[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tuc Snider

Siirry alas

Tuc Snider Empty Tuc Snider

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 18.07.21 0:49

Tuc Snider

Tuc Snider E18f3e6b18ae5ae40ea1114e7efdfd39

PERUSTIETOA

Nimi: Tuc Bairre Snider
Lempinimet: -
Ikä: 11, syntynyt 29.8.
Horoskooppi: Neitsyt
Sukupuoli: Poika
Siviilisääty: Naimaton
Status: Elossa
Verisääty: Jästisyntyinen
Kotimaa: Irlanti, Wexford
Kansallisuus: Irlanti

Pituus & paino: 140cm & 45kg
Hiustenväri: Vaaleat
Silmien väri: Ruskea
Kengän koko: 36

Tuc Snider Facfc3475e5d18d212ce140546cdc686 Tuc Snider Jc775I


FAKTATIETOA

Luokka-aste: 1 .lk
Tupa: Puuskupuh
Taikasauva: Sypressiä, ydin yksisarvisen häntäjouhta, 13 ¼ tuumaa, notkea
Lemmikki: Ei lemmikkiä
Suojelius: Ei tiedossa
Mörkö: Ei tiedossa

MIELTYMYKSET

Ruoka: Pizza
Juoma: Sprite
Maku: Appelsiini
Väri: Oranssi
Oppiaine: -
Vuodenaika: Kesä
Vuorokaudenaika:
Juhla: Kauden päättäjäiset
Kasvi: Sormustinkukka

Tuc Snider Tumblr_ntckymBOlo1u9cbrio1_500

ULKONÄKÖ

Tuc muistuttaa ulkonäöltään suhteellisen paljon siskoaan Scarlettia. Pojalla on kasvoissa hieman pyöreyttä, kuten myös pienessä nenässä keskellä kasvoja. Huulet ovat paksut ja tumman punaiseen taittuvat. Pojan silmät ovat suora kopio siskoltaan – mantelinmuotoiset suklaanruskeat. Silmiä korostaa hieman naisellisesti tuuheat ripset. Kulmakarvat taittuvat pojan kulmien päällä vaaleassa sävyssä. Ainut ero hänen ja siskonsa välillä on hiustenväri Tucin hiusten ollessa luonnon vaaleat niskapituiset. Tuc pitää hiustensa yllä usein tummaa lippistä, jonka lippa on niskaan päin.

Poika on urheilullinen ruumiinrakenteeltaan, onhan hän pienesti asti harrastanut urheilua. Jaloista löytyy voimaa samoin kuin käsistä. Tuc pukeutuu rennosti, ja pukeutumista korostaa hänen rento, leikkisä olemus. Hänen puhuessa korostuu irlantilaisaksentti ja äänensävy on usein hyvin leikkisä.

Tuc Snider FormalOffensiveFinwhale-max-1mb Tuc Snider Tumblr_ntuy1gqSwh1rrlagjo1_400

LUONNE

Tuc rakastaa siskonsa tavoin seikkailuja. Ero heidän kahden seikkailunnälkäänsä on se, että Tuc on rauhallisempi siskoonsa verrattuna. Tuc osaa pysähtyä ajattelemaan ja pohtimaan asioiden järkevyyttä, vaikka onkin ryhmäpaineen vietävissä erittäin helposti. Painostaessa poika saattaa tehdä tyhmiäkin juttuja, joita katuu myöhemmin. Hän on katkera siskolleen, joka heijastuu kateutena siskosta puhuttaessa. Tuc on pääpiirteinen iloinen, hiljainen ja tunnerikas ihminen, joissa hän eroaa siskostaan – Scarlett ei ymmärrä tunteista juuri mitään, mutta Tuc osaa ainakin omat tunteensa näyttää. Tucilla on taipumus lörpöttelyyn innostuessaan jostakin asiasta, mutta itselle uusien asioiden edessä saattaa hyvinkin olla vaitonainen.

Tuc Snider 55ab2c016682187304ad5257e13c91d4e0149c17

PERHE

Iris Snider, os. Bail -
Äiti:
Tucin välit äitiinsä ovat hyvät, kuten olettaa saattaa. Taaperovuosinaan äiti jäi pojalle etäiseksi Iriksen antaessa huomiotaan lähinnä vain Scarlettille. Scarlettin lähtiessä velhojen kouluun on Tuc lähentynyt äitinsä kanssa vaikka ei tästä pidäkään suurta numeroa.

Rory Snider -
Isä:
Tucin välit isäänsä ovat hyvät, kuten olettaa saattaa. Taaperovuosinaan isä jäi pojalle etäiseksi Roryn antaessa huomiotaan lähinnä vain Scarlettille. Scarlettin lähtiessä velhojen kouluun on Tuc lähentynyt isänsä kanssa vaikka ei tästä pidäkään suurta numeroa.

Scarlett Snider -
Isosisko:
Scarlett on Tucia viisi vuotta vanhempi. Tuc on aina jäänyt siskonsa varjoon yrittäen saavuttaa siskoaan seuraamalla vanhempiensa huomiota välillä hyvinkin kiistanalaisin toimin. Kaikesta huolimatta Tuc välittää siskostaan aidosti eikä haluaisi siskolleen tapahtuvan mitään pahaa.

Tuc Snider 58f066228a4ea46dae5276411d5094faaa58049f


Viimeinen muokkaaja, Honey:Dream pvm 14.01.22 14:24, muokattu 10 kertaa
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Tuc Snider Empty Vs: Tuc Snider

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 18.07.21 0:54

SUHTEET

Abigail Stanford
Ystävä? -
"No en mä nyt usko, että suuttuu, mutta mun idea tässä on vaan se, että Tylypahkassa toimitaan Tylypahkan tavoin ja kuten sanoin, sun on tärkeää oppia nää jutut!":
Abigail oli Tucin yksi ensimmäisistä kontakteista ja tuttavista Tylypahkassa. Poika uskaltaisi jopa kutsua Abia ystäväkseen, auttoihan Abigail Tucia kirjoittamaan tuvanjohtajalleen ja opetti tärkeimpiä asioita Tylypahkasta, mitä poika ei muistanut siskonsa selittäneen. Tuc ei ole nähnyt hetkeen ystäväänsä.

Hylonome Elderflower
Siisti tyyppi -
"Kysyit jonkun sata kysymystä! Ja kohtasin pihalla varmaan ankeuttajan, kun siellä oli niin kylmä...":
Hylonome on Tucin silmiin niin siisti tyyppi, kuin voi vain olla. Juttelu Hylonomen kanssa ei ollut tavallisinta, mutta jollakin tapaa Tuc näki Hylonomessa jotakin tuttua, johon tarttua kiinni ja jota ihannoida. Hylonome lupasi jopa tehdä Tucille tatuointeja käsiin, vaikka ne tatuoinnit eivät kestäisikään ikuisesti.

Tuc Snider 5886c2c592b94a8727338ffcb136de5e Tuc Snider B299bbb72c9c5a55093b3a8e4ad43b20


Viimeinen muokkaaja, Honey:Dream pvm 14.01.22 14:24, muokattu 9 kertaa
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Tuc Snider Empty Vs: Tuc Snider

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 18.07.21 0:55

HISTORIA

Ajat ennen Tylypahkaa -
Lapsi numero kaksi:
Tuc syntyi kahdelle nuorelle vanhemmalle, joilla oli jo vahingoksi paljastunut tytär, Scarlett. Tuc syntyi elokuun kahdeskymmenesyhdeksäs päivä perheeseen tietämättä, että hänen elonsa paljastaisi vuosien saatossa haudatun totuuden. Tucin syntymä sai hänen vanhempansa menemään vuotta myöhemmin kihloihin ja Tucin ollessa kolmen naimisiin asti.

Tuc on lapsuusvuotensa jäänyt aina Scarlettin varjoihin. Tytön lähtö Tylypahkaan muutti asioita ja Tuc on saanut nauttia lukukaudet lähes pettämättömästä huomiosta vanhemmiltaan, vaikka kaikesta huolimatta poika ei ole saavuttanut suosikkilapsen asemaa. Tuc arvostaa monissa asioissa Scarlettia, vaikka pojan katseeseen sekoittuu usein kateutta. Scarlettin lähtiessä Tylypahkaan, myös Tuc on haaveillut pääsevänsä joskus taikakouluun. Tuc on kuunnellut kesälomilla Scarlettin uskomattomilta kuulostavia seikkailuja Tylypahkassa, vaikka monissa tarinoissa onkin värikynää käytetty.

Tuc asuu Irlannissa Roryn kotipaikkakunnilla Wexfordin kreivikunnnassa, kaupungissa nimeltä Wexford, joka toimii samalla kyseisen kreivikunnan pääkaupunkina.

Ensimmäinen kouluvuosi
Tulossa -
Syyskuu 2021 -:

Tuc Snider Tumblr_o3k2v8VvC01ug4j7ao2_400

- Faceclaim Freddie Fox -
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa