[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Falcon Scott

Siirry alas

Falcon Scott Empty Falcon Scott

Viesti kirjoittaja Loer 16.08.21 19:59

PERUSTIETOA

Nimi: Falcon Scott
Ikä: 52-vuotias
Sukupuoli: Mies
Verisääty: Puhdasverinen
Siviilisääty: Naimisissa
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Äidinkieli: Englanti
Asema: Auroripäällikkö

ULKONÄKÖ

Falcon Scott Original

Falcon Scott Tumblr_p8oeorxrJC1rcn1qfo2_400

Klassisen komea maskuliininen mies, joka kantaa itseään todella arvokkaasti. Falcon on varsin tietoinen ulkomuodostaan, sekä antaa sen näkyä. Aika on kuitenkin voittanut jo suuren osan Falconista, joten hän on päässyt jo harmaantumaan. Ennen mies oli tummatukkainen sekä tummapartainen, mutta hiuksissa sekä parrassa alkaa näkymään selviä harmaan vivahteita.

Mies on loukkaantunut pahoin taistelussa, joten hän on menettänyt vasemman jalkansa polvesta alaspäin. Jalan tilalla on proteesi, joka klonksuu kävellessä hivenen. Falconin kävelystä huomaa, että hänellä on pieniä kipuja yhä jalkansa kanssa.

LUONNE

Falconin luonne on hyvin simppeli, sekä siinä ei ole paljoakaan kerrottavaa. Mies on ensinnäkin hyvin suoraviivainen sekä se näkyy hänen johtotyylissä aurorivirastossa. Falcon pyrkii korjaamaan kaiken, missä näkee heikkoutta tai vääryyttä.

Falcon on erittäin luotettava, sekä hän on ollut uskollinen niin ministeriölle, kuin työtovereilleen siitä asti kun hän aurorivirastoon astui. Tietenkin aikanaan, kun epäoikeudesta tuli laki niin vastarinnasta tuli velvollisuus.

Mies on tunnettu uskollisuudestaan varsinkin ministeriölle ja eritoten taikaministerille. Falcon ei epäile Claudiusta hetkeäkään, joten hän pitää miestä hyvin suuressa arvossa.

FAKTATIETOA

Suojelius: Bengalintiikeri
Tupa: Rohkelikko kouluaikoina
Taikasauva: Haapaa, Abraxanin sulka, 9 tuumaa

PERHE

Falcon Scott Falcon10

Falcon on naimisissa Lucy Bond nimisen noidan kanssa sekä heillä on yksi lapsi nimeltään Hart Bond. On huhuttu, että avioliitto olisi hyvin perinteinen eli, että he olisivat vain yhdessä puhdasveristen lasten takia. Todellisuudessa suhteessa on kuitenkin myös muita elementtejä, vaikka Falcon on hyvin työnarkomaani sekä paljon kiinni tärkeissä tehtävissään.

Scottit itsessään ovat aurorisuku, johon syntyy paljon tulevia auroreita. Esimerkiksi Falconin isä Bob oli myös aurori. Falconin veljestä ei kuitenkaan tullut auroria, mutta ei Lorcanille huonostikaan käynyt. Mies on nimittäin HormiRadion suosituin radiokasvo. Lorcanin ja Falconin suhde on hyvin läheinen, sekä he ovat kasvaneet kuin paita ja peppu. Miehet yhä tavatessaan jaksavat vitsailla toisistaan sekä tarvittaessa antaa sen tarvitun halauksen.

Scottien sukujuuret sijaitsevat Irlannissa.

HISTORIA

Falconilla on pitkä historia siitä lähtien, kun hän valmistui Tylypahkasta sekä suuntasi ensimmäisenä aurorikoulutukseen kulkematta lähtöruudun kautta. Miehellä oli paloa, sekä usko siihen että aurorin työ olisi hänelle se kutsumusammatti ja se totta vie oli. Falconin tie auroriviraston johtoon on ollut pitkä ja kivinen, koska mies on niin sanotusti aloittanut pahnan pohjimmaisena virastossa sekä ylennyt viroissa hitaasti mutta varmasti. Rene Dawlishin siirtyessä pois auroriviraston johdosta taikaministeri itse kysyi Falconia johtamaan virastoa. Aurorivirasto on siitä päivästä kuin puhjennut kukkaan, kun epämääräisistä velhoista hankkiuduttiin ensimmäisenä eroon. Lyhyessä ajassa Falcon on jo kerennyt kirjoittamaan auroriviraston uudestaan täydellisesti toimivaksi koneistoksi.

Mainittavia rooleja Falconilla oli muunmuassa Tylyahon taistelussa, jossa mies menetti jalkansa kun kaapparit romauttivat talon hänen päälleen. Falconin jalka jäi jumiin röykkiöiden alle. Miehellä ei ollut muuta vaihtoehtoa, kun paeta pelkurimaisesti ilmiintymällä. Miehen jalka leikkaantui kahtia todella hänen ilmiintyessä pois. Falconilla oli suurehko rooli vastarinnassa aikanaan ja hän keräsikin sen jälkeen kollegansa Killian Mondayn kanssa paljon tunnustusta, kun kaikki oli saatu pakettiin taikaministeriössä ja vallankumous saatiin suoritettua.

MIELTYMYKSET

Ruoka: Munakas
Juoma: Kylmä olut, pullosta
Vuodenaika: Talvi
Tuoksu: Sikari
Paikka: Työpaikkka
Tavara: Proteesi

MUUTA

-- jatkuu joskus --
Loer
Loer
Rohkelikon tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 488
Join date : 27.08.2020
Ikä : 27
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa