[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Liam Aspen

Siirry alas

Liam Aspen Empty Liam Aspen

Viesti kirjoittaja Treni 12.07.21 10:22

Liam Aspen 6f5bd243507b30103352ec3e404d362e
Kasvot ovat todellisuudessa aavistuksen laihemmat ja väsähtäneemmän näköiset kuvaan verrattuna.

PERUSTIEDOT

Nimi: Liam Jonathan Aspen
Ikä: 32
Sukupuoli: Mies
Laji: Ihmissusi
Ammatti: Apulaisvahtimestari Tylypahkassa (koeaika alkaen 16.7.2021 3kk)

Siviilisääty: Naimaton, sinkku
Verisääty: Puoliverinen
Seksuaalinen suuntautuminen: Ei tiedossa

KOULUTUSTAUSTA JA SAUVAN TIEDOT

Tupa: Entinen Rohkelikko, valmistunut koulusta 15 vuotta sitten
Sauva: Pyökkisauva, yksisarvisen jouhi, 12"
Pyökkisauvalle oikea pari on, jos nuori, ikäisekseen viisas ja jos täysikasvuinen, täynnä ymmärrystä ja kokemusta. Pyökkisauva toimii hyvin heikosti kapeakatseisen ja suvaitsemattoman käytössä. Sellaiset noidat ja velhot, jotka ovat saaneet pyökkisauvan parikseen ilman asianmukaista yhteen sopimista (mutta kuitenkin himoinneet tätä erittäin haluttua, runsaan väristä ja arvostettua sauvapuuta), ovat usein ilmestyneet oppineiden sauvantekijöiden niin kuin minun kotiini, vaatien saada tietää syyn heidän komean sauvansa voimanpuutteelle. Asianmukaisesti yhteen sovitettuna pyökkisauva kykenee hienouteen ja taiteellisuuteen, jota harvoin nähdään muissa puissa ja josta johtuu sen loistava maine.

NIPPELITIETO

Suojelius: Ei tiedossa
Mörkö: Kuu
Lemmikki: Ei omista lemmikkiä
Perhe: Liam ei koskaan puhu perheestään ja välttelee aihetta, jos suinkin pystyy

ULKONÄKÖ

Liamista paistoi jo kaukaa, että elämä oli kohdellut miestä selkeästi huonommin kuin keskivertovelhoa. Köyhyys paistoi läpi kuluneesta vaateparresta, moneen kertaan parsitusta matkaviitasta ja muutenkin väsähtäneestä ulkomuodosta.

Liamin tuuheat, vaaleanruskeat hiukset olivat harvinaisen usein sotkuisena ja tunkivat pituudessaan häiritsevästi silmille. Partaansa ja viiksiään mies yritti hoitaa parhaansa mukaan, joskin ne tuppasivat usein olevan pidempiä kuin yleisesti siistinä pidettiin. Paksut, aavistuksen hiuksia ja partaa tummempisävyiset kulmakarvat kehystivät syvänsinisiä, vihreään taittavia silmiä, joiden katse paljasti taustalta paljon tuskaa, jos osasi tarkasti katsoa.

Kehonrakenteeltaan Liam on suorastaan hontelo, kenties määriteltävissä jopa luiseksi, ja pituutta hänelle on kertynyt 184 cm. Kuukausittaiset muodonmuutokset ovat vaikuttaneet myös siihen, että mies näyttää ikäistään ainakin 5 vuotta vanhemmalta.

Kulahtaneet vaatteet peittivät laihasta kehosta myös Liamin suurimman häpeänsä aiheen: arpensa, jotka ihmissusikirouksen olivat aiheuttaneet. Miehen selkä on pahoin raadellun näköinen ja osa arvista ylettyy myös oikean olkapään puolelle. Kasvoissa, käsissä tai muissa normaalisti näkyvillä paikoilla ei ole arpia näkyvillä.

LUONNE

Termit "pelottavan rehellinen" ja "suoraselkäinen" kuvaavat Liamia parhaiten, onhan rehellisyys asia jota hänkin arvostaa muissa eniten. Hän ei näe syytä valehdella ihmisille ja mikäli hän joskus joutuukin päästämään jonkun valkoisen valheen, hän tekee sen suuren harkinnan ja tunnontuskien päätteeksi, eikä se ole helppoa ja todennäköisesti myös helppo huomata.

Liam yrittää aina katsoa maailmaa positiivisuuden kautta, vaikka hänen historiansa tekeekin siitä välillä vaikeaa. Kun positiivisuus ei ota onnistuakseen, omiin synkkiin, usein itsetuhoisiin ajatuksiin vajoaminen on aina riskinä.

Taustansa vuoksi Liam on tottunut selviämään yksin, olemaan yksin, pärjäämään kaikessa yksin. Hän on usein nöyrä ja jopa pahoittelevan oloinen olemassaolostaan ollessaan muiden ihmisten luona, kokien tilanteen aina vähän oudoksi ja vain odottaen, milloin hänet tälläkin kertaa häädettäsiin pois.

Liam Aspen Tumblr_inline_oe4z3yI87a1ttddq8_500Liam Aspen 2bc8bfe717e4e9aef88c726b9b420315Liam Aspen 1fbe38a908e9588ccea0e00eb98d44f9

KIROUKSEN VAIKUTUS

Ihmissudeksi muuttuminen on tuskalias prosessi, joka usein painaa miehen mieltä täydenkuun lähestyessä. Tämä näkyy lähinnä omiin ajatuksiin vetäytymisenä ja ihmiskontaktien välttelemisenä - usein kun sudenmyrkkyjuomaa ei ole tarjolla, on miehelle erityisen tärkeää löytää joku paikka, missä muodonmuutoksen voi antaa tapahtua ilman uhreja. Jos miehen kohtaa näinä muutamina täyttä kuuta edeltävinä päivänä, voi olla ettei hänestä saa paljoakaan irti, sillä sulkeutuminen tuntuu olevan yksi lukuisista yrityksistä jotenkin hallita hallitsematonta. Tai mikäli saa, sanat saattavat purkautua huulilta normaalia huomattavasti terävämmin osoittaakseen, ettei mies ole juttutuulella. Missään vaiheessa Liam ei kuitenkaan ole aggressiivinen ketään kohtaan.

Täysikuun osuessa näkyville Liam muuttuu kirouksen vaikutuksesta ihmissudeksi: laihaksi, mustaturkkiseksi pedoksi, jonka käpälissä on raateluun erikoistuneet kynnet. Muuntautuminen on aina tuskallista, oli sudenmyrkkyjuomaa tai ei, mutta kyseisen taikajuoman kanssa Liam sentään kykenee pitämään järkensä muutoksen jälkeen ja käytännössä nukkumaan rauhallisesti yön yli. Mikäli sudenmyrkkyjuomaa ei kuitenkaan ole tarjolla, Liam menettää kaiken hallinnan ja muistinsa yön tapahtumista.

Täydenkuun jälkeisinä päivinä Liam saattaa olla kovin väsynyt, riippuen siitä kuinka paljon on ihmissutena riehunut yrittäessään päästä ihmisten kimppuun, eikä hän välttämättä silloinkaan ole kovin monisanaista seuraa.

Liam Aspen 1166

HISTORIA

Liam Aspenin tarina alkoi onnellisesti, kun hän syntyi puoliveriseen perheeseen (velho isä, jästi äiti, pikkuveli) Lontoon laitamilla. Hän pääsi Tylypahkaan 11-vuotiaana ja odotti innolla uusien asioiden oppimista. Kaikki sujui hienosti, Liam lajiteltiin Rohkelikkoon, hän sai paljon kavereita ja pärjäsi hyvin koulussa.

Liamin maailma kuitenkin romahti, kun neljännen kouluvuoden jälkeen kesälomalla nuori teini perheineen matkusti Norjaan. Liam ei koskaan suostu puhumaan tästä kipeästä asiasta kovinkaan tarkasti, mutta hän joutui vuoristossa ihmissuden raatelemaksi ja sai siitä tartunnan.

Viides vuosi koulussa alkoi hyvin eri tavalla, kuin hän oli olettanut. Rehtori Dawlish teki paljon poikkeusjärjestelyitä, jotta tilanne olisi Liamin kannalta mahdollisimman samanlainen, mutta toki ihmissusiasia piti piilottaa muilta ikätovereilta ja varmistaa siten heidän turvallisuutensa. Onneksi sudenmyrkkyjuoma oli myös keksitty, joten koulunkäynti sai jatkua tiukan valvonnan alla.

Mitä pidemmälle opinnot etenivät, sitä enemmän Liam joutui myös erkaantumaan ystävistään, sillä välitti heistä liikaa ja toisaalta pelkäsi heidän reaktiotaan tartuntaansa. Samaan aikaan myös Liamin perhe alkoi vierastaa poikaa, mikä jätti myös omat henkiset arpensa nuoren psyykkeeseen.

Jo nuorena Liam osoitti vastuuntuntoisuutensa ja muista välittämisen, sillä mitään vahinkoja ei päässyt sattumaan niistä kuukausittaisista "tapahtumista", muodonmuutoksesta, joita Tylypahkassa opiskelun aikana tapahtui.

Tarina kääntyy vieläkin synkemmäksi.

Kuudenteen luokkaan mennessä Liam oli täysin yksin, muut oppilaat olivat oppineet välttelemään tätä "kummajaista, joka ei kuitenkaan kenellekään jutellut" ja vaikka se sattuikin, Liam tiesi sen olevan parasta. Pahinta kuitenkin oli, kuinka samaan aikaan myös perhe oli lopullisesti katkaissut siteet häneen, haluamatta olla missään tekemisissä moisen "saastan" kanssa. Kouluarvosanat tippuivat entisestään, mutta onneksi lähtötaso oli hyvä, joten poika sai kuitenkin kursseja läpi - olkoonkin että osa vain rimaa hipoen.

"Valmistuttuani minä vain... lähdin. Pakenin. Yritin selviytyä. Yritin paeta maailmaa."

Valmistumisen jälkeen Liam jätti Englannin, jätti kaiken tutun taakseen ja aloitti yksinäisen erakon elämän. Hän yritti saada töitä sieltä täältä, mutta kun paljastui nuoren velhon olevan ihmissusi, reaktio oli aina sama: välitön hylkääminen, syrjintä ja pakoon ajaminen. Liam oppi pian hyväksymään kohtalonsa, haluamatta luopua itselleen tärkeistä arvoista, joista tärkein oli rehellisyys, saati omasta lujasta moraalikäsityksestään.

Saamatta mistään töitä ja elämällä köyhyysrajan alapuolella, Liamilla ei juurikaan ollut varaa sudenmyrkkyjuomaan. Hän ei osannut sitä itse valmistaa ja raaka-aineet olivat kalliita, joten hänellä oli tasan kaksi vaihtoehtoa: elää ilman ja riskeerata, että vahingossa satuttaisi jotakuta sivullista, tai hankkia sitä epärehellisin keinoin. Liam ei aivan kenelle tahansa asiaa myöntäisi, mutta erityisen synkkinä hetkinä hän oli joutunut varastamaan juomaa selviytyäkseen pahimman yli. Kerran hän jopa oli saanut tarpeeksi rahaa ostaakseen sitä pimeästi, mutta sitä hänen ei olisi kannattanut tehdä: ainekset olivat epäsuhdassa keskenään, mikä aiheutti voimakkaan, lähes kuolemanvakavan reaktion. Siitä selvittyään hän päätti elää elämänsä ilman ja onkin oppinut vuosien varrella löytämään maapallolta paikkoja, mitkä ovat käytännössä varmoja, ettei hän pysty siellä ketään satuttamaan.

// suhteita ja lisää kuvia tulee pelien edetessä


Viimeinen muokkaaja, Treni pvm 17.07.21 13:53, muokattu 12 kertaa
Treni
Treni
Apulaisvahtimestari
Apulaisvahtimestari

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 07.07.2021

Takaisin alkuun Siirry alas

Liam Aspen Empty Vs: Liam Aspen

Viesti kirjoittaja Treni 15.07.21 23:01

SUHTEET

Rehtori Rowan Stanford

Tylypahkan rehtori ansaitsi Liamin loputtoman kunnioituksen silkalla käytöksellään ensitapaamisesta lähtien Liamin etsiessä töitä Tylypahkasta. Rehtori suhtautui ihmissuteen ystävällisesti, kunnioituksella ja ennen kaikkea ymmärtäväisesti, tuomitsematta mistään. Vaikka Liam onkin tuntenut Stanfordin vasta vähän aikaa, kokee hän olonsa turvalliseksi miehen seurassa ja tekee kaikkensa ollakseen tuottamatta hänelle pettymystä.

Vera Vulpe

Lähiesimiehensä, vahtimestari Vulpen Aspen tapasi ensimmäisen työpäivänsä aamuna. Hän ei oikein osannut tulkita mitä mieltä nainen on hänestä, mutta ainakin toinen oli hymyillyt hänelle muutaman kerran ja auttoi häntä pääsemään sisään työhönsä, joten tuskin tilanne oli kovinkaan paha.

Morrigan O'Deorain

Kaksikko vaihtoi ystävällismielistä keskustelua kirjastossa ensitapaamisellaan, tosin Liam epäilee että tilanne saattaa muuttua, kun muodonmuutosten professori ymmärtäisi hänen taustansa.

Liamin hämmennykseksi Morrigan olikin hyväksyvä Liamia kohtaan jopa rehtorin lähettämän paljastuskirjeen jälkeen ja he pääsivät juttelemaan avoimemmin asioista keskenään.

Silvius Nero

Rohkelikon tuvanjohtaja teki Liamille hyvin nopeasti selväksi, ettei hän ollut tervetullut linnaan tai valvomaan Rohkelikkoja. Liam teki nopean päätöksen välttelevänsä Neroa aina tilanteen niin salliessa.

Athena Devine

Luihuisten tuvanjohtaja vaikutti Liamin mielestä mukavalta noidalta, jonka kanssa hän saattaisi jopa tulla toimeen ja aloittaa hyvän yhteistyön oppilaiden parhaaksi.

Scylla Hemlock

Tavattuaan nuoren parantajan Liam on huomannut pysähtyneensä monesti ajattelemaan toista ja toisen ihailtavan rauhallista, positiivista ja luontoa rakastavaa elämänasennetta. Liam on kovin hämmentynyt ja kiitollinen naiselle siitä, ettei toinen juossut karkuun ymmärrettyään miehen kantavan kirousta harteillaan.

Liam on viettänyt paljon aikaa Scyllan kanssa ja pikkuhiljaa ymmärtänyt omistavansa jopa romanttisia tunteita kyseistä parantajaa kohtaan. Hän ilahtui suuresti havaitessaan tunteiden olevan molemminpuolisia kaksikon jakaessa ensisuudelmansa, jättäen Liamin hyvällä tavalla pyörälle päästään.

Valerian Blakesley

Heti kouluun saavuttuaan Liamille kävi selväksi, ettei koulun liemiprofessori sietänyt häntä silmissään. Mies epäilee toisella olevan jotain henkilökohtaista asiassa taustalla, mutta mielummin välttelee professoria kuin ottaisi asiasta selvää, varsinkin Blakesleyn osoitettua tyytymättömyytensä fyysisestikin tönimällä.


Viimeinen muokkaaja, Treni pvm 17.07.21 13:55, muokattu 2 kertaa
Treni
Treni
Apulaisvahtimestari
Apulaisvahtimestari

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 07.07.2021

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa