[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mitch Lowell

Siirry alas

Mitch Lowell Empty Mitch Lowell

Viesti kirjoittaja Treni 05.08.21 16:45

Mitch Lowell 62c82c59cebd5769f2fd8e8bd8e8d7de
Mitch 11-vuotiaana.

PERUSTIEDOT

Nimi: Mitch Lowell
Ikä: 15
Sukupuoli: Mies

Siviilisääty: Naimaton, sinkku
Verisääty: Jästisyntyinen
Seksuaalinen suuntautuminen: Ei tiedossa

KOULUTUSTAUSTA JA SAUVAN TIEDOT

Luokka-aste: 5lk
Tupa: Korpinkynsi | Valvojaoppilas
Sauva: Paju, yksisarvisen jouhi, 9½"
Paju on epätavallinen sauvapuu, jolla on parantava voima, ja olen havainnut että pajusauvan ihanneomistajalla on jonkin verran (yleensä tarpeetonta) epävarmuutta, vaikka he kuinka yrittäisivät piilottaa sen. Samalla kun monet itsevarmat asiakkaat vaativat saada kokeilla pajusauvaa (niiden komean ulkonäön ja maineen houkuttelemina, pajusauvat perustellusti mahdollistavat edistyneen sanattoman taikuuden), minun pajusauvani ovat johdonmukaisesti valinneet ne, joilla on suurta potentiaalia ennemmin kuin ne, jotka kokevat että heillä on vähän opittavaa. Minun perheessäni on aina ollut sananlasku, jossa sanotaan että niillä, joilla on pisin matka kuljettavanaan, taittavat sen nopeiten pajun kanssa.

NIPPELITIETO

Suojelius: Ei osaa täydellistä muotonsa saavaa suojeliusta, vaikka sitä jo harjoitteleekin.
Mörkö: Tulessa oleva kirjasto
Lemmikki: Sarvipöllö Fred
Perhe: Jästivanhemmat Sarah ja Mateo Lowell

ULKONÄKÖ

Mitch ei ole koskaan ollut mitenkään ulkona viihtyvää tyyppiä, joten hänen ihonsa on kohtalaisen kalpea. Myöskään liikunta (koulussa tai muutenkaan) ei ole kiinnostanut ikinä, jättäen Mitchin melko kukkakepiksi vailla minkäänlaista lihasmassaa.

Mitchillä on vaaleat, luonnostaan kihartuvat hiukset ja ohuet kulmakarvat, jotka korostavat haaleansinisiä silmiä. Korvat ovat aavistuksen höröllä.

Pukeutumistyyliltään - silloin kun ei ole koulupuvussa - Mitch suosii tuttuja ja turvallisia jästivaatteita, kokien kaavut ja muut vastaavat liehuvat asiat lähinnä vain häiritsevinä.

Kasvuikäinen poika on neljäntenä kouluvuotenaan 144 cm pitkä ja painaa 39 kg, jääden todennäköisesti melko lyhyeksi.

Mitch Lowell 8f6c79cfa1efca0299fa45d6b926eccaMitch Lowell E3905229df856c0bb1127647481c66ebMitch Lowell 6ae4b43c847fc53f20c6cb7835843904Mitch Lowell 755

LUONNE

Mitch on kunnon lukutoukka, viihtyy nenä kiinni kirjoissaan ja välttelee usein puhumista ryhmätilanteissa. Pojan vanhemmat epäilevät hänen olevan jossain kohtaa autismikirjoa ja se saattaa olla tottakin, sillä sosiaalisten tilanteiden ahdistavuuden lisäksi Mitch harvemmin luo katsekontaktia ja usein saattaa paeta omiin päänsisäisiin maailmoihinsa, mikäli ympäröivä tilanne on liian meluisa tai muutoin häiritsevä. Kovat äänet tai äkilliset tapahtumat helposti säikäyttävät tätä vaaleahiuksista, jolloin kuoreen vetäytyminen on lähes varma.

Mikäli Mitch kuitenkin rohkaistuu puhumaan ja pääsee puhumaan itseään kiinnostavista aiheista keskeytyksettä - kuten opiskelu, lukeminen ylipäätään tai eläimet (sekä taika- että jästiversiot) - näkee pojan huulilla vaisua hymynkarettakin tämän puhuessa kuin huomaamattaan.

Vaikka Mitch on muutoin usein hiljaa ryhmätilanteissa, häntä ei haittaa jos muut saavat hänen jästisyntyisyytensä ilmi - itseasiassa poika saattaa suoraan pamauttaa sen ilmoillekin, jos kokee asian tarpeelliseksi puolustaakseen kaltaisiaan.

Mitch pelkää lentämistä loukkaannuttuaan kerran tunnilla, eikä ole sen jälkeen halunnut nousta luudan selkään.

Mitch Lowell 1f42c8a00dbaa8e4e8ebb61f14cacef5

HISTORIA

Mitch eli normaalia jästielämää siihen saakka, kunnes yllättäen sai kirjeen Tylypahkan noitien ja velhojen koulusta. Hän lopetti jästikoulunsa, joskaan hänellä ei siellä pahemmin ollut kavereita joten ei häntä se varsinaisesti surettanut, ja alkoi opiskella innokkaasti kaikkea taikuuteen liittyvää.

Ensimmäiset vuodet Tylypahkassa Mitch tuskin puhui ollenkaan vaan keskittyi tutustumaan tähän uuteen ja ihmeelliseen magian maailmaan. Hänellä ei edelleenkään ole juurikaan ystäviä, mutta Mitch pitää kirjoja ja tietoa ystävänään ja tuntuu olevan tyytyväinen niin.


Viimeinen muokkaaja, Treni pvm 02.09.21 9:39, muokattu 3 kertaa
Treni
Treni
Apulaisvahtimestari
Apulaisvahtimestari

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 07.07.2021

Takaisin alkuun Siirry alas

Mitch Lowell Empty Vs: Mitch Lowell

Viesti kirjoittaja Treni 05.08.21 17:11

SUHTEET

Alyssa Day
Tämä kovinkin innokas vuotta nuorempi Puuskupuh on jäänyt Mitchin mieleen, sillä vaikka hän ei yhtään pidäkään toisen ajoittain tungettelevasta käytöksestä ja jatkuvasta puhumistulvasta, hän pitää toisen tarjoamaa seuraa silti ihan kivana pieninä annoksina. Alyssan lemmikki-puhpallero on myös kiva siliteltävä.

Professori Valerian Blakesley
Taikajuomat ovat aina olleet Mitchin huonoin aine koulussa, eikä asiaa tunnu helpottavan liemiprofessorin viimeaikainen kärttyisyys tunneilla, onnistuen ajoittain jopa pelottamaan nuorta korpinkynttä.
Treni
Treni
Apulaisvahtimestari
Apulaisvahtimestari

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 07.07.2021

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa