[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I am, and will always be your legacy

Siirry alas

I am, and will always be your legacy Empty I am, and will always be your legacy

Viesti kirjoittaja Vanillatar 15.07.21 9:27

I am, and will always be your legacy H4Zm9kD
I will dance with you till the shadows slip away
I will lay my hands on you to ease your pain
I will sing to you, I will guide you for everything
Won't you dance with me till the shadows slip away?

We are one, we run free
I am you and you are me
You sacrificed everything
I am and will always be your legacy


Grace of Hekate -Canon
Vanillatar
Vanillatar
Korpinkynsi
Korpinkynsi

Viestien lukumäärä : 1074
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

I am, and will always be your legacy Empty Vs: I am, and will always be your legacy

Viesti kirjoittaja Vanillatar 15.07.21 9:34

Rento olo kaikkosi rikkinäisistä jäsenistä yhtä nopeasti, kuin veri valtimohaavasta. Nerium päästi tukahdetun sihahduksen hampaidensa välistä pyörähtäessään sängynreunalta jaloilleen. Vallaton ja harjaamaton vaalea hiuspehko oli entistä enemmän sekaisin. Ja entistä lähempänä rastoittumista. Kaikki hänessä haisi punatukkaiselta. Kuvottavaa. Noita keräsi vaatteenrippeensä lattialta ja puki yksinkertaiset tekstiilikappaleet päällensä. Vain punainen nahkatakki jäi roikkumaan kädestä. Musta lyhythihainen paita paljasti runnellut käsivarret, joissa osan tatuoinneista olivat viivat katkonaisia erinäisistä arvista.
Kuluneet, nahkapaikoilla koristellut housut olivat yllättävän istuvat. Eivätkä jättäneet paljoa kyseenalaistettavaksi. Musta silmämeikki oli paikoittain tuhriintunut pitkin poskipäitä. Mutta se ilme sopi kuin nyrkki silmään Neriumille. Ruoja.

Punatukkainen nainen sanoi jotain, Nerium ei viitsinyt edes kuunnella. Hän halusi ulos tästä läävästä joka haisi häneltä.
'Mitä se puhuu?'
'Se tietää jotain mitä ei pitäisi, se tietää!'

Niska jäykistyi hetkeksi ja keltainen katse luiskahti sumuiseksi. Se oli nopea sekunnin murto-osa. Neriumin kieli lipaisi naiselta maistuvia huulia. Hampaat ottivat kiinni alahuulesta ja kulmahammas halusi porautua siihen.
'Oletko pehmennyt taas, pieni paska?'
Noita tuijotti punatukkaista sen hyvin lyhyen hetken kun äänet puhuivat. Ulospäin se näytti mitäänsanomattomalta, murto-osan kestävältä ajatuskatkokselta. Pään sisällä se oli metallikonsertti, valtataistelu ja vallitsevan tunnetilan valtataistelu.

Neriumin pää nytkähti pienesti vasemmalle. Hän vain otti ja lähti huoneesta sanomatta sen enempää. Huusholli oli noin kymmenen kertaa parempi kuin ne olosuhteet jossa Nerium oli noin neljäkymmenta vuotta sitten kasvanut. Se tuntui oksettavalta ja liikautti noidassa ainoastaan inhoa. Ennen ulko-ovea, käsi ojennettuna kahvalle jokin lattiatasossa kuitenkin pysäytti liikkeen. Se oli pari kenkiä. Ne eivät voineet kuulua eltaantuneelle kapakkaruususelle.
'Ota ne! Ota ne!'
Keltasilmäinen tuijotti paria ikuisuudelta tuntuvan hetken liikahtamatta, käsi yhä ojennettuna kohti kahvaa.
'Revi, polta ne. Missä se huoranpentu on?'
Käsi painui kahvalle ja avasi oven. Nerium käveli päättömästi ulos kadulle, vetämättä nahkatakkiaan niskaansa. Se se tuoksu oli. Se joka ei kuvottanut. Nerium seisoi pimeällä kivetyllä kadulla jalat vankasti maassa, katse tuijotti tyhjänä eteenpäin. Mitä helvettiä teet, typerä nainen. Liikahda.
'Oksetat minua.'
Jalat ottivat liikkeellelähtökäskyn kuin automaationa, vieden vaaleahiuksisen naisen tuntemattoman kaupungin kaduilla päättömästi. Onneksi kaupungille, sen kadut ammottivat tyhjyyttään ja ahdistavat talot katujen molemmin puolin, sen kuvottavat paskanhajut ja viemärit ajoivat naisen katoamaan värähtelevän äänen kera.
I am, and will always be your legacy HsBpC5p

Käytetyt hahmot;
Nerium Hekate - Vanillatar
Orphina Huxley - Weka-Kitty
Vanillatar
Vanillatar
Korpinkynsi
Korpinkynsi

Viestien lukumäärä : 1074
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa