[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Luca Byers

Siirry alas

Luca Byers Empty Luca Byers

Viesti kirjoittaja Treni 26.08.21 22:46

Luca Byers OriginalLuca Byers ETQtjAqWkAIlZi7Luca Byers Original
Luca Byers OriginalLuca Byers OriginalLuca Byers Original
Luca Byers OriginalLuca Byers OriginalLuca Byers Original

Luca Byers Mix-5411-el-nene-mas-lindo-del-mundo-6

PERUSTIEDOT

Nimi: Luca Byers
Ikä: 11
Sukupuoli: Mies

Siviilisääty: Naimaton, sinkku
Verisääty: Jästisyntyinen
Seksuaalinen suuntautuminen: Ei tiedossa

KOULUTUSTAUSTA JA SAUVAN TIEDOT

Luokka-aste: 1lk
Tupa: Luihuinen
Sauva: Haapa, lohikäärmeen sydänjuuri, 11"
Sauvalaatuinen haapa on valkoista ja hienojakoista, ja kaikkien sauvantekijöiden arvostamaa sen tyylikkään yhtäläisyyden norsunluuhun sekä yleensä omaa luokkaansa olevaa loitsutaidon vuoksi. Haapasauvan kunnollinen omistaja on usein kokenut kaksintaistelija, tai tuleva sellainen, sillä haapasauva on yksi niistä, jotka ovat erityisesti soveltuvua taistelutaikoihin. Pahamaineisella ja salaperäisellä 1700-luvulla toimineella kaksintaistelukerholla, joka kutsui itseään Hopeakeihäiksi, oli maine siitä, että se hyväksyi mukaan vain ne joilla oli haapasauvat. Minun kokemukseni perusteella haapasauvojen omistajat ovat yleisesti mieleltään vahvoja ja päättäväisiä. Heitä todennäköisemmin vetää muita enemmän puoleensa kutsumukset ja uusi järjestys; tämä on vallankumouksellisten sauva.

NIPPELITIETO

Suojelius: Ei osaa.
Mörkö: Ei ole kohdannut mörköä.
Lemmikki: TBD
Perhe:
- Jästivanhemmat Violet Byers (†) ja Don Byers (†)
- Huoltajat Susan Frell (†, jästi) ja Carl Frell (surkki)

ULKONÄKÖ

Lyhyt, hentorakenteinen, kalpeahko iho. Siniharmaat silmät, maantienruskeat hiukset.

Luca Byers 26d7dfdbef7fc84b033de7b78078f1d8Luca Byers Images?q=tbn:ANd9GcTetUjIu_ExrsWW2U2vqLIgFrmqLAVc3xbaKg&usqp=CAULuca Byers I-m-sorry-did-I-roll-my-eyes-out-loud?size=800

LUONNE

[Tulee tarkentumaan pelien edetessä.]

Luca on valmissanainen nuori, joka harvemmin jää sanattomaksi ja osaa tilanteesta riippuen tarvittaessa puhua kovinkin nätisti ja toisaalta taas kovinkin rumasti.

Historia on muovannut Lucasta myös taistelijan, joka pitää kynsin hampain kiinni siitä, mitä haluaa saavuttaa - vaikka se tarkoittaisikin toisten ihmisten varpaille tallomista aina toisinaan.

Taistelijaluonteen lisäksi Luca on hyvä piilottamaan oikeat tunteensa ja hän saattaakin yllättää kanssaihmisensä, kun hänen todelliset aikeensa tulevat esille - poika on nimittäin suorastaan kostonhimoinen, häikäilemätön ja pitkävihainenkin niitä kohtaan, jotka ovat joskus häntä vastaan väärin tehneet. Luca ei tunnu myöskään olevan yhtään moksiskaan historiansa tuomasta painolastista, vaikka onkin kuolemaa ja tuhoa paljon todistanut.

HISTORIA

Luca syntyi normaaliin jästiperheeseen, täysin tietämättömänä mitä elämä toisi hänelle tullessaan.

Lucan ollessa 6-vuotias, tulipalo syttyi omakotitalossa, jossa he asustivat. Palokunta ei tuntunut saavan selville, mistä palon lähde oli alkuisin, mutta lopputulos oli se, että Byersin perhe pientä poikaa lukuunottamatta sai surmansa.

Elämä heitti Lucan orpokotiin muiden jästilapsien seuraan ja siellä Luca vietti useamman vuoden, ennen kuin Frellin perhe, Carl (surkki) ja Susan (jästi), ottivat pojan huollettavakseen.

Kaikki sujui hyvin ensimmäiset vuodet, kunnes Lucan täytettyä kymmenen Susan menehtyi syöpään sairaalavuoteella Lucan ja Carlin läsnäollessa, jättäen sekä hämmentyneen Lucan että surevan 61-vuotiaan miehensä selviämään tilanteesta.

Carl kääntyi pullon ja kaikkien muiden vastaavien aineiden puoleen turruttaakseen suruaan, jättäen Lucan aavistuksen oman onnensa nojaan huolehtimaan itsestään. Tilanne kärjistyi, kun yllättäen 11-vuotta täytettyään Luca sai kirjeen Tylypahkaan, jolloin vahvasti jästielämää viettänyt surkki joutui yllättäen taas palaamaan taikuuden maailmaan.

Faceclaim: William Franklyn-Miller


Viimeinen muokkaaja, Treni pvm 02.09.21 9:38, muokattu 2 kertaa
Treni
Treni
Apulaisvahtimestari
Apulaisvahtimestari

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 07.07.2021

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa