua - lemmenjuomaa jalostamalla saatu ominaisuus. Savukebusiness on kuitenkin kokenut kolauksen, eikä Aberdeenin laitamille muuttanut perhe ole kovin varakas ja kokeekin ajoittain haasteeksi ruokkia kaikki kolme lasta. Roger Knox on joutunut kaihtamaan taikamaailman lakeja ja turvautumaan hämärämpään bisnekseen. Huispauksen ja terveellisen elämäntavan trendikkyys on ollut suuri haaste perhebisnekselle.Knox, Clementine Amélia 08cdce61d2a9c264d274e5599e9ee251Knox, Clementine Amélia 6b281f90c2b546f0c96b7b35517ac013Knox, Clementine Amélia Tumblr_inline_oww...t39u_250-53b4cb1
Knox, Clementine Amélia 301ce121dd6ed90c26dadbdcc3341594Knox, Clementine Amélia 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f656e377754475549684c6a377a673d3d2d3631373934333831382e313534613862356538656339376261313830363435373736303136372e676966?s=fit&w=720&h=720Knox, Clementine Amélia Icon-riverdale-red-Favim.com-7081345
Ulkonäkö:
Knox on 170cm pitkä laihahko tyttö, joka on varustettu pitkillä jaloilla ja leveällä suulla. Tytön silmät ovat tumman ruskeat, joskin lähellä iiristä on vaaleampaa keltaiseen taittavaa sävyä, muttei häivähdystä erota kuin läheltä. Kaukaa katsottuna tytön katse näyttää sysimustalta. Silmiensä yli Knox on ylpeä punaisista pitkistä hiuksistaan ja tytön voikin usein nähdä liehittelevän kutrejaan olkansa yli dramaattisesti ja huomiohakuisesti. Knox lukee hiuksensa ulkonäkönsä parhaimpiin puoliin.

Teini on ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen joskin laiha. Knox on pitkä ja omaa eritoten pitkät koivet. Pukeutumistyylinsä suhteen Knox on tietoisen shokeeraava. Knox vannoo punaisen nimeen ja koristaa usein koulupukuaan hiuksiaan vasten riitelevillä punaisilla asusteilla ja viitoilla. Tytön huulet on usein punattu kirkuvan punaisiksi ja luonnollisesti tuntien ulkopuolella tyttö vannoo värin nimeen.
Knoxin pukeutumistyyli on klassinen mutta näyttävä, tuo pyrkii näyttämään yläluokkaisemmalta kuin onkaan tietyllä rockahtavalla tavalla. Tytön kauniit vaatteet on usein kuitenkin tehty halvemmista materiaaleista tai paikkailtu huomaamattomista kohdista. Shokeeraavuutta lisää toisinaan korvan takaa bongattava suvun taikasavuke, Ankeuttajan Suudelma. Yleiskuva Knoxista on harkittu ja laskelmoitu, tavalla joka kielii samalla tarpeesta näyttää ulospäin joitain muuta kuin tyttö oikeasti on. Rento on aina laskelmoitua, eikä hienous ole Knoxin kohdalla kestävää vaan halvoista materiaaleista kerättyä pintaa.LUONNE:
Suurisuinen ja nokkela Knox on kehittänyt paksun kuoren suojaamaan perimmiltään epävarmaa ja tunteellista luonnettaan. Tytöllä on tarkka silmä ja tuo harjaannuttanut kykyään lukea ihmisiä siihen pisteeseen, että tuo kopioi muilta oppimiaan itsevarmuutta heijastavia eleitä ja tapoja kuin peili. Knoxin ulkokuori on cool ja välinpitämätön, jonka ylläpitämistä helpottaa Knoxin perimmiltään laskelmoiva ja älykäs luonne. Knoxin äly useammin näkyy vain suunsoittona ja kostosuunnitelmien laatimisessa, kuin hyvinä arvosanoina. Luihuinen on laskelmoiva ja tökkii usein muiden rajoja suojautuen itse vitsin taakse. Tempperamenttisen puolen alla on ikäsitään kypsempi ja vastuuntuntoinen nuori. Knox on pitänyt sisaruksistaan huolta äitinsä kuoleman jälkeen ja vastuu on vakavoittanut ja kypsyttänyt nuorta.

Ulkopuolisille Knox on samalla utelias ja etäinen, tarpeeksi nenäkäs ja itsevarma hyppiäkseen toisten asioihin mutta sen verran etäinen ja pelottava, ettei moni laske tyttöä kaveripiiriinsä. Knoxin suojamuurit kumpuavat lapsuudesta ja äidin menettämisestä - uusien ihmisten päästäminen lähelle on pelottavaa ja pohjimmiltaan Knox pelkää menettävänsä läheisensä. Piirre yhdessä kovan tempperamentin kanssa on ajanut Knoxin kasvattamaan suojakuortaan, riitelemään kaveriporukkansa kanssa ja ottamaan etäisyyttä parhaisiin ystäviinsäkin.

Knox peilaa itseään muiden kautta ja tytöllä on suuri tarve kerätä huomiota, olla tarvittu ja haluttu. Erottua yksilönä. Huomionhakuisen kovan ja välinpitämättömän suojakuoren alla on epävarma ja herkkä nuori. Knox välittää läheisistään todella syvästi ja ottaakin herkästi asiakseen ystäviensä ja rakkaidensa hyvinvoinnista huolehtimisen. Tyttö on tunteellisempi ja herkempi kuin antaa ulospäin näkyä.

Faceclaim: Madelaine Petsch


Viimeinen muokkaaja, Aileen pvm 04.11.21 13:50, muokattu 30 kertaa
Aileen
Aileen
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 262
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Knox, Clementine Amélia Empty Vs: Knox, Clementine Amélia

Viesti kirjoittaja Aileen 25.09.20 16:02

IN-GAME IHMISSUHTEET

Bergamote "Pox" Knox
Pikkuveli. Knox on suojelevainen Poxin suhteen ja luottaa veljeensä. Knox pitää veljensä kanssa hengailua kuitenkin toisinaan nolona, eikä halua tulla jatkuvasti nähdyksi veljensä kanssa, toisaalta Knoxin käy sääliksi veljensä kaverittomuutta ja onkin siksi sallinut Poxin roikkua pilkkeen mukana.

Zachariah Quinton
Paras ystävä, pilke. Zach on Knoxin mielestä hulvaton ja älykäs, joskin välillä hieman kiusallinen ja nolo. Tämä ristiriita kiehtoo Knoxia ja tyttö nauttii Zachin päähänpistojen seuraamisesta. Tarvittaessa Knox myös seisoo kuitenkin Zachin päänpistojen takana ja pitää ystävänsä salaisuudet. Knox tutustui Zachiin noiden ryhtyessä väittelemään ja päätyi väittelyn lopuksi pyytämään Zachia parikseen lukuvuoden päätöstanssiaisiin. Tanssiaiset menivät parivaljakolta hieman överiksi ja Knox meinasi päätyä pussaamaan Zachia. Suukko jäi vaihtamatta mutta erään venevajassa istutun illan jälkeen Knox lukee pojan parhaisiin ystäviinsä Erinin lisäksi ja yhdessä kolmikko muodosti pilkkeeksi kutsumansa kaveriporukan.

Erin Blackburn
Paras ystävä, pilke. Kaksikko on tutustunut Zachin kautta, ja vaikka Knox irvailee Erinille siinä missä Zachillekin ihailee tyttö Eriniä salaa ja Knox onkin hieman kateellinenkin parhaan ystävänsä Erinin onnistumisista ja kokemuksesta erityisesti parisuhteiden saralla. Kateus on toisinaan saanut Knoxin äyskimään ystävälleen, mutta hädän tullen pitää kuitenkin ystävänsä puolia lähestulkoon orjallisesti. Knox on auttanut Eriniä hankkimaan tuon lemmikkihaiskun takaisin ja pitänyt Erinin puolia tuon kokiessa professoreiden suunnalta painostusta. Knox on vastustanut oppilaiden muistojen katsomista ja keskinyt milloin mitäkin oikeuksia mistä kaksikko voisi pitää kiinni ja kannustanut Eriniä puhumaan väärinkäytöksistä yli-inkvisiittorille.  

Belinda Branwenn
Tupatoveri. Knoxin mielestä Linda on hauska, muttei tyttöön voi luottaa. Knox ihailee ja kadehtii Lindaa tuon perhetaustan takia, ja onkin koittanut kaveerata Lindan kanssa jakamalla salaisuuden Lindan kanssa. Tapaus päättyi hyvin, mutta Pilkkeeltä kuullun perusteella Knox ei uskalla luottaa tyttöön tai laskea Lindaa kovin lähelle, vaikka tuo pitääkin tyttöä mukavana.

Briallan "Bri" Whitfield
Hyvänpäiväntuttu. Knoxin mielestä puuskupuhin valvojaoppilas on vähintäänkin outo, tyttö tuntuu änkyttävän hämmentävästi Knoxin seurassa, eikä Knox oikein tiedä miksi kaikki muut tuntuvat hengailevan Brin kanssa.

Milo Nithercott
Pahanpäiväntuttu. Milo haastoi Knoxin kaksintaisteluharjoitukseen, joka päätti myös kaksikon orastavan kaveruuden. Knoxin mielestä Milo oli mielenkiintoinen, kunnes tuo käyttäytyi idioottimaisesti ja heti perään paljastui Erinin poikaystäväksi. Knox tietää, että ystävänsä takia Miloa on siedettävä, muttei viimeisin pisteiden poisotto varsinaisesti nostanut pojan pisteitä Knoxin silmissä. Knox vartoo sopivaa hetkeä kostolle, muttei ole täysin poissulkenut mahdollisuutta anteeksiantoon.

Tom Raleigh
Pahanpäiväntuttu. Valvojaksi nostaminen pilasi Tom Raleighin Knoxin mielestä. Clementine ei voi sietää poikaa em pisteiden menetyksen takia ja tyttö vartoo sopivaa hetkeä kostolle.

Rowan Stanford
Knox tuntee nykyisen rehotrin PVS -professorina. Viidenteen luokkaan asti Knoxilla oli hurja idoli-ihastuminen komeaan professoriin.

Viviann Kempington
Tupatoveri. Knox on vasta tutustunut Viviin, mutta parivaljakolla tuntui lentävän juttu hyvin. Knox kokee hengenheimolaisuutta Viviin ja tuntuu nauttivan tuon seurasta niin paljon, että on oppinut paljastamaan omia suunnitelmiaan ja laskemaan suojamuurejaan Vivin seurassa.

Gala Andrews
Tupatoveri, ihastus. Knox koki seurustelevansa/tapailevansa mysteeristä Galaa, mutta parivaljakon suhteen tila on nyt tulehtunut, eikä Knox voi sietää Galaa saati ymmärtää, miksi parivaljakon juttu kaatui.

Corvus Fernvale
Kiinnostus. Knox on vasta tavannut vaihto-oppilaaksi tulleen Corvuksen, mutta kaksikko tuli hyvin toimeen ja sopi menevänsä joulutanssiaisiin parina. Knox ei ole enää varma Corvuksesta. Pojan itsevarmuus teki punapäähän suuren vaikutuksen, mutta näytti johtavan avoimeen selkkaukseen Knoxin hyvän ystävän Zachin kanssa. Poikaa mellakointi näytti kiinnostavan enemmän kuin Knox, joten tyttö päätti paeta tilanteesta. Jokin Corvuksessa kuitenkin kiehtoo ja kiinnostaa Knoxia.


Viimeinen muokkaaja, Aileen pvm 29.06.21 23:31, muokattu 2 kertaa
Aileen
Aileen
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 262
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Knox, Clementine Amélia Empty Vs: Knox, Clementine Amélia

Viesti kirjoittaja Aileen 06.12.20 14:04

HAHMOHISTORIA
Knox, Clementine Amélia Dcnrkuz-705442a9-18c3-4a8e-8b80-13a77a5dfafc.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvNDhlOWJkMjAtNzFiNi00MzdiLWJhYzUtZjkzNDc0OTE3NjA5XC9kY25ya3V6LTcwNTQ0MmE5LTE4YzMtNGE4ZS04YjgwLTEzYTc3YTVkZmFmYy5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Opiskeluajat:
Ensimmäinen vuosikurssi
Juonipaljastus:
Knox lajiteltiin nopeasti luihuisten tupaan, jossa nuori punapää on kokenut olevansa todella vapaa sisarustensa huolehtimisen sijasta. Tunneilla Knox on pärjännyt keskinkertaisesti ja sulautunut täydellisesti suureen joukkoon. Punapään lähimmiksi ystäviksi muodostui luihusten kaksi muuta ujompaa oppilasta samalta vuosikurssilta. Knox ei kuitenkaan pitänyt kaksikkoon koulun lomalla sen kummemmin yhteyttä.

Toinen vuosikurssi
Juonipaljastus:
Knoxin toinen vuosikurssi alkoi palaamalla samaan hiljaiseen rooliin ja kaveriporukkaan. Punapää pyrki parantamaan arvosanojaan ja koulumenetsytstään, joskin vähän heikoin saavutuksin. Keskiarvo pysyi edelleen kohtuullisena. Tuntien ulkopuolella Knox huomasi mielenkiintonsa pyörivän eri suuntaan aiempien kavereidensa jutuista. Seuraavana kesänä ei enää edes harkittu kirjeidenvaihtoa eikä kavereiltakaan tullut Knoxille yhtäkään kirjettä.

Kolmas vuosikurssi
Juonipaljastus:
Kolmas vuosikurssi oli Knoxille kipuilevaa aikaa. Tytön Veli Pox aloitti myös Tylypahkassa, eikä Knox voinut enää olla huolehtimatta sisaruksistaan koulussakaan. Kapina ja huomionhakuisuus nosti päätään. Knox ei halunnut tulla muistetuksi oudommasta veljestään vaan omasta persoonastaan. Tytön tyyli on alkanut kehittymään kohti signatuuriksi noussutta punaiseen verhoutumista ja tuo on kokeillut rajoja niin nenäkkyydellä kuin sääntöjä rikkomalla. Kolmannen vuosikurssin Knox lopetti muita aiemmin, tyttö erotettiin väliaikaisesti pommitettuaan loitsulla tyrmien katon rikki. Knoxin hakiessa itseään hajosi Knoxin aiemmat kaverisuhteet tyystin.

Neljäs vuosikurssi
Juonipaljastus:
Knox palasi neljännelle luokalle intoa täynnä. Pieni happihyppeli ja kotiopetus oli mahdollistanut teinille aikaa hakea itseään ja kapinaansa. Knoxin palattua linnan käytäville tutustuikin tyttö avoimemmin ja itsevarmemmin muihin oppilaisiin. Knox tapasi Zachariah Quintonin ja Erin Blackburnin juuri neljännellä ja juuri ennen kesän alkua porukka sopikin muodostavansa Pilkkeenä tunnetun kaveriporukan ja ryhtyi suuntamaan omaa mielenkiintoaan myös tuntien ulkopuoliseen jekkusteluun.

Viides vuosikurssi
Juonipaljastus:

Knox on tullut kuorestaan ylös ja tutustunut rohkeammin ihmisiin tuparajojen yli. Knox on lähentynyt Pilkkeen kanssa autettuaan Eriniä varastamaan lemmikkinsä takaisin. Knoxin suhde sääntöjen rikkomiseen on rentoutunut ja tuo on valmis venyttämään sääntöjä aiempaa rohkeammin ja useammin. Salakäytävien opiskelu ja salaiset visiitit tylyahoon ovat antaneet tytön kapinahengelle boostia. Pilke järjesti bileet, jossa tyttö kokeili hakea omaa tyyliään ja sama sohkeeraus jatkui Halloweenina. Halloweenjuhlien jälkeen Knox on tuntunut olevan hieman hajamielinen. Tyttö on näyttänyt unohtavan aiemman pelkonsa tuliloitsuja kohtaan ja suuntautumisensa häpeilyn.

Viidennen vuosikurssin lopulla Knox on osoittanut mielenkiintoa parantajana toimimista kohtaan. Sairaalasiivessä norkoilu toikin tytölle lopulta paikan koulun parantajaoppilaana.
Aileen
Aileen
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 262
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa