[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Faron & Farren Chopre

Siirry alas

Faron & Farren Chopre Empty Faron & Farren Chopre

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 15.07.21 19:33

Faron & Farren Chopre

Faron & Farren Chopre D7fc26d42514d14e2b45e598d33857de2ac113ca Faron & Farren Chopre Tumblr_nxon7v6EmI1s9f5e5o6_400

PERUSTIETOA

Faron:
Nimi: Faron Roydon Neely Chopre
Lempinimet: -
Ikä: 25, syntynyt 15.4.
Horoskooppi: Oinas
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Sinkku
Status: Elossa
Verisääty: Puoliverinen
Kotimaa: Britannia, Puddletown
Kansallisuus: Britannia

Pituus & paino: 170cm & 71kg
Hiusten väri: Tummanruskeat
Silmien väri: Ruskea
Kengän koko: 40

Farren:
Nimi: Farren Reed Saxon Chopre
Lempinimet: -
Ikä: 25, syntynyt 15.4.
Horoskooppi: Oinas
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Sinkku
Status: Elossa
Verisääty: Puoliverinen
Kotimaa: Britannia, Lontoo
Kansallisuus: Britannia

Pituus & paino: 172cm & 73kg
Hiusten väri: Vaaleanruskea
Silmien väri: Ruskea
Kengän koko: 40

FAKTATIETOA

Faron:
Ammatti: Huispaaja
Työpaikat: Puddlemere United, jahtaaja
Tupa opiskeluaikoina: Korpinkynsi, valvojaoppilas, huispauskapteeni
Taikasauva: Punatammea, ydin hebrideanmustan sydänjuuri, 12 tuumaa, vankka
Lemmikki: Ei lemmikkiä.
Suojelius: Leijona
Mörkö: Perheen menettäminen

Farren:
Ammatti: Manageri
Työpaikat: Lontoon keikkapaikat
Tupa opiskeluaikoina: Luihuinen
Taikasauva: Punatammea, ydin unkarilaisen sarvipyrstön sydänjuuri, 12 tuumaa, periksi antamaton
Lemmikki: Ei lemmikkiä.
Suojelius: Käärme
Mörkö: Kateus veljiä kohtaan

MIELTYMYKSET

Faron:
Ruoka: Kanapasta
Juoma: Kivennäisvesi
Vuodenaika: Kesä
Vuorokaudenaika: Päivä
Juhla: Joulu
Kasvi: Ruusu
Tuoksu: Minttu
Paikka: Huispauskenttä

Farren:
Ruoka: Grillikyljys
Juoma: Tuliviski
Vuodenaika: Syksy
Vuorokaudenaika: Yö
Juhla: Kurpitsajuhla
Kasvi: Sudenmarja
Tuoksu: Minttu
Paikka: Lähikuppila

Faron & Farren Chopre Eca342ca53ac9f214791e2b5ac0921c286fddc2a Faron & Farren Chopre Tumblr_nxon7v6EmI1s9f5e5o4_400

ULKONÄKÖ

Faron
Faronilla on urheilijan kroppa hänen ollen kuitenkin sopusuhtainen ruumiinrakenteeltaan. Faronin ruskeat hiukset on usein kammattu siistiksi niskaa kohden. Miehellä on pyöreän puoleiset kasvonpiirteet ja leukaa koristaa ruskea parta. Miehen nenä on leveähkö ja silmät kapeahkot ruskean sävyssä.

Farren
Farrenin kroppa on sopusuhtainen, hän on kaksoisveljeään kapeampi, ei yhtä lihaksikas saati treenattu vaikka häneltä löytyy myös lihaksia.Farrenin kasvonpiirteet ovat pyöreähköt, nenä leveä ja terävä silmien ollessa identtiset Faronin kanssa. Farrenin ruskeat kikkuraan taipuvat hiukset sojottavat milloin minnekin.

LUONNE

Faron
Faron on luonteeltaan suojeleva ja huolehtiva, hänellä on taipumus haluta hallita asioita ja saada ne menemään oman tahtonsa mukaan. Faron on tottunut johtamaan ja pitääkin itseään perheessään eräänlaisena johtohahmona.

Farren
Farren on sulkeutuvainen luonteeltaan ja suhteellisen äkkipikainen. Farren on katkera ja tämä heijastuu miehen toimiin. Hän tavoittelee usein omaa etua ja haluaa olla oikeassa.

Faron & Farren Chopre C34161d4d3c40c1a087471d74535383ad6fc25dd
Faron & Farren Chopre Tumblr_nxz82hh9Lh1ulpiuho2_r1_500

PERHE

Faron:
Amanda Chopre -
Äiti:
Faron tulee hyvin toimeen äitinsä kanssa ja on aina tullut. Faron on auttanut läpi elämänsä äitiään arjen pyörittämisessä.

Rayner
Isä:
Faron ei tunne isäänsä järin hyvin miehen lähdettyä Agathan syntyessä. Faronin ainoa tarvoite on pitää mies kaukana heidän perheestään eikä lue isäänsä osaksi perhettään.

Alion Chopre -
Veli -
Edesmennyt:
Alion oli Faronille tärkeä ja isoveljen menettäminen oli kova paikka Faronille, joka joutui isoveljensä menehtymisen vuoksi ottamaan paikan perheen miehenä ja kantamaan vastuun perheen suojelemisesta. Alion ja Faron viettivät opiskeluvuosinaan paljon aikaa yhdessä.

Farren Chopre -
Kaksoisveli:
Faron on yrittänyt pitää huolta kaksoisveljestään, joka on tahtonut sulkea muut ympäriltään. Faron ei ole päässyt lähestymään veljeään juuri koskaan oppien antamaan veljelleen juuri sen verran tilaa, kuin hän on tarvinnut.

Agatha Chopre -
Sisko:
Agatha on Faronille elintärkeä ja mies on ottanut tehtäväkseen suojella pikkusiskoaan kaikelta ja kaikilta – jopa omalta perheeltään vaatien myös Agathaa pitämään perheensä salaisuudet omina tietoinaan. Faron oli Agathalle iso tuki Alionin menehdyttyä.

Farren:
Amanda Chopre -
Äiti:
Farren on jo pienenä sulkeutunut äidiltään ollessaan enemmän ”isän poika” eikä ole ottanut äitinsä tarjoamaa rakkautta vastaan.

Rayner
Isä:
Farrenia isän lähtö ei hetkauttanut, vaikka pienenä lapsena oli pyörinyt enemmän isänsä seurassa kuin muun perheen. Farren yrittää pitää isänsä tietoisena perheen tapahtumista ja silti kaukana perheestä.

Alion Chopre -
Veli -
Edesmennyt:
Farren oli opiskeluvuosina kateellinen isoveljelleen, joka sai kaiken, mitä tarvitsi sekä kaiken huomion itseensä missä ikinä viettikään aikaansa. Alionin kuoltua Farren ei ole suostunut kuulemaan veljestään, jonka hän yrittää unohtaa eikä vuosien katkeruus ole haihtunut.

Faron Chopre -
Kaksoisveli:
Farren on katkera kaksoisveljelleen, joka oli perheen toinen priimus. Farren on työntänyt kaksoisveljensä myös luotaan, vaikka nuorena pojat olivatkin läheisiä, muuttivat opiskeluvuodet kaiken.

Agatha Chopre -
Sisko:
Farrenilla on kaksoisveljensä tavoin halu suojella pikkusiskoaan, vaikkakin omin mitäänsanomattomin keinoin. Farren kuuntelee siskoaan mutta ei anna tytön tarvitsemaa tukea.

Faron & Farren Chopre 8e2597f58de05f416f7bad57699175f335d26615
Faron & Farren Chopre Tumblr_o8zrj0Tk2V1vs8dayo7_500


Viimeinen muokkaaja, Honey:Dream pvm 28.07.21 23:53, muokattu 9 kertaa
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 363
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Faron & Farren Chopre Empty Vs: Faron & Farren Chopre

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 17.07.21 20:27

FARONIN SUHTEET

Oliver Ackerhogan
Siskon mies:
Faron ei pidä pikkusiskonsa Agathan kihlatusta eikä luota miehen taitoihin suojella haavoittuvaista tyttöä. Faron puuttuu parhaalla näkemällään tavalla Oliverin touhuihin ja haluaa pitää miehen riittävän kaukana omasta perheestään huolimatta siitä, että Agatha luottaa Oliveriin.

Faron & Farren Chopre Eec0728feb03b1bfa2a7d67dce408ebe

FARRENIN SUHTEET

Lucy Bond
Yhden yön tuttu -
"Tämä lapsi on sinun... etkä muista?":
Farren tapasi Lucyn Sianpäässä epäonnistuneen työnhakureissun jälkeen. Farren ei pitänyt Lucystä ja tämän päänaukomisesta ja puhumisesta Alionista illan päättyessä lopulta Sianpään huoneeseen. Farren tapasi muutaman vuoden kuluttua Lucyn uudelleen ja Farrenille selvisi Lucylla olevan lapsi ja Lucy uhkasi väittää, että lapsi on hänen.

Orphina
Pomo -
"Minua ei nimitellä kuin makuuhuoneen puolella".:
Orphina oli sinä iltana alkuun vain nainen juomaseurana. Farren ei kohdellut naista hyvin, kuten ei yleensäkään. Lopulta illan edetessä Farren tarjosi Orphinalle juoman, ja he alkoivat puhua mahdollisesta työpaikasta Orphinan managerina. Illan päätteeksi Farren oli onnistunut hankkimaan itselleen vuodeksi työpaikan naisen managerina ja mahdollisesti myös pidemmäksi aikaa.

Faron & Farren Chopre Giphy

FARONIN HISTORIA

Lapsuus & opiskeluvuodet Tylypahkassa
Kuin isoveli:
Faron syntyi huhtikuun 15. päivä vain hetkeä ennen Farrenia. Faronin otti vastaan onnellinen perhe – äiti, isä ja isoveli Alion. Faron leikki pienenä lapsena Farrenin kanssa heidän jakaessa yhteiset hetket. Kuuden vanhana, heidän äitinsä odottaessa perheen nuorimmaista, poikien isä lähti mitään sanomatta. Faron jäi kaipaamaan isähahmon perään.

Agathan syntymä ei muuttanut mitään – perhe jatkoi arkensa pyörittämistä. 11-vuotiaana Faron lähti kaksoisveljensä kanssa Tylypahkaan, jossa heidät erotettiin ensimmäistä kertaa lyhyen elämänsä aikana Faronista tullessa Korpinkynsi. Ero on ollut pysyvä ja ajanut kaksoispojat erilleen. Faron oli tupansa huispausjoukkueen kapteeni sekä valvojaoppilas saaden suosiota puoleensa ja kulkiessaan melkein täydellisesti Alionin jalanjäljissä. Faron oli osa Korpinkynnen huispausjoukkuetta heti toiselta kouluvuodeltaan lähtien noussen kapteeniksi neljännellä vuosiluokallaan.

Tylypahkan jälkeen
Ammattihuispaaja
<- maaliskuu 2020:
Faron valmistui suhteellisen hyvin arvosanoin ja hyvin pian Faronin valmistumisen jälkeen Alion menehtyi tehtävissään Aurorina jättäen Faronin vastuuseen perheestään, joka tuntui hajoavan entisestään Faronin sulkeutuessa ja Agathan epäillessä itseään koulun puolella.

Faron valittiin nopeasti osaksi Puddlemere Unitedin kokoonpanoa kiitos hyvän menestyksen tupansa huispausjoukkueessa. Pitkään Faron oli joukkueessa kakkosmiehityksessä, kunnes nousi osaksi ykkösmiehitystä hänen pelatessa edelleen uransa parhaita pelejä.

Siskon vartijana -
huhtikuu 2020 - heinäkuu 2021:
Faron on oman uransa ohella auttanut Tylypahkassa itsensä kanssa kamppaillutta Agathaa selviämään opiskeluvuosistaan ja urakka on pian tulossa päätökseen vaikkei Faron vieläkään hyväksy Agathan kihlattua osaksi heidän perhettään uskoen Oliverin tuottavan siskolleen vain pettymyksen. Agathan mentyä naimisiin ja ilmoitettua heidän saavan myös lapsen, on Faron rauhoittunut epäluulonsa kanssa - ehkä Oliver on loppupeleissä hyvä mies siskolleen pystyen itse keskittymään entisestään huispausuraansa. Faron viettää pääsääntöisesti aikaa huispausjoukkueensa kotipaikkakunnalla, Puddletownissa, vaikka viralliset paperit ovat yhä kotona äidin luona.

Faron & Farren Chopre Tumblr_p7kwz6S9pr1sk4jgto1_500

FARRENIN HISTORIA

Lapsuus & opiskeluvuodet
Ikuinen kakkonen:
Faron syntyi huhtikuun 15. päivä vain hetken Faronin jälkeen jääden nuoremmaksi kaksosista. Farren jakoi lapsuusmuistonsa Faronin kanssa heidän leikkiessään yhdessä päivästä toiseen. Saadessaan tietää saavansa pikkusiskon, Farren oli hymähtänyt, sillä se vähäinen huomio, mitä hän sai, katoaisi entisestään isän lähdettyä mitään sanomatta.

Farren lajiteltiin Tylypahkassa Luihuisten tupaan hänen joutuessa ensimmäistä kertaa eroon kaksoisveljestään. Tämä ero muutti Farrenia ja ajoi hänet erilleen niin loisteliaasta veljestään pojan kerätessä sisään katkeruutta hyvin pärjääviä veljiään kohtaan. Farren pelasi Luihuisen huispausjoukkueessa, hän ei saanut kapteenin saati valvojaoppilaan merkkiä. Koulumenestys oli keskinkertainen ja poika etääntyi omasta perheestään sulkeutuen kuoreensa.

Tylypahkan jälkeen
Kasvava katkeruus -
<- kesäkuu 2021:
Farren jäi pyörimään äitinsä luokse välittämättä ylistyksestä, jonka hänen veljensä saivat hyvien arvosanojen ja työn vuoksi – Farrenia itseään ei työnteko kiinnostanut, hän ei halunnut arvostelua osakseen. Alionin menehdyttyä tunteet olivat kaikilla pinnalla esikoisen menehdyttyä eikä Farren halunnut kuulla puhuttavan Alionista. Samoihin aikoihin Farren otti yhteyttä isäänsä jakaakseen perheensä tapahtumat ja suru-uutiset, joita muut eivät jakaneet isälleen. Farren on pitänyt Tylypahkan jälkeen säännöllisesti yhteyttä isäänsä jakaen tärkeimmät tapahtumat, kuten siskonsa kokeman pahoinpitelyn ja kihlautumisen. Farren ei halua isänsä joutuvan ongelmiin entisen vaimonsa kanssa saati perheensä tietävän hänen itsensä pitävän yhteyttä isäänsä ja vuotavan kuulemiaan asioita eteenpäin. Farren osallistui Agathan ja hänen miehensä häihin kesällä 2021 katkerana siitä, että joku toinen suoriutui jälleen erinomaisin arvosanoin koulusta ja ansaitsi ylistystä. Se ei helpottanut Farrenin omaa oloaan juuri yhtään. Agathan valmistuttua Farren lakkasi kirjoittamasta isälleen.

Uusi sivu -
heinäkuu 2021 -:
Farren oli saanut kuulla riittävästi äidiltään, kuinka hän oli jumahtanut paikoilleen ja jäänyt kotiin asumaan, kun jopa perheen kuopus oli perustanut oman perheen ja saanut töitä. Farrenin elämässä tapahtui käännekohta, kun hän oli muutamat vuodet etsinyt epätoivoisesti töitä. Erään ryyppyreissun aikana Farren tapasi artistin, Orphinan ja sattumien kautta Farren pääsi naisen manageriksi.

Faron & Farren Chopre Tumblr_nwsrppugJM1qec7ceo1_540

- Faceclaim Tom Bateman -
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 363
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa