[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~ Pinjan pika- ja sivuhahmot ~

Siirry alas

~ Pinjan pika- ja  sivuhahmot ~ Empty ~ Pinjan pika- ja sivuhahmot ~

Viesti kirjoittaja .pannu. 10.01.22 3:24
Listaus mun käyttämistä pikahahmoista tai sivuhahmoista. Eli sellasia ukkoja joita lähinnä käytetty tiettyyn tilanteeseen ja jotka voi olla varalla samankaltaista erikoiskäytäntöä varten. Mutta kuitenkin sellasiai hahmoja joita en roolipelaa niin paljon että ansaitsivat omaa esittelyä. Ps. Jos joku mun hahmon ammatti kiinnostaa siinä mielessä että voisit tarvita omaa peliä varten niin nykäise hihasta! Nää on ihan pelattavia, harvoin vaan itse tajuan tyrkyttää peleille ellei tarvita. Hahmot ovat aakkosjärjestyksessä.

Aden Blackburn, toimittaja
Aden toimii uutistoimittajana Päivän profeettaan, ja kirjoittaa artikkeleita niin ulkomaista kuin Britannian tapahtumista. Joka tapauksessa mies janoaa vakavien juttujen perään, ja turhautuu mikäli hänelle nakitetaan loppukevennyksen kirjoittamista. Mies on kohtelias, kunnianhimoinen ja menestyneen ulkokuoren pitävä velho. On naimisissa noidan Imogen Blackburnin (os. Wilcox) kanssa, ja omaa tyttären Erin Blackburnin. Tyttären kautta ollut toimimassa Tylypahkan vanhempainlautakunnassa.
fc: Yusuf Gatewood

Arjun Bishop, ilmiintymiskouluttaja
Arjun on vanha, kärttyinen mies jonka palo elämään ja uran luomiseen on sammunut jo vuosikymmenen sitten. Työskennellyt lähes koko aikuisikänsä taikaministeriössä taikaliikenneosastolla. Arjun pitää Tylypahkan oppilaille vuosittain ilmiintymiskurssia, sekä kouluttaa aikuisia velhoja ja noitia täydennyskurssien muodossa. Muulla työajalla auttaa osaston paperihommissa ja rekisteröinneissä.

Emmy Smith, taikalainvartija
Emmy on noin kolmekymppinen brunette nainen joka työskentelee taikalainvartijana taikaministeriössä. Selvittää erinäisiä arkisia rikoksia kuten tihutöitä, varkauksia ja järjestyshäiröitä. Ollut muu muassa mukana Tylypahkasta erotetun vahtimestari Moochin etsinnässä. Työskennellyt ainakin Ronald Ankoon työparina. Emmy on asiallinen, työnsä osaava nainen joka kuitenkin tahtoo päästä ajoissa kotiin.

Firdaus Wells, kansainväliset taikayhteisöjen yksikönjohtaja
Firdaus on keski-ikäinen puhdasverinen velho, joka työskentelee taikaministeriössä kansainväliset taikayhteisöt osastolla. Yksikkö jota Wells johtaa keskittyy eurooppasuhteisiin. Asema on tärkeä ja tuo mukanaan valtavaa vastuuta ja salaisuuksia. Firdaus tuntuu kuitenkin olevan nykyään yhä hermostuneempi työpaikallaan. Huhutaan myös, että miestä on näkynyt useammin iskunkiertokujalla erityisesti keskustelemassa tunnettujen salakuljettajien kanssa.

Kippo, kotitonttu
Kippo on Wellsin suvulle kuuluva kotitonttu, joka palvelee tällä hetkellä Firdaus ja Sybil Wellsiä. Vaikka kotitontun pääsääntöisiin tehtäviin kuuluu huolehtia kotihuvilasta, näkyy kotitonttua satunnaisesti pitkin muuta Englantia. Kippo on pirteä ja kohtelias tonttu, jolle on vielä ilo palvella perhettään.

Mabel Powell, kirjuri
Mabel Powell (os. Hightower) on reilu kolmekymppinen punatukkainen nainen joka työskentelee taikaministeriössä lakituvissa kirjurina. Hän kirjaa ylös oikeusistuntojen tapahtumat ja arkistoi ne allekirjoitettuna. Työssään hän on asiallinen ja hiljainen, mutta on näkynyt vapaa-ajallaan viistokujalla baareissa juhlimassa kovaan ääneen. Mabelilla on viisi lasta, joiden hoidon hän on ulkoistanut lähes kokonaan jästitaustaiselle aviomiehelleen Joel Powelille. Merkittäviä ingamellisia oikeusistuntoja joita Mabel on kirjannut: Axel Bond ja Apate Huxleyn murha, Ylfrik Garmen ja Wendy Garmenin kaappaus.

Meirami, kotitonttu
Meirami on Tylypahkassa työskentelevä kotitonttu. Usein siivoaa kanslioita ja myötä työskentelytiloja likainen rätti yllään. Vaikuttaa surkealta ja uikuttaa usein.

Salomon Auva, sauvaseppä
Salomon on Tylyahossa majaa pitävä kaljuuntuva, vanhempi mies. Hän on sauvaseppä, jokseenkin alalla tuore sellainen. Silti Salomonin sauvapuoti on niittänyt yhä suurempaa arvostusta, ja kauppa lisääntyy vuosi vuodelta enemmän. Salomon kouluttaa tällä hetkellä ensimmäistä oppipoikaansa, Thibaud McMongia. Mies on kohtelias ja asiakkaan perää nuoleva, mutta vahvan auktoriteetin läsnä ollessa murtuu hermostuneemmaksi. Pyrkii usein tekemään lisätienestejä tuputtamalla ei-niin-tarpeellisia palveluita.

Siobhan Whitehorn, porttiavainvirkailija
Siobhan Whitehorn on 103-vuotias velho, joka työskentelee taikaministeriössä taikaliikenneosastolla. Vastaanottaa porttiavainpyyntöjä, sekä luo lailliset porttiavaimet tarpeen mukaan.

Sybil Wells, parantaja
Sybil on keski-ikäinen noita, joka työskentelee Pyhän mungon parantolassa parantajana. Erikoistunut erityisesti myrkyllisten puremien ja ruhjeiden hoitamiseen. Naimisissa Firdaus Wells nimisen velhon kanssa. Pariskunnalla yhteinen lapsi, Clayton Wells.
.pannu.
.pannu.
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 748
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23
Paikkakunta : Lahti

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa