[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shawn Andrews

Siirry alas

Shawn Andrews Empty Shawn Andrews

Viesti kirjoittaja Loer 04.09.20 17:47

PERUSTIETOA

Nimi: Shawn Andrews
Ikä: 29
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Suhteessa

Ulkonäkö

Shawn Andrews 0c53ad288c029052e3fd4f8c2516d2da689b4dca

Shawn Andrews 910611c3d23990f9858b78d35fcb755b94bd67c4


Luonne

Shawnin luonne on kehittynyt aikojen saatossa vahvaksi, itsetietoiseksi sekä dominoivaksi. Näillä sanoilla tuntemattomat ihmiset ehkä kuvailevat nuorinta Andrewsia, mutta hän on kuitenkin rakkaimmilleen aivan erilainen henkilö kuin tuntemattomille tai vihollisilleen. Yksinkertaisesti Shawn on rakastava, myötätuntoinen ja tsemppaava persoona omasta mielestään paitsi silloin kun joku asettuu hänen tielleen tai on eri mieltä asioista.
Ennen henkilökohtaisia luonnemuutoksiaan poika yritti olla lähinnä täysin samanlainen kuin veljensä, joten hänen persoonansa ja luonne on kehittynyt vasta jälkeenpäin. Kouluaikoina Shawn lähinnä kulki isoveljensä Williamin jaloissa ja teki mitä hän teki sekä uskoi olevansa samanlainen kuin veljensä.

FAKTATIETOA

Ammatti: Aurori. Toimii tällä hetkellä Tylypahkassa professorina tuntemattomista syistä.
Tupa: Luihuinen kouluaikana.
Taikasauva: Englantilainen tammi, 14 tuumaa, thestralin häntäjouhi, taipumaton

MUU FAKTA

Perhe

Shawnilla ei ole enää perhettä. Shawnin perheeseen kuului aiemmin Camilla Barbara Andrews sekä William Andrews. He molemmat istuvat Azkabanissa loputonta tuomiotaan. On myös huhuttu, että William olisi tähän päivään mennessä jo menehtynyt. Myös Shawnin isä sekä äiti ovat menehtyneet. Äiti oman käden kautta ja isä poikiensa murhaamana.

Historia

Miehellä on pitkä ja värikäs historia, joten esittelyssä en jaksa avata sitä yksityiskohtaisesti. Palatkaamme kuitenkin aluksi aikojen alkuun.

Kouluajat

Tylypahkaan tullessaan Shawn oli ujo ja hänen persoonansa ei sopinut Andrewsien muottiin, jolloin hän yritti muuttaa itseään sopivaksi hänen suvulleen. Kuitenkaan lopputulos ei ollut hänelle miellyttävä, joten hän päätti hankkia omia ystäviä. Pojalla oli ystäviä kaksi valittua Marco Rosier ja Rosalie Steel. He tekivät kaikenlaisia jekkuja sekä olivat mielestään kuin paita ja peppu. Pitkään ei mennyt, ennen kuin Shawnia kosiskeltiin ensimmäistä kertaa Tylypahkassa Catherine Bondin toimesta jonka kanssa hän alkoikin seurustelemaan. Se oli iso statuskysymys nuorelle oppilaalle, että pääsi hykertelemään ja kypertelemään vanhemman blonditukan kanssa. Sattuneista syistä heidän suhteensa ei kestänyt kuitenkaan pitkälle kun kuvioihin astui nykyinen Shawnin mielitietty Queenie Ellis. Queenie liittyi kaveriporukkaan ja he neljästään pitivät hienot opiskeluajat Tylyahon taisteluun ja Vastarinnan syntymiseen asti.
Shawnin ollessa viidennellä luokalla hänen veljensä William sekä tätinsä Camilla joutuivat Azkabaniin kuolonsyöjäsyytöksien johdosta. Tämä romahdutti Shawnin pitkäksi aikaa ja aiheutti hänelle kaikenlaisia ongelmia koulun sekä mielenterveyden kanssa. Mies on yrittänyt kamppailla niiden kanssa ja on päässytkin niistä eroon tähän päivään mennessä.
Kouluaikana Shawnille toimi hänen mielestään isähahmona ja mentorina professori Ravnos joka piti poikaa ikään kuin kädestä kiinni vaikeiden aikojan ollessa läsnä sekä opetti häntä olemaan paras versio itsestään. Ongelmiensa johdosta Shawn kertoi kaiken minkä tiesi kuolonsyöjätragediasta sekä hänen omasta osuudestaan siihen. Tilanne ei mennyt Shawnille otollisesti, joten hän tainnutti mentorinsa ja pakeni Tylypahkasta. Tylyahon taistelun jälkeen mies kuitenkin palasi kouluun ja suoritti tutkintonsa loppuun kunnialla.

Tylyahon taistelu

Nuorilla päivillään Shawn kuului professori Ravnoksen järjestämään Vastarintaan sekä osallistui Tylyahon taisteluun. Nuorukainen pärjäsi taistelussa yllättävän hyvin pimeyden velhoja vastaan ja lukkiintui taistelun tohinassa Sianpään kellariin Cady Dawsonin ja kahden muun aurorin kanssa. Toinen auroreista oli Killian Monday joka on tälläkin hetkellä Shawnin kollega. Shawnin näppäryyden vuoksi he saivat itsensä kaivettua pois Sianpään kellarista, vaikka koko rakennus oli tuhoutunut pirunpalon voimasta. Nuorukainen oli käyttänyt taistelussa ensimmäistä kertaa sektumsempraa pimeyden velhoa vastaan, tappaen hänet siihen paikkaan. Shawn loitsi raukkamaisesti miestä selkään ja se vieläkin aiheuttaa hänelle jonkinlaisia vilunväristyksiä. Tosin mies on joutunut työssään tappamaan jo useamman kerran pimeyden velhoja, joten se oli hänelle luultavasti hyvää treeniä tulevaa varten. Oikeastaan Tylyahon taistelun jälkeen Shawn päätti, että hänestä tulee aurori.MIELTYMYKSET

Ruoka: Piirakka
Juoma: Viski
Vuodenaika: Talvi
Juhla: Joulu
Tuoksu: Queenien hiukset
Paikka: Toimisto
Tavara: Sauva.


JATKUU KUNHAN SAAN MOTIA, LISÄÄN JÄLKIKÄTEEN IHMISSUHDETIETOJA YMS
Loer
Loer
Rohkelikon tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 488
Join date : 27.08.2020
Ikä : 27
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa