[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Loitsut - uusi topic

Siirry alas

Loitsut - uusi topic Empty Loitsut - uusi topic

Viesti kirjoittaja Eyon 09.01.22 20:47

LOITSUJEN LÄKSYT 9. TAMMIKUUTA 2021

HAHMOSI NIMI INGAME:
LUOKKA-ASTE:
TUPA:

Käytännön harjoitus: harjoittele ja tutustu "Apuja"-loitsuun. Harjoitella voi vapaasti yksin tai kaverin kanssa määrätyssä luokkatilassa, jossa harjoittelu on sallittua. Kun koet olevasi valmis loitsun kanssa, ota yhteyttä aineen professoriin, jotta voit näyttää taitosi. Pisteitä onnistuneesta suorituksesta jaetaan +5, yrityksestä +2. Läksy täytyy kuitenkin suorittaa ingamellisesti. Muista siis tulla laittamaan viestiä (koska tahansa), jos haluat todistaa osaamisesi kyseisen loitsun kanssa! Saman voi kuitenkin suorittaa myös seuraavalla oppitunnilla, jos privapelaaminen ei nappaa!

KIRJALLISET TEHTÄVÄT:

1. Taikasauva, noidan ja velhon tärkein apuväline ja kädenjatke. Kuinka taikasauvat toimivat ja onko niiden käytössä jotain erityistä huomioitavaa?  (2-5p.)

2. Kerro omin sanoin taikasauvan uskollisuudesta ja tunteellisista asioista. (2p.)

3. Pureudutaan hetkeksi taikasauvojen ytimien maailmaan. Mitä ovat ytimet ja kuinka ne määrittelevät taikasauvan, kuinka ytimet toimivat ja millainen vaikutus niillä on loitsintaan sekä itse taikasauvan toimivuuteen. (2-5p.)

4. Sanaton taikuus. Kerro omin sanoin näkemyksestäsi sanattoman taikuuden parissa. (2p.)

Osassa tehtäviä on eritelty saatavat pistemäärät välillä 2-5. Liian pitkiä vastauksia ei ole, ja jokainen tekee tehtävät omalla tyylillään. Sana on vapaa ja allekirjoittaneelle voi lähettää vaikka x4 A4:en pituisen vastauksen paluupostissa, tai vain muutaman lauseen vastauksen, mutta tehtävien sisältö ratkaisee. Lähetä vastauksesi Eyonille joko Discordissa tai foorumilla yksityisviestillä, deadline läksyille on 20. tammikuuta 2021.
Eyon
Eyon
Rehtori
Rehtori

Viestien lukumäärä : 118
Join date : 27.08.2020
Ikä : 30
Paikkakunta : Pori

https://tylypahka.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa