[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Araminta Wu

Siirry alas

Araminta Wu Empty Araminta Wu

Viesti kirjoittaja Athanaton 10.08.21 18:59

Araminta Wu QDo91K9 Araminta Wu QMuSDtv Araminta Wu ICHlmAI
Araminta Wu LDM5qU8 Araminta Wu ZvsOMXb Araminta Wu Vpvv4HU
Araminta Wu O3vcF2u Araminta Wu PisKn4o Araminta Wu LZtHS1S
Araminta Wu UESi00a
Araminta Wu V4VNeLH

Nimi: Araminta Wu (Etunimi on kahden nimen yhdistelmä, Amintan and Arabellan. Se tarkoittaa rukousta tai suojelijaa. Sukunimen merkki 巫 viittaa kiinalaiseen shamanismin perinteeseen, kuten Shang-dynastian aikaiseen shamaaniin nimeltä Wu Xian.)
Kutsumanimet: Minty
Ikä: 14
Sukupuoli: Nainen ♀
Verisääty: Jästisyntyinen
Siviilisääty: Naimaton
Seksuaalinen suuntautuminen: Ei tiedossa
Hiusten väri: Tummat
Silmien väri: Tummanruskeat
Kansalaisuus: Britannian kansalainen
Äidinkieli: Brittienglanti (lontoolainen murre)
Status: Aktiivinen
Faceclaim: Jessie Mei Li

Araminta Wu BWfngwX

Mörkö: Ei tiedossa
Luokka-aste: 4lk
Tupa: Puuskupuh
Taikasauva: Päärynäpuuta, 12 tuumaa, ydin yksisarvisen häntäjouhi, hieman periksiantava
Lisätietoa taikasauvasta:
Lemmikki: Tornipöllö

Araminta Wu 0Yb83Uv

Perhe: Isä Harry Wu ja äiti Rosalie Wu (os. Ludley), vanhempi sisar
Luonne: Araminta voi ensivaikutelmaltaan olla helposti liioitteleva ja turhantärkeä, ellei jopa aavistuksen teennäinen. Hän kuvittelee olevansa vanha sielu nuoren ruumiissa, omissa rakennuttamissaan pilvilinnoissa. Araminta on tosi asiassa niin ulosantinsa kuin imagonsa suhteen vain hyvin itsetietoinen ja kontrollinhaluinen: ylätyylinen sanavarasto ja sen ympärille rakentuva mahtipontinen vaikutelma sivistyneestä vanhan ajan romantikosta on pikemminkin puhdas mielikuvituksen tuote, sen sijaan Araminta piiloutuu pikemminkin karikatyyrien ja huumorin taakse välttyäkseen paljastamasta todellisia, yleensä hyvin banaaleja ajatuksiaan. Hän kätkee itsensä erilaisten itseään vahvempien ja ennen kaikkea kuvitteellisten hahmojen taakse. Aramintan nokkela huumorintaju ja sosiaalinen älykkyys pelaa kuitenkin hyvin yhteen hänen ulospäin suuntautuneen persoonansa kanssa. Hän onkin kaikin puolin vahva seurapersoona. Araminta ei myöskään ole kovin konfliktinhaluinen, saatika helposti provosoitavissa. Hän peittää inhon yleensä triviaalilla jutustelulla, jonka alakonteksti sisältää korkeintaan piikittelyä.

Herkästi liioittelevan luonteen taakse piiloutuva Araminta on kuitenkin arvoiltaan hyvin järkkymätön: hän arvostaa oikeudenmukaisuutta ja uhrautuvaisuutta ja paheksuu sen sijaan tekemättömyyttä, joka ironisesti kuuluu myös hänen omiin paheisiinsa. Araminta onkin monessa suhteessa hieman kaksinaismoralistinen. Hän kokee esimerkiksi jästisyntyisyydestään huolimatta puoliveriset kaikkein onnekkaimmiksi, koska heillä on usein kokemusta sekä jästien että velhojen maailmasta (vrt. kaksikielisyys). Muiden jästisyntyisten kanssa Araminta kokee puolestaan joutuvansa kilpailemaan siitä, kenestä on eniten velhoksi tai noidaksi. Hänestä jästisyntyisyys ei nimittäin ole ylpeyden aihe, pikemminkin päinvastoin. Tästä onkin pääteltävissä, että Aramintalla on muodostunut hyvin monimutkainen suhde oman verenperimänsä kanssa. Araminta uskoo jästisyntyisenä joutuvansa herkemmin todistelemaan ansaitsevansa paikkansa velhomaailmassa.

Pienistä kauneusvirheistä huolimatta Araminta on hyvin seurallinen ja huolehtivainen, yksinäisyys ei oikeastaan pue häntä lainkaan. Hän asettuu yleensä heikompien ja väärinymmärrettyjen puolelle, kuten kotitonttujen. Aramintalla on jästitaustojensa takia melko progressiivinen näkökulma siihen, miten velhomaailman tulisi toimia. Tämä heijastuu vahvasti myös hänen ihmissuhteissaan: Araminta ei jaa läheskään samoja ennakkoluuloja esimerkiksi jästisyntyisten ja muiden vähemmistöjen suhteen kuin muut velhot ja noidat, vaikka onkin jossakin määrin taipuvainen itseinhoon. Hän on lähtökohtaisesti hyvin suvaitsevainen kaiken muun paitsi pimeän taikuuden suhteen. Oikeastaan Araminta jopa pelkää pimeää taikuutta enemmän kuin mitään muuta velhomaailmassa, koska sen avulla on mahdollista luoda paljon vahinkoa. Araminta on myös hyvin tietoinen jästisyntyisten ja pimeän taikuuden historiallisesti hyvin traagisesta suhteesta, jonka takia moni jästisyntyinen on menettänyt henkensä. Häneltä riittääkin siksi solidaarisuutta myös muille jästisyntyisille, vaikka ei sitä aina välttämättä osaa ilmaista.

Araminta Wu ITYqTqn

Ulkonäkö: Araminta on ikäisekseen noidaksi suhteellisen normaalipituinen, painon osalta löytyy luonnollista pyöreyttä niin kasvoista kuin muualta kehosta. Hänen hyvin voimakkaasti viestivät silmänsä ovat tummanruskeat, samoin hiukset, jotka ovat luonnostaan paksut ja ulottuvat runsaasti yli olkapäiden. Aramintan kasvonpiirteet ovat puolestaan terävät erityisesti leuan seudulta, poskipäät korkeat, iho kirkas ja laikuton. Aramintan kasvoissa näkyy hänen kiinalaissyntyisen isänsä kautta periytyviä vahvoja itä-aasialaisia piirteitä, minkä takia häntä kiusattiin jästikoulussa aasialaisena tyttönä, vaikka hänen äitinsä ei ole aasialainen. Lisäksi Aramintalla on hyvin sievät tummia silmiä korostavat silmäripset. Muun ulkonäkönsä suhteen Araminta on yleensä hyvin käytännöllinen ja huomaamaton, mutta ehdottoman huoliteltu: hänen koulupukunsa on aina siisti ja virheetön, kuten myös kaapu ja muut asusteet. Vapaa-ajan pukeutumisen suhteen Araminta on puolestaan omaperäisempi ja kekseliäämpi.

Menneisyys: Araminta Wu syntyi Guildfordissa, Surreyn kreivikunnassa tuiki tavalliseen englantilaiseen jästiperheeseen, jolla ei luonnollisesti ollut aavistustakaan taikamaailman olemassaolosta ennen lapsen syntymää. Perhe muutti pian lapsen syntymän jälkeen töiden perässä Lontooseen. Hänen äitinsä työskentelee sairaanhoitajana ja isä lakimiehenä. Aramintalla on vanhempi sisar, joka on vanhempiensa tapaan jästi. Aramintan äiti on kateellinen tyttärensä taikakyvyistä ja vaatii sen takia paljon, jopa mahdottomia. Hän ei päästä tytärtään helpolla, kun kyse on taikamaailman tavoille oppimisesta. Kateus saa hänet kohtelemaan kahta tytärtään hyvin eri tavoin, yleensä melko ristiriitaisin vaatimuksin. Aramintan isän suhtautuminen tyttärensä koulunkäyntiin on puolestaan välinpitämätön. Kotona Araminta joutuu jatkuvasti teeskentelemään jästiä, jotta hänen salaisuutensa ei paljastu muille. Araminta kävi ennen Tylypahkaa paikallista jästikoulua. Hänellä oli silloin paljon ystäviä, joista monet ovat säilyneet yhä tähän päivään saakka. Araminta on kuitenkin joutunut valehtelemaan heille tulleensa lähetetyksi yksityiseen sisäoppilaitokseen taikamaailman salaisuussäädöksen vuoksi.

Ensimmäinen lukuvuosi:

Toinen lukuvuosi:

Kolmas lukuvuosi:

Neljäs lukuvuosi:

Araminta Wu ITYqTqn
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa