[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aileas Walsh - Tulossa

Siirry alas

Aileas Walsh - Tulossa Empty Aileas Walsh - Tulossa

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 01.01.22 18:05

Aileas Walsh

Aileas Walsh - Tulossa Amanda-arcuri-stare

PERUSTIETOA

Nimi: Aileas Dulcie Walsh
Lempinimet: -
Ikä: 11, syntynyt 1.7.
Horoskooppi: Rapu
Sukupuoli: Tyttö
Siviilisääty: Naimaton
Status: Elossa, Tulossa roolipeliin
Verisääty: Puhdasverinen
Kotimaa: Britannia, Skotlanti
Kansallisuus: Britannia

Pituus & paino: 140cm & 40kg
Hiustenväri: Tumman ruskea
Silmien väri: Tumman ruskeat
Kengän koko: 37

FAKTATIETOA

Luokka-aste: Tulossa roolipeliin
Tupa: Korpinkynsi
Taikasauva: Poppeli, ydin pokkuroijan kaarnaa, nuortea, 11 tuumaa
Lemmikki: Ei lemmikkiä
Suojelius: Ei tiedossa
Mörkö: Kuolema

MIELTYMYKSET

Ruoka: Simpukkakeitto
Juoma: Kamomillatee
Maku: Kamomilla
Väri: Pastellin sävyt
Oppiaine: Muodonmuutokset
Vuodenaika: Kesä
Vuorokaudenaika: Keskipäivä
Juhla: Juhannus
Kasvi: Vaahterapuu
Tuoksu: Vaahterasiirappi
Tavara: Pupupehmolelu

Aileas Walsh - Tulossa B3e07f7ad8b308d21db29dee87ab484c Aileas Walsh - Tulossa 76c0dd53b2a8836693b2d962f7f8fb7116d4e4ab

ULKONÄKÖ

Aileasilla on luonnostaan tumman ruskeat olkapäille laskeutuvat hiukset. Hiuksissa on taipuvuus pieneen luonnonkiharaan, jota voisi paremmin kuvailla sanalla laine kuin kihara. Tyttö pitää hiuksia usein auki tai osittaisesti kiinni. Aileasin silmät ovat mantelinmuotoiset ja luonnolliselta väriltään tumman ruskeat. Hänen silmänsä ovat hyvin eläväiset ja kasvot kuvastavat tytön sen hetkistä tunnetilaa aina lähes täydellisesti. Aileasin huulet ovat vaaleansävyiset, alahuuli keskeltä paksu ja ylähuuli hyvin kapoinen. Nenä on Aileasin mielestä hieman turhan leveä hänen muutoin siron puoleisille kasvoille.

LUONNE

Aileas on hyvin tunnerikas ihminen ja hän reagoi vahvasti ympärillä tapahtuviin asioihin. Jotkut voisivat kuvailla Aileasia herkäksi, helposti suuttuvaksi mutta samalla myös yhdeksi Skotlannin iloisimmaksi ihmiseksi. Tytön tunneskaala on hyvin laaja ja hän reagoi ympärillä tapahtuviin asioihin. Tyttö ei juuri kykene peittelemään tunnemuutoksiaan vaan hän näyttää kaiken avoimesti kasvoillaan. Aileas ei ole taipuvainen valehteluun, hän ei ole kovin hyvä siinä taidossa. Tytön omatunto ja hyvä sydän ei kestä ikäviä asioita ja pettymyksen tuottamista.
Aileas puhuu mielellään ystävilleen ja jakaa elämässään tapahtuvia asioita. Hän on sosiaalinen ja tarvitsee ympärilleen kontakteja eikä halua erilaisuutensa aiheuttavan hänelle ulkopuolisuuden tunnetta.
Aileas on usein väsynyt reagoidessaan vahvasti tunteillaan ja tuodessaan tunteensa ilmi tahtomattaan välillä. Aileasia kismittää usein se, ettei hän hallitse itseään niin hyvin kuin haluaisi.

PERHE

Dulcibella Walsh -
Äiti:
Aileasin välit puhdasveriseen äitiinsä ovat loistavat. Dulcibella on pitänyt Aileasia kuin kukkaa kämmenellä ja pitänyt huolen, että herkällä tytöllä on kaikki hyvin ja ettei tytön tarvitse pelätä elämässä. Aileas on kasvanut pumpulin sisällä ja täydessä rakkaudessa.

Marcas Walsh (os. Breen) -
Isä:
Aindrean kautta Aileas on perinyt enemmän kuin olisi tahtonut. Aileas ei syytä kuitenkaan isäänsä ja tämän sukua vaan yrittää ymmärtää olevansa erilainen kukka puutarhan kukkien joukossa ja sitä kautta ainutlaatuinen. Aileas on jo pienestä pitäen harjoitellut paljon isänsä sukulaisten kanssa, jotta hän oppisi joskus ymmärtämään itseään ja tunteitaan ja hallitsemaan muodonmuutoksia.

Aileas Walsh - Tulossa D454e91bde7e02a380e565736a4276b2285faa48


Viimeinen muokkaaja, Honey:Dream pvm 14.01.22 14:37, muokattu 2 kertaa
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Aileas Walsh - Tulossa Empty Vs: Aileas Walsh - Tulossa

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 01.01.22 18:07

SUHTEET

Ei mainittavia suhteita.

HISTORIA

Ajat ennen Tylypahkaa -
Kuin kukka kämmenellä:
Aileas Dulcie Walsh syntyi heinäkuun ensimmäinen päivä puhdasveriseen sukuun. Walshin ja Breenin suku olivat yhdistäneet sukulinjansa ja saaneet tyttövauvan sukunsa jatkoksi. Varsin pian Aileasin syntymän jälkeen hänen vanhempansa huomasivat, ettei tyttö ollut normaali. Aileasin ollessa iloinen ja tyytyväinen vauvana, hänen silmänsä pysyivät tumman ruskeina mutta tytön itkiessä ja ollessa surullinen, silmät vaihtoivat väriä siniseksi. Tytön isällä Aindrealla ei mennyt kauaa tajuta hänen tyttärensä perineen suvussa liikkuneen kyvyn – Aileas oli metamorfimaagi.

Aileasin kasvaessa hänen äitinsä yritti suojella tyttöä kaikin tavoin maailmalta. Aileas oli jo pienestä pitäen hyvin herkkä ja tunnerikas lapsi, mikä sai tytön silmien sävyn muuttumaan jatkuvasti ja isommissa tunnepurkauksissa tytön hiuksetkin vaihtoivat väriä. Muutokset väsyttivät Aileasia paljon ja veivät hänen energiaansa. Äiti yritti pitää Aileasin suojassa ja kohteli häntä kuin kukkaa kämmenellä, mutta tytön isä yritti opettaa lähes väkisin Aileasia hallitsemaan tunteitaan ja muutoksiaan. Aileas ei vain tuntunut tahtovan oppivan hallitsemaan, se oli pienelle tytölle ajoittain liikaa.

Aileas ei syytä vanhempiaan mistään, molemmat rakastivat häntä omin keinoin. Aileas oli jo pienenä sosiaalinen, hän hakeutui kylän lasten seuraan ja tutustui heihin, vaikka äiti yritti pitää Aileasin erossa muista, jottei Aileas satuttaisi itseään ja loukkaantuisi, kun tyttö ei hallinnut kykyään ja tunteitaan. Aileas tiesi hänen äitinsä pelkäävän, että joku päivä joku asia olisi Aileasin tunteille ja kestokyvylle liikaa ja metamorfimaagisuutensa vuoksi Aileas ei heräisi enää. Aileas ei kertonut vanhemmilleen tietävänsä heidän pelkonsa, senhän takia äiti suojeli Aileasia kaikelta mahdolliselta ja mahdottomalta ja isä yritti sukulaistensa avulla saada hänet oppimaan.

Ensimmäinen kouluvuosi
Tulossa -:

Tulossa

- Faceclaim Amanda Arcuri -
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa