[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Murdoch Olmstead

Siirry alas

Murdoch Olmstead Empty Murdoch Olmstead

Viesti kirjoittaja P.B. 31.07.21 13:31


P̶͉̖̦͓̊h̵̝͖͙̺̦͇̳̮̳͉̠̤̻̮̽̾̊̀̐̓̀̕͜'̴̘͈̝͎̱̖͖͗̔́̓̋͒̎̆͒͊͂͘ǹ̸̨̻͉̳̰̜̼̩̪͛̒̓͐̇̄͜ͅg̵̡̜͉̳̗̻̫̓̋̿̑̃̈̊̆̿̈́̇͘͘͠l̷͓̼̜̒̾̿̆̓́̈̑͜͠͝͝͠u̶̢̦͎̟͔͎̍̿̒̑̈́̌̊̒̀̕͠͝ḯ̴̢̠̲̰͙̦̌̈́̂̉̅͌͑̓̚͝ ̵̡̙͓͙͎̲͉̼̲̙͎̞̄̐̀͂̈́̿̌m̶̧͇̜̠̝̼͍͕̹̐̋͐̍̈́͆̚͜͝g̸̨̫͔̤͆̊̆͂́͑̕͘ḷ̴̆̋̐̉̓̑̈́̚͝͠w̶̩͙̖̫͎̭̺͉̦̯̩̹̲̣͋̓̏̆̒̂̂̂̈́̂͛͆͘'̶̮̥̜̟̈́͒̐̋̾̌͘n̵̻̻̫̮̰̓͑͋͛͒͠ͅa̵̘̞̲̓͒̎͆̈f̸̡͚̘̱̗̘̳͍̯̙͔̗̩̩̀̓͒̓h̸̨̯̻͐̆̚͝ͅ ̷̨̯̟̣͑̌̽͂͛̾̂̿͒
̶͉̥̦̺̖̮̫̜͚̗͉̫̙̙̲̑̉̄̏͆͋́̐̅͐̎͛͒͝C̸̡̠̈̏̆̊̔̇͝t̵̗̐͛̀͑͂̎́̿͒͌́h̵̥̙͋͐̈́̈̽̋̀ử̸̛̹̜͚͚̞͗̾̒̌͆̓̉̐͆̕͠ͅl̶̢̥̞̾̏͐͋̀͛͆̐̈́͘͠͝ͅȟ̶̞̣̑̅͛̾͂̇̒̆̎̀͘͝ư̸̻̰̟͎̟̳̱̌̓̀̐́̃́̈́̀̐͛̾̅͘ ̷̢͈̜̟̈̿̈́̌͊Ȑ̸̳̘̬̣̺̩̩̫̝̼̤̅͒̌̅͌͠͝ͅ'̶̙̩̔̄͛͌̎́̀̀̽̃̄͊̚̕l̷̨̈́̃̐͆̄͗̒̑͌y̷̨̜̬̳̟̪̯͈̓̃͝ͅę̸̹͕̦̜͍̪̬̤͈͚̤̬͓̅̓̄̌́̕ͅh̷̛͍̹̟̃́͛͑̈́̊̍̽͌̒͑̌̕͘ ̴̺̳̠̟̮͍̰̮̙͈̈́̈́̚͜
̷̳̱̲͚̳̂͋̓̓́͋͑̕͜w̷̢͎̜̻̣̌͌͑͑̉́̈̽̋g̴̙̥̫̬̱̫̳̬͉̝͎̤͗̔̄̄̍͒̚̚͝ͅẳ̵͚̩̐͒̃̈̇̽͊͂͘͝ḩ̵͎̣̺̥̞̗̰̣͉̰͕͚̲̤͑̒̃̐̈́̆̓̆͑͠'̸̡̰̺̻̳̪̼̰̘̳̊͜͜ņ̴̗̩̱̝̜̻͇͗̑̀̎͛̎̓̈́͘͘͠͠͝ẳ̵̯̻̜̟̮͙́̄̈́̀̊͒̿̓̀̏̓͋g̶̣͈̬͋̓̐͑̔̓̓̐̈́̍̐̐̚͜͠ḷ̵̝̳̙̘͕͍̖̰̞̀̈́̾̏̃̕͘͝ ̵̤̉̐͊̋̾̿͝f̴̢̝̰̲̼͓̼́͛̅̎̀̚͠͝h̵̡̺̥͈̻͖̰͈͇̠̀͛͜͜͝ͅt̶̨̢̤͕̫͙͋͌͒̿̀̌͐̓͆̌͌̀͘͘̚ͅa̷͚̮͈̬̠̲̩̩̼̻̓̈́̀͗̑̾̾̀̎̚͜͠ġ̸̡̫̟̜̮̫̞̬̬̹̘̩̺̒͒̔̀̄̊̈́͘͠͠ͅͅń̷̡̧̛̫͉̬̰͙͐̔͛͆Murdoch Olmstead Tumblr_inline_npnrpwnKsI1qf8603_400 Murdoch Olmstead Ezgif-7-67eba3bd9a Murdoch Olmstead 94d7a3ef428b2bff157307879a454f19

Murdoch Olmstead 1f3b5  

Sinking, down deep through
Cold water and heavy silence
Shadows stirring in the gloom
What things lay sleeping
Down deep in the darkness
Woke then, to find me in that tomb?


Biografiset tiedot:
Nimi: Murdoch Obadiah Olmstead

Verisääty: Puhdasverinen

Kansallisuus: Yhdistynyt kuningaskunta

Syntymäaika ja -paikka: 15. maaliskuuta – Inverness, Skotlanti, UK

Fyysiset tiedot:
Sukupuoli: Mies

Hiusten väri: Tummanruskea, lähes musta

Silmien väri: Vaaleanvihreä

Ihonväri: Kalpea

Ihmissuhteet:


Murdoch Olmstead Adb47445411775.Y3JvcCw1MTIsNDAxLDAsNjk

Solomon "Sal" Olmstead, isä
Suurisilmäinen ja leveäsuinen vedenalaisten taikaolentojen pyydystäjä sekä kalastaja. Murdochin isä vietti pojan varttuessa useita päiviä merellä ja osallistui pojan kasvatukseen vain silloin kuin kiireiltään kerkesi, eikä tämä ole juuri jättänyt aikaa isä-poika -suhteen kehittymiselle.


Murdoch Olmstead D86v2eq-6c49ac28-a966-44c6-84c2-2ec49150a519.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2MxOWEyMDk1LTVhMmEtNDJmNi1iZjlkLTg2NDE5ZDEzMTA4N1wvZDg2djJlcS02YzQ5YWMyOC1hOTY2LTQ0YzYtODRjMi0yZWM0OTE1MGE1MTkuanBnIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Megara Olmstead os. Marsh, äiti
Toisinaan edelleen Megara Marshina tunnettu noita on erään puhdasverisen Marshin sukuhaaran perijätär isänsä Barnabas Marshin jäätyä leskeksi jo vuosia sitten. Isänsä ja puolisonsa tavoin suurisilmäinen ja synkänpuoleinen, hiuksiltaan ja koko olemukseltaan pikimusta nainen, joka rakastaa ainoaa poikalastaan ylitse kaiken.


Murdoch Olmstead B516cbe43730c1681d636b6a7ca25767

Barnabas Marsh, isoisä
Muuan Invernessin lähistöllä sijaitsevalle saarelle eläköitynyt vanha majakanvartija. Kenties niinkutsutusta "Inverness-ilmeestä" pahiten kärsivä tapaus. Hänen valtavat silmänsä ovat aivan eri suuntiin seisaallaan ja kulunut piippu roikkuu pysyvästi alaspäin osoittavista limaisista suupielistä. Murdoch vietti monia lapsuuden kesiä isoisänsä kanssa kalastaessa ja on siten tottunut ukon eriskummalliseen ulkonäköön.

Taikuus:
Mörkö: Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Taikasauva: Pähkinäpuuta, 9½  tuumaa, taipuisa. Yksisarvisen häntäjouhi.

Suojelius: Ei tiedossa

Liittoumat:
Tylypahkan oppilas
Korpinkynsi

Marshin suku
Olmsteadin suku

Vedenväki


Viimeinen muokkaaja, P.B. pvm 02.01.22 19:46, muokattu 6 kertaa
P.B.
P.B.
Rohkelikko
Rohkelikko

Viestien lukumäärä : 87
Join date : 16.09.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Murdoch Olmstead Empty Ulkonäkö ja luonne

Viesti kirjoittaja P.B. 01.08.21 16:19Murdoch ei suuremmassa ikäistensä joukossa erotu juuri joukosta, mutta tarkemmalla silmäyksellä ja oikeassa valaistuksessa hänen ihonsa voi vaikuttaa kalpealta ja hänen silmänsä liian suurilta ja pyöreiltä. Pojan iho on syntymästä asti ollut helposti venyvää ja erityisesti sormien välissä ihopoimua on enemmän kuin monella muulla. Hänellä on äidin leikkaamat tummat hiukset ja kelmeänvihreät silmät.

Erittäin perhekeskeisessä ja harvasanaisessa ympäristössä varttuminen on tehnyt Murdochista osakseen kaltaisensa. Vaikka hän ei sitä itse enää muistakaan, niin hän oli vielä lähemmäs kolmatta ikävuottaan äitinsä rinnalla eikä toisinaan suostunut muuta syömäänkään. Nirsoilu osoitti merkkejä kakaramaisesta omapäisyydestä, joka ilmeisesti lähti kehittymään hemmottelun ja isän poissaolevuuden takia. Asennetta lähti korjaamaan hänen isoisänsä joka suorastaan repi Murdochin kalastusveneeseen opettaakseen pojalle muutakin kuin maidon ryystämistä.

Kalastamisesta, soutamisesta ja purjehtimisesta tuli alun känkkäränkän jälkeen mieluisa harrastus ja sen yhteydessä Murdoch havaitsi henkisen yhteytensä mereen ja mereneläviin. Ness-joessa polskiessa hänestä kehittyi oikea vesipeto ja kymmenenteen ikävuoteen mennessä hän osasi kaikki veneilyssä tarvittavat solmut ulkoa sekä  piti pieniä kaloja ja sammakoita lemmikkeinään. Tämä oli kaikki kuitenkin isoisää lukuunottamatta kovin yksinäistä puuhaa, eikä Murdoch kehittänyt nuorena juuri minkäänlaisia sosiaalisia taitoja.

Tylypahkan noitien ja velhojen koulu tarjosi vilkkaan mielikuvituksen omaavalle pojalle uudenlaisen tavan kohdentaa jo lapsena ilmennyttä sinnikkyyttä, uteliaisuutta ja tiedonjanoa. Erityisesti pääsy hämmästyttävän suureen kirjastoon avasi kiinnostuksen kirjallisuuteen ja kirjatietämykseen, ja pian Murdoch olikin kirjojen äärellä kuin kala vedessä. Toiseen lukuvuoteen mennessä poika oli imenyt itseensä jo hämmästyttävän tietomäärän ja otti tavakseen myös lukemastaan lähes taukoamatta puhumisen tavalla, josta monilla on vaikeuksia ottaa selvää. Tämän lisäksi hän kiinnostui musiikista nähtyään harpun Korpinkynnen oleskeluhuoneeseen vievällä käytävällä ja on sittemmin harjoitellut soittotaitojaan kernaasti.


Viimeinen muokkaaja, P.B. pvm 03.09.21 21:45, muokattu 1 kertaa
P.B.
P.B.
Rohkelikko
Rohkelikko

Viestien lukumäärä : 87
Join date : 16.09.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Murdoch Olmstead Empty Opiskeluhistoria

Viesti kirjoittaja P.B. 03.09.21 21:38

Murdoch Olmstead Ezgif-4-d13fa0f02904

"Joka taistelee hirviöitä vastaan, katsokoon,
ettei hän itse muutu siinä hirviöksi.
Ja kun katsot kauan syvyyksiin,
katselevat myös syvyydet sinuun."Ensimmäinen lukuvuosi:
Murdochille Tylypahkaan pääseminen ei ollut itsestäänselvyys. Syystä tai toisesta hänen sukulaisensa painostivat pojan vanhempia suosimaan kotiopetusta suuren taikakoulun sijaan, mutta nämä syyt jäivät nuorelle Murdochille aina epäselviksi. Pojalle moinen ajatus ei käynyt päinsä, ja äidin neuvoista ja isän nuhteluista huolimatta Murdoch sai pian tahtonsa lävitse. Isoisä Barnabasin kanssa asia nousi harvoin esille, ja silloin kun nousi niin vanhus tyytyi olemaan kovin vaiti taikakouluun liittyvissä asioissa. Päästyään vihdoinkin King's Crossin aseman kautta lajitteluhatun alle ja sieltä Korpinkynnen tuvan jäseneksi, Murdoch kiinnitti erityistä huomiota koulun historiaan ja toimintaan selvittääkseen ne epäkohdat, joihin hänen sukunsa oli ollut ilmeisen tyytymätöntä. Näiden selvityspyrkimysten ohessa hän hoksasi mielenkiintonsa Tylypahkan valtavaan kirjastoon ja vietti siellä suurimman osan vapaa-ajastaan.

Kirjastorallin yhteydessä Murdoch pureutui lähimenneisyydessä tapahtuneisiin ongelmiin kielletyn metsän kentaurilauman kanssa ja kirjoitti aiheesta vakavamielisiä kirjeitä koulun professoreille, mutta tutkimus pysähtyi vastakaiun puutteeseen ja pojan muihin mielenkiinnon kohteisiin sekä koulutyöhön. Tapauksen yhteydessä hän tutustui Don Laneen, jonka hän koki suureksi avuksi vanhojen Päivän Profeettojen selailussa, sekä Abigail Stanfordiin, jonka merkityksellinen sukunimi jäi kuitenkin pojalta selvittämättä. Näiden lisäksi hän tapasi useita muita, mutta kuten myös pitkälti edellä mainittujen tapauksessa, Murdochin tunteeton ja kaavamainen olemus ei usein inspiroinut ystävyyssuhteita eikä poika siten juuri tutustunut ikinä kehenkään paitsi Doniin, joka syystä tai toisesta ei kokenut oudon pojan käytöstä luotaantyöntäväksi.
P.B.
P.B.
Rohkelikko
Rohkelikko

Viestien lukumäärä : 87
Join date : 16.09.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa