[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elijah Day

Siirry alas

Elijah Day Empty Elijah Day

Viesti kirjoittaja Treni 31.07.21 11:03

Elijah Day De7ebecefaadaa8d867fd46758994127Elijah Day F17d17d527b63aad36c9f01c5bf5c4c5Elijah Day 4ba5a8339b4a6009c28b66d04b187c81
Elijah Day C72ea5710d497cfd1f45058836c41a33Elijah Day 96abc393b02dbdc0aae377974b4d677cElijah Day Aac2bcdd363cb297d697ff388a558537
Elijah Day Dc92391177bc9d788845357999e907180713953bElijah Day Bda47d254088adfaf6c512cabe789c3eElijah Day B6151dba796dcd047537c1eb229f3760

PERUSTIEDOT

Nimi: Elijah Day
Lempinimet: El (by Misa Yoon and Mignus Milroy), Eli (by other friends and family)
Ikä: 16
Sukupuoli: Mies

Siviilisääty: Naimaton, sinkku
Verisääty: Puoliverinen
Seksuaalinen suuntautuminen: Homoseksuaali

KOULUTUSTAUSTA JA SAUVAN TIEDOT

Luokka-aste: 6lk
Tupa: Puuskupuh | Tupansa huispausjoukkueen etsijä
Sauva: Marjakuusi, lohikäärmeen sydänjuuri, 13"
Marjakuusisauvat ovat kaikkein harvinaisimpien joukossa ja niiden ihanneparit ovat myös ainutlaatuisia, ja joskus pahamaineisia. Marjakuusesta valmistetulla sauvalla on maine suoda haltijalleen elämän ja kuoleman voima, joka tietysti voidaan sanoa kaikista sauvoista; ja silti marjakuusi säilyttää pimeän ja pelottavan maineensa kaksintaistelun ja kaikkien kirousten piirissä. On kuitenkin perätöntä sanoa (niin kuin ne, jotka eivät ole oppineita sauvatiedossa tekevät) että niitä, jotka käyttävät marjakuusisauvoja vetää Pimeyden Voimat puoleensa enemmän kuin muita. Noita tai velho, joka marjakuusisauvalle sopii parhaiten saattaa yhtä hyvin todistaa olevansa muiden kiivas puolustaja. Näistä kaikkein pitkäikäisimmistä puista veistettyjä sauvoja on löydetty lähes yhtä usein sankareiden kuin roistojen hallusta. Siellä missä velho on haudattu marjakuusisauvan kera, sauva tavallisesti itää puuksi vartioiden kuolleen omistajan hautaa. Mikä minun kokemukseni perusteella on varmaa, on että marjakuusisauva ei ikinä valitse keskinkertaista tai arkaa omistajaa.

NIPPELITIETO

Suojelius: Vuohi
Mörkö: Perheenjäsenen kuolema
Lemmikki: Belgianjättikani Nox
Pituus: 171cm

ULKONÄKÖ & LUONNE

Elijah on metamorfimaagi, joka kykenee muuttamaan ulkonäköään tahdonvoimalla. Usein hän kuitenkin pitäytyy samoissa kasvon muodoissa, sillä haluaahan ystäviensä tunnistavan hänet, vaikka hiustyyli ja silmien väri saattaakin välillä olla erikoisia pojan sille päälle sattuessa. Elijah on reipasluontoinen, avulias ja ennen kaikkea kiltti ihminen, joka ei toisaalta myöskään pelkää parrasvaloja ja siksi usein hiukset ovatkin räikeämpää väriä. Hänen hymynsä on tarpeeksi voimakas valaistakseen koko huoneen. Niin sanotusti huonoina päivinä Elijah saattaa pitää hiuksensa ruskeina tai muuten helposti massaan sulautuvassa värissä välttääkseen huomiota.

Tunnetilojen muutokset aiheuttavat kuitenkin hiusten väriin myös tahatonta muutosta, jota Elijah ei pysty (vielä) täysin hallitsemaan. Nämä ovat usein lyhytaikaisia muutoksia, kunnes poika saa taas ajatuksensa kasaan ja itsensä hallintaan.

Vaaleanpunainen - ihastunut
Punainen - vihainen
Tummansininen - surullinen
Tumman vihreä - kateus
Valkoinen - hämmentynyt / muuten sekalaiset tunteet
Oranssihtava blondi - iloinen
Musta - ahdistunut / masentunut

PERHE

- isä Finian Day (jästi)
- äiti Charlene Day (noita)
- pikkusisko Alyssa Day

Elijahin pikkusisko Alyssa Day käy tällä hetkellä myöskin Tylypahkaa 3. luokalla samassa tuvassa kuin veljensä. Kaksikko on hyvissä väleissä ja Elijahin saattaa nähdä auttavan siskoaan läksyissä, mutta muutoin he eivät varsinaisesti vietä aikaa yhdessä - onhan heillä molemmilla omat piirinsä koulussa.

Dayn sisarukset eivät aina näe asioita samalla tavalla ja saattavat joskus kinastella asioista, mutta Elijah on kuitenkin aina etulinjassa puolustamassa pikkusiskoaan kärkkäästikin, mikäli tilanne sitä vaatii. Hän anna siskolleen käydä mitään pahaa, jos voi itse jotenkin vaikuttaa asiaan ja on välillä liiankin suojeleva isoveli.

Elijahilla on hyvä suhde äitiinsä ja isäänsäkin silloin, kun tuo ei ole jostain syystä vihaisella tuulella. Suuttuessaan Finian Day on pelottava persoona, vaikka onkin "pelkkä" jästi, ja Elijah on joskus saanut nyrkkiä naamaansa vain satuttuaan huonoon aikaan paikalle, kun äiti ei ole ollut rauhoittelemassa miestään. Elijahin isä on myös äänekkäästi seksuaalivähemmistöjä vastaan ja hänen mielestään kaikki seksuaalivähemmistöjen edustajat tulisi polttaa elävältä.

HISTORIA

Elijah on elänyt koko elämänsä Englannin maaseudulla pienellä maatilalla, jota hänen vanhempansa pyörittävät. Irlannista alkuperäisin kotoisin oleva isä Finian Day on jästi, joka hoitaa tilan hevosia, kanoja, kaneja ja vuohia. Äiti Charlene Day on englantilainen noita, metamorfimaagi ja innokas uusien asioiden kokeilija, viimeisimpänä tempauksena yrittää risteyttää jästi- ja taikaeläimiä. Perheeseen kuuluu myös pikkusisko Alyssa Day, jonka kanssa Elijahilla on pääsääntöisesti lämpimät välit. Charlene Day kasvattaa myös pienimuotoisesti puhpalleroita.

Lähtiessään Tylypahkaan Elijah sai perheen tilalta mukaan oman lemmikkikaninsa Noxin, josta on huolehtinut niin pitkään kuin muistaa.

Tylypahkassa ollessaan Elijah ei ehkä ole se paras tai tunnollisin opiskelija, mutta hän yrittää parhaansa. Lentäminen on aina kiinnostanut poikaa ja hän olikin äärimmäisen ilahtunut päästessään Puuskupuhien tupajoukkueen etsijäksi viidennen vuotensa alussa.


Faceclaim: Maxence Danet-Fauvel


Viimeinen muokkaaja, Treni pvm 02.09.21 9:40, muokattu 11 kertaa
Treni
Treni
Apulaisvahtimestari
Apulaisvahtimestari

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 07.07.2021

Takaisin alkuun Siirry alas

Elijah Day Empty Vs: Elijah Day

Viesti kirjoittaja Treni 02.08.21 11:05

SUHTEET

Misa Yoon (ja Thomas "Tom" Raleigh)

Elijah ja Misa alkoivat kunnolla jutella ja tutustua Elijahin viidentenä vuotena ja heistä tuli hyvin nopeasti läheiset ystävät. Elijah on toiminut Misan tukipilarina tämän valittaessa hänelle poikaystävästään ja kenties siksi Elijahilla onkin vaikea luoda kasvoilleen normaalia aurinkoista hymyään Tomin ollessa läsnä, sillä poika haluaisi Misan ja Tomin eroavan. Hän myös kamppailee sisäisesti omien sekavien tunteidensa kanssa, sillä tuntee vetoa Misaa kohtaan, mutta ei tietentahtoen halua rikkoa kenenkään suhdetta oman itsekkyytensä tähden.

Damien Reed

Elijah vihaa vanhemman luihuisen päällekäyvää asennetta ja tuon sairasta mielikuvaa siitä, että Elijah jotenkin tykkäisi hänestä vaikka totuus ei voisi olla kauempana toista ääripäätä. Tämän hän on Damienille sanonutkin, monesti, joskin se on aina kaikunut kuuroille korville. Elijah pyrkii välttelemään toista kaikin keinoin, haluamatta olla missään tekemissä toisen kanssa.

Mignus Milroy

Kaksikko kohtasi ensimmäistä kertaa kirjastossa ja Elijah piti Mignusta alusta asti hyvänä tyyppinä, toivoen heistä kenties kavereitakin, jos vielä törmäävät uudestaan.

Mignus on luvannut puolustaa Elijahia Damienilta, josta Elijah on tietysti kovin kiitollinen. Elijah ei ole uskaltanut kertoa ylemmille tahoille tukalan ahdistavasta tilanteestaan, sillä pelkää heidän kirjoittavan vanhemmilleen.

Mestaribileet päättyivät Elijahin osalta hönön humalaiseen suuteluun Mignuksen kanssa, juomilla tietysti ollen suurta osuutta asiaan. Elijah ei näitä tapahtumia muista, joten kykenee vielä kieltämään homoutensa - tosin lähinnä vakuuttelee vain itseään, sillä muut tuntuvat olevan jo sitä mieltä, että hän on menetetty tapaus ja rakastaa Mignusta.

Noin viikon verran syvällisen ajattelun jälkeen Elijah päätti että hiiteen muut, hän halusi elää elämäänsä omalla tavallaan ja tuntui lopultakin hyväksyvän sen, mitä muut olivat epäilleet jo pitkään. Elijah ja Mignus virallistivat suhteensa ihan selvin päin suutelemalla Tähtitornissa.
Treni
Treni
Apulaisvahtimestari
Apulaisvahtimestari

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 07.07.2021

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa