[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Knox, Clementine Amélia

Siirry alas

Knox, Clementine Amélia Empty Knox, Clementine Amélia

Viesti kirjoittaja Aileen lähetetty To Syys 03, 2020 3:57 pm

PÄIVITETÄÄN

Clementine Amelié Knox
"Hyökkäys on paras puolustus"


Knox, Clementine Amélia 23afc9f67b9e687f531f4fccd12ee565
5lk Luihuinen.
Haapaa, 11½", kelpin jouhi, vankka
Pirunpalo | Kiinanmuntjakki


Juonipaljastus:

Sauva: Knoxin sauva on näyttävää valkoista haapapuuta, ja sen kahva on koristeltu yksinkertaisin tribaalein. Ranskalaisvalmisteisen sauvan ydin on kelpin jouhea. Knoxin sauva on poikkeuksellisen pitkä ja eikä se jousta taivuttaessa. Vankkuus kuvaa Knoxin taitoja loitsijana. Tyttö ei ole kovin kekseliäs taivuttamaan loitsuja käyttötarkoituksiensa ulkopuolelle, mutta loitsut ovat vahvaa sorttia.  Sauvan ydin aiheuttaa mielenkiintoisen ristiriidan Knoxin taipumukseen käyttää tuliloitsuja. Haapasauva soveltuu erinomaisesti kaksintaisteluihin, ja Knoxin käsissä sauva onkin valmis kiroamaan vastustajaansa.

Suojelius: Knox ei ole vielä (5lk) loitsinut täyttä muotoa ottavaa suojeliusta. Knoxin suojelius tulee ottamaan haukkuvan peuran, kiinanmuntjakin muodon.

Mörkö: Pirunpalo. Knox on viehättynyt tuliloitsuihin, ja niistä mahtavimman tuhovoimaa tyttö sekä ihailee että pelkää.


TAUSTA:

Knoxin perheeseen kuuluu velhosavukeyhtiön omistaja Roger Knox, pikkusisko Citron ja veli Bergamote "Pox". Ranskalaissyntyinen äiti, Lena Knox (O.s. Legrain) on kuollut, mutta hänestä on perheen kotona velhomaalaus.

Knoxin lapsuus on ollut onnellinen, joskin äidin poismeno on varjostanut Clementinen roolia sisaruskatraan vanhimpana ja isän pyörittäessä perheyritystä on Clementine ollut usein vastuussa nuorempien sisaruksiensa kaitsemisesta. Tausta on jättänyt Knoxiin tietyn kapinan, tyttö ei halua katsoa sisarustensa perään enää Tylypahkassa mutta toisaalta opettanut tuolle vastuunkantoa eikä tuo oikeasti ikinä jättäisi sisaruksiaan pulaan. Ystäviinsä Knox suhtautuu samalla tavalla, tuo kokeilee saamaansa vapautta ja on valmis testaamaan kaverisuhteidensa rajoja muttei oikeasti antaisi tilanteen eskaloitua.

Knoxien perhe omistaa velhosavukeyhtiön KNOX&CO, jonka tunnetuin tuote on turkoosia savua tupruttava Ankeuttajan Suudelma -savuke. Savukkeessa on trooppinen yleistuoksi, ja häivähdys haistajan lempituoksua - lemmenjuomaa jalostamalla saatu ominaisuus. Savukebusiness on kuitenkin kokenut kolauksen, eikä Aberdeenin laitamille muuttanut perhe ole kovin varakas ja kokeekin ajoittain haasteeksi ruokkia kaikki kolme lasta. Roger Knox on joutunut kaihtamaan taikamaailman lakeja ja turvautumaan hämärämpään bisnekseen. Huispauksen ja terveellisen elämäntavan trendikkyys on ollut suuri haaste perhebisnekselle.


Knox, Clementine Amélia 08cdce61d2a9c264d274e5599e9ee251Knox, Clementine Amélia 6b281f90c2b546f0c96b7b35517ac013
Knox, Clementine Amélia 22901a4308eabdcc04da1cff828e9e8a
Ulkonäkö:
Knox on 170cm pitkä laihahko tyttö, joka on varustettu pitkillä jaloilla ja leveällä suulla. Tytön silmät ovat tumman ruskeat, joskin lähellä iiristä on vaaleampaa keltaiseen taittavaa sävyä muttei häivähdystä erota kuin läheltä. Kaukaa katsottuna tytön katse näyttää sysimustalta. Silmiensä yli Knox on ylpeä punaisista pitkistä hiuksistaan ja tytön voikin usein nähdä heittelevän kutrejaan olkansa yli dramaattisesti ja huomiohakuisesti. Knox lukee hiuksensa ulkonäkönsä parhaimpiin puoliin.
Teini on ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen joskin laiha. Knox on pitkä ja omaa eritoten pitkät koivat.  Pukeutumistyylinsä suhteen Knox on tietoisen shokeeraava. Knox vannoo punaisen nimeen ja koristaa usein koulupukuaan hiuksiaan vasten riitelevillä punaisilla asusteilla ja viitoilla. Tytön huulet on usein punattu kirkuvan punaisiksi ja luonnollisesti tuntien ulkopuolella tyttö vannoo värin nimeen.
Knoxin pukeutumistyyli on klassinen mutta näyttävä, tuo pyrkii näyttämään yläluokkaisemmalta kuin onkaan tietyllä rockahtavalla tavalla. Tytön kauniit vaatteet on usein kuitenkin tehty halvemmista materiaaleista tai paikkailtu huomaamattomista kohdista. Shokeeraavuutta lisää toisinaan korvan takaa bongattava suvun taikasavuke, Ankeuttajan Suudelma. Yleiskuva Knoxista on harkittu ja laskelmoitu, tavalla joka kielii samalla tarpeesta näyttää ulospäin joitain muuta kuin tyttö oikeasti on. Rento on aina laskelmoitua, eikä hienous ole Knoxin kohdalla kestävää vaan halvoista materiaaleista kerättyä pintaa.

Luonne:
Suurisuinen, huomiohakuinen, suora


Faceclaim: Madelaine Petsch


Viimeinen muokkaaja, Aileen pvm Su Marras 08, 2020 3:19 pm, muokattu 13 kertaa
Aileen
Aileen
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 111
Join date : 03.09.2020

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Knox, Clementine Amélia Empty Vs: Knox, Clementine Amélia

Viesti kirjoittaja Aileen lähetetty Pe Syys 25, 2020 4:02 pm

IN-GAME IHMISSUHTEET

Bergamote "Pox" Knox
Pikkuveli. Knox on suojelevainen Poxin suhteen ja luottaa veljeensä. Knox pitää veljensä kanssa hengailua kuitenkin toisinaan nolona, eikä halua tulla jatkuvasti nähdyksi veljensä kanssa, toisaalta Knoxin käy sääliksi veljensä kaverittomuutta ja onkin siksi sallinut Poxin roikkua pilkkeen mukana.

Zachariah Quinton
Paras ystävä, pilke. Zach on Knoxin mielestä hulvaton ja älykäs, joskin välillä hieman kiusallinen ja nolo. Tämä ristiriita kiehtoo Knoxia ja tyttö nauttii Zachin päähänpistojen seuraamisesta. Tarvittaessa Knox myös seisoo kuitenkin Zachin päänpistojen takana ja pitää ystävänsä salaisuudet. Knox tutustui Zachiin noiden ryhtyessä väittelemään ja päätyi väittelyn lopuksi pyytämään Zachia parikseen lukuvuoden päätöstanssiaisiin. Tanssiaiset menivät parivaljakolta hieman överiksi ja Knox meinasi päätyä pussaamaan Zachia. Suukko jäi vaihtamatta mutta erään venevajassa istutun illan jälkeen Knox lukee pojan parhaisiin ystäviinsä Erinin lisäksi ja yhdessä kolmikko muodosti pilkkeeksi kutsumansa kaveriporukan.

Erin Blackburn
Paras ystävä, pilke. Kaksikko on tutustunut Zachin kautta, ja vaikka Knox irvailee Erinille siinä missä Zachillekin ihailee tyttö Eriniä salaa ja Knox onkin hieman kateellinenkin parhaan ystävänsä Erinin onnistumisista ja kokemuksesta erityisesti parisuhteiden saralla. Kateus on toisinaan saanut Knoxin äyskimään ystävälleen, mutta hädän tullen pitää kuitenkin ystävänsä puolia lähestulkoon orjallisesti. Knox on auttanut Eriniä hankkimaan tuon lemmikkihaiskun takaisin ja pitänyt Erinin puolia tuon kokiessa professoreiden suunnalta painostusta. Knox on vastustanut oppilaiden muistojen katsomista ja keskinyt milloin mitäkin oikeuksia mistä kaksikko voisi pitää kiinni ja kannustanut Eriniä puhumaan väärinkäytöksistä yli-inkvisiittorille.  

Belinda Branwenn

Briallan "Bri" Whitfield

Milo Nithercott

Agatha Chopre

Tom Raleigh

Grendel Mooch

Rowan Stanford
Knox tuntee nykyisen rehotrin PVS -professorina. Viidenteen luokkaan asti Knoxilla oli hurja idoli-ihastuminen komeaan professoriin.
Gala Andrews
Aileen
Aileen
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 111
Join date : 03.09.2020

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa