[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Petran Pikahahmot]

Siirry alas

[Petran Pikahahmot] Empty [Petran Pikahahmot]

Viesti kirjoittaja Weka-kitty 26.12.21 12:38

Alle on kerätty luomiani "Pikahahmoja", eli äkilliseen roolipelilliseen tarpeeseen tehtyjä hahmoja, joita ei näy pelissä edes kuukausittain, vaan ne otetaan taas käyttöön kun tarve tulee. Kyseisiä hahmoja saa käyttää peleissä, canoneissa ja vastaavissa ohimenevinä mainintoina, mutta mikään pakko ei ole - koottu lähinnä pelaajan henkilökohtaiseksi avustukseksi ja muistilistaksi. A n i t a   H a n j a a b

Yli kuusikymppinen Anita toimii Tylypahkan sairaalasiivessä parantajana. Räikeän epäammattimainen ja vähintäänkin epämääräinen noita näyttää ulospäin liki tavalliselta mummolta hopeisine hiuksineen ja ryppyisine käsineen, mutta todellisuudessa Anita on yksi rääväsuu. Anita luo hyvin vahvat mielipiteet ympärillään olevista ihmisistä eikä pelkää astua ihmisten varpaille verbaalisesti ja fyysisesti. Anita on kuitenkin kiitettävän hyvä parantajan työssään, kenties se onkin ainoa syy, miksi akka saa edelleen lasten haavereita selvitellä. 
Anita pitää opetuksellisia räppejä aika ajoin, taiteilijanimellä McHanjaab. 

A r t e m i s i a   L a c e t h o r n

Artemisia Lacethorn on Aron ja Peggy Lacethornin kuopus. Siskoaan rauhallisempi ja pidättäytyvämpi Artemisia tulee erityisen hyvin toimeen eläinten kanssa. Artemisia aloittaa opintonsa Tylypahkassa lähivuosina. Artemisian faceclaim on Annalise Basso.

[Petran Pikahahmot] 4406b5f018e3499748f7597e6556fe42

D e s s a   I g o - Y i a n n a p o u l o s

Dessa on Kreikassa vaikuttava sauvaseppä, josta voi lukea lisää myös sauvaseppäloren puolelta. Kärttyinen ja paikastaan sauvaseppäin maailmassa taisteleva nuorehko nainen on osa E.V.V.K.:ta (Euroopan Valajat ja Vermeet Koulutusyhtymä) ja pitää sauvaseppäkursseja ympäri Euroopan taikakouluja. 

L i b e r t í a   F e r n v a l e

Libertía Fernvale, omaa sukua Gytmoore, on lyhyssä ajassa - mahdollisesti reittä pitkin - Päivän Profeetan toimituksen nokkimisjärjestyksessä kohonnut toimittaja. Libertía, joka muutti parikymppisenä Iso-Britanniaan avioitui Arfon Fernvalen kanssa, saaden miehen kanssa yhden tyttären, Allira Fernvalen. Libertía on aiemmin kirjoittanut vahvasti ministeriön aurori- ja taikalainvalvontaa kritisoivia uutisia, mutta on viime vuosina siirtynyt isompien ja isompien juttujen päätoimittajaksi, nimi kenties tunnetuin Scarlett Sniderin tapauksen uutisoinnista sekä jästinvastaisista pakinoistaan. Libertía on tuvanjohtaja Cleena Gytmooren sekä suvun perijätär Solaris Gytmooren sisar.

P e g g y   L a c e t h o r n

Peggy Lacethorn on tuvanjohtaja Aron Lacethornin vaimo. Vahvatahtoinen skottinainen nai puhdasverisen Aronin heti kaksikon päästyä Tylypahkasta, jossa molemmat opiskelivat. Peggy pitää valtaa Lacethornien taloudessa Skotlannissa, pyörittäen omaa liiketoimintaa myymällä kurpitsatuotteita viineistä hilloihin ja sesonkihilloja ja -leivonnaisia siinä samalla, kun pitää huolta Lacethornien nuorimmaisesta Artemisiasta ja tilan pihalla vaeltavista kanoista ja vuohista. Peggy on huomattavasti miestään pelottavampi ja tiukempi kasvatuksessaan, mutta äärettömän rakastava ja huolehtivainen äiti. Peggy on puoliverinen, mutta taikaveri on hyvin ohutta monen sukupolven avioiduttua jästeihin.


Q u i n e v e r e   " Q u i c k i e "   H a n j a a b

Tylypahkan pikajunassa keikkatyötä tekevä Quinevere Hanjaab on Anita Hanjaabin lapsenlapsi. Parikymppinen, Tylypahkan taikakoulusta vain vuosia aiemmin valmistunut noita etsii vielä loppuelämän paikkaa ja tyytyy tällä hetkellä vain reissaamaan Skotlannin nummien läpi junan kyydissä hoitaen junan virvokevaunua. Quinevere tunnetaan paremmin nimellä "Quickie" ja taru kertoo, että lempinimi on muodostunut kevytkenkäisen nuoren naisen vapaa-ajan viettotapojen vuoksi. Quineveren vanhemmista ei ole suoranaista tietoa, mutta sukunimi ja isoäitinsä luonne ovat ainakin siirtyneet jälkipolvelle ja Quinevere onkin turhankin rempseä ja meneväinen nuori nainen ilman selkeää suuntaa elämässään. 

S o l a r i s   G y t m o o r e

Solaris Gytmoore on Irlannissa vaikuttava puhdasverinen noita. Solaris on oletettu Gytmooren suvun perijätär, jonka tarkoituksena on siirtää Gytmooren maat ja mammona takaisin brittein saarelle ja nostaa suku vanhaan loistoonsa. Solaris asuu Irlannista ostamassaan sukukartanossa, jonka on kunnostanut asumiskuntoiseksi ja valmistelee peliliikkeitään taidemarkkinoilla ja harvinaisten taikaolentojen viennissä samalla kun huolehtii tyttäriensä kotiopetuksesta. Solaris on toimittaja Libertía Fernvalen sekä tuvanjohtaja Cleena Gytmooren sisar.
Weka-kitty
Weka-kitty
Puuskupuhin tuvanjohtaja
Puuskupuhin tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 751
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa