[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Petran Pikahahmot]

Siirry alas

[Petran Pikahahmot] Empty [Petran Pikahahmot]

Viesti kirjoittaja Weka-kitty 26.12.21 12:38

Alle on kerätty luomiani "Pikahahmoja", eli äkilliseen roolipelilliseen tarpeeseen tehtyjä hahmoja, joita ei näy pelissä edes kuukausittain, vaan ne otetaan taas käyttöön kun tarve tulee. Kyseisiä hahmoja saa käyttää peleissä, canoneissa ja vastaavissa ohimenevinä mainintoina, mutta mikään pakko ei ole - koottu lähinnä pelaajan henkilökohtaiseksi avustukseksi ja muistilistaksi. A n i t a   H a n j a a b


Yli kuusikymppinen Anita toimii Tylypahkan sairaalasiivessä parantajana. Räikeän epäammattimainen ja vähintäänkin epämääräinen noita näyttää ulospäin liki tavalliselta mummolta hopeisine hiuksineen ja ryppyisine käsineen, mutta todellisuudessa Anita on yksi rääväsuu. Anita luo hyvin vahvat mielipiteet ympärillään olevista ihmisistä eikä pelkää astua ihmisten varpaille verbaalisesti ja fyysisesti. Anita on kuitenkin kiitettävän hyvä parantajan työssään, kenties se onkin ainoa syy, miksi akka saa edelleen lasten haavereita selvitellä. 
Anita pitää opetuksellisia räppejä aika ajoin, taiteilijanimellä McHanjaab. 


D e s s a   I g o - Y i a n n a p o u l o s

Dessa on Kreikassa vaikuttava sauvaseppä, josta voi lukea lisää myös sauvaseppäloren puolelta. Kärttyinen ja paikastaan sauvaseppäin maailmassa taisteleva nuorehko nainen on osa E.V.V.K.:ta (Euroopan Valajat ja Vermeet Koulutusyhtymä) ja pitää sauvaseppäkursseja ympäri Euroopan taikakouluja. 


Q u i n e v e r e   " Q u i c k i e "   H a n j a a b


Tylypahkan pikajunassa keikkatyötä tekevä Quinevere Hanjaab on Anita Hanjaabin lapsenlapsi. Parikymppinen, Tylypahkan taikakoulusta vain vuosia aiemmin valmistunut noita etsii vielä loppuelämän paikkaa ja tyytyy tällä hetkellä vain reissaamaan Skotlannin nummien läpi junan kyydissä hoitaen junan virvokevaunua. Quinevere tunnetaan paremmin nimellä "Quickie" ja taru kertoo, että lempinimi on muodostunut kevytkenkäisen nuoren naisen vapaa-ajan viettotapojen vuoksi. Quineveren vanhemmista ei ole suoranaista tietoa, mutta sukunimi ja isoäitinsä luonne ovat ainakin siirtyneet jälkipolvelle ja Quinevere onkin turhankin rempseä ja meneväinen nuori nainen ilman selkeää suuntaa elämässään. 
Weka-kitty
Weka-kitty
Puuskupuhin tuvanjohtaja
Puuskupuhin tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 733
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa