[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ganimedes "Gavin" Gytmoore

Siirry alas

Ganimedes "Gavin" Gytmoore Empty Ganimedes "Gavin" Gytmoore

Viesti kirjoittaja Loer 02.09.21 15:29

Ganimedes "Gavin" Gytmoore

Ikä: 15
Sukupuoli: Mies

Siviilisääty: Sinkku
Verisääty: Puhdasverinen
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali

Luokka-aste: 5lk
Tupa: Rohkelikko
Sauva: Koivua, Rougaroun karva, 11 3/4 tuumaa

Ulkonäkö

Ganimedes "Gavin" Gytmoore 417f17ac4467216a65c2c8221b17655b--dreadlock-hairstyles-male-hairstyles

Ganimedes "Gavin" Gytmoore Jaden-Smith-02-gq-11mar16_b

Poika on jänteikäs, koska on treenannut huispausta koko pienen ikänsä. Pelipaikkansa puolesta hän on toisaalta myös pienikokoinen verrattuna muihin joukkuelaisiin, jotka joutuvat käyttämään enemmän niin sanottua "brute forcea". Rastat, korut ja tyylikkäästi pukeutuminen ovat pojalle hyvin lähellä sydäntä.


Historia

Gavin on asunut koko ikänsä Skotlannissa ja hänen isällään on Caymansaarelaiset juuret. Gavinin äiti taas on ihan perus britti. Pojan nimessä ollaan käytetty kuubalaisia juuria. Nuorukaisella on ollut hiljaiset ajat koulussa, koska hän on ollut seinäruusuna. Viidennellä luokalla hän kuitenkin alkoi saamaan näkyvyyttä, kun hän pääsi rohkelikon huispausjoukkueeseen etsijäksi.

Gavinin isällä on erikoisia suhteita taikamaailman alamaailmaan, mutta poika ei ole tästä tietoinen.

Luonne

Gavin on hyvin omapäinen sekä periksiantamaton. Pojan luonne on rakentunut näiden peruspilareiden ympärille. Paras esimerkki omapäisyydestä ja periksiantamattomuudesta on se, että nuorukainen on yrittänyt huispausjoukkueeseen ensimmäiseltä luokalta asti ja ei ole päässyt. Gavinin mielestä lopussa seisoo aina kiitos, kun yrittää tarpeeksi. Pojalla on myös havaittavissa selvää "hälläväliä" luonnetta muunmuassa koulun aineisiin sekä Tylypahkassa arvostettuihin käyttäytymismalleihin, mutta hän pitää silti tietynlaista arvostusta professoreille yllä.

Poika tykkää huomiosta ja on sen takia yrittänyt koota ympärilleen myöhemmällä iällä paljon tovereita, koska yksin oleminen on pojalle todella vaikeata. Huispausjoukkue on tässäkin ongelmassa auttanut todella paljon, koska hän on saanut tarvitsemaansa arvostusta. Gavinin itsepäisyys luultavasti näyttäytyy monesti muille tyhmyytenä, eikä poika loppujen lopuksi ole mikään järjen jättiläinen.
Loer
Loer
Rohkelikon tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 488
Join date : 27.08.2020
Ikä : 27
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa