[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

River Morgan

Siirry alas

River Morgan Empty River Morgan

Viesti kirjoittaja Hanna? 04.09.20 0:30

PERUSTIETOA

Nimi: River Yolanie Morgan
Ikä: 15
Luokka-aste: 5. lk
Tupa: Rohkelikko
Suojelius: Leijona
Ulkonäkö: Yleensä pinkit hiukset, isot silmät, kevytrakenteinen mutta urheilullinen.
Muuta erityistä mainittavaa: River on metamorfimaagi, joka on periytynyt hänen äidiltään. Hän voi siis tahtonsa voimasta tai mielialasta riippuen muokata ulkoista olemustaan. Yleensä tämä näkyy hänen hiuksissaan.


River Morgan Img_0110
River Morgan Pk40mps74qp21


Luonne:

River on perinyt äitinsä tempperamentin, mutta isältään hän kuitenkin oppinut kärsivälliseksi ja maanläheiseksi ihmiseksi. Isän kuolema Riverin ollessa nuori, vaikutti hänen henkiseen kasvuun suuresti ja hän onkin sen vuoksi hyvin "vanha sielu" jos niin voisi sanoa. River rakastaa piirrellä ja hahmotella ympäristöään pieneen lehtiöönsä, jota kanniskelee kaikkialle. Hän on oppinut jo nuoresta olemaan rohkea ja oma itsensä, sekä puolustamaan itseään ja heikompiaan tilanteen niin vaatiessa. Vaikka hänestä on kiva jutella kaikkien kanssa, on hän silti mielellään omiin oloihinsa vetäytyvä introvertti, joka katselee muita etäältä - ja todennäköisesti piirtää heidät lehtiöönsä.


MUU FAKTA

Perhe:

- Äiti on englantilainen, varakkaan suvun perijätär Yvette Morgan os. Smith. Metamorfimaagi. Hän arvostaa perinteitä, kunnianhimoa ja valtaa ja toivoisikin, että tytär menestyisi hyvätuloisessa, arvokkaassa ammatissa. Hän on myös sitä mieltä, että työtään ei tarvitse rakastaa jos siitä kuitenkin saa hyötyjä. Hän kuului kouluaikanaan Luihuiseen, kuten kaikki hänen suvussaan - siskoaan lukuunottamatta.

- Äidinsisko Yvonne Smith, joka oli Tylypahkan entinen jästitiedon professori, on ainoa sukulainen, josta River isänsä lisäksi enää pitää, sillä Yvonne on vähän yhtä omalaatuinen persoona kuin hän ja jakaa Saintin kanssa samat elämänarvot. Hänet lajiteltiin puolestaan Puuskupuhiin, hänen käydessään Tylypahkan koulua, mikä aiheutti kismaa perheen välillä. River asuu nykyään hänen kanssaan.

- Isä, Saint Morgan (menehtynyt) oli Afrikan kasvatti, joka syntyi Kairossa, minkä vuoksi teki aktiivisesti töitä sielläpäin parantajana, vaikka asuikin aikuisiällään Englannissa. Hänen isänsä oli englantilainen, Thomas Morgan, joka kiersi maailmaa ja rakastui Egyptissä vieraillessaan Saintin äitiin, Rafinaan. Moni halveksi heidän "rotujen välistä" suhdetta, minkä vuoksi he nimesivät lapsensa Saintiksi; hän oli pyhä osoitus heidän rakkaudesta. Saint oli mahdottoman hyväsydäminen ja hurmaavan komea velho. Tarina - eikä logiikka kerro (toistaiseksi) sitä, minkä vuoksi hän päätyi Riverin kolkon äidin kanssa koskaan yhteen (Yvonnen veikkaus oli, että Yvette olisi käyttänyt amortentiaa). Animaagina hän oli leijona.


Historia ja vähän tätä päivää:


Isä ja River olivat aina hyvin läheisiä.  Saint Morgan teki paljon hyväntekeväisyystyötä Afrikan velhomaailman hyväksi ja viettikin siksi paljon aikaa reissatessa. River oli toisinaan näillä reissuilla mukana. Isän maanläheisyys ja aito rakkaus elämää kohtaan olivat puolestaan arvoja, joita River pyrkii varjelemaan elämässään. Isä oli Riverille kuin Jumala, niin paljon hän isäänsä rakasti ja palvoi.
Saint Morgan tuli kuitenkin surmatuksi Riverin ollessa 9-vuotias. Tämä oli Riverille kova paikka – ja toisinaan on sitä yhä. Hän kuitenkin pyrkii elämään isänsä oppien mukaan ja olemaan kaikille tasavertaisesti kiltti ja hyväksyvä. Isä opetti, että jos et osaa sanoa mitään hyvää, älä puhu laisinkaan. Hän myös toivoi, että oli tilanne ikinä mikä tahansa, River kykenisi näkemään jokaisessa ihmisessä jotain hyvää - katsomaan tarpeeksi syvälle, mistä teot kumpuavat.

Riverin suhde äitiinsä on puolestaan hyvin surkea. Heidän välinen suhde on aina ollut hiukan jäinen äidin turhan kunnianhimoisen, yksinkertaisen suvun vuoksi. Smitheille on aina ollut tärkeää menestyä urallaan rahan ja vaikutusvallan vuoksi, sekä pyrkiä jatkuvasti solmimaan suhteita muiden "tärkeiden" velhojen kanssa. River haluaisi useinkin haastaa äitinsä kanssa riitaa, mutta isän sanat saavat hänet aina hiljenemään. Vaikka hän kuinka haluaisi kirota toisen, hänen täytyy muistaa, että he ovat kuitenkin perhettä. River ei periaatteessa asu enää edes kotonaan, vaan tätinsä luona. Hän muutti (karkasi) sinne suunnilleen 10-vuotiaana, kun hän riitaantui äitinsä kanssa pahemman kerran:
   Kuten mainittua, Yvette Smith on metamorfimaagi ja hän odottikin koko Riverin lapsuuden, että tämä piirre tulisi hänessä esiin. River ei kuitenkaan osoittanut minkäänlaista kykyä muokata ulkonäköään, mikä harmitti äitiä kovinkin paljon. On kuitenkin myöhemmin oletettu, että hänen hiustensa alkuperäinen väri, ruskea, ei ollut hänellä vain genetiikan vuoksi, vaan koska hänen isänsä oli ruskeahiuksinen, ja River suorastaan palvoi häntä, hänen hiuksensa olivat myös siksi aina samanväriset. Kunnes isä kuoli.  
   Tämän jälkeen reilun vuoden ajan Riverin hiukset olivatkin muuttuneet sysimustiksi. Ne muuttuivat välittömästi hänen kuultuaan suru-uutisen. Ja mikä raivostutti häntä suunnattomasti, oli äidin aito ilo asian suhteen. Sen sijaan, että äiti olisi surrut mennyttä puolisoaan, hän ilakoi siitä, että River oli kuin olikin perinyt metamorfimaagiuden. Koska äidin oli vaikea ymmärtää tyttärensä tuohtumuksen syytä, River koki parhaakseen lähteä tätinsä luokse.
   Yhä toisinaan hän käy äitinsä luona, mutta vain kun on hänen isoäitinsä syntymäpäivä. Äidille tämä käy nykyään varsin hyvin, sillä hän on jo muutenkin hiukan pettynyt Riveriin sen osalta, ettei hänen koulumenestyksensä ole ollut kaikista kehuttavin, eikä Riverillä ole oikein ystäviä (joidenka kanssa muodostaa niitä äidin mielestä niin tärkeitä suhteita, joista hyötyä myöhemmin elämässä). Ja mikä pahinta, Riveristä tuli Rohkelikko, kun koko muu äidin suku (Puuskupuh-tätiä lukuunottamatta) on kuulunut Luihuiseen.

Joten, River viettääkin suurimman osan lomistaan tätinsä luona kuunnellen jästien musiikkia ja syöden erilaisia kakkuja. Myös kotiaskareiden suorittaminen tai tädin puutarhan hoito ilman taikuutta on hänelle tietynlainen, terapeuttinen tapa olla yhteydessä luontoon - ja isään.  Vaikka River pystyisikin muovaamaan ulkonäköään, hän ei sitä oikein koskaan tee, ainoastaan hiustensa osalta, sillä niiden osalta hän tykkää vaihtelusta. Häntä tavallaan ärsyttää se, että peri tämän ja oli nyt jälleen jostain asiasta kytköksissä äitiinsä, jota hän inhosi. Pari kertaa hän on kuitenkin tätinsä iloksi esittänyt possua kasvoillaan ja kitkenyt näin rikkaruohoja.
Hanna?
Hanna?
Rohkelikko
Rohkelikko

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 03.09.2020

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa