[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Knox, Clementine Amélia

Siirry alas

Knox, Clementine Amélia Empty Knox, Clementine Amélia

Viesti kirjoittaja Aileen 03.09.20 15:57

Knox, Clementine Amélia 2a782de460d9fdef05ad9ecfdcf7aed6Knox, Clementine Amélia 2d4f9dd046c7160ef7598107ee80cb5eKnox, Clementine Amélia 17335f406088f14575a14e50d3a65c70Knox, Clementine Amélia F5a8aa0255f67733cc1a992121ef7a83
Knox, Clementine Amélia 23afc9f67b9e687f531f4fccd12ee565
Knox, Clementine Amélia 3001f7a78d4e2db78944e4ceb6ce918bKnox, Clementine Amélia 94d9853bd4bf40518d8a91c1adfe8c6cKnox, Clementine Amélia B781d6f13b2264e0d6fe9c770e42d552Knox, Clementine Amélia 37a20907fcd17d9913ce9d8f26ffcd8f

7lk | Luihuinen | Johtajatyttö
Haapaa, 9½", kelpin jouhi, vankka
Kiinanmuntjakki | Rapu (2.7.) | Puhdasverinen


We live and die by pretty lies
You know it, oh, we both know it
These silver bullet cigarettes
This burning house, there's nothing left
It's smoking, we both know it


Juonipaljastus:


TAUSTA:
Knoxin perheeseen kuuluu velhosavukeyhtiön omistaja Roger Knox, pikkusisko Citron ja veli Bergamote "Pox". Ranskalaissyntyinen äiti, Lena Knox (O.s. Legrain) on kuollut, mutta hänestä on perheen kotona velhomaalaus. Knoxin lapsuus on ollut onnellinen, joskin äidin poismeno on varjostanut Clementinen roolia sisaruskatraan vanhimpana ja isän pyörittäessä perheyritystä on Clementine ollut usein vastuussa nuorempien sisaruksiensa kaitsemisesta. Tausta on jättänyt Knoxiin tietyn kapinan, tyttö ei halua katsoa sisarustensa perään enää Tylypahkassa mutta toisaalta opettanut tuolle vastuunkantoa eikä tuo oikeasti ikinä jättäisi sisaruksiaan pulaan. Ystäviinsä Knox suhtautuu samalla tavalla, tuo kokeilee saamaansa vapautta ja on valmis testaamaan kaverisuhteidensa rajoja muttei oikeasti antaisi tilanteen eskaloitua.

Knoxien perhe omistaa velhosavukeyhtiön KNOX&CO, jonka tunnetuin tuote on turkoosia savua tupruttava Ankeuttajan Suudelma -savuke. Savukkeessa on trooppinen yleistuoksi, ja häivähdys haistajan lempituoksua - lemmenjuomaa jalostamalla saatu ominaisuus. Savukebusiness on kuitenkin kokenut kolauksen, eikä Aberdeenin laitamille muuttanut perhe ole kovin varakas ja kokeekin ajoittain haasteeksi ruokkia kaikki kolme lasta. Roger Knox on joutunut kaihtamaan taikamaailman lakeja ja turvautumaan hämärämpään bisnekseen. Huispauksen ja terveellisen elämäntavan trendikkyys on ollut suuri haaste perhebisnekselle.
ULKONÄKÖ:
Knox on 170cm pitkä laihahko tyttö, joka on varustettu pitkillä jaloilla ja leveällä suulla. Tytön silmät ovat tumman ruskeat, joskin lähellä iiristä on vaaleampaa keltaiseen taittavaa sävyä, muttei häivähdystä erota kuin läheltä. Kaukaa katsottuna tytön katse näyttää sysimustalta. Silmiensä yli Knox on ylpeä punaisista pitkistä hiuksistaan ja tytön voikin usein nähdä liehittelevän kutrejaan olkansa yli dramaattisesti ja huomiohakuisesti. Knox lukee hiuksensa ulkonäkönsä parhaimpiin puoliin.

Teini on ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen joskin laiha. Knox on pitkä ja omaa eritoten pitkät koivet. Pukeutumistyylinsä suhteen Knox on tietoisen shokeeraava. Knox vannoo punaisen nimeen ja koristaa usein koulupukuaan hiuksiaan vasten riitelevillä punaisilla asusteilla ja viitoilla. Tytön huulet on usein punattu kirkuvan punaisiksi ja luonnollisesti tuntien ulkopuolella tyttö vannoo värin nimeen.
Knoxin pukeutumistyyli on klassinen mutta näyttävä, tuo pyrkii näyttämään yläluokkaisemmalta kuin onkaan tietyllä rockahtavalla tavalla. Tytön kauniit vaatteet on usein kuitenkin tehty halvemmista materiaaleista tai paikkailtu huomaamattomista kohdista. Shokeeraavuutta lisää toisinaan korvan takaa bongattava suvun taikasavuke, Ankeuttajan Suudelma. Yleiskuva Knoxista on harkittu ja laskelmoitu, tavalla joka kielii samalla tarpeesta näyttää ulospäin joitain muuta kuin tyttö oikeasti on. Rento on aina laskelmoitua, eikä hienous ole Knoxin kohdalla kestävää vaan halvoista materiaaleista kerättyä pintaa.
LUONNE:
Suurisuinen ja nokkela Knox on kehittänyt paksun kuoren suojaamaan perimmiltään epävarmaa ja tunteellista luonnettaan. Tytöllä on tarkka silmä ja tuo harjaannuttanut kykyään lukea ihmisiä siihen pisteeseen, että tuo kopioi muilta oppimiaan itsevarmuutta heijastavia eleitä ja tapoja kuin peili, kuin miimikko. Knoxin ulkokuori on cool ja välinpitämätön, jonka ylläpitämistä helpottaa Knoxin perimmiltään laskelmoiva ja älykäs luonne. Knoxin äly useammin näkyy vain suunsoittona ja kostosuunnitelmien laatimisessa, kuin hyvinä arvosanoina. Luihuinen on laskelmoiva ja tökkii usein muiden rajoja suojautuen itse vitsin ja vinon hymyn taakse. Tempperamenttisen puolen alla on ikäistään kypsempi ja vastuuntuntoinen nuori. Knox on pitänyt sisaruksistaan huolta äitinsä kuoleman jälkeen ja vastuu on vakavoittanut ja kypsyttänyt nuorta.

Ulkopuolisille Knox on samalla utelias ja etäinen, tarpeeksi nenäkäs ja itsevarma hyppiäkseen toisten asioihin mutta sen verran etäinen ja pelottava, ettei moni laske tyttöä kaveripiiriinsä. Knoxin suojamuurit kumpuavat lapsuudesta ja äidin menettämisestä - uusien ihmisten päästäminen lähelle on pelottavaa ja pohjimmiltaan Knox pelkää menettävänsä läheisensä. Piirre yhdessä kovan tempperamentin kanssa on ajanut Knoxin kasvattamaan suojakuortaan, riitelemään kaveriporukkansa kanssa ja ottamaan etäisyyttä parhaisiin ystäviinsäkin.

Knox peilaa itseään muiden kautta ja tytöllä on suuri tarve kerätä huomiota, olla tarvittu ja haluttu. Erottua yksilönä. Huomionhakuisen kovan ja välinpitämättömän suojakuoren alla on pohjimmiltaan epävarma ja herkkä nuori. Knox välittää läheisistään todella syvästi ja ottaakin herkästi asiakseen ystäviensä ja rakkaidensa hyvinvoinnista huolehtimisen. Tyttö on tunteellisempi ja herkempi kuin antaa ulospäin näkyä.
[/center]

Koulumenestys ja erityisosaaminen:
Knox on toiminut koulun sairaalasiivessä parantajaoppilaana. Tyttö on poikkeuksellisen lahjakas mutkikkaissa loitsuissa ja soveltavassa taikuudessa.

Faceclaim: Madelaine Petsch


Viimeinen muokkaaja, Aileen pvm 16.02.22 20:34, muokattu 32 kertaa
Aileen
Aileen
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Knox, Clementine Amélia Empty Vs: Knox, Clementine Amélia

Viesti kirjoittaja Aileen 25.09.20 16:02

IN-GAME IHMISSUHTEET

Bergamote "Pox" Knox
Pikkuveli. Knox on suojelevainen Poxin suhteen ja luottaa veljeensä. Knox pitää veljensä kanssa hengailua kuitenkin toisinaan nolona, eikä halua tulla jatkuvasti nähdyksi veljensä kanssa, toisaalta Knoxin käy sääliksi veljensä kaverittomuutta ja onkin siksi sallinut Poxin roikkua pilkkeen mukana.

Zachariah Quinton
Paras ystävä, pilke. Zach on Knoxin mielestä hulvaton ja älykäs, joskin välillä hieman kiusallinen ja nolo. Tämä ristiriita kiehtoo Knoxia ja tyttö nauttii Zachin päähänpistojen seuraamisesta. Tarvittaessa Knox myös seisoo kuitenkin Zachin päänpistojen takana ja pitää ystävänsä salaisuudet. Knox tutustui Zachiin noiden ryhtyessä väittelemään ja päätyi väittelyn lopuksi pyytämään Zachia parikseen lukuvuoden päätöstanssiaisiin. Tanssiaiset menivät parivaljakolta hieman överiksi ja Knox meinasi päätyä pussaamaan Zachia. Suukko jäi vaihtamatta mutta erään venevajassa istutun illan jälkeen Knox lukee pojan parhaisiin ystäviinsä Erinin lisäksi ja yhdessä kolmikko muodosti pilkkeeksi kutsumansa kaveriporukan.

Erin Blackburn
Paras ystävä, pilke. Kaksikko on tutustunut Zachin kautta, ja vaikka Knox irvailee Erinille siinä missä Zachillekin ihailee tyttö Eriniä salaa ja Knox onkin hieman kateellinenkin parhaan ystävänsä Erinin onnistumisista ja kokemuksesta erityisesti parisuhteiden saralla. Kateus on toisinaan saanut Knoxin äyskimään ystävälleen, mutta hädän tullen pitää kuitenkin ystävänsä puolia lähestulkoon orjallisesti. Knox on auttanut Eriniä hankkimaan tuon lemmikkihaiskun takaisin ja pitänyt Erinin puolia tuon kokiessa professoreiden suunnalta painostusta. Knox on vastustanut oppilaiden muistojen katsomista ja keskinyt milloin mitäkin oikeuksia mistä kaksikko voisi pitää kiinni ja kannustanut Eriniä puhumaan väärinkäytöksistä yli-inkvisiittorille.  

Belinda Branwenn
Tupatoveri. Knoxin mielestä Linda on hauska, muttei tyttöön voi luottaa. Knox ihailee ja kadehtii Lindaa tuon perhetaustan takia, ja onkin koittanut kaveerata Lindan kanssa jakamalla salaisuuden Lindan kanssa. Tapaus päättyi hyvin, mutta Pilkkeeltä kuullun perusteella Knox ei uskalla luottaa tyttöön tai laskea Lindaa kovin lähelle, vaikka tuo pitääkin tyttöä mukavana.

Briallan "Bri" Whitfield
Hyvänpäiväntuttu. Knoxin mielestä puuskupuhin valvojaoppilas on vähintäänkin outo, tyttö tuntuu änkyttävän hämmentävästi Knoxin seurassa, eikä Knox oikein tiedä miksi kaikki muut tuntuvat hengailevan Brin kanssa.

Milo Nithercott
Pahanpäiväntuttu. Milo haastoi Knoxin kaksintaisteluharjoitukseen, joka päätti myös kaksikon orastavan kaveruuden. Knoxin mielestä Milo oli mielenkiintoinen, kunnes tuo käyttäytyi idioottimaisesti ja heti perään paljastui Erinin poikaystäväksi. Knox tietää, että ystävänsä takia Miloa on siedettävä, muttei viimeisin pisteiden poisotto varsinaisesti nostanut pojan pisteitä Knoxin silmissä. Knox vartoo sopivaa hetkeä kostolle, muttei ole täysin poissulkenut mahdollisuutta anteeksiantoon.

Tom Raleigh
Pahanpäiväntuttu. Valvojaksi nostaminen pilasi Tom Raleighin Knoxin mielestä. Clementine ei voi sietää poikaa em pisteiden menetyksen takia ja tyttö vartoo sopivaa hetkeä kostolle.

Rowan Stanford
Knox tuntee nykyisen rehotrin PVS -professorina. Viidenteen luokkaan asti Knoxilla oli hurja idoli-ihastuminen komeaan professoriin.

Viviann Kempington
Tupatoveri. Knox on vasta tutustunut Viviin, mutta parivaljakolla tuntui lentävän juttu hyvin. Knox kokee hengenheimolaisuutta Viviin ja tuntuu nauttivan tuon seurasta niin paljon, että on oppinut paljastamaan omia suunnitelmiaan ja laskemaan suojamuurejaan Vivin seurassa.

Gala Andrews
Tupatoveri, ihastus. Knox koki seurustelevansa/tapailevansa mysteeristä Galaa, mutta parivaljakon suhteen tila on nyt tulehtunut, eikä Knox voi sietää Galaa saati ymmärtää, miksi parivaljakon juttu kaatui.

Corvus Fernvale
Kiinnostus. Knox on vasta tavannut vaihto-oppilaaksi tulleen Corvuksen, mutta kaksikko tuli hyvin toimeen ja sopi menevänsä joulutanssiaisiin parina. Knox ei ole enää varma Corvuksesta. Pojan itsevarmuus teki punapäähän suuren vaikutuksen, mutta näytti johtavan avoimeen selkkaukseen Knoxin hyvän ystävän Zachin kanssa. Poikaa mellakointi näytti kiinnostavan enemmän kuin Knox, joten tyttö päätti paeta tilanteesta. Jokin Corvuksessa kuitenkin kiehtoo ja kiinnostaa Knoxia.


Viimeinen muokkaaja, Aileen pvm 29.06.21 23:31, muokattu 2 kertaa
Aileen
Aileen
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Knox, Clementine Amélia Empty Vs: Knox, Clementine Amélia

Viesti kirjoittaja Aileen 06.12.20 14:04

HAHMOHISTORIA
Knox, Clementine Amélia Dcnrkuz-705442a9-18c3-4a8e-8b80-13a77a5dfafc.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvNDhlOWJkMjAtNzFiNi00MzdiLWJhYzUtZjkzNDc0OTE3NjA5XC9kY25ya3V6LTcwNTQ0MmE5LTE4YzMtNGE4ZS04YjgwLTEzYTc3YTVkZmFmYy5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Opiskeluajat:
Ensimmäinen vuosikurssi
Juonipaljastus:

Toinen vuosikurssi
Juonipaljastus:

Kolmas vuosikurssi
Juonipaljastus:

Neljäs vuosikurssi
Juonipaljastus:

Viides vuosikurssi
Juonipaljastus:
Aileen
Aileen
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Knox, Clementine Amélia Empty Vs: Knox, Clementine Amélia

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa