[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Junius Mallory

Siirry alas

Junius Mallory Empty Junius Mallory

Viesti kirjoittaja .pannu. 21.12.21 1:47

Junius Mallory

Junius Mallory Barkhad-Abdi-xlarge_trans_NvBQzQNjv4BqRp36Ti1MFCYr8PMuS2fHb17hoDUspm84EYl8tHPMRlk

Nimi: Junius Drust Mallory
Ikä: 47-vuotta
Sukupuoli: Mies
Ura: Yrttitiedon tutkija, kirjailija, yrttitiedon professori Tylypahkassa
Verisääty: Puoliverinen
Siviilisääty: Naimaton

Ulkonäkö
Junius on lyhyemmän puoleinen 165cm pitkä mies. Ruumiinrakenne on hyvin laiha ja luinen. Jokseenkin tämä ominaisuus peittyy usein pitkiin ja paksuihin kaapuihin. Tällöin hihat paljastavat pienikokoisen ranteen ja ohuet sormet.
Kasvot jatkavat tätä laihaa, kalvakkaa olemusta. Monet piirteet leuasta poskipäihin korostuvat luumaisina. Pitkä otsa päättyy lyhyeen, kiharaan tukkaan joka on osittain ryhtynyt harmaantumaan. Kasvoihin kiinnittää ensimmäisenä huomiota silmiin, joita moni kuvailisi tyhjyyttä ammottaviksi. Valkoiset mulkosilmät usein tarkkailevat ympäristöä ja henkilöitä läpitunkevalla katseella. Miehen yläpurenta herättää herkästi huomiota.
Kasvojen hermovaurio näyttäytyy hankaluutena esittää tunteita. Miehen on hankala hymyillä, kurtistaa kulmiaan, mutristaa tai muutenkaan suurieleisesti liikuttaa kasvojaan. Tämä ei tarkoita, etteikö Junius aidosti näyttäisi tunteitaan. Vastapuoli usein vain tulkitsee ne väärällä tavalla kohdatessa.

Lapsuus & kouluvuodet
Junius syntyi tiiviiseen velhokylään Britannian keskiosassa. Yhteisö oli pieni, mutta se piti huolen aina toisistaan ja Junius sai viettää huolettoman lapsuuden ydinperheessä. Vanhempien lisäksi hänellä oli neljävuotta vanhempi sisko, Nephele. Suvussa on esiintynyt kautta aikojen jästiverta, mutta lähisuvussa kaikki ovat olleet velhoja. Näin ollen Junius ei ole liiemmin koskaan tutustunut jästiyhteisön tapoihin.
11-vuotiaana hän lähti opiskelemaan Tylypahkaan, ja tuli lajitelluksi korpinkynteen. Jo pienestä iästä Junius oli sosiaalinen, ja sai itselleen useita luotettavia ystäviä. Hän tuli pääpiirteittäin toimeen henkilökunnan kanssa, ja alkoi näyttämään erityistä kiinnostusta yrttitiedossa.
Vanhemmilla luokilla pojan puhetaidot kasvoivat mukana, ja häntä pidettiin aina melko supliikkina nuorena miehenä. Junius tunnettiin henkilönä, joka osasi sanoa oikeat sanat sekä viihdyttää ympäristöä vitseillä. Hän luki ihmisiä hyvin, ja peilasi heidän persoonaa. Yrttitiedon lisäksi lupaava korpinkynsi menestyi pimeyden voimilta suojautumisessa, taikaolentojen hoidossa sekä loitsuissa. Hän valmistui Tylypahkasta hyvin arvosanoin, ja lähti hakemaan uusia kokemuksia innokkaana.

Junius Mallory Marlon-r-nunez-turntable

Nuoruus & uran alku
Tylypahkasta valmistuttuaan Junius kiersi erilaisten tunnettujen ja arvostettujen yrttitiedon tutkijoiden luona. Hän opiskeli kuuntelijana ja kokijana, asuen tutkijoiden lähettyvillä pidempiä aikoja. Tietotaidon karttuessa uskalsi nuori mies lähteä kokeilemaan oman vision luomista. Hän kirjoitti useammankin kirjan, joissa tunnetuimmassa teoksessa Elementtien kasvutarina hän käsitteli erilaisten taikakasvien sekä loitsujen parhainta yhteensopivuutta. Reilu kolmekymppiseksi päästyään oli hän julkaissut kolme teosta, jotka olivat tunnustettuja ja kehuttuja omalla alallaan. Mallory keskittyi paljon uuden tutkimiseen ja uuden tiedon saamiseen. Ohessa hän opetti muita sekä osallistui alan edistämiseen.

Kohtalokas Brasilian reissu
42-vuotiaana Junius matkusti Brasiliaan tekemään yhteistyötä monen eri etelä-amerikkalaisen yrttitieteilijän kanssa. Heidän tavoitteena oli tehdä tutkimusretki Amazonin viidakkoon löytääkseen harvinaisen kasvin. Junius ei välittänyt olisiko kasvi oikea, häntä kiinnosti tutustua sademetsän kasvustoon ja mitä erilaisia taikakasveja hän sieltä löytäisi. Ympäristö oli miehelle uusi.
Tutkimusretki kuitenkin meni pahasti pieleen. Retken kulusta liikkuu montaa eri huhua ja sekavaa selitystä osallisten puolesta. Suosituimmaksi juoruksi on syntynyt teoria, että paikallinen velhoyhteisö olisi suuttunut nuuskimisesta. Tutkimusretken kimppuun epäillään hyökänneen pimeyden voimien keinojen. Varmaa juonenkulkua ei kuitenkaan kukaan ole koskaan vahvistanut.

Retken jälkipuinti ja nykyaika
Monien tuntema sulavasanainen, kohtelias ja miellyttävä Junius Mallory tuntui muuttuneen Britanniaan palattuaan. Moni läheinen ja kollega sanoo miehen muuttuneen kuin päivästä yöksi. Puhe on sekavaa, käsitystä henkilökohtaisesta tilasta ei enää ole, mies selittää paljon salaliittoteorioita tai takeltelee tarinoissaan. Junius on jatkanut yrttitiedon parissa, mutta hän on saanut paljon kritiikkiä osakseen. Eräs harrastelehti kutsuikin häntä “järkensä menettäneeksi multatassuksi” jonka asiantuntevuutta ei pidetä enää luotettavana. Kritiikkiä lisäsi Juniuksen neljäs teos, Myrkylliset lonkerot, jossa mies vahvasti kritisoi ja syyttää taikaministeriötä Britannian taikakasvien myrkyttämisestä.
Kaikesta huolimatta muutaman vuoden mies on saanut jatkaa tutkimuksiaan, kunnes syksyllä hänet kutsuttiin opettamaan yrttitietoa Tylypahkaan. Mallory hyväksyi tarjouksen, ja muutti tiluksille asumaan määrittelemättömäksi ajaksi oppilastyötä varten.

Junius Mallory Are-herbalist-witches-1200x630
.pannu.
.pannu.
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 748
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23
Paikkakunta : Lahti

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa