[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Astrid Amsel

Siirry alas

Astrid Amsel Empty Astrid Amsel

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 01.01.22 17:43

Astrid Amsel

Astrid Amsel 388bd2772e87ed02a5b5dc59ab9319fa

PERUSTIETOA

Nimi: Astrid Engel Amsel
Lempinimet: -
Ikä: 24, syntynyt 30.7.
Horoskooppi: Leijona
Sukupuoli: Nainen
Siviilisääty: Sinkku
Status: Elossa
Verisääty: Puoliverinen
Kotimaa: Britannia, Lontoo
Kansallisuus: Britannia

Pituus & paino: 170cm & 60kg
Hiusten väri: Punaiset
Silmien väri: Tumman vihreät
Kengän koko: 39

Astrid Amsel Tumblr_nz97uqAjl21rjl6gro10_400 Astrid Amsel Afae2f2a4fee0b4e090052755f285504

FAKTATIETOA

Ammatti: Liemeilijä
Työpaikat: Iskunkiertokuja
Tupa opiskeluaikoina: Korpinkynsi
Taikasauva: Orjanlaakeria, ydin ukrainalaisen rautamahan sydänjuurta, hieman periksi antava, 12 &1/2 tuumaa
Lemmikki: Ei lemmikkiä
Suojelius: Ei tiedossa
Mörkö: Raen menettäminen

MIELTYMYKSET

Ruoka: Chilipasta
Juoma: Tuliviski
Vuodenaika: Kesä
Vuorokaudenaika: Aamu
Tuoksu: Tuore leipä
Tavara: Medaljonki, jossa Raen kuva

Astrid Amsel Dfd116600bcf43226a40450e976fa589

ULKONÄKÖ

Astrid on alipainoinen nainen, jonka ruumiinrakenne on hyvin siro ja särkyvän oloinen. Hänen hiuksensa ovat kiharat ja laskeutuvat pituudeltaan rintojen ylle. Kirkkaanpunainen väri hiuksissa herättää usein huomiota. Astridin silmät ovat suuret, aavistuksen kissamaiset ja väriltään tumman vihreät. Silmät ovat eloisat ja kuvastavat usein hyvin naisen tunteita. Paksut huulet ovat kirsikanpunaisessa sävyssä useimmiten, nainen pitää huolta kasvojensa ulkonäöstä. Astrid ei kotona ollessaan välitä siitä, mitä hänellä on yllään mutta esiintyessään julkisuudessa hän pitää huolen ulkonäkönsä olevan siistitty ja viimeistelty.

LUONNE

Astrid on hyväsydäminen, hyvin rakastava ja rakastettava persoona. Hän on elämänsä aikana oppinut taistelemaan sen eteen, mitä tarvitsee elääkseen. Astrid välittää kaikista eniten perheestään, tyttärestään, ja hän tekee kaiken tyttärensä hyvinvoinnin vuoksi, vaikka se olisi häneltä itseltään pois. Astrid on kuin leijonaemo, jos mikään tai kukaan uhkaa hänen tytärtään, hän puolustaa. Astrid on iloinen persoona, mutta ärsyttäessään hän paljastaa kyntensä. Naisen hyvä sydän on kylmettynyt hänen varttuessaan aikuiseksi ja huomattuaan, kuinka julma maailma on. Mikäli joku asia on hyväksi hänen tyttärelleen, hän tekee sen.

Astrid Amsel D21d4ef7276d8316b8f06b6c72e96d69 Astrid Amsel Tumblr_inline_o3q82mSwog1rpdlxb_500

PERHE

Arend Amsel -
Isä:
Astrid kasvoi lähes koko lapsuutensa isänsä kanssa kahdestaan. Arend oli isänä vaativa ja hänelle oli selvää, mihin suuntaan perhettä tulisi viedä. Astridin lapsuus oli köyhää eikä hänellä ollut silloin varaa mihinkään hienoon. Isältään Astrid oppi kaiken, minkä avulla saattoi nykyään pärjätä maailmassa. Astrid menetti isänsä pian valmistumisensa jälkeen.

Bianca Amsel
Äiti:
Astrid menetti äitinsä ollessaan nuori. Bianca oli Astridille tärkeä lapsuudessa ja kouluun siirtyminen ilman äitiä tuntui haastavalta. Astrid ei syytä ketään äitinsä kuolemasta. Tyttö selvisi äitinsä kuolemasta isänsä avulla.

Rae Amsel -
Tytär:
Rae on Astridille kaikki kaikesta. Kaiken, minkä Astrid tekee, hän tekee tyttärensä vuoksi. Astrid haluaisi antaa Raelle paremman, rikkaamman, elämän, mutta se ei tunnu olevan mahdollisuutta heille annetuilla korteilla.

Astrid Amsel 22f941066013d5b8009e0f240fd12519


Viimeinen muokkaaja, Honey:Dream pvm 01.01.22 17:49, muokattu 1 kertaa
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Astrid Amsel Empty Vs: Astrid Amsel

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 01.01.22 17:48

SUHTEET

Tulossa

Astrid Amsel OY59 Astrid Amsel NoXu

HISTORIA

Nuoruusvuodet
Ei ruusuilla tanssimista:
Astrid kasvoi tiukan ja vaativan isän, Arendin sekä hellyttävän äitinsä, Biancan kanssa kahdestaan samassa talossa, jossa asustaa edelleen, Lontoon syrjäseuduilla. Astrid aloitti koulun vain muutamaa päivää äitinsä kuoleman jälkeen. Koulun aloitus Tylypahkassa oli Astridille kova paikka, kun hän tiesi, että kotiin palatessa odotti vain isä, ja nippu töitä, jotta elämä olisi siedettävää. Astrid taisteli henkisten kipujensa kanssa kouluvuosien läpi.

Kouluvuosien aikaan Astrid tutustui moniin oppilaisiin, joista hän rakastui palavasti tupalaiseensa. Poika ei antanut Astridille samaa vastakaikua, he olivat vain tuttavia samalla luokalla. Ei mitään muuta. Astridin hyvä sydän ei antanut lupaa sortua laittomiin keinoihin saada rakastamansa mies luokseen.

Aikuisikä
Mitä vain
<- tammikuu 2021:
Pian valmistumisensa jälkeen Astrid menetti isänsä ja Astrid jäi yksin taistelemaan hengissä pysymiseen ja tyttärensä kasvattamisen kanssa. Rahallinen tilanne ei ollut paras mahdollinen, mutta Astrid oli oppinut kaiken tarvittavan selvitäkseen hengissä.
Erään huispausottelun jälkeen, tilaisuus teki naisesta varkaan ja hän sortui lemmenjuomaan saadakseen edes yhden yön rakastamansa miehen kanssa. Se yö johti Raen syntymään. Astrid jäi haikailemaan miehen perään, jonka ei voinut kertoa olevansa tyttärensä isä.

Astrid sai pienen tyttövauvan kevättalvella ja saatuaan Raen käsivarsilleen Astrid tiesi, että kaiken, minkä hän tulisi tekemään elämässään, hän teki tyttärensä vuoksi. Astrid jatkoi isänsä jalanjäljissä iskunkiertokujalla liemenkeittäjänä. Hän valmisti myrkkyjä ja muita laittomia liemiä, joiden valmistamisesta hän sai osinkonsa. Ei paljoa, mutta riittävästi pitääkseen itsensä ja tyttärensä elävien kirjoissa.

Astrid Amsel 0870af646e8248e26782322d46c43865

- Faceclaim Amy Manson -
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa