[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Leonid Volkov [kesken]

Siirry alas

Leonid Volkov [kesken] Empty Leonid Volkov [kesken]

Viesti kirjoittaja Treni 12.07.21 20:15

[kuva tulossa]

Nimi: Leonid Volkov, perheen kesken Leonid tai Leo, muille Volkov.
Ikä: 16
Sukupuoli: Mies

Siviilisääty: Naimaton
Verisääty: Puhdasverinen
Seksuaalinen suuntautuminen: Ei tiedossa

Luokka-aste: 6lk
Tupa: Luihuinen
Sauva: Oratuomisauva, lohikäärmeen sydänjuuri, 10"
Oratuomella, joka on hyvin ainutlaatuinen sauvapuu, on minun mielestäni hyvin ansaittu maine, että se sopii parhaiten soturille. Tämä ei välttämättä tarkoita, että sen omistaja harjoittaisi Pimeitä Voimia (vaikka on kiistämätöntä että ne, jotka harjoittavat sitä, nauttivat oratuomisauvan suunnattomasta voimasta); oratuomisauvoja voidaan löytää sekä aurorien että Azkabanin asukkaiden joukossa. Oratuomipensaan, joka on täynnä häijyjä piikkejä, mielenkiintoinen piirre on, että se tuottaa makeimmat marjansa kovimpien pakkasten jälkeen. Tästä puusta tehdyt sauvat näyttävät pääsevän vaarojen ja vaikeuksien läpi sellaisten omistajien seurassa, joiden kanssa ne ovat todellisesti ystävystyneet. Tästä syystä oratuomisauvasta tulee niin uskollinen ja luotettava palvelija kuin voi vain toivoa.

Luonne: Kohdatessaan ihmisiä koulun käytävillä Leonidin asenne on usein ylimielinen, ainakin sellaisen kuvan tämä ilmeettömästi tuijottava nuori usein antaa. Englanninkieli on nuorelle vielä opettelun alla ja vaikka hän ymmärtääkin usein enemmän kun antaa edes ymmärtää, hän puhuu usein vain yksinkertaisin sanoin ja niitäkin harvoin, varsinkin jos seura ei miellytä.

Ulkonäkö: Yhdellä sanalla kuvattuna: korsto. Volkov on saanut aikaisen kasvupyrähdyksen ja onkin jo käytännössä aikuisen mitoissa. Lisäksi Luihuinen on Durmstrang-vuosinaan kerryttänyt paljon lihasmassaa. Nuori mies on myös leikannut korpinmustat hiuksensa muiden tylypahkalaisten mielestä hassuun tyyliin sivuilta vain millien mittaiseksi ja päältä jätettynä pidemmäksi, joskus jopa pystyyn nostetuksi irokeesiksi. Silmät ovat lähes yhtä tummat kuin hiuksetkin.

Lemmikki: Ei ole

Perhe: Isä ja pikkusisko, äiti ei kuvioissa. TBD

Historia: Syntynyt Venäjällä, opiskellut kaksi ensimmäistä vuotta Koldovstoretzissa, jonka jälkeen perheen muutettua siirtyi Durmstrangiin. Tapasi siellä Corvus Fernvalen ja hänen jenginsä, oli usein mukana kaikessa - sekä hyvässä että pahassa. Taas uusi muutto ja tie vei Tylypahkaan.


MUUT TIEDOT:
Suojelius: Ei osaa kunnollista suojeliusta
Mörkö: TBD
Treni
Treni
Apulaisvahtimestari
Apulaisvahtimestari

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 07.07.2021

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa