[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tryphena Grey

Siirry alas

Tryphena Grey Empty Tryphena Grey

Viesti kirjoittaja aivokooma 29.09.21 19:09

Tryphena Grey 4dfad94e20b1defb06258ae3cfb46889Tryphena Grey E035bb8f138295185d997aa2d7750e65Tryphena Grey F828ae5dcd1c88bd6addd872a2ed1513
Tryphena Grey A8bc35b07bd11461d3a28a99aefdff01Tryphena Grey 693004fe0090f21d1a6a02ec750df601Tryphena Grey 1a15f4e8bdcc759d33ed0499b1de0074
Tryphena Grey 16d23822a133c44454011384156401f8b973ca4dTryphena Grey 817caf4797072c01aa37c82e1b345fb5Tryphena Grey 88765b5ac962632fdc2a3a365883060d

Nimi: Tryphena Grey
Syntymäpäivä: 3.3.
Verisääty: puoliverinen
Kansallisuus: romanialainen
Seksuaalinen suuntautuminen: ei tiedossa

Tupa: Ilvermorny Pukwudgie | Tylypahka Puuskupuh
Luokka-aste:4.lk
Suojelius: Friisiläinen hevonen
Mörkö: Ankeuttajan suudelma
Taikasauva: leppää | nuortea | ydin vamppukissan karva
‘’Leppä on yhteydessä kuoleman lisäksi uniin ja näkijän lahjoihin sekä ennustukseen. Se on erinomainen kumppani velholle, joka haluaa käyttää loitsujaan asioiden säilyttämiseen ja suojeluun sekä peittelyyn – tämän vuoksi se on myös erinomainen sanattomassa taikuudessa. Lepän luontaisten ominaisuuksien vuoksi se on myös sopiva musikaaliseen taikuuteen sekä veteen liittyvään taikuuteen – onpa joku väittänytkin, että Sihinkieli taittuu parhaiten leppäsauvojen kantajilta. Leppäsauva ottaa kantajakseen mieluusti pidetyn ja rakastavan henkilön - turhan omapäisille ja itsekeskeisille leppäsauva jää vain haaveeksi. Onkin erikoista, että aggressiivisen ja jopa vaarallisen energian ja uskomuksen taustallaan pitävä leppä kaivaa hellempää sielua kantajakseen. Sopivan velhon käsissä leppäsauvasta kuoriutuu mitä parhain ja lojaalein apulainen kantajalleen.’’Tryphenan perheeseen kuuluu hänen lisäksi kaksitoista muuta sisarusta joista Tryphena on viidenneksi nuorin. Greyn sukupuu on puolestaan loputtoman pitkä sekä levinnyt ympäri kamaraa etenkin Euroopassa ja laajalti Yhdysvalloissa. Sukujuuret ovat kuitenkin vahvasti lähtöisin Romaniasta, tarkemmin maan pääkaupungista Bukarestista. Greyt ovat kiertelevää, paikallaan pysymätöntä velhokansaa jonka vuoksi heitä on nimitetty ‘’kiertolaisiksi’’ tai ‘’matkaajiksi’’ jo monen sadan vuoden verran. Sana kiertolainen juontaa juurensa nimenomaan siitä etteivät he viihdy syystä tai toisesta kovinkaan kauaa samassa paikassa asumassa.

Greyn suku on jopa joidenkin makuun saastainen - etenkin puhdasveristen johtuen taustastaan ja köyhyydestään.

Greyn perheestä saman katon alla asuvat edellä mainitut kaksitoista sisarusta, äiti Vadoma Grey sekä Pyramus Grey (äidin veli) perheineen johon kuuluu kuusi lasta sekä heidän isovanhemmat Patrick ja Margaret Grey jotka viettelevät molemmat 92-vuoden ikäisinä eläkepäiviään. Lash Grey (Vadoma Greyn jästi aviomies) kuoli kulkutautiin jättäen Vadoman leskeksi lapsikatraan kanssa.
Perhe on erittäin tärkeä näille kiertolaisille jotka vaalivat sitä viimeiseen hengenvetoon saakka asuen isoissa soluissa monen sukulaisen kanssa jakaen heidän kanssaan niin rakkauden, katon päänsä päällä kuin ruokansa ja vaatteensakin. Tästä syystä Greyn perhe ei ole poikkeus siinä että he kierrättävät asioita sukulaisilta toisille esimerkiksi pieneksi jääneet vaatteet löytävät aina uuden omistajan joltakin sukulaislapselta. Sama pätee moneen muuhun asiaan kuten vaikka koulukirjoihin ja leluihin. Tryphina ei ole poikkeus sillä hän kulkee yllään useimmiten isosiskonsa vanhat nahkanilkkurit jalassa sekä veljensä kulunut viitta harteillaan kantaen niitä mukanaan häpeilemättä.
Näin ison lapsikatraan viidenneksi nuorimmaisen roolissa Tryphena ei valita juurikaan mistään sillä hän on perin viisas tajutessaan ettei rahan määrä ole tärkeä tai kalliit, koreat vaatteet. Hän ei myöskään ole kokenut kateutta sellaisesta jota hän ei itse omista - korkeintaan tervepäistä ihailua.

Greyn suvussa kulkee monta mahtavaa liemeilijää sekä eräskin tunnettu ja lehtiä tämän tästä kohauttava ennustaja Clementina Grey joka sattuu olemaan Tryphenan täti (äidin sisko).

Tryphenan kouluhistoria lyhyesti kerrottuna hyvä - hänen vahvin osaamisalansa vakiintui jo toisella vuodellaan liemiin joissa onkin kehittynyt varsin lahjakkaasti. Tryphena aloitti koulu-uransa Ilvermornyssa, Massachusettsissa sijaitsevassa taikakoulussa jossa pienen noidan taustat eivät olleet koskaan häiritsevä este millekkään kiitos koulun avaramielisen kasvatusmetodin joka pelasti sen ettei Tryphena joutunut milloinkaan silmätikuksi tai hyljetyksi. Ilvermornyssa kun ei hyväksytä minkäänlaista verisäätyihin nojaavaa elitismiä.
Neljännen vuosiluokan alkaessa teki velhoperhe Grey suuren parvensa kanssa muuton Yhdysvalloista Iso-Britanniaan. Tryphena sai siirron Ilvermornysta Tylypahkan velhojen ja noitien kouluun. Roppakaupalla tavaraa mukanaan ja suuren suuresta, remontoimattomasta kartanosta halvalla hinnalla kodin saaden he päätyivät määränpäähänsä.

Ulkonäöllisesti Tryphena on nätti ja sopusuhtainen. Niinkuin muut sisaruksensa on Tryphenakin perinnyt tummat piirteensä äidiltään. Hänen hiuksensa ovat huolitellut ja väriltään syvän ruskeat sekä villiä luonnonkiharaa ja noin alaselän mittaiset. Silmät ovat saaneet saman tumman ruskean värin kuin hiuksetkin.
Vaatetus on yleensä monenkirjavaa hametta ja jotakin syvän purppuraa. Tryphena rakastaa purppuraa väriä joka kieltämättä sopii hänen tummiin piirteisiin hyvin. Linnan sisällä virallisina päivinä ja tunneilla hän pukeutuu toki tuvalleen ominaiseen koulupukuun ja isosiskonsa vanhoihin nahkanilkkureihin.

Luonteenpiirteistä mainitsemisen arvoisina ovat reiluus sekä oikeudenmukaisuus. Ei liene yhden tai kahden kerran kuultua se että Tryphenan sydämmen on sanottu olevan puhdasta kultaa. Nuori noita on herkkä ja empaattinen ja hieman ehkä takertuvainen asioihin joista hän pitää - hyvänä esimerkkinä kaverit joiden hengitystäkin hän tuntuu myötäelävän joskus vahvasti. Tryphena on myös tavattoman lannistumaton ja tätä myöden sisukas asioissa jota on päättänyt tapahtuvan tai taitoja jota haluaa oppia. Opiskelussa tästä sinnikkyydestä on ollut hyötyä - mutta ihmissuhteet tuntuvat välillä huojuvan rakenteistaan neiti Greyn mielijohteille ja sommitelmille.


Viimeinen muokkaaja, aivokooma pvm 06.11.21 17:36, muokattu 4 kertaa
aivokooma
aivokooma
Pääparantaja
Pääparantaja

Viestien lukumäärä : 51
Join date : 05.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Tryphena Grey Empty Vs: Tryphena Grey

Viesti kirjoittaja aivokooma 04.11.21 20:05

4.11 - päivitetty!
aivokooma
aivokooma
Pääparantaja
Pääparantaja

Viestien lukumäärä : 51
Join date : 05.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa