[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Milo Nithercott

Siirry alas

Milo Nithercott Empty Milo Nithercott

Viesti kirjoittaja Stubbari 12.08.21 1:17

Milo Nithercott Milo_n10

Karikatyyri

HOX! En suinkaan piirtänyt näitä itse, vaan muutin alkuperäisten teoksien päälle piirtämällä Milolle sopivan hiustyylin, arvet, vaatteet sekä värimaailman. Krediitit siis teoksien alkuperäisille tekijöille, sillä itse tuunasin niitä vain pintapuolisesti omalle roolipelihahmolle sopivaksi.Milo Nithercott Haeresletter-regular

Stubbari kirjoitti:
Pähkinänkuoressa

Milo Nithercott on tuleva seitsemäsluokkalainen Rohkelikon tuvan johtajapoika sekä Rohkelikon huispausjoukkueen jahtaaja. Huispaajaisoveljensä Nathan Nithercottin jalanjäljissä kulkeva Milo koittaa luoda itselleen tulevaisuutta kyseisen lajin saralla, mutta jääräpäisen pojan haasteeksi on osoittautunut huispauksen, koulumenestyksen ja ihmissuhteiden saaminen tasapainoon. Erikoisen sattumuksia, onnea sekä sopimuksia sisältäneen taipaleen jälkeen Milo sai viimein kultapunaisen johtajapojan pinssin rintaansa, ja poika koittaakin kovasti todistella muille olevansa kunnollinen ja pinssinsä arvoinen. Vilkkaalle ja tunnekuohuille alttiille Milolle tämä ei kuitenkaan aina ole yhtä helppoa kuin esimerkiksi kaadon heittäminen maalipylväiden läpi, sillä Milo tuppaa toimimaan ensin ja ajattelemaan vasta jälkeenpäin.Milo Nithercott ITYqTqn

PERUSTIEDOT:

NIMI: Milo Nithercott
IKÄ: 17
ROTU: Ihmissusi
SUKUPUOLI: Mies
VERISÄÄTY: Puoliverinen
HIUSTEN VÄRI: Kuparisen oranssi
SILMIEN VÄRI: Vihertävät
SEKSUAALINEN SUUNTAUTUMINEN: Heteroseksuaali
KANSALAISUUS: Britannia, Australia
ÄIDINKIELI: Englanti
SYNTYMÄPÄIVÄ: 9. helmikuuta

Milo Nithercott ITYqTqn

ULKOMUOTO JA OLEMUS:

Milo Nithercott on sporttinen 175-senttimetrinen poika, joka nähdään tätä nykyä yleensä koulun käytävillä joko koulupuvussaan johtajapojan pinssi rinnassaan tai punakultaisissa huispausvarusteissaan. Rohkelikkojen tuvassa Milo saattaa pukeutua kuitenkin rennommin, suosien kuitenkin aina tupaväriensä lisäksi tummia sävyjä. Milo Nithercott ei ole käyttänyt enää vuosiin ikonista mustaa suoralippaista lippistään, ainakaan sen jälkeen kun mutalätäköissä pyörimisen sijaan kiinnostuksen kohteiksi nousivat tytöt ja oma peilikuva.

Tunnistettavin piirre ulkoisesti Milossa on tämän lyhyehköt kuparinoranssit hiukset yhdistettynä vihreisiin silmiin sekä kolmeen naaman yli piirtyvään arpeen, jotka alkavat kulmakarvojen kohdalta ja jatkuvat suunnilleen leukalinjaan asti. Milon arvista on noussut huhua varsinkin Rohkelikkojen tuvan sisällä, ja pojan ollaankin sanottu saaneen ryhmystä naamaansa. Milo on myös itsekin vannonut muutamalle huhun todeksi. Tarkkasilmäisimmät, eli lähinnä Milon makuuhuoneen jakavat rohkelikot sekä Blackburn, ovat kuitenkin voineet huomata vasempaan olkapäähän jatkuvat raapimajäljet ja vasemmassa kyljessä näkyvän puremajäljen.

Milo on hyvin ilmeikäs ja usein äänessä, vaikka hänellä ei olisikaan mitään järkevää sanottavaa. Milo saattaa myös selittäessään käyttää käsiä kuvainnollistamaan asioita. Vastapuolen ei tarvitse olla Näkijä tunnistaakseen Milon ilmeiden ja olemuksen perusteella pojan mielentilaa. Vaikka Milo ilmaisee hyvin herkästi itseään, on hän kuitenkin oppinut joissakin tilanteissa vedättämään muita. Tämä taito on parantunut sivutuotteena Milon ja professori Devinen välisistä okklumeus-tunneista, joissa Milo joutuu harjoittelemaan tyyneyttä ja malttia sekä tunteittensa tukahduttamista.

Milosta on kehittynyt Tylypahkan kouluaikoina komeahko nuorimies. Aiemmin laihasta pojankoltiaisesta on kasvanutkin sporttinen ja normaalipituinen, vaikkei Milo enää pituutta kasvaisikaan. Milo on kuitenkin vanhentunut ja tulee vanhentumaan ikätovereitaan nopeammin saaneensa kirouksen johdosta, ja Milon iholla saattaa useasti olla erilaisia mustelmia.

Palattuaan kouluun kuudennen ja seitsemännen vuosiluokan väliseltä kesälomalta Milo hankki myös Knoxin avustuksella vasempaan korvaansa pienen korvakorun.


Milo Nithercott ITYqTqn

KOULUTUSTAUSTAT:

AMMATTI: Oppilas Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa
ROOLIT: Rohkelikon tuvan johtajapoika sekä huispausjoukkueen jahtaaja
LUOKKA-ASTE: 6lk -> 7lk
TUPA: Rohkelikko
MÖRKÖ: Ei Milon tiedossa, sillä Milo ei uskaltanut osallistua kolmannella luokalla pimeyden voimilta suojautumisen kurssilla mörön kohtaamiseen.
SUOJELIUS: Ei Milon tiedossa.
TAIKASAUVA: 11-tuumainen tummanruskeasta taipumattomasta piikkipaatsamapuusta valmistettu koristelematon taikasauva, jonka ytimenä on lohikäärmeen sydänjuuri. Taikasauvan oikukas piikkipaatsamapuu yhdistettynä temperamenttiseen mutta voimakkaaseen lohikäärmeen sydänjuureen tekee taikasauvasta vahvan, mutta toisaalta onnettomuusherkän ja joissain tilanteissa omistajuutta väliaikaisesti helposti vaihtavan taikasauvan.
KOULUMENESTYMINEN: Milon koulumenestyminen ei ole ainakaan millään mittakaavalla keskivertoa parempi. Kouluaineista Milo on parhaimmillaan loitsujen ja muodonmuutosten parissa, joissa helppokäytteinen ja tuloksia tuottava taikasauva tekee osan työstä. Muiden kouluaineiden osalta Milolla on jopa haasteita päästä kursseilta läpi hyväksytyin arvosanoin.  


Milo Nithercott ITYqTqn

LUONNE:

Keskeneräinen

Milo Nithercott ITYqTqn

HISTORIA JA PERHE:

Keskeneräinen

Perhe ja varhaiselämä:
Milo syntyi Nithercottien perheeseen 9. helmikuuta aamuhämärässä kaksoissiskonsa Noelle Nithercottin kanssa. Milosta ja Noellesta tuli Nithercottien toinen ja kolmas lapsi, sillä australialainen Edmund Nithercott ja brittiläinen Brooke Nithercott olivat saaneet jo neljä vuotta aiemmin esikoislapsensa Nathanin. Kaksoset syntyivät Australian Brisbanen lähistöllä sijaitsevaan velhojen asuttamaan kyläpahaiseen. Nelisen vuotta kaksosten syntymästä Milo sai vielä pikkusiskon, Myra Nithercottin.

Milon vanhemmista Brooke Nithercott oli parantajana sekä Edmund Nithercott oli jonkin sortin kirjailija, jonka intohimo Milon mukaan oli joko okklumeuksessa tai lukitiliksessä. Milon isä oli myös akateemisesti lahjakas sekä kirjaviisas, ja Milo muistelee isänsä olleen kenties jopa mallikuva Korpinkynnestä. Jostain syystä kuitenkaan vanhempien yritykset saada lapset lukemaan eivät ole olleet menestyksellisiä Nathanin, Milon sekä Myran kohdalla.

Milo kasvoi hyvin pitkälti velhojen ympäröimässä yhteisössä. Nithercottien perheen ollessa kuitenkin puoliverinen, ja tarkemmin Milon äidin ollessa jästisyntyinen noita, kontakteja jästimaailmaan ei kuitenkaan torpattu. Milo on myös monesti kehuskellut siitä, kuinka hän oppi lentämään luudallaan ja huispaamaan takapihallansa sijaitsevalla huispauskentällä. Se on aivan totta, vaikkakin liioiteltua, sillä niin pienenä koltiaisena Milo hädin tuskin pysyi luutansa päällä pystyssä velhokommuunin yhteisellä pienikokoisella huispauskentällä.

Milo ja Noelle ovat aina olleet varsin läheisiä, vaikka he ovat melkeinpä toistensa vastakohtia - ehkä sen takia kaksikon välinen side on niin vahva kaksoissisaruuden lisäksi. Miloa on usein sanottu energiseksi ja vilkkaaksi jääräpääksi, joka ei voi viettää päivää sisällä. Noelle sen sijaan oli joustavampi kaksikosta, ja hän tykkäsi usein lukea kirjoja, jota Milo kammoksuu edelleen. Noelle sai yleensä rauhoitella Miloa lähtemästä mukaan isoveljensä hulluihin touhuihin, kun taas Milo sai Noellen ulos Nithercottien residenssistä tapaamaan kylän muita velhoja ja noitia.

https://tylypahka.net/forum/esittele-roolipelihahmosi-[tylypahka]/888-noelle-nithercottMuutto Britteihin ja epäonni:

Milo Nithercott SVY4h2g
Kutsu Tylypahkaan:


Vuodet tylypahkassa:


Huispaus ja valvojaoppilaasta johtajapojaksi:


Milo Nithercott ITYqTqn

MIELTYMYKSIÄ MESTARIN SUUSTA:

RUOKA: Rare pihvi ja hyvät ranskalaiset.
JUOMA: Varmaan jästien limonaadit. Eikä tonttuviinitkään niin pahoja oo.
TUOKSU: ?
TAVARA: Mun Tulisalama. Tai mun veljen, mut nykyään mun.
VÄRI: Punainen tietenkin. Ja musta.
VUODENAIKA: Kevät tai kesä, riippuen onko hemohelteet vai ei.
JUHLA: Joulu, kun saa lahjoja.
KASVI: Varmaan ruusu...
PAIKKA: Jahtaajana yleensä auran kärjessä. Aaa, no sitten koti.

Milo Nithercott ITYqTqn


MERKITTÄVÄT IHMISSUHTEET:

Keskeneräinen

Milo Nithercott ITYqTqn

Stubbari
Stubbari
Johtajapoika
Johtajapoika

Viestien lukumäärä : 357
Join date : 05.09.2020
Ikä : 21

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa