[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Mercy" Ylva Copper

Siirry alas

"Mercy" Ylva Copper Empty "Mercy" Ylva Copper

Viesti kirjoittaja Vanillatar 04.09.20 12:15

VASTAVALMISTUNUTVanillatar kirjoitti:Hahmoni persoonat kasvavat realistisesti. Heidän luonteensa voivat muuttua roolipelin edetessä ja iän karttuessa. Hahmojen toiveet, unelmat, mielenkiinnonkohteet ja käytös ovat kaikki roolipeliin sidoksissa. Tämä esittely ei ole vedenpitävä ja saatan muuttaa, poistaa tai lisätä siihen tietoa tai jättää osan tiedoista toistaiseksi tyhjäksi. Ilmoitan näistä muutoksista ja pyrin selittämään suurimmat muutokset tähän hahmoesittelyyn. Huomioithan myös, että hahmojen ulkonäkö vastaa ikäänsä. Pidän näin kiinni hahmojen realistisuudesta ja pelattavuudesta!
"Mercy" Ylva Copper VqZbRPk

Nimi:
Mercy Ylva Copper
Ikä:
17
Sukupuoli:
Nainen
Siviilisääty:
Sinkku
Kansalaisuus:
Norja, Englanti ja Japani

* ** ***
Ulkonäkö:
Mercyn multikansalaisuus tekee hänen kasvonpiirteistään kiehtovat. Tummat ruskeat silmät ovat eksoottisen mystiset ja niitä kehystää huolitellut kulmat. Nuoren kasvoissa ei ole pisamia, kauneuspilkkuja tai luomia. Kauneustuotteita Mercy tuskin käyttää. Ihonsa on hiukan tummempi länsimaisesta sävyistä ja siinä on terve puna.

Hiuksensa ovat usein huolimattomasti ja luonnollisesti auki. Mercy vaivautuu harvoin laittamaan hiuksiaan. Laineita niihin ilmestyy kuitenkin usein korkealla sutaistusta nopeasta nutturasta, kun pitkät kutrit pitää saada pois tieltä. Hiustensa väri on luonnollinen musta, taipuvainen rusehtavaan sävyyn ja niiden pituus yltää pitkälle selkään.

Nuoren ruumiinrakenne on atleettinen ja hoikka. Langanlaiha hän ei ole vaan fyysisesti varsin vahva ja jäntevä. Pituutta Mercyllä tulee olemaan 163cm.
Mitä vaatteisiinsa tulee, Mercy ei tunne tarvetta provosoida. Maanläheiset värit puhuttelevat nuorta. Lempivaatteisiinsa kuuluu reisitaskulliset farkut, toppi ja jonkinlainen simppeli pitkähihainen. Jalkoihinsa Mercy valitsee usein Vansit. Myös sporttiset ja treenivaatteet ovat nuorella kovassa kulutuksessa.Luonne:
Mercyn käytös on hallittua. Nuori on tietoinen itsestään jatkuvasti. Tällainen hallinta nuorella iällä ajaa nuoren usein outolinnun rooliin. Se ei kuitenkaan tarkoita että Mercyllä ei olisi nuoruuden kanssa käsi kädessä kulkevia tunteidenpurkauksia tai epävarmuudentunteita. Tämä piirre korostuu hahmon vanhentuessa.

Mercy on kyllä kohtelias kun häntä puhutellaan mutta ei välttämättä itse hae kohtaamisia aktiivisesti muiden kanssa. Mercy on kasvanut vahvasti kiinni modernissa jästimaailmassa ja hänen käytöksensa ja mielenkiinnonkohteensa ovatkin poikenneet paljon puhdasverisistä velhotovereistaan. Modernin elämän jättäminen koulunkäynnin ajaksi on joskus nuorelle vaikeaa, eikä hän ymmärrä tai hyväksy jästimaailman alaspuhumista.

Hallitusta kokonaisuudesta ja kohteliaasta hymystä joku voi luulla että kyseessä on vain seuraava tallottava matto eteisessä. Näin ei ole. Mercy ei aio kuunnella suunsoittoa vaan paljastaa hampaansa samalla mitalla jos joku näkee vaivaa ärsyttääkseen nuorta. Nuoruuden jääräpäisyys ja nopea temperamentti sotivat hallittua käytöstä vastaan ja välillä tunteet voivat eskaloitua, kuohahtaa. Mercyn sensuurisuodatin on ehkä hiukan höllempi kuin muilla. Hän on myös melko suora, eikä kaunistele puheitaan. Jos jonkun pitää kuulla jokin asia suoraan, Mercy on luultavasti se kuka sen tulee sanomaan ilman valkoisia valheita.
Mercyllä on vahvoja mielipiteitä ja hän puolustaa omia uskomuksiaan. Tästä huolimatta nuori ei ole mikään sankari, joka pelastaisi kaikki tielleen osuvat jotka tarvitsevat apua vaikka he jakaisivat samoja mielipiteitä. Mercy on välinpitämätön muiden ongelmista elleivät ne koske häntä itseään jollain tavalla. Modernin jästiyhteiskunnan vaikutus ja itsekkyys ovat yksi nuoren kompastuskivistä. Hän uskoo vahvasti kaikkien omaan sisäiseen voimaan ja kompassiin mutta ei halua vaivautua auttamaan muita tämän löytämiseen.

Mercy onkin melkoinen persoona pitää lähipiirissä. Nuoreen on vaikea vaikuttaa, sillä hän on porautunut vahvasti omille urilleen. Hän kyllä kuuntelee itselleen tärkeitä ihmisiä ja on kiinnostunut heidän elämästään, mutta apua hän silti jakaa pitkin hampain ja harvakseltaan. Ehkä hän on hiukan laiska käyttämään energiaansa muihin kuin itseensä. Tottahan se on että nuori ei voi tietää saako hän koskaan käyttämäänsä energiaa ja aikaa takaisin millään tavalla jos se sijoitetaan ulkopuolisiin. Mercyä ei silti voi kuvailla vastenmieliseksi persoonaksi. Luoviminen tämän voimakastahtoisen ja suoria mielipiteitä ampuvan persoonan kanssa voi olla kuitenkin omanlaisensa kokemus. Sitä tasoittamassa on Mercyn laaja kirjo huumorintajua, huoleton mieli sekä ilkikurisen soinnun omaava nauru vinon hymyn saattelemana.

Mercy pitää uuden opiskelusta, erityisesti jos se on fyysistä. Koulussa hän pärjää usein melko maltillisilla ponnisteluilla, jos se liittyy lukemiseen ja pänttäämiseen. Tiedon kerääminen on nuorelle luonnollista. Hän analysoi jatkuvasti ympäristöään ja muita ihmisiä. Jos Mercy ei osallistu ahkerasti keskusteluun hän on luultavasti siirtynyt takavasemmalle tulkitsemaan keskustelukumppaneitaan ja heidän eleitään. Tai mielenkiinnon lopahtaessa aiheeseen hänen katseensa alkaa harhailla ja etsimään mielekkäämpää tekemistä. Joskus Mercy saattaa kokea "sensory overload" tyyppisen tilan, jolloin nuori hakeutuu omiin oloihinsa.

Mercyllä ei ole suuria taipumuksia tai edes suurta kiinnostusta loitsuihin. Vaikka hänellä on upea kirsikkapuinen sauva, ei tästä nuoresta ole nimeään niittäväksi auroriksi. Nuori kyllä osaa loitsuja ja pärjää terävän päänsä avulla, mutta mikään hankala taikuus tuskin tulee nuorelta onnistumaan. Mercyn vahvuuksiin lukeutuu tieto ja sen kerääminen.
Jatkuva epävarmuus ja itseluottamuksen puute muissa ihmisissä saa nuoren hermostumaan.

Kaikenkaikkiaan Mercy on vahva persoona, joka ei varmasti sovi kaikkien kanssa samaan tilaan tai voi peittää ujommat ihmiset varjonsa alle. Pahimmassa tapauksessa joku suoraan sanottu mielipide pahoittaa jonkun mielen tai kärjistää tilanteita.

"Mercy" Ylva Copper Tumblr_phx5k1AmpZ1whpebwo8_250 "Mercy" Ylva Copper Tumblr_phx5k1AmpZ1whpebwo5_250

Luokka-aste:
Valmistunut
Tupa:
Korpinkynsi
Taikasauva:
Kirsikkapuu, 10", sangen taipuisa, lohikäärmeen sydänjuuri
Lemmikki:
Idänvarpushaukka, SieppoPerhe:
Äiti "Yui" - Japanilainen noita
Isä "Thomas" - Norjalais-britti surkki
Mercy on heidän ainoa lapsensa.


Historia:
Jos jokin kuvailee Mercyn historiaa, niin se on tavanomainen. Ei ole mitään suuria traumaattisia tapahtumia, läheisen menetystä tai riitoja. Hänen isänsä on velhoperheeseen syntynyt lapsi ilman taikaverta. Äitinsä taas täysiverinen japanilainen velho. Vanhempansa ovat nuoresta asti kasvattaneet lastaan ymmärtämään niin jästimaailmaa kuin velhomaailmaakin. Mercy puhuukin kolmea kieltä.

Nuori on vanhempiensa ainoa ja hyvin rakastettu lapsi. Hän on matkustanut jo vauvana vanhempiensa matkassa, nähnyt maailmaa ja tuntee multikulttuuriset juurensa. Hänen vanhemmillaan on hyvin tavanomainen suhde eikä heillä ole suurta ja mahtavaa rakkaustarinaa takanaan. He löysivät toisensa molempien asuessa Englannissa aivan sattumalta, rakastuivat ja perustivat perheensä. Kummankaan vanhemman suvut eivät ole suuria ja mahtavia, nimeään niittäneitä vaan pieniä ja keskivertaisia. Kuten velhonsakin.

Nuoren kasvatus on ollut tasapainoista jokseenkin ainoana lapsena vanhmpien jakamaton huomio voi kasvaa itsestäänselvyydeksi. Mercy on aina asunut Englannissa, Nottinghamissa. Suuri osa Mercyn arkielämästä on jästien ympäröimänä, ja nuori onkin omaksunut tämän puolen elämästään vahvaksi osaksi itseään. Sanomattakin on siis selvää, että elitistiset täysiveriset eivät ehkä ole Mercyä tai tämän perhettä aina ottaneet iloisesti vastaan. Tästä syystä Mercy on muutaman kerran joutunutkin jopa käsirysyyn jonkun ylpeän suvun rääväsuisen lapsen kanssa. Nuori ei edelleenkään ota vastaan hyvällä rumaa kieltä hänen perimästään tai perheestään.

Mitä Mercyn omaan historiaan tulee, hän on ollut aina itsevarma ja hymyilevä pikkutyttö joka haluaa tehdä ITSE. Hän on aina ollut aktiivinen ja turhautuu jos ei pääse purkamaan energiaansa. Niimpä hän on pienestä asti harrastanut erilaista liikuntaa, erityisesti balettia mutta on kokeillut myös huispausta. Hän on myös aina osoittanut suurta kiinnostusta taika-olentoihin ja ulkomaailmaan. Pienet kädet mullassa ja vihreäksi värjäytyneinä vasta ajetusta nurmikosta.

"Mercy" Ylva Copper BK99oWD

Ruoka:
Nattō
Juoma:
Coka Cola
Vuodenaika:
Syksy
Juhla:
Uusi vuosi
Paikka:
Norja
Tavara:
Lapsuudessan rikottu arvoton vaasi, jonka korjasi yhdessä äitinsä kanssa kintsugi -tyylillä.


Mitä pidät kaapusi taskussa - ???
Vahvuutesi - Fyysiset lajit, opiskelu
Heikkoutesi - Loitsut
Toiveammattisi - Taitoluistelija, with a magical twistViimeinen muokkaaja, Vanillatar pvm 11.01.22 17:59, muokattu 10 kertaa
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

"Mercy" Ylva Copper Empty Vs: "Mercy" Ylva Copper

Viesti kirjoittaja Vanillatar 25.09.20 8:46

Ihmissuhteet in-game:

River Morgan
Mercy on tavannut Riverin jo muutaman kerran niin tunneilla kuin vapaa-ajalla. Hän pitää rohkelikosta ja saatuaan tietää tämän olevan metamorfimaagi kirjastossa kiinnostui tutustumaan Riveriin vielä lähemmin.

Dinah Walsh
Dinah lähestyi Mercyä loitsutunnin lisätehtävän merkeissä. Nuorempi korpinkynsi ei sanonut sanaakaan, mutta mercy ymmärsi auttaa tuota halutulla tavalla. Tästä lähtien Dinah on ilmestynyt vähän väliä Mercyn läheisyyteen vain tuijottamaan ja tarkkailemaan. Mercy ei ymmärrä nuorempaansa, mutta yrittää parhaansa pysyä asiallisena.

Zachariah Quinton
Vaikka Zach on luihuinen, Mercyä huvittaa liikaa tuon jatkuva suunsoitto. Zach pyysi Mercyä kurpitsajuhliin seuralaisekseen josta Mercy ilahtui. Jonkinlaista orastavaa ihastusta on havaittavissa.

Erin Blackburn
Erin on ilmeisesti Zachin hyvä kaveri, mutta Mercy on pistänyt merkille lähiaikoina näiden kummat välit ja Erinin poissaolon loiston tunneilla.

Hylonome Elderflower
Mercy tapasi Hylonomen ensimmäistä kertaa kunnolla kirjastossa. Nuoremman korpinkynnen asenne ja kiinnostus kaikkea väärinymmärrettyä kohtaan oli raikastavaa.

Emrys Wyllon
Puhdasverinen grindewaldisti fanaatikko joka Mercyn puolesta voisi kadota olemasta.


Viimeinen muokkaaja, Vanillatar pvm 06.12.20 19:26, muokattu 1 kertaa
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

"Mercy" Ylva Copper Empty Vs: "Mercy" Ylva Copper

Viesti kirjoittaja Vanillatar 05.09.21 13:20

18.10.2020

Esittelyä muokattu ja korjailtu sieltä ja tuolta. Uusia kuvia ja pari gifiä.

6.12.2020

Suhteita muokattu ja lisätty.

5.9.2021

Hahmo poistettu aktiivisesta pelistä vaihtoon
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

"Mercy" Ylva Copper Empty Vs: "Mercy" Ylva Copper

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa