[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Luihuisen tupataulu

Siirry alas

Luihuisen tupataulu Empty Luihuisen tupataulu

Viesti kirjoittaja Vanillatar 06.11.21 14:17

Luihuisen tupataulu HPxHCfZ

Tai voihan olla että Luihuisesta
sä löydät ystävät aidot.
Ovelat velhot ei keinoja kaihda,
ovat tarpeen kaikki taidot.

Tuvanjohtaja
Cleena Riona Gytmoore
Luihuisen tupataulu A188d40fbcdb241c1f8c0bf9a03e28a63b0a0253

Johtajapoika
-

Johtajatyttö
Clementine Amélia Knox
Luihuisen tupataulu 9cf5f8ba566b8924a27e37b05829f5b08f54f1d1

Valvojaoppilas
-

Tupataulun uutiset
Viekkaat ja ovelat Luihuiset,

Tuvanjohtajanne vaihdoksesta olette, ainakin toivottavasti, jokaiikka tietoinen. Uutena tupanne johtajana aion luoda itselleni tutun Luihuisen, millaisena muistan oman kouluaikani ja toteuttaa arvokkaita oppeja joita oman aikani Tuvanjohtaja minulle opetti. Kuka se oli, on teille vähäpätöinen tieto sillä vanha ukko on jo heittänyt luultavasti veivinsä eikä häntä haudan takaa kiinnosta mitä hänestä mahdetaan enää sanoa. Teille tärkeää on tietää kuinka arvokkaana pidän tupaani ja oletan samaa jokaiselta tupaan lajitellulta oppilaalta. Vähäpätöinen marmatus ja laiskuus eivät kuulu Luihuisen luonteeseen. Teidät on lajitteluhattu valinnut, koska omistatte jokainen potentiaalia mihin tahansa mielenne pistätte. Olette viekkaita ja ovelia, fiksuja ja kunnianhimoisia ja ylpeitä kuin lohikäärmeet. Ette ole tunteettomia törppöjä, jotka olettavat kaiken tipahtavan taivaalta auguurin tiputtamana suoraan käteenne. Toivottavasti olette jo tiedostaneet tupanne peruskivet. Kunnia ei tule ilmaiseksi meistä kenellekkään ja tulen pistämään jokaikisen teistä oikealle polulle ja tekemään töitä menestyksen eteen. Ansaitsette vain parasta opastusta matkallanne maailmaa mullistaviksi noidiksi ja velhoiksi.

Ensimmäiseksi aion järjestää vähintään yhden teistä voittamaan Liemimestaruuden seitsemän vuoden välein järjestettäviin Mestaruuskisoihin. Kaikki halukkaat voivat ilmoittaa mielenkiintonsa suoraan minulle, kansliaani tai kirjeitse. Olen jo tietoinen joukostanne löytyvästä potentiaalista ja minulla on odotukseni, enkä pidä pettymisestä.
Otan myös paikkani kaksintaistelun professorina. Tulen erottelemaan jyvät akanoista ja koulutan teistä jokaisen halukkaan varmaksi kaksintaistelijaksi. Luonnollisesti oletan Luihuisen tuvan esittelevän minulle erityistä potentiaalia ja taitoja. Älkää pettäkö minua.

En ole tahallani kadonnut heti ilmoitettuani itsestäni, käyn läpi jokaista konfliktia ja kehua jonka Luihuinen on viimeisten vuosien saatossa kerännyt. Olen kutsunut johtaja- ja valvojaoppilaat puheilleni. Käyn arviointikeskusteluja jokaikisen auktoriteettioppilaan kanssa ja teen päätöksiä siitä eteenpäin, pidättehän siis kuulonne terävinä ja katseenne valppaana tulevaisuuden varalle.
Olette kaikki tervetulleita kansliaani joka sijaitsee Tyrmissä postinurkkauksen edessä. Tapaan mielelläni teistä jokaisen erikseen ja kuuntelen toiveenne ja haaveenne. Olen tullut kiillottaakseni Luihuisen sen hopeiseen hohtoon jonka muistan.

Tuvanjohtajanne,
Kaksintaistelun Professori,
Cleena Riona Gytmoore (muokattu)
29. lokakuuta 2021

Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1140
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Luihuisen tupataulu Empty Vs: Luihuisen tupataulu

Viesti kirjoittaja Vanillatar 23.11.21 22:31

23.11.2021

Erin Blackburn on luovuttanut Valvojaoppilaan merkkinsä Gytmoorelle.
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1140
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa