[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Harper Padmore

Siirry alas

Harper Padmore Empty Harper Padmore

Viesti kirjoittaja Piru=l 06.01.22 17:45

Harper Padmore G2mHeQ9Harper Padmore RCjcDIsHarper Padmore HHW82Tg
Harper Padmore JdGK9nFHarper Padmore Tenor Harper Padmore 44ES1Nb
Harper Padmore HXhgAD5 Harper Padmore ZogeAxi Harper Padmore Write___________________________________________________________________________

Harper Padmore K42zXJf
Päivitetty 28.12.2021
___________________________________________________________________________


Harper Padmore 3quaUpt

Perustiedot

Nimi
Harper ___ Padmore

Lempinimet
Ei tiedossa olevia lempinimiä

Ikä
11v

Asuinpaikka
St. Agnes, Scilly, Englanti

Sukupuoli
Mies

Verisääty
Oletettavasti puoliverinen

Tupa
Korpinkynsi

Faceclaim
Finn Wolfhard

Sauva
Katajaa, ytimenä siivekkään ratsun (Granian) sulkaTaikasauvan ominaisuudet:
Katajanmarjoja voidaan käyttää niin lääkkeenä kuin myrkkynä ja se yhdistetään Samhainiin, sadonkorjuun päättävään juhlaan ja hallainyöhön. Kataja onkin siksi pimeyden ja kylmyyden puu, mutta toisaalta se symboloi talven yli jatkuvaa tutkistelua, meditaatiota ja sinnikkyyttä. Kataja on liitetty myös feminiinisiin energioihin ja erityisesti viettelyn taitoihin, niin sanotusti synkempään feminiinisyyteen verrattaen perinteinen valoisaan, äidilliseen ja konservatiivinen feminiinisyyden muotoon – ei olekaan ihme, että vahva ja maskuliinisuuden vahvuutta kyseenalaistava energia on leimattu pahaksi ja kylmäksi. Katajasauvan uskotaan toimivan erityisen hyvin komennus-kirouksessa. Tämä oletus liittyy taasen katajan synkeään maineeseen, sillä katajasauvan voisi yhtä hyvin sanoa olevan vahva sauva loitsuihin, joilla yritetään sitoa ympäristö tai ihmiset joko fyysisesti tai henkisesti. Katajan ollessa ikivihreä ja sitkeä, vuodenajat kestävä puu, se on erinomainen muodonmuutoksissa. Katajasauvalla loitsiessa se voi aiheutta ilmaan talvisen kirpeän katajan tuoksun, joka herkästi tarttuu myös sauvan kantajan vaatteisiin.

Yleisesti tämä ydin lämpeää hitaasti omistajalleen. Mutta oikeassa kädessä ja kärsivällisellä noidalla tai velholla se on äärimmäisen ponteva loihtija. Siivekkään ratsun sulkaydin on haluttu ydin kaksintaistelijoiden keskuudessa, sillä sen tiedetään loihtivat nopeissakin näpeissä erittäin voimakkaita loitsuja.


Harper Padmore CmVlxi9Harper Padmore HSRNfGr

Ulkonäkö:

Harper on kooltaan hivenen hontelo. Hänen kasvonsa ovat kapeat ja melko kuulaat, niitä kehystäessä hivenen pörröinen musta hiuspehko. Hontelon ruumiinrakenteensa myötä poika on ikäisekseen pitkähkö, mutta muutoin melko kevytrakenteinen.

Hänen pukeutumistyylinsä on varsin perinteinen. Kouluaikana hän verhoaa itsensä tupansa mukaiseen koulupukuun, vapaa-ajalla tyylin ollessa mukavuudenhaluinen kuten vaikkapa erilaiset villaneuleet ja flanellipaidat. Suurta huomiota hän ei tahdo pukeutumisellaan herättää, vaan hakeutuu enemmän massan joukkoon.


Harper Padmore 5kZjDVsHarper Padmore OXBQAXE


Luonne:

Kuten jo pukeutumistyyli kielii, poika pyrkii olemaan hivenen enemmän varjoissa tarkkailemassa tilannetta, ennen kuin astuu esiin. Hänellä ei ole tarpeen puskea ensimmäisenä framille, koska taka-alalta seuraaminen antaa paremman mahdollisuuden laskelmoida, kuinka toisia tulisi lähestyä ja mahdollisesti mitä kautta pyrkiä heidän suosioonsa.

Varsinaiseksi miellyttämisenhaluksi hänen tapaansa toimia ei voi sanoa. Vaikka hänen tapansa tulla esiin, voikin olla tapa pyrkiä miellyttämään keskustelukumppania kehuin tai muutoin toiminnalla, on tämä eräänlaista peliä pojalle, jolla hän tahtoo päästä toisen henkilön ihon alle. Ihon alle päästyään hän ei pyri ainoastaan ärsyttämään keskustelukumppaniaan, vaan löytämään tilanteen minkä avulla voisi saada hyödyn irti toisesta. Nuoren ikänsä johdosta, halu miellyttää tuleekin luultavasti näkymään enemmän kuin laskelmoiva tilanneäly, mutta iän ja kokemuksen karttuessa varmasti myös sosiaalinen älykkyys pääsee hänessä olemaan dominoivampi piirre.

Valtaosan ajastaan Harper kuljettaa kaapunsa taskussa tummaa muistikirjaa, johon hän kirjoittaa ahkerasti havaintoja ympäröivästä maailmasta ja muista ihmisistä – tiedon keruu on erinomainen keino pitkänkin ajan päästä päätyä ihon alle.


Perhe ja historia

Harper Padmore 3bntk1e
Perheen kotina toimiva majakka sijaitsee yhdellä saaren korkeimmista kukkuloista.Perhe

Harperin perhetausta on ehjä, vaikkakin katkonainen. Pojan sukutaustasta ei tiedetä paljoakaan, sillä hänen isoisänsä on aikanaan päätynyt vastasyntyneenä lastenkotiin. Aihe ei ole varsinaisesti mitenkään tabu Padmooren perheessä, mutta sen enempää asiasta ei myöskään keskustella. On mahdollista, että joku tietää asiasta enemmän kuin kertookaan ja salaisuuksien verkko on avattavissa.

Poika asuu perheensä kanssa aivan etelä-Englannissa Scillysin saarirykelmässä St. Agnesin saarella.Kouluaika & Opiskelu

Kuten kuka tahansa tavanomainen 11-vuotias, myös Harper Padmore aloitti Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa. Poika lajiteltiin hetken harkinnan kuluttua Rowena Korpinkynnen nimeä kantavaan Korpinkynnen tupaan.Historia

St. Agnesin saari on varsin pieni, tiiviistä kyläyhteisöstä muodostuva asuinkeskus. Saarta asuttavat pääasiassa jästit, mutta asioihin vihkiytyneet tietävät kylässä elävän myös pari velhoperhettä. Paikalliset ovat aistineet erilaisia epäuskoa levittäviä tilanteita, jotka myös ministeriötä ovat työllistäneet. Padmoren perhe asuttaa saarella sijaitsevaa vanhaa varsinaisesta käytöstä poistettua majakkaa.

Kasvaessaan pienessä idyllisessä kyläyhteisössä, Harperin niin kutsuttu ystäväpiiri on koostunut pääasiassa jästilapsista. Harper on tietänyt nuoresta pitäen, mikä hän on ja se onkin johtanut ajoittain hänen eristäytymiseensä muusta yhteisöstä, joka on saanut hänestä sen mitä hän nykypäivänä on. Välttämättä ei voida puhua, että hän olisi kiusattu yhteisön keskellä, vaikka hän onkin voinut olla se porukan outolintu. Etenkin niinä hetkinä, kun hänen taikakykynsä ovat pyrkineet valloilleen ja jotakin selittämätöntä on tapahtunut.Harper Padmore G7oCEzZHarper Padmore EECEarZ


MieltymyksetRuoka & Juoma
Oluessa ja sipulissa haudutettu villisika, ei erityistä juomamieltymystä

Tuoksu
Märkä puu

Tavara
Oma muistikirja
Vahvuudet, heikkoudet sekä knoppitieto


Vahvuudet
Itsensä pitäminen umpinaisena.

Heikkoudet
Luottamuksen luominen

Mörkö ja suojelius
Ei tiedossa.

Erikoistaidot
Selvinnee.

Mitä Harper voisi nähdä ISEEVIOT -peilistä?
Ei vielä tiedossa


Harper Padmore HBIHUcL
Piru=l
Piru=l
Korpinkynnen tuvanjohtaja
Korpinkynnen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1976
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23
Paikkakunta : Espoo

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa