[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Clayton Wells

Siirry alas

Clayton Wells Empty Clayton Wells

Viesti kirjoittaja .pannu. 10.01.22 2:28

Clayton Wells

Clayton Wells Gabriel-Marques-Felix-FW16-01-620x895

Perustiedot
Nimi: Clayton Sylvan Wells
Tupa: Luihuinen
Ikä: 13-vuotias
Luokka-aste: Kolmannes luokka
Sauva: Omena, kentaurin jouhi, 10 tuumaa, taipuisa
Verisääty: Puhdasverinen
Kansalaisuus: Iso-Britannia
Syntymäaika: 21.9.
Taito: Lukilitis

Ulkonäkö

Toistaiseksi Clayton on vielä verrattain lyhyt poika. Tämä korostuu erityisesti hänen vaatteistaan ja koulukaavuista, jotka ovat aina tuuman liian isoja ja aiheuttavat jatkuvaa kompastumisriskiä. Pojalla on mustat, olkapäille ulottuvat kiharat hiukset jotka rasvottuvat helposti näin murrosiän kynnyksellä. Vaaleista kasvoista korostuu tummat kulmat ja silmät, jotka vaikuttavat aina väsyneiltä. Kasvoilla Claytonilla on usein utuinen ilme, joka välttelee katsomasta muihin päin suoraan.

Clayton Wells 6339865eec3ea8f3d6dba82cb4d71ce5--the-characters-gabriel-marques

Historia

Clayton syntyi puhasverisen pariskunnan Sybil (os. Dynasty) ja Firdaus Wellsin iloksi. Claytonin äiti Sybil työskentelee parantajana Pyhässä mungossa. Hänen isänsä Firdaus työskentelee taikaministeriössä johtoasemassa kansainvälisen taikayhteistyön osastolla yksikössä, joka keskittyy eurooppasuhteisiin. Tämä työ sekä suvun omaisuus on pitänyt Claytonin pienestä pitäen mukavuuksien äärellä. Kolmikko asuu tilavassa omakotihuvilassa Britannian keskiosissa. Perheen arkeen kuuluu myös kotitonttu Kippo, joka on vuosikymmenet hoitanut huvilan siisteydestä sekä ruuanlaitosta.
     Siitä asti kun Clayton on oppinut puhumaan, on poika tuntunut olevan hyvinkin etevä lukemaan ihmisiä, heidän tunteitaan tai aikeitaan. Lopulta vanhemmat päättivät viedä pojan arvioitavaksi muutamalle ammattivelholle. Pian diagnoosi oli selvä: Clayton oli luontainen lukilitis. Vanhemmat, erityisesti isä, pelästyivät tätä kykyä tunkeutua toisen mieleen missä vain milloin vain. Mitä vanhemmaksi Clayton ja hänen ymmärryksesä maailmasta kasvoi, sitä vähemmän hän enää tapasi isäänsä. Vanhemmat pyrkivät opettelemaan okklumeusta, heikoin tuloksin. Pelko suvun ja työn salaisuuksien leviämisestä aiheutti lopulta totaalisen eristämisen. Clayton joutui syömään yksin sekä leikkimään palkattujen ihmisten kanssa. Siitä huolimatta poika kokee saaneensa täyteläisen lapsuuden ja rakkautta, vaikka kaipaakin ajoittain läheisempiä ihmissuhteita.

Luonne ja käyttäytyminen

Claytonia voi kuvailla hyvin poissaolevan oloisena, haahuilevana poikana. Utuinen katse on usein suunnattu kattoon tai seiniin, ja Clayton ottaakin kontaktia sanallisesti katsomatta kohteen suuntaan. Vaikka usein poika on etäinen, saattaa hän välillä innostua kertomaan omista ideoista ja näkemyksistä paikallaoleville nuorille. Pojalle on tärkeää pyrkiä luomaan kaverisuhteita, mutta se on toistaiseksi ollut hankalaa. Moni pitää häntä joko outona, tai Clayton itse pelkää kykynsä karkoittavan muut. Tällöin hän usein eristäytyy vapaaehtoisesti, erityisesti professori Andrewsin paljastettua koko PVS kurssille hänen olevan lukilitis. Uniongelmien vuoksi Clayton usein haahuilee linnassa etsien mukavaa soppea johon käpertyä, välittämättä sosiaalisista normeista. Kykyään hän käyttää harvoin tahallisesti tai tarkoitusperäisesti. Se on vain asia, joka kulkee pojan elämässä mukana. Hän pyrkii pitämään toisten ajatukset ja tunteet salassa, mutta saattaa keskustelussa joskus vastata toisen ajatuksiin tajuamatta.

Clayton Wells Gabriel-Marques-Essential-Homme-04-620x830
.pannu.
.pannu.
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 748
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23
Paikkakunta : Lahti

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa