[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rupert "Argos" Gribble

Siirry alas

Rupert "Argos" Gribble Empty Rupert "Argos" Gribble

Viesti kirjoittaja Athanaton 03.09.21 1:09

Rupert "Argos" Gribble HDcjLc2
Rupert "Argos" Gribble V4VNeLH

Nimi: Rupert Gribble
Kutsunanimi: Argos (Etunimi tulee kreikkalaisen mytologian Odysseys-jumalan uskollisesta koirasta, joka odotti Ithakassa isäntäänsä palaavaksi toistakymmentä vuotta useiden luullessa tämän kuolleeksi.)
Ikä: 47
Sukupuoli: Mies 
Verisääty: Jästisyntyinen
Siviilisääty: Naimaton
Seksuaalinen suuntautuminen: Homoseksuaali
Hiusten väri: Maantienharmaat
Silmien väri: Tummanruskeat
Kansalaisuus: Britannian kansalainen
Äidinkieli: Brittienglanti (lontoolainen murre)
Status: Kuollut
Faceclaim: Ei toistaiseksi kukaan

Rupert "Argos" Gribble BWfngwX

Mörkö: Oma kuolema
Suojelius: Muodoton
Ammatti: Työtön
Erikoistuminen: Animaagi eli muodon muuttaminen eläimeksi
Tupa: Puuskupuh
Taikasauva: Lehtikuusta, 11 tuumaa, ydin yksisarvisen häntäjouhi, hauras (katkaistu)

Rupert "Argos" Gribble 0Yb83Uv

Perhe: Ei perhettä
Luonne: Argos on karusta ulkomuodostaan huolimatta hyvin kiltti ja huomaavainen, vaikka ensivaikutelma voi usein olla hyvin toisenlainen. Argos on perusluonteeltaan nimittäin arkajalkainen ja säikky, eikä siksi yleensä lämpene muille kuin vasta riittävän perusteellisen tutustumisen jälkeen. Tästä syystä hän onkin luonnehdittavissa hieman etäisenä ja alakuloisena. Argos on kuitenkin sisimmiltään äärimmäisen hyväntahtoinen ja empaattinen, mikä näkyy hänen toisinaan vastuuttomassa käytöksessään itseään heikompien puolesta. Argosilla on vahva suojeluvaisto, joka ulottuu helposti ystävien lisäksi tuntemattomiin. Vaikka Argos on yleensä etäinen, hän kiintyy helposti pitämiinsä henkilöihin ja kokee velvollisuudekseen edistää heidän turvallisuuden tunnettaan. Tämän takia ei ole yllättävää, että hänen animaagimuotonsa on nimenomaan weimarinseisoja, joka tunnetaan perinteisesti isäntänsä metsästys- ja vartijakoirana. Toisaalta kuten weimarinseisoja, myös Argos on taipuvainen epäitsenäisyyteen ja vaatii sen takia isäntänsä eli surkki Grendel Moochin ohjausta selviytyäkseen sietämättömästä yksinäisyydestään.

Rupert "Argos" Gribble ITYqTqn

Ulkonäkö: Argos vietti monta vuotta ennen kuolemaansa animaagimuodossaan, jolloin muututtuaan aaveeksi ei kyennyt enää palaamaan ihmismuotoonsa vaan säilyi eläimenä. Hänen animaagimuotonsa on sulavalinjainen weimarinseisoja, jonka turkki on hopeanharmaa, silmät puolestaan lähentelevät sävyltään meripihkaa. Weimarinseisojat tunnetaan näiden piirteiden vuoksi "harmaina aaveina". Säkäkorkeutta löytyy tavanomaista weimarinseisojaa enemmän. Lisäksi weimarinseisojat ovat tyypillisesti jänteviä ja lihaksikkaita, mutta Argos on viimeisimpien elinvuosiensa jäljiltä hauras ja riutunut ellei suorastaan luunrankomainen. Hänen raajoistaan erottuvat selvästi vuosien saatossa saadut kolhut ja naarmut, jotka korostavat kovia kokeneen vaikutelmaa. Argos kuoli kaulassaan tiukalle vedetty verinen kettinki, jonka loppuosa liehuu painovoimattomasti ilmassa. Muiden aaveiden tapaan Argos hohkaa hopeanharmaana kuin läpinäkyvä helmiäinen.

Menneisyys: Rupert Gribble (myöhemmältä nimeltään pelkästään Argos) syntyi pieneen englantilaiseen jästikylään, jossa ei tiettävästi asunut muita velhoperheitä. Vaikka hän oli perheensä ainut lapsi, hänen hyvin velhovastaiset vanhempansa inhosivat poikaansa, eivätkä he halunneet lähettää häntä Tylypahkaan saatika antaa hänen tietää lisää velhomaailmasta. Argos joutui lopulta taikaministeriön vaatimuksesta lähetetyksi Tylypahkaan, koska kotiopetus ei ollut mahdollista. Kotona Argos koki kuitenkin paljon niin henkistä kuin fyysistä väkivaltaa taikuutta vihaavien vanhempiensa vuoksi. Kun Argos päätti jatkaa opintojaan Tylypahkassa ja valmistua, hänen vanhempansa heittivät hänet ennen pitkää ulos kotoa. Lisäksi hänen vanhempansa uhkasivat tehdä pojastaan rikosilmoituksen jästipoliisille, mutta taikaministeriö onnistui estämään heitä paljastamasta velhomaailman olemassaoloa unhoituttamalla heidät kokonaan. Argos muutti lyhyen ajan jälkeen pois kotikylästään vain tunnin matkan päässä sijaitsevaan Lontooseen, jossa hän asettui valmistumisensa jälkeen Iskunkiertokujalle. Käytännössä Argos päätyi kuitenkin kodittomaksi, koska Iskunkiertokujalla häntä vieroksuttiin jästisyntyisyydestään, eikä hänellä ollut mitään omaisuutta.

Kodittomuuden vuodet:

Kuolema:

Rupert "Argos" Gribble ITYqTqn
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa