[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Farren Chopre

Siirry alas

Farren Chopre Empty Farren Chopre

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 20.11.21 18:56

Farren Chopre

Farren Chopre Tumblr_nxo3zvODxg1u7rmiyo3_540

PERUSTIETOA

Nimi: Farren Reed Saxon Chopre
Lempinimet: -
Ikä: 26, syntynyt 15.4.
Horoskooppi: Oinas
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Sinkku
Status: Elossa
Verisääty: Puoliverinen
Kotimaa: Britannia, Lontoo
Kansallisuus: Britannia

Pituus & paino: 172cm & 73kg
Hiusten väri: Vaaleanruskea
Silmien väri: Ruskea
Kengän koko: 40

Farren Chopre Tumblr_inline_nzt4hvyl3A1sm3h34_1280

FAKTATIETOA

Ammatti: Manageri
Työpaikat: Lontoon keikkapaikat
Tupa opiskeluaikoina: Luihuinen
Taikasauva: Punatammea, ydin unkarilaisen sarvipyrstön sydänjuuri, 12 tuumaa, periksi antamaton
Lemmikki: Ei lemmikkiä.
Suojelius: Käärme
Mörkö: Kateus veljiä kohtaan

MIELTYMYKSET

Ruoka: Grillikyljys
Juoma: Tuliviski
Vuodenaika: Syksy
Vuorokaudenaika: Yö
Juhla: Kurpitsajuhla
Kasvi: Sudenmarja
Tuoksu: Minttu
Paikka: Lähikuppila

Farren Chopre Tumblr_nxon7v6EmI1s9f5e5o4_400 Farren Chopre Tumblr_nxon7v6EmI1s9f5e5o6_400

ULKONÄKÖ

Farrenin kroppa on sopusuhtainen, hän on kaksoisveljeään kapeampi, ei yhtä lihaksikas saati treenattu vaikka häneltä löytyy myös lihaksia.Farrenin kasvonpiirteet ovat pyöreähköt, nenä leveä ja terävä silmien ollessa identtiset Faronin kanssa. Farrenin ruskeat kikkuraan taipuvat hiukset sojottavat milloin minnekin.

LUONNE

Farren on sulkeutuvainen luonteeltaan ja suhteellisen äkkipikainen. Farren on katkera ja tämä heijastuu miehen toimiin. Hän tavoittelee usein omaa etua ja haluaa olla oikeassa.

Farren Chopre Tumblr_nxz82hh9Lh1ulpiuho2_r1_500

PERHE

Amanda Chopre -
Äiti:
Farren on jo pienenä sulkeutunut äidiltään ollessaan enemmän ”isän poika” eikä ole ottanut äitinsä tarjoamaa rakkautta vastaan.

Rayner
Isä:
Farrenia isän lähtö ei hetkauttanut, vaikka pienenä lapsena oli pyörinyt enemmän isänsä seurassa kuin muun perheen. Farren yrittää pitää isänsä tietoisena perheen tapahtumista ja silti kaukana perheestä.

Alion Chopre -
Veli -
Edesmennyt:
Farren oli opiskeluvuosina kateellinen isoveljelleen, joka sai kaiken, mitä tarvitsi sekä kaiken huomion itseensä missä ikinä viettikään aikaansa. Alionin kuoltua Farren ei ole suostunut kuulemaan veljestään, jonka hän yrittää unohtaa eikä vuosien katkeruus ole haihtunut.

Faron Chopre -
Kaksoisveli:
Farren on katkera kaksoisveljelleen, joka oli perheen toinen priimus. Farren on työntänyt kaksoisveljensä myös luotaan, vaikka nuorena pojat olivatkin läheisiä, muuttivat opiskeluvuodet kaiken.

Agatha Chopre -
Sisko:
Farrenilla on kaksoisveljensä tavoin halu suojella pikkusiskoaan, vaikkakin omin mitäänsanomattomin keinoin. Farren kuuntelee siskoaan mutta ei anna tytön tarvitsemaa tukea.


Farren Chopre Tumblr_o8zrj0Tk2V1vs8dayo7_500


Viimeinen muokkaaja, Honey:Dream pvm 20.11.21 19:12, muokattu 1 kertaa
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 367
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Farren Chopre Empty Vs: Farren Chopre

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 20.11.21 18:57

SUHTEET

Lucy Bond
Yhden yön tuttu -
"Tämä lapsi on sinun... etkä muista?":
Farren tapasi Lucyn Sianpäässä epäonnistuneen työnhakureissun jälkeen. Farren ei pitänyt Lucystä ja tämän päänaukomisesta ja puhumisesta Alionista illan päättyessä lopulta Sianpään huoneeseen. Farren tapasi muutaman vuoden kuluttua Lucyn uudelleen ja Farrenille selvisi Lucylla olevan lapsi ja Lucy uhkasi väittää, että lapsi on hänen.

Orphina
Pomo -
"Minua ei nimitellä kuin makuuhuoneen puolella".:
Orphina oli sinä iltana alkuun vain nainen juomaseurana. Farren ei kohdellut naista hyvin, kuten ei yleensäkään. Lopulta illan edetessä Farren tarjosi Orphinalle juoman, ja he alkoivat puhua mahdollisesta työpaikasta Orphinan managerina. Illan päätteeksi Farren oli onnistunut hankkimaan itselleen vuodeksi työpaikan naisen managerina ja mahdollisesti myös pidemmäksi aikaa.

Farren Chopre Giphy Farren Chopre Tom%2Bbateman%2Bstrip%2B1

HISTORIA

Lapsuus & opiskeluvuodet
Ikuinen kakkonen:
Faron syntyi huhtikuun 15. päivä vain hetken Faronin jälkeen jääden nuoremmaksi kaksosista. Farren jakoi lapsuusmuistonsa Faronin kanssa heidän leikkiessään yhdessä päivästä toiseen. Saadessaan tietää saavansa pikkusiskon, Farren oli hymähtänyt, sillä se vähäinen huomio, mitä hän sai, katoaisi entisestään isän lähdettyä mitään sanomatta.

Farren lajiteltiin Tylypahkassa Luihuisten tupaan hänen joutuessa ensimmäistä kertaa eroon kaksoisveljestään. Tämä ero muutti Farrenia ja ajoi hänet erilleen niin loisteliaasta veljestään pojan kerätessä sisään katkeruutta hyvin pärjääviä veljiään kohtaan. Farren pelasi Luihuisen huispausjoukkueessa, hän ei saanut kapteenin saati valvojaoppilaan merkkiä. Koulumenestys oli keskinkertainen ja poika etääntyi omasta perheestään sulkeutuen kuoreensa.

Tylypahkan jälkeen
Kasvava katkeruus -
<- kesäkuu 2021:
Farren jäi pyörimään äitinsä luokse välittämättä ylistyksestä, jonka hänen veljensä saivat hyvien arvosanojen ja työn vuoksi – Farrenia itseään ei työnteko kiinnostanut, hän ei halunnut arvostelua osakseen. Alionin menehdyttyä tunteet olivat kaikilla pinnalla esikoisen menehdyttyä eikä Farren halunnut kuulla puhuttavan Alionista. Samoihin aikoihin Farren otti yhteyttä isäänsä jakaakseen perheensä tapahtumat ja suru-uutiset, joita muut eivät jakaneet isälleen. Farren on pitänyt Tylypahkan jälkeen säännöllisesti yhteyttä isäänsä jakaen tärkeimmät tapahtumat, kuten siskonsa kokeman pahoinpitelyn ja kihlautumisen. Farren ei halua isänsä joutuvan ongelmiin entisen vaimonsa kanssa saati perheensä tietävän hänen itsensä pitävän yhteyttä isäänsä ja vuotavan kuulemiaan asioita eteenpäin. Farren osallistui Agathan ja hänen miehensä häihin kesällä 2021 katkerana siitä, että joku toinen suoriutui jälleen erinomaisin arvosanoin koulusta ja ansaitsi ylistystä. Se ei helpottanut Farrenin omaa oloaan juuri yhtään. Agathan valmistuttua Farren lakkasi kirjoittamasta isälleen.

Uusi sivu -
heinäkuu 2021 -:
Farren oli saanut kuulla riittävästi äidiltään, kuinka hän oli jumahtanut paikoilleen ja jäänyt kotiin asumaan, kun jopa perheen kuopus oli perustanut oman perheen ja saanut töitä. Farrenin elämässä tapahtui käännekohta, kun hän oli muutamat vuodet etsinyt epätoivoisesti töitä. Erään ryyppyreissun aikana Farren tapasi artistin, Orphinan ja sattumien kautta Farren pääsi naisen manageriksi.

Farren Chopre Tumblr_nwsrppugJM1qec7ceo1_540

- Faceclaim Tom Bateman -
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 367
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa