[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Joululahja-pöllöketju 2021

4 posters

Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2021 Empty Joululahja-pöllöketju 2021

Viesti kirjoittaja Vanillatar 03.12.21 11:30

Pistetään se joulumieli kiertoon ingame. Tämä ketju on tehty kaikille in-game lahjoille joita hahmot toisilleen haluavat lähettää.
Tähän ei ole pakko osallistua!
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2021 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2021

Viesti kirjoittaja Vanillatar 13.12.21 19:58

Vera Vulpen pöllö kantaa talvi-illassa paketteja niin linnan sisällä, kuin kenties sen ulkopuolelle. Henkilökunnanjäsenet saavat hyvissä ajoin vahtimestarin joululahjat, jokaisessa paketissa tai käärössä ollen oma pieni korttinsa jossa erityisen kauniilla kaunokirjoituksella kirjailtu joulunodotukset.

Rowan Stanford
- Nahkakantinen kirja ja koristeellinen feeniksin sulkakynä. Kirjan avatessa se tervehtii lukijaa itse, ja paljastaa olevansa muistokirja. Sen sivuille voi liittää muistoja, kuten valokuvakirjoihin. Kirja vaalii hyviä muistoja ja pitää ne turvassa sivuillaan taikuuden ansiosta. Kirjan selkärangassa on myös muutama pohjoinen riimu, kenties sitomassa taikuutta sen sivuille.

Annabelle Froud
- Paketissa on Wilhelmiina Herukan runokirja. Suomalaisen noidan englanniksi käännetyt runot ovat herkkiä ja erityisen naisellisia. Kirjan kannet ovat kauniin violetit ja sen pinta on pehmoinen koskettaessa.
Mukana on myös pullo Țuicăa, luumuista valmistettua hedelmäviinaa. Perinteinen Romanialainen juoma.

Silvius Nero
- Puisessa lahjapaketissa on hienostunut kädenjälki. Sen kannen avatessa sen sisältä paljastuu laadukas pellavaliina Rohkelikon tupaväreissä kultakirjailuin ja sen vieressä itsetehtyä sauvavoidetta. Se tuoksuu vahvasti katajanmarjoilta ja joltakin tutulta, kenties jokin marja?
Paketissa on myös kuusesta käsin valmistettu ohut kampa ja miellyttävän tuoksuista viiksivahaa. Kampa on lakattu.

Aron Lacethorn
- Kotitekoinen, perinteinen Romanialainen joulunajan herkku, cozonac. Briossia muistuttavaan sitruksiseen hiivaleipään on leivottu sisälle kaakaota ja mantelirouhetta kiehkuramaisessa muodossa.
Pehmoisessa paketissa on myös pieniä, linnuille tarkoitettuja villapuseroita monessa värivariaatiossa. Kuitenkin jokaiseen puseroon on kirjailtu valkoharmaalla langalla jokaisen kanan nimi. Paketin pohjimmaisena on Lacethornin mittoihin täydellisesti mallattu kauluspaita, kirjailtuna sadoilla keltamustilla auringonkukkasilla ja tarkkasilmäinen löytää kirjailuun piilotetut mäyrät. Kauluspaidan napit ovat maltilliset, mutta kullatut.

Liam Aspen
- Pitkä villasta käsin tehty, ei musta eikä harmaa, viitta. Sen kaulukset ja helmat ovat kirjailtu samanvärisellä langalla joka valon siihen osuessa heijastaa köynnöksen muotoon käsin taiteillut kirjailut. Sen kiinnitys on hopeasolki yksinkertaisella koristelulla. Tyylikäs ja ryhdikäs viitta on paksu, tarkoitettu niin talvi- kuin syyskeleille.

Grendel Mooch
- Leikkimielisenä paketista paljastuu ensimmäisenä kullattu yksittäisen kynttilän jalka, jossa on kahva josta kynttilää voi kantaa mukanaan.
Kotitekoinen, perinteinen Romanialainen joulunajan herkku, cozonac. Briossia muistuttavaan sitruksiseen hiivaleipään on leivottu sisälle kaakaota ja mantelirouhetta kiehkuramaisessa muodossa.
Käsin kudotut, villasta tehty sormikkaat ja kaulahuivi. Niiden väri on maltillinen, murrettu vihreä ja keltainen. Sormikkaat tuntuvat valmiiksi lämpimiltä käsiin sujautettaessa.

Cepheus
- Pitkään mutta siroon hopeaketjuun pujotettu riipus. Sen paksut reunat on koristeltu millintarkalla käsityöllä, mutta sen keskiössä on lumottu tummansininen lasi joka ensisilmäyksellä näyttää vain mattapintaiselta. Todellisuudessa riipusta pideltäessä kämmenellä se näyttää ääneen puhutun tähtikuvion lasin pinnalla erittäin yksityiskohtaisesti, se voi myös näyttää upeanvärisiä tähtisumuja.

Edna Rousseau
- Käsin tehty ja pitkillä hapsuilla kaunis, kirkkailla ja voimakkailla väreillä taidokkaasti leikkivä perinteinen suuri villahuivi, joka sopii niin harteille kuin pään ympärille kietaistavaksi. Sen kuvioihin on leikkimielisesti piilotettu kirjoja ja riikinkukon sulkakyniä upeanväristen kukkien sekaan.

Athena Devine
- Kotitekoinen, perinteinen Romanialainen joulunajan herkku, cozonac. Briossia muistuttavaan sitruksiseen hiivaleipään on leivottu sisälle kaakaota ja mantelirouhetta kiehkuramaisessa muodossa.
Mukana on myös pullo Țuicăa, luumuista valmistettua hedelmäviinaa. Sekin perinteinen Romnialainen juoma. Paketti on kääritty pehmoiseen kankaaseen jonka avatessa se tuoksuu cozonacilta ja laventelilta.

Shawn Andrews
Paketista paljastuu ensimmäisenä kaksi pulloa Țuicăa, aprikooseista valmistettua hedelmäviinaa. Perinteinen Romnialainen juoma. Toisen pullon kaulassa on ohuessa narussa paksu pergamentti jossa lukee; ”Shawn & Queenie” Paketissa on myös pieni korillinen piparmintulta tuoksuvia, puoliksi tummaan suklaaseen upotettuja keksejä. ”Ja perheen nuorimmille”
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2021 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2021

Viesti kirjoittaja Weka-kitty 13.12.21 20:25

Joulukuun puolivälin lähestyessä lähettää tuvanjohtaja Lacethorn kaikille tupalaisilleen ja muutamille kollegoilleen joulupaketit - Puuskupuhien paketit ilmestyvät tuntien aikana kotitonttujen ja muiden apureiden tuomana ja Aronin kollegat saavat paketit joko kansliohinsa Aronin pitkäkarvaisen, vanhan kollin toimittamana tai suoraan Aronilta, mikäli sopivalla hetkellä mieheen sattuvat törmäämään.

Kaikki Puuskupuhin tuvan oppilaat saavat pienen skottiruutuisen nössykän, jonka sisältä paljastuu yksi suklaasammakkopaketti - joiden kortit tuntuvat liki kaikilla olevan vähintäänkin hieman harvinaisempia - sekä pieni, noin 0,4L-kokoinen lasipullo, johon on loihdittu liikkuva kuva; kirkkaalle lasille on tehty talvinen metsämaisema ja kaksi mäyrää jahtaavat toisiaan pulloa ympäri ikuisessa loopissa, välillä vaihtaen suuntaa ja kampaten toisensa maahan, mutta leikki ei lopu ainakaan pariin vuoteen, jolloin taika alkaa raueta, ellei sitä käy uusimassa tai osaa itse eheyttää. Pulloissa on sisällä itse tehtyä kanelin ja jouluomenan makuista mehutiivistettä. Paketissa on pieni lomantoivotuskortti, jossa toivotellaan hyvää ja rauhallista joulunaikaa, iloista uuttavuotta ja muistutetaan, milloin juna Lontoosta lähtee loman loputtua ja milloin koulussa pitää viimeistään olla.

Rehtori Rowan Stanfordin kansliaan ilmestyy paketti, jossa on kaksi pulloa; itse tehtyä kaneli-omenamehutiivistettä sekä pullo hyvää, mausteista tonttuviiniä. Tämän lisäksi paketissa on huomaamattomat, viimeisintä huutoa olevat hiljentävät korvatulpat, jotka Aron on hankkinut miehelle jonkinlaisesta solidaarisuudesta; korvatulpat vaimentavat ei-toivottuja ääniä ja esimerkiksi kiukkuisten anoppien ja sukulaisten joulupöydässä kälättämistä ja vahvistavat sen sijaan käyttäjälleen mieleisiä ääniä. Kenties tähän lahjaan liittyen on Rowanin paketissa myös Abigailille lahja, velhopunkkari Chimeran uusin levy, joka on nuorten noitien keskuudessa - ainakin Lacethornin perheessä - mitä ajankohtaisin joululahja.

Tuvanjohtaja Annabelle Froud löytää joulupaketistaan hopeakantisen, sievän uutuuskirjan Ostridia Undertakerilta. "Suuret ajattelijat läpi historian - sulavakieliset aformismit jokaiseen päivään" kokoaa läpi velhomaailman historian suurten ajattelijoiden ja noitien ajatuksia ja sanomisia perinteisistä ja tunnetuista vähemmän lausuttuihin. Kronologisessa järjestyksessä kulkeva kirja loppuu sivuun, johon Aron on tehnyt oman lisäyksensä; siistillä käsialalla viimeisellä sivulla lukee "_____________________ - Annabelle Froud", kuin kirjassa olisi kohta joka vain odottaisi yhtä Annabellen ihanista lausahduksista. Tämän lisäksi mukana on pullo mausteista, hyvää tonttuviiniä.

Tuvanjohtaja Silvius Nero saa paketeista pienimmän, muttei suinkaan vähäisintä; sen sisällä on talvimarjaista, hyvää viskiä upeassa käsinpuhalletussa pullossa sekä puteli partavettä kullansävyisessä leijonan mallisessa pullossa. Miehekkään myskinen partavesi suihkutetaan leijonan suusta sen päätä painamalla, johon leijona vastaa aina kauhealla murinalla ja karjumisella boostaten käyttäjänsä egoa ainakin lumevaikutuksena, ellei syynä ole jopa jokin loitsu.

Tuvanjohtaja Cleena Gytmoore saa samaa, talvimarjaista viskiä kuin Nero. Tämän lisäksi naisen paketissa on pieni, elegantti lasista tehty Walesinvihreä-patsas, jonka sisällä hehkuu vihreä, pehmoinen valo. Sen mukana on pieni lappu, jossa selitetään sen toiminta; Cleenan asettaessa pieni patsas kansliaansa esimerkiksi pöydälle, se ilmoittaa oven takana lurkkijoista ja vierailijoista. Jonkun koputtaessa oveen, alkaa lasilohikäärme vilkkua hennosti vihreäkeltaista valoa - jos taas kanslian oven takana on joku salakuuntelemassa, se alkaa välkkyä vihaisen, tulisen punaisena ilmoittakseen omistajalleen lurkkijoista. Jos joku sattuisi uskaltamaan tunkeutumaan Gytmooren kansliaan ilman lupia Cleenan ollessa poissa, kävisi pieni lohikäärmepatsas tunkeilijoiden päälle ja jos korkeaääninen huuto ei toimisi, voisi patsas räjähtää pieniksi sirpaleiksi tunkeilijan päälle ja merkitä 48 tunnin ajaksi kutsumattoman vieraan punaista hehkuvalla "maalilla".

Vahtimestari Vera Vulpe saa mustan, käsin nyplätyn (ei, ei Leiskan, vaan Peggyn nypläämän) pitsiliinan vahtimestarin pieneen tupaan, joka hohtelee hopealangan vuoksi oikeassa valossa. Tämän lisäksi paketissa on talviselta metsältä ja havupuulta tuoksuva muistikirja, jonka sivuilla jokaisen aukeaman alaosassa on tummanpuhuva maisemakuva ympäri Eurooppaa, Brittein saarten linnoista ja Romanian metsistä aina Vatikaanin torneihin ja goottityylisiin rakennuksiin. Näiden lisäksi Vulpen paketissa on myös mausteinen tonttuviinipullo sekä itse tehtyä omena-kanelimehutiivistettä.

Jokainen muu henkilökunnan jäsen professoreista parantajiin saa Lacethornilta joko pullon hyvää, mausteista tonttuviiniä tai talvimarjaista viskiä - riippuen siitä, onko osoittanut vuoden aikana mieltymyksensä viineihin tai viskeihin ja jokaisen paketissa on joulutoivotuskortin lisäksi pullo itse tehtyä kaneli-omenamehutiivistettä.
Weka-kitty
Weka-kitty
Puuskupuhin tuvanjohtaja
Puuskupuhin tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 751
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2021 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2021

Viesti kirjoittaja Hanna? 15.12.21 15:37

Wisteria ja Beau saavat Aidanilta makeisrasiat, jotka ovat loihdittu sillä viissiin, että jos joku hunsvotti koittaa keplotella ja varastaa näiden makeisia, makeiset räjähtävät uhrinsa päälle niin, että tällä kestää ikuisuus peseytyä siitä paskasta pois. Ja vaikka näin kävisikin, että joku käy varaspuuhissa, oikean makeisrasian omistajan ilmaantuessa makeistensa äärelle, ovat ne yhä rasiassaan. Räjähtämättöminä. Makeiset ovat samankaltaisia kuin jokamaun rakeet, mutte niiden mauissa on kaikkia mahdollisia velhomaailman juomia kermakaljasta tuliviskiin. Niissä ei ole tippaakaan alkoholia, mutta maistuvat silti identtisiltä. Ja todennäköisesti pahoilta kakkosluokkalaisen mielestä. Jos kumpikaan lahjansaajista tulisi kysymään Aidanilta, tekikö hän kaiken tämän itse, hän sanoisi että TOTTA MAAR, mutta todellisuudessa hän on pyytänyt äidiltään apua, koska ei itse ymmärrä vielä lahjojen päälle. Hänen kriteereinään oli että kaverit saavat karkkia, joissa on hauskoja yllätyksiä.

Kaikki henkilökunnan jäsenet, myös opettajien sijaiset, saavat Ednalta pullon itsetekemää kotiviiniä. Makuelämyksessä sekoittuvat marjaisuus, kaneli, suklaa sekä vivahde salmiakkia. Etiketissä lukee jouluntoivotukset. Tuvanjohtajat ja rehtori saavat vielä erikseen rasiallisen lakritsia, jolla on rauhoittava ja parhaimmillaan nukuttava vaikutus. Saatetekstinä: “Jos koskaan tuntuu siltä, että et saa nukuttua, mutta pää kieltää sen… otapa maistiainen kuomaseni.”

Morrigan saa Ednalta myös kirjan, jolla ei ole nimeä eikä yksikään sivu ole täytetty. Kirjan sisässä on kuitenkin pergamentin palanen, jossa kaunokirjoitusta. “Hyvää joulunodotusta ystävä hyvä. Ihmettelet varmaan miksei tässä kirjassa ole mitään. Vielä. Tämä on varattu sinun seikkailuillesi ja muistelmillesi. Seikkailusi ovat varmasti taltioimisen arvoiset.” Pergamenttipalasen lisäksi kirjan sisässä on myös vuooosia vanha kuva Ednasta nuorempana neitona, ajalta kun hän oli kirjailijakollegansa kanssa tutkimassa muinaisia luolia, kädessään historiallisia esineitä. Edna itse on kuvassa vyötäröön asti ihan paskaliejussa, kuitenkin leveästi hymyillen ja esineitä ylpeästi esitellen. Kuvan takana on teksti “Ajattelin että tämä varmasti huvittaisi sinua. Minäkin olen todistetusti vähintään kerran seikkaillut oikein kunnolla.”

Vera saa Ednalta viinin lisäksi pehmeän paketin. Paketti sisältää pitkän nahkaviitan, joka on parista kohtaa hiukan kulunut. Nahkaviitan sisässä on kasa eri muotoisia ja mallisia, hopeisia ja kultaisia koruja, joita hän voi asetella hiuksiinsa tai kiinnittää vaatteisiin. Korujen kiinnikkeet muuttuvat riippuen kohteesta, mihin niiden kantajansa haluaa ne ripustaa. Koruissa on kohokuviointia; mistelinoksamaisia koukeroita, jouluntähtiä, lumihiutaleita. Pieni pergamentin palanen on aseteltu paketin päällimmäiseksi: “Hyvää joulunodotusta muruseni. Saattaisit pitää tästä viitasta, tyylistäsi röyhkeästi päätellen. Tämä on minun vanha ja ajattelin josko se istuisi sinulle paremmin kun on minulle päässyt jäämään pieneksi (kumma juttu…) ja kierrättäisin tämän mieluusti. Jos joku on varmaa, niin nämä korut säihkyvät sinun loistosi valossa.”
Hanna?
Hanna?
Kirjastonjohtaja
Kirjastonjohtaja

Viestien lukumäärä : 96
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2021 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2021

Viesti kirjoittaja Weka-kitty 20.12.21 21:31

Joulukuun 15. päivä Phobos Huxley lähettää lahjansa ennen lomalle lähtöä. Kaikki lahjat kääritty paksuun, miltei pahvisen tuntuiseen paperiin, jonka Phobos on kuvittanut aina itse.

Hylonomen lahjapaperi on miltei mustanaan kuvista. Haudat, goottilaiset rakennukset, kallot ... Kaikki tuntuu istuvan Hylonomen estetiikkaan kuin nakutettu. Pienen lahjapaketin sisällä on kaksi esinettä; mustasamettinen korurasia ja kullanhohtoinen, paksuhko kortti.
Kortti on tie monen brittein saarella olevan keikkapaikan backstagelle - loihdittu kortti kuvastaa Hylonomen senhetkistä ulkonäköä, vaan tietojen tilalla on jotakin aivan muuta; syntymäpäivä on rukattu sellaiseksi, kuin Hylonome olisi täysi-ikäinen, sukunimi on muutettu geneerisemmäksi, jolloin jos joku saisi Hylonomen kiinni, ei virkavalta olisi ensimmäisenä koputtamassa Elderflowerien ovella. Kullanhohtoinen kortti on hankalaa rikkoa ja vaikka se on väärennetty, se kelpaa valtaosassa keikkapaikkoja ja yökerhoja ilman mukinoita ja antaa pääsyn tapaamaan artisteja.
Mustassa samettirasiassa on hento, hopeanhohtoinen hiussolki. Hiussoljen kruununa on aito, toki pienennety, korpin kallo, jonka nokasta roikkuu hopeisia, hentoja ketjuja, jotka kiinnittyvät eri kohtiin hiussolkea, tehden siitä näyttävän ja eläväisen näköisen.

Paketin mukana on kortti, johon on piirretty lähes valokuvamaisen tarkasti Hylonome ja Phobos metsässä, kädet kohotettuina kohti talviyön kirkasta taivasta, hopeisten hiutaleiden putoillessa loputtomasti kortissa kaksikon päälle. Korttia heilauttamalla hahmot kompuroivat kunnes pääsevät taas omalle paikalleen, jatkaen kuun tuijottelua ja ilottelua talvisessa metsässä. Sisällä oleva teksti kuuluu: Olet minunkin paras ystäväni, tiedän ettei perheeni paineet tee minusta sinulle kullasta kalliimpaa, vereni ei kylvä ihoani timantein ja rubiinein. Toivotan sinulle hyvää joulua, Hylonome, ja jos vain pääset äitisi kynsistä, tule toki tapaamaan minua Viistokujalle. Voit nähdä samalla äitiäni. Hän hankki tuon backstage-passin sinulle. Nähdään viimeistään ensi vuonna, lähetä rakkaat terveiseni myös perheellesi, niin kenties he laskevat sinut Lontooseen. Kimeltäen, Phobos.

Vera Vulpe saa taas lahjan Phobokselta. Sen paperi on melko samantapainen kuin Hylonomen, tummanpuhuva, mutta paperissa liikkuu ja tanssahtelee kiemuraisin kuvioin metsän eläimiä. Paketti on vähintäänkin oudon mallinen ja melko raskas, mutta sen avatessa löytyy sisältä kukkanen raskaassa, lasitetussa ruukussa. Tummanvioletti kalla seisoo ylpeänä tuoksuvine kukkineen ruukussa, johon on maalattu Phoboksen omasta toimesta kukkia ympäri vuoden; tummasävyinen ruukku käy läpi kesän villikukat, syksyn vähitellen väsyvät ja kuolevat kultapiiskut, talven callunat ja taas kevään väri-ilottelun, jokainen vuodenaika soljuen ruukussa seuraavaan saumattomasti. Istutetusta kallasta näkee, että se on jossain kohtaa saanut vähän pakkasta - kenties matkalla Tylyahosta linnaan - mutta se on suhteellisen kestävä kukka hyvällä hoidolla.
Kukkaruukun alla on hivenen multaa päällensä ottanut kortti, jonka kanteen on maalattu kimeltävin vesivärein Vera itse kesäisessä kukkakruunussaan, jonka Phobos naiselle antoi kesälomalla. Kortin sisällä on lyhyt jouluntoivotus; Ihailen teitä aina, neiti Vulpe, viettäkää valoisa joulu! Kukkaisin, Phobos.

Phobos lähettää lahjan myös kaikille Lepakkoluolan, eli koulun raskaamman(/indie)-musiikin arvostajien klubiin osallistuneille pienen lahjan, jokaisen lahjapaperi täynnä lepakoita. Lahjapaketin sisällä on kaksi asiaa; musta, tekonahkasta tehty sauvaholsteri johon on kirjailtu hopeisella langalla "Lepakkoluola" ja kantajansa nimi, holsterin reuna ja kiinnityslenkki koristeltuna pienillä, kirjailluilla lepakoilla. Sen lisäksi paketissa on jokaiselle Orphinan uusin levy signeerattuna - kyseistä levyä ei ole edes vielä julkaistu, ja sen julkaisu onkin vasta joulupäivänä, joka on ensimmäinen päivä kun levystä oikeasti kuuluukin muuta kuin kahinaa ja rääkymistä. Mukana on myös kortti, jonka kannessa on muutaman suosikkiartistin "yhteiskeikka", kuvaan tehtynä niin Kohtalottaret, Lorcan d'Eath ja Chimera. Sisällä on lyhyt toivotus joululomalle, "Hyvää joulua! Nähdään taas Lepakkoluolassa." Korteissa tai paketeissa ei ole lähettäjän nimeä.
Weka-kitty
Weka-kitty
Puuskupuhin tuvanjohtaja
Puuskupuhin tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 751
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2021 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2021

Viesti kirjoittaja Weka-kitty 21.12.21 0:09

Viviann Kempington lähettää lahjansa viime hetkillä, jättäen ne juuri ennen junaan lähtöä koulutovereidensa sängyille ja sisäisen postin lokerikkoihin (lukuunottamatta Dymphnan lahjaa). Lahjat on kääritty kimeltävään, luihuisenvihreään lahjapaperiin hivenen epäsiististi. Paketoinnissa ei selvästi ole käytetty taikuutta, vaan perinteistä teippiä ja perkelöitymistä. 
Kaikki lahjat on tehty muodonmuutosloitsuin ja jos jostain syystä niiden taiat purettaisiin tai ne heikkenisivät itsestään, selviäisi pohjana ollut tavara. Nämä merkitty lähinnä roolipelillisistä syistä, jos joku menee lahjan taikuutta purkamaan, niin saa tietää mikä lahja on alunperin ollut. 

Viviann on rekrynnyt jonkun tomeran rohkelikon tuomaan Freddien lahjan perille. Vihreä paketti on kaikista parhaiten pakattu ja yllättävän siisti. Paketista paljastuu yksi ainoista ei-muodonmuutetuista lahjoista; kalliimpi muistikirja, jonka etukannessa on kyseisen päivän lukujärjestys, myöhemmiltä sivuilta löytyen itsensä päivittävä tuntikartta ja aikataulu. Muistikirjassa on käytetty samaa teknologiaa kuin Muistuttaa-pallossa, mutta hivenen paremmin; kirja pitää alituista muistiota ylhäällä omistajansa asioista ja siitä, mitä pitäisi muistaa. Kirjan sivuilta löytyykin omalta sivultaan, jonka sivut helottavat punaisina, jos jotakin on päässyt unohtumaan ja sivuilta löytyy, mikä on jäänyt tekemättä. Kirjaa ei tarvitse kantaa mukanaan jotta se pitäisi kirjaa asioista, mutta kun se on kerran Freddielle annettu, sille ei voi enää määritellä toista omistajaa. Sen lisäksi paketissa on Vivin suosimia, kotitekoisia hiustuotteita hiusöljystä shampooseen, jotka sopivat astetta paremmin kiharoille hiuksille. Niiden joukossa on muutama erilainen värimousse, joilla hiukset voi värjätä pesun yhteydessä muutaman päivän ajaksi. Freddien paketissa on punaista, mustaa, keltaista, pronssista ja vaaleanpunaista värimoussea. Kortti kuuluu Freddien lahjassa seuraavasti: "Hyvää Joulua ja Ihanaa Uutta Vuotta, Freddie. Ollaan ensi vuonnakin parhaita kavereita. - V"

Zachin paketti on kaikista suurin, isokokoinen paketti, joka on jätetty sängyn päälle (Viviann pakotti Myronin kantamaan paketin kanssaan sen perille asti, varovasti.) Vihreän kääreen alta paljastuu puinen laatikko, jonka sisältö kilisee iloisesti. Laatikko on täynnä sieviä, vihreitä lasipulloja muutamassa eri koossa. Pullot on muodonmuutettu pitkin koulua ja keittiötä keräillyistä lasipulloista, nyt ne kaikki näyttäen samanlaisilta, pulloja kiertäen aina joko siisti, kaunokirjoitettu etiketti, "Quintonin Erikoinen" taikka tyhjäksi jätetty etiketti, johon kirjoittuu mikä tahansa teksti, minkä Zach siihen haluaa, jos poika haluaa käydä viina- ja liemikauppaansa anonyymimmin. Pulloihin voi pullottaa niin liemiä kuin muitakin nesteitä ja ne ovat yllättävänkin kestäviä. Tämän lisäksi pullojen seassa on pieni pussukka täynnä erilaisia liemiaineksia; osa niistä on selvästi harvinaisempia ja vaikeammin saatavia, joten on vähintäänkin kyseenalaista, miten Viv on ne saanut, mutta satiinipussukoihin lajitellut, nimetyt kuivatut yrtit, eläinten osat ja muut sekä pari pientä putelia nestemäisiä liemiaineita on pakattu siististi ja rakkaudella. Laatikon päällä on lyhyt pergamenttinen kirje: "Hyvää Joulua, Zach! - V"

River, Bri ja Yahaira saavat kaikki saman lahjan: paketissa on upea, painava luomivärisetti sekä huulipuna. Se on muodonmuutettu käyttämätömistä halpojen merkkien meikeistä, mutta sitä ei uskoisi; jokainen saa tuvan väreihin soveltuvan luomivärikitin, joka ei hievahdakaan paikaltaan ilman erillisiä meikinpoistoliinoja. Huulipuna on kalliin oloinen, mutta melko kevyt nudesävy joka sopii jokaiselle käyttäjälle. Huulipunassa on hento piparmintun tuoksu. Kaikille on oma korttinsa: "Pärjäät ilmankin, mutta tässä jotain pientä tulevia juhlia varten! Hyvää Joulua ja nähdään taas ensi vuonna! - V"

Andrews saa kovan paketin sängylleen. Vanha laatikko on muodonmuutettu tummasävyiseksi korurasiaksi, jonka päällinen on tummanvihreää samettia. Sen kannessa kohoavat kirjaimet G ja A kullanhohtoisina. Laatikon sisällä on kaksi pienoista putelia rauhajuomaa, jotka on loihdittu näyttämään lähinnä makusiirapeilta, joilta ne myös tuoksuvat. Päällä on lappu, jossa todetaan vain lyhyesti "Rauhajuomaa. Jos pitää ottaa huomaamatta. Tsemppiä."
Korurasian pohjalla, miltei huomaamattomissa värin ollessa turhankin lähellä korurasian väriä, on monikäyttöinen satiininen asustenauha. Sen mitta vaihtelee käyttäjän tarpeen mukaan, joten sen voi laittaa esimerkiksi hiuksiin poninhännän pitäjäksi, koulupuvun kravaatiksi tai vaatteissa vyöksi - se ei tosin ole kovin kestävä ja mikäli se hajoaa, paljastuu muodonmuutos, jonka pohjana oli hajonnut vihreä ponnari. Satiininauhan väliä jolkottelee tasaisesti pieni, kirjailtu gäätä taikka leijona - edes läheltä katsoessa ei voi olla varma, kumpi on kyseessä. Paketissa ei ole korttia tai jouluntoivotuksia muutoinkaan.  

Wyllon saa kaikista paketeista huonoiten käärityn paketin, jonka sisällä on kirja. Ennestään alaluokkien käytetty ja nuhjuinen yrttitiedon kirja on muutettu, jotta sen etukannessa on kirjan uusi "nimi": Kuinka olla olematta pelkuri, opas aloittelijoille. Muutoin kirja on tyhjä, mutta sen ensimmäisellä sivulla on lista, joka kuulu seuraavasti: 1. Jos et uskalla edes kaksintaistella, älä leiki olevasi niin ylhäinen ja mahtava. 2. Älä ole pelkuri. 3. Repeat. 

Dymphna on ainoa, joka saa lahjansa suoraan Viviannilta jo ennen koulusta lähtöä; lättänän paketin sisältä löytyy tehtäväkirja. Alun perin Vivin oman pikkusiskon värityskirja on uusittu muodonmuutosloitsuin ja sen ensimmäisellä sisäsivulla on lyhyt teksti kiehkuraisella käsialalla: Älä tylsisty liikaa lomalla! :-) - V. Tehtäväkirjan sivuilla on muun muassa ristikko taikaeläimistä, piirrettäviä tai väritettäviä kuvia taikavempaimista ja esimerkiksi uusiutuva peli, missä pelaajan pitää ottaa kiinni käärme, joka pakenee pitkin sivuja. Tehtävät ovat muutenkin selvästi tarkoitettu vain tappamaan aikaa esimerkiksi junamatkalla kotiin.
Weka-kitty
Weka-kitty
Puuskupuhin tuvanjohtaja
Puuskupuhin tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 751
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2021 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2021

Viesti kirjoittaja Piru=l 22.12.21 22:38

*Annabellen suurikokoinen lintuolento kiertää yön hämärissä professoreita ja henkilökuntaa jättäen näiden luokse omat joulumuistamiset. Jokainen paketti sisältää oman lahjansa, jonka lisäksi mukana on erillinen kortti johon on kirjoitettu Annabellen käsin kirjaama jouluntoivotus aforismin muodossa*

Henkilökunta
Eivät suuret ongelmat luonnetta vaadi. Kuka tahansa kykenee voittamaan valtavat kriisit ja kohtaamaan musertavat tragediat rohkeuden kautta. Vasta kun päivittäin kohtaa mitättömät ikävyydet naurulla kuitaten, voidaan puhua suuresta luonteesta.
Taukotilan takkatulen eteen on tuotu pienessä pajukorissa erilaisia kortteja, jotka sisälsivät erilaisia vaihtuvia mietelauseita. Kortti ei varsinaisesti ennusta, mutta ajatuksiaan avaamalla, saattoi kortin vaihtuvan mietelauseen todeta illalla sopivan omaan päivään.

Rowan
Viisasta miestä, ei tunne siitä että hän ei tee virheitä. Viisaan miehen tunnistaa siitä, ettei hän toista samoja virheitä yhä uudelleen
Rowan saa Annabellen lahjapaketista tyylikkään nahkaisen vyön. Vyön solki on hopeoitu ja vyö on tehty kestämään uskomattomiakin painolasteja. Lisäksi pakettiin on kääräisty oma mietelausekortti, kuten muullekin henkilökunnalle.

Silvius
Viisastumme useammin epäonnistumisista, kuin menestyksestä. Kun ymmärrämme mitä emme halua tehdä, opimme, mitä haluamme tehdä.
Silviuksen paketissa on aforismikortin lisäksi tyylikkääseen puteliin pakattu "hajuvesi" ikään kuin lieventämään peikonkatkua. Tuoksu käyttäytyy amortentian tavoin, tuoksuen haistajansa mielituoksulta.

Gytmoore
Ihminen epäonnistuu vasta kun lakkaa yrittämästä.
Annabellelle tuntemattomamman puoleiseksi jääneen naisen paketista paljastuu hopeoitu valokuvakehys, joka sisältää useamman "ruudun". Ruutuihin voi palastella vaikkapa omaa tarinaansa aikajanan muodossa. Kehysten väliin on laitettu myös henkilökunnalle toimitetty aforismikortti.

Vulpe

Jolla ei ole sydäntä auttaa, ei ole oikeutta arvostella
Naisen pakettiin on kääräisty lämmittävät lapaset, joiden sisään on sujautettu myös yksi aforismikortti. Lapasten sisältä löytyy lisäksi melko yksinkertainen, mutta siltikin kevyen koristelty hopeoitu pikaripari.

Aron

Syville ajatuksille on ominaista, että ne näyttävät niin yksinkertaisilta, että uskomme itsekin ne ajatelleemme.
Henkilökunnalle toimitetun kortin lisäksi, Aronin paketista löytyy myöskin kovakantinen tummanpuhuva muistikirja, jonka kanteen on painettu kaksi leikkivää mäyrää, jotka tasaisesti kulkevat halki kirjan sivujen. Kirjaan on mahdollista kirjoittaa niin omia muistiinpanojaan, mutta erityisesti Annabelle on ajatellut tätä reseptien kirjoittamiseen, olettihan hän miehen itsensä olevan varsinainen kodin hengetär leipomuksineen.

Korpinkynnen tupa
Joka aamu synnymme uudestaan, mutta vain se mitä tänään teemme - merkitsee.
Takkatulen edestä tuvasta löytyy kori, joka sisältää erilaisia koulutarvikkeita sekä myös pienen määrän erilaisia hunajaherttuan tuotteita.

__________________________________________

* Happyn tavoittaa myöhemmin jouluviikolla myös oma, melko simppelisti ja selkeästi Wilsonin itsensä pakkaama paketti, jonka koruton ulkokuori antoi hieman häpeää sisuksilleen. Paketista löytyi siisti kangaspussukka, johon oli kirjailtu Happyn nimikirjaimet. Pussukkaan oli loitsittu huomaamaton laajennusloitsu. *

Hyvää joulua Happy. Toivottavasti tästä on sulle iloa tulevaisuudessa.
Ps. Seuraava täysikuu tulee varmaan taas kohta? Onko jo aika?

__________________________________________

* Cynthia ei lähetä yhden yhtä pakettia, kelleppä hänellä olisi moisia tällä hetkellä syytä laittaa *

__________________________________________

* Brin lahjuksista löytyy hänen itsensä piirtämät siivot kortit. Kortteihin oli piirretty saajan kanssa yhteistä hetkeä kuvaava tilanne. Lisäksi paketista löytyi saajasta riippuen seuraavaa:

Lindan
paketista löytyy muistikirja. Muistikirjan, johon oli kirjattu oma aikataulutussivunsa opiskeluita varten, sekä muutama opiskelutärppi tulevaan tytön oman opin kautta.

Viviannin paketista taas löytyi oma itse keräilty, hieman jopa alennuksista pitkin vuotta keräillyn näköinen setti sauvan huoltamiseen. *
Piru=l
Piru=l
Korpinkynnen tuvanjohtaja
Korpinkynnen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1976
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23
Paikkakunta : Espoo

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2021 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2021

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa