[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

River Morgan

Siirry alas

River Morgan Empty River Morgan

Viesti kirjoittaja Hanna? 04.09.20 0:30

River Morgan A7y5uCl
Ikä: 16
Luokka-aste: 6. lk
Tupa: Rohkelikko
Suojelius: Leijona
Sauva: 11" eebenpuuta norsunluisella kädensijalla ja kelpie ytimellä.
Ulkonäkö: Nykyään vaaleat hiukset, isot silmät, kevytrakenteinen mutta urheilullinen.
Lemmikit: Kaksi miniatyyrilohikäärmettä, kiinalainen pallosalama Penta, hebridienmusta Biblio.
Muuta: River on metamorfimaagi, mikä on periytynyt hänen äidiltään. Hän voi siis tahtonsa voimasta muokata ulkoista olemustaan.River Morgan Riveri11River Morgan Screen10Luonne:

River on perinyt äitinsä sarkastisen luonteen, mutta isältään hän kuitenkin oppinut kärsivälliseksi ja maanläheiseksi ihmiseksi. Isän kuolema Riverin ollessa nuori, vaikutti hänen henkiseen kasvuun suuresti ja hän onkin sen vuoksi hyvin "vanha sielu" jos niin voisi sanoa. Hän on oppinut jo nuoresta olemaan rohkea ja oma itsensä, sekä puolustamaan itseään ja heikompiaan tilanteen niin vaatiessa. Vaikka hänestä on kiva jutella kaikkien kanssa, on hän silti mielellään omiin oloihinsa vetäytyvä introvertti.


Perhe:

Äidinsisko Yvonne Smith, joka oli Tylypahkan entinen jästitiedon professori, on ainoa sukulainen, josta River isänsä lisäksi enää pitää, sillä Yvonne on vähän yhtä omalaatuinen persoona kuin hän ja jakaa Saintin kanssa samat elämänarvot. Hänet lajiteltiin puolestaan Puuskupuhiin, hänen käydessään Tylypahkan koulua, mikä aiheutti kismaa perheen välillä. River asuu nykyään hänen kanssaan.

Äiti on englantilainen, varakkaan suvun perijätär Yvette Morgan os. Smith. Hän on metamorfimaagi. Hän arvostaa perinteitä, kunnianhimoa ja valtaa ja toivoisikin, että tytär menestyisi hyvätuloisessa, arvokkaassa ammatissa. Hänet voi roolipelissä nähdä Taikaministeriön taikalakineuvostossa. Hän on myös sitä mieltä, että työtään ei tarvitse rakastaa jos siitä kuitenkin saa hyötyjä. Hän kuului kouluaikanaan Luihuiseen, kuten kaikki hänen suvussaan - siskoaan lukuunottamatta.

Isä, Saint Morgan (menehtynyt) oli Afrikan kasvatti, joka syntyi Kairossa, minkä vuoksi teki aktiivisesti töitä sielläpäin parantajana, vaikka asuikin aikuisiällään Englannissa. Saint oli mahdottoman hyväsydäminen ja hurmaavan komea velho. Tarina - eikä logiikka kerro (toistaiseksi) sitä, minkä vuoksi hän päätyi Riverin kolkon äidin kanssa koskaan yhteen (Yvonnen veikkaus oli, että Yvette olisi käyttänyt amortentiaa). Animaagina hän oli leijona.RIVERIN KOULUVUOSISTA JA PERSOONAN KEHITTYMISESTÄ

Alkuvuosina River oli yllättävänkin sosiaalinen ja innokas opiskelija, hän oli iloinen päästessään pois kotoa ja uusien ihmisten pariin. Kuitenkin pikkuhiljaa River huomasi, ettei ympärillä ollut oikein montaa ystävää. Hänelle läheisimpiä ihmisiä ovat olleet kaksi korpinkynttä, Mercy Copper sekä Hylonome Elderflower. Molemmat rohkeita ja lujia persoonia, joista Mercy on Riverin kanssa samanikäinen, Hylonome hiukan nuorempi. Hylonome taitaakin olla hänen ainut kaverinsa nykypäivänä.

Tästäkään huolimatta Riveristä on aina tuntunut ettei kuulunut joukkoon, tai ettei hänelle vaan läheisiä ystäviä siunaantunut. Hän yritti olla ystävällinen eräälle korpikynnelle, Dinah Walshille, joka osoittautui ujoksi, mutta sanattomaksi tytöksi. River on yrittänyt auttaa tyttöä rohkaistumaan ja se on luonut hänellekin pieniä onnistumisen tunteita kun on huomannut Dinahin uskaltavan luottaa edes häneen. Pian River huomasi olevansa keskellä jotain erikoista riitaa Dinahin ja professori Pachnerin kanssa. Siinä vaiheessa, kun River eräänä iltana istui Dinahin, Pachnerin sekä vahtimestari Vulpen kanssa Pachnerin kansliassa keskustelemassa jostain asioista, hän tajusi, että on saattanut jossain kohdin tehdä minimalistisen virhearvion sekä oman ystävällisyytensä, että tämän korpinkynnen kanssa.

Hän alkoi olla huolissaan siitä, olisiko hän ollut vahingossa osallisena professorin erottamisen suhteen.  Hän ei ikinä halunnut kenellekään henkilökunnan jäsenelle mitään pahaa, eikä Dinah oikein kertonut mistä tilanteessa oli kyse, joten tämä tempaus alkoi ahdistamaan Riveriä ja hän pyysikin, että Dinah keskustelisi asiasta jonkun luotettavan aikuisen kanssa, sillä River alkoi itse olla jo kädetön asian kanssa.

Viidentenä vuotena, uuden tuvanjohtajan Silvius Neron tultua taloon, River sai professori Nerolta kaksi miniatyyrilohikäärmettä hoidettavakseen. Samaisena iltana kun hän sai Pentan itselleen, oli koulussa juhlat, naamiaiset oikein, ja River päätti ensimmäistä kertaa hyödyntää metamorfimaagin kykyjään todenteolla ja naamioitui Star Wars -elokuvista tutuksi hahmoksi nimeltään Han Solo. Kuitenkin tämän illan jälkeen, ihan vähän aikaa sitten loppukeväästä hän löysi itsestään (Solosta) piirretyn kuvan linnasta. Hän ei ole varma, onko tämä sattumaa, vai joku typerä vitsi ja hänen sosiaalinen ahdinkonsa on kohonnut omiin tasoihin, vaikka hän sen onnistuukin peittämään.

Kaikki tämä ja se, että omassa tuvassa on välillä kaikenmaailman persoonia ärsyttämässä ja vittuilemassa, on alkanut kyynistämään Riveriä persoonana, eikä hän oikein enää jaksa olla kenellekään ystävällinen, ellei hän todella koe, että tämä henkilö sen ansaitsee. Nykyään hänestä on tullut paljon sarkastisempi ja hajamielisempi, mikä on näkynyt koulumenestyksessä jonkin verran.


Viimeinen muokkaaja, Hanna? pvm 20.01.22 21:39, muokattu 10 kertaa
Hanna?
Hanna?
Kirjastonjohtaja
Kirjastonjohtaja

Viestien lukumäärä : 96
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

River Morgan Empty Vs: River Morgan

Viesti kirjoittaja Hanna? 03.07.21 21:52

3.7. Neidin tietoja, persoonaa ja kouluelämää päivitelty.

9.7. Ulkonäkö (lähinnä hiukset mut yleinen habitus muutenkin) päivitetty.
Hanna?
Hanna?
Kirjastonjohtaja
Kirjastonjohtaja

Viestien lukumäärä : 96
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa