[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maxwell Torres

Siirry alas

Maxwell Torres Empty Maxwell Torres

Viesti kirjoittaja Treni 29.08.21 15:23

Maxwell Torres S25SGPSJB5C3FIPI3SFFPPZLCY

PERUSTIEDOT

Nimi: Maxwell Torres
Ikä: 71
Sukupuoli: Mies
Kansalaisuus: Ranska ja Britannia

Siviilisääty: Leski, sinkku
Verisääty: Puoliverinen
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali

KOULUTUSTAUSTA JA SAUVAN TIEDOT

Ammatti: Liemeilijä, yrittäjä
Koulutus: Kävi koulunsa aikoinaan Beauxbatonsissa ja tykästyi erityisesti taikajuomiin.
Sauva: Vaahtera, lohikäärmeen sydänjuuri, 10½"
Olen usein huomannut, että ne jotka vaahterasauva valitsee, ovat luonteeltaan matkailijoita ja tutkijoita. Vaahterapuusauvat eivät ole kotisauvoja, ja suosivat kunnianhimoa noidassaan tai velhossaan, muuten niiden taikuudesta tulee raskasta ja latteaa. Tuoreet haasteet ja säännölliset maisemanvaihdokset saavat tämän sauvan kirjaimellisesti hohtamaan. Sauva kiillottaa itseään kasvaessaan taidossa ja asemassa sen parin kanssa. Tämä on kaunista ja haluttua puuta, ja sauvalaatuinen vaahtera on ollut vuosisatoja kaikkein kalleinten joukossa. Vaahterasauvan hallussapito on kauan ollut aseman merkki, koska sillä on maine suurten menestyjien sauvana.

NIPPELITIETO

Suojelius: Kettu
Mörkö: Ei tiedossa.
Perhe: Kukaan ei tunnu tietävän miehen perheestä mitään, eikä Maxwell aiheesta puhu.

ULKONÄKÖ

Mustat, pörröiset hiukset, jossa näkyy aina toisinaan harmaantumisen merkkejä. Samaa sävyä oleva parta. Ruskeat silmät. Kasvoissa näkyy muutamia arpia ja muutenkin elämänkokemusta ryppyjen muodossa, vaikka Maxwell ei muutoin näytä tai liiku siten, että hänellä olisi jotain ikään liittyviä vaivoja.

LUONNE

Epäilyttävä on ehdottomasti paras ja kuvaavin sana kuvaamaan Maxwell Torresia. Hänen kuulee usein myhäilevän itsekseen iltahämärässä Iskunkiertokujalla tai missä majaileekaan, myydessään katutyyliin taikajuomiaan ohikulkijoille ja niitä tarvitseville - toki tarpeeksi kovaan hintaan, jotta vaivannäkö niiden tekemiseen tulisi varmasti palkittua ainakin kahteen kertaan. Mikäli asiat sujuvat hyvin ja Maxwell pitää asiakkaastaan, ongelmia harvemmin tulee, mutta mikäli asiakas ei käyttäydy nätisti tai vaikuttaa jotenkin niin ihanan epätoivoiselta, voi Maxwellin taikajuomiin vahingossa livetä joku muutama ylimääräinenkin ainesosa.

HISTORIA

Koulunkäynti sai miehen kiinnostumaan erityisen - suorastaan pakkomielteisen - paljon taikajuomista.

Valmistuttuaan alkoi jahdata liemimestarin uraa ja saikin töitä kotipaikastaan Ranskasta, mutta huomasi useamman vuoden jälkeen, ettei häntä oikeastaan kiinnostanut lapsien opettaminen sitten pätkän vertaa. Siispä Maxwell siirtyi kauppaamaan osaamistaan ja hänen taikajuomansa säväyttivät saajansa helposti.

Muutettuaan Britanniaan rakkauden perässä Maxwell jatkoi tietämyksensä jakamista uudella maaperällä ja saikin äkkiä hyvän liemeilijän maineen. Vaimon tietämättä hän oli tässä vaiheessa jo ajautunut hämärämpiin bisneksiin.

Vaimon kuoltua Maxwell kykeni todella luomaan mainetta hämärillä kujilla, keskittäen kaiken energiansa sukulaissielujensa auttamiseen.

Faceclaim: Al Pacino
Treni
Treni
Apulaisvahtimestari
Apulaisvahtimestari

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 07.07.2021

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa