[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Glinda Drysdale

Siirry alas

Glinda Drysdale Empty Glinda Drysdale

Viesti kirjoittaja aivokooma 27.08.21 18:57

Glinda Drysdale Ad2521e15060e977ce79e673ae80b239Glinda Drysdale 66cbabe653ef10c3f0a822db776da443Glinda Drysdale F720b4945e3ae761aeba471ae25a85d7
Glinda Drysdale Ae7b354aab2d5021c691017af0214cbcGlinda Drysdale C59f813156833beb7110dd79d3fcd088Glinda Drysdale 9edea4326e4a03bd70ec5cfe9ea2ea96
Glinda Drysdale 7e53388390a3fac3f4ca75e5bae904d8Glinda Drysdale Fe318e3ba1d6ef41597aa145e9785531Glinda Drysdale 3128162f1b7ac4920f469fef071edeaa

Nimi: Glinda Drysdale
Verisääty: Puoliverinen
Kansallisuus: Skottilainen
Seksuaalinen suuntautuminen: ei tiedossa

Tupa: Luihuinen
Luokka-aste: 1.lk
Suojelius: ei tiedossa
Mörkö: meri ja hukkuminen
Taikasauva: pajua - melko taipuisa - ydin lohikäärmeen sydänjuuri

Ulkonäöltään Glinda on siunaantunut nättikasvoiseksi ja maidonvaalean ihon omistavaksi. Korpinmustat hiukset ovat lähes alaselkää hipovat ja luonnostaan lainehtivat. Ikänsä puolesta hän on ruumiinmuodoiltaan edelleen hontelo ja pitkäkinttuinen. Enemmän luuta kuin lihasta - jotkut saattaisivat haukkua nälkiintyneen näköiseksi ensisilmäyksellä.
Glinda on kuin ilmetty kuvajainen edesmenneestä äidistään.
Nuorella noidalla on harvinaisen surumielinen perusilme kuin tyttö välttelisi katseiden osumista itseensä - missä saattaa olla totuuden itua sillä Glinda vihaa olla huomion keskipisteenä asiasta riippumatta.

Glinda joutui orvoksi ollessaan 8 vuoden vanha ja siitä lähtien tyttöä on kierrätetty monessa orpokodissa ympäri Skotlantia. Jästi-isänsä Angus - joka on oikeastaan jäänyt mysteeriksi Glindalle ei ole osoittanut vielä tänäkään päivänä kiinnostusta tytärtään kohtaan kun hänen tajuntaansa iskeytyi tieto että hän on maannut noidan kanssa ja saattanut tämän siunattuun tilaan. Joten tässäkään tapauksessa Anguksesta ei ollut huoltajaksi kun Glindan äiti Helena menehtyi.
Helenan kuolinsyyksi todettiin hukkuminen Invernessissä virtaavaan Loch Ness jokeen ja valitettavasti Glinda joutui silminnäkijäksi tälle kauhulle kun valtavat virran pyörteet veivät äitinsä uppeluksiin pinnan alapuolelle eikä taitavaksi uimariksi luokiteltu Helena palanut enää pintaan. Ruumista ei löydetty, mutta Helena todettiin kuolleeksi ja hänen muistolleen rakennettiin enkelipatsas paikalliseen hautuumaahan. Helenaa oli pidetty tovi ennen kuolemaansa kovin alakuloisena, itseensä sulkeutuneena ja jopa nykykielellä luokiteltuna masentuneena - mutta velhomaailmassa apua mielenterveydellisiin ongelmiin ei ehkä osattu antaa tai osattu edes pyytää. Invernessin kaduilla pyöri pitkän aikaa huhuja että Glindan äiti olisi saanut harteilleen jonkinlaisen kirouksen joka olisi tehnyt hänestä loppujen lopuksi jonkinlaisen kalaihmisen ja noita olisi vaihtanut maanpäällisen elämänsä ikuisuuteen veden alla.

Juonipaljastus:

200 vuotta sitten velho nimeltä Obadiah Marsh nusauttaa Loch Nessin selkkipopulaatiota ja tuloksena on puoliksi selkkejä, puoliksi ihmisiä, jotka iän myötä muuttuvat entistä kalamaisemmiksi ja lopulta sukeltavat merenpohjassa sijaitsevaan salaiseen kaupunkiin liittyäkseen kaltaistensa seuraan ja elävät siellä ikuisesti (tai ainakin reilusti yli ihmisen elinvuosien).
Nusautus on selkkien ehto Invernessin kalakannan ylläpitämiseksi. Marsheilla ei arjessa ole varsinaista tekemistä vedenväen kanssa, mutta sukuhistoriastaan erityisen kiinnostuneet Marshit ovat kuuluneet vedenväen jumalolentoja palvovaan kulttiin.
Kultti on maailmanloppua merenalaisten "syväläisten" käsissä odottava hihhuliverkosto. Syväläisillä ei ole tunnettua muotoa tai agendaa (kukaan ei oo koskaan nähnyt niitä tai ollut muutenkaan suorassa kontaktissa). Kultin menoihin kuuluu yleisen hihhuloinnin lisäksi vedenväeltä lainattujen artifaktien kanssa leikkiminen (mm. kultaa muistuttavasta metallista tehtyjä kruunuja, koruja ja kolikoita), sihikielellä vedenväeltä lainatuilla riimuilla kirjoitettujen manausten lukeminen ja kaikkien ulkopuolisten vihaaminen.
Syväläiskultti ja koko selkkiperintö on visusti salassa pidetty juttu vaikka Taikaministeriö varmaan on tutkinut ja voi tutkia nytkin tapausta. Marshit ja koko muu Invernessin puhdasveristen rinkirunkku on kuitenkin maailman ksenofobisinta jengiä eli sukujen salaisuuksia jaetaan vain harvoille. - P.B


Glinda Drysdale 4e5fb5229242000a4510987f9d9adc1a
Helena Drysdale vaivaiset pari päivää ennen kuolemaansa.

Äidin kuolema ja kuoleman näkeminen omin silmin oli Glindalle asia josta tyttö ei ole päässyt yli vaikka vuodet ovat kuluneet. Orpokodeista toiseen muuttaminen on ollut raskasta herkän tytön mielelle etenkin kun hän ei tuntunut sopeutuvan niistä yhteenkään niin kuin olisi toivottu tapahtuvan. 11 ikävuoden saavuttaessaan kutsukirje Tylypahkaan oli kuin helpotuksen huokaus orpokotikierteestä joka saapuisi päähän kun Tylypahkasta tulisi hänen väliaikainen koti ainakin seuraavaksi seitsemäksi vuodeksi eteenpäin.

Yllämainitut asiat ovat muovanneet Glindasta perin apean sekä rikinkatkuisen nuoren noidan. Jossain määrin jopa pisteliään sillä hänen on hyvin vaikea luottaa kehenkään saatika luoda toimivia, pysyviä suhteita. Kommunikointi ei ole koskaan ollut Glindan vahvinta osa-aluetta eikä varmasti tule olemaankaan, mutta selviytyä hän on osannut silti elämässään eteenpäin. Luonteenpiirteistä mainitsemisen arvoista on että kovan ulkokuoren alla kytee tulisielu joka voi yllättää kun vähiten sitä odottaa. (Glindan luonne muokkaantuu varmasti roolipelin myötä enemmän sillä tyttö on vaikutuksille altis.)
aivokooma
aivokooma
Pääparantaja
Pääparantaja

Viestien lukumäärä : 48
Join date : 05.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa