[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Juno Drumgoole

Siirry alas

Juno Drumgoole Empty Juno Drumgoole

Viesti kirjoittaja Athanaton 06.02.22 23:50

Hahmoesittely on vielä kesken.

Juno Drumgoole OYXE1yU Juno Drumgoole TttHO3y Juno Drumgoole GbNOQda
Juno Drumgoole P1PZcEk Juno Drumgoole E9vgLl9 Juno Drumgoole MgEEPqW
Juno Drumgoole NFvYvUM Juno Drumgoole 9VPitam Juno Drumgoole CZxXN2X
Juno Drumgoole M4Sg9Z9
Juno Drumgoole V4VNeLH

Nimi: Juno Drumgoole (Etunimi viittaa samannimiseen roomalaiseen taivaan ja avioliiton jumalattareen, joka esitettiin usein Pallas Athenen tavoin varustautuneena sotaan. Sukunimi vaikuttaa olevan sanojen drum ja gold korruptio; se viittaakin erään lähteen mukaan rumpusoittajiin, jotka tienasivat sievoisia määriä kultaa saadessaan koiria tanssimaan. Se on myös yksi harvoista irlantilaisista toponyymeistä.)
Ikä: 11
Sukupuoli: Nainen ♀
Verisääty: Puoliverinen
Siviilisääty: Naimaton
Seksuaalinen suuntautuminen: Ei tiedossa
Hiusten väri: Vaaleat
Silmien väri: Vihreät
Kansalaisuus: Britannian kansalainen
Äidinkieli: Brittienglanti (hienoinen mansaarilainen murre)
Status: Tulossa
Faceclaim: Hunter Schafer

Juno Drumgoole BWfngwX

Mörkö: Ei tiedossa
Luokka-aste: 1lk
Tupa: Korpinkynsi
Taikasauva: Haapaa, 11 tuumaa, ydin kelpin häntäjouhi, nuortea
Lemmikki: Kuvitteellisena pidetty taikaolento nimeltä Periwinkle, jolla on kyky muuttua näkymättömäksi

Juno Drumgoole 0Yb83Uv

Perhe: Vanhemmat, sisarukset
Luonne: Juno on kiltti, utelias ja herkästi innostuva noita, joka ei päällepäin tekisi pahaa fletkumadollekaan (kirjaimellisesti: hänestä mikä tahansa eläin voi yhtäkkiä paljastua animaagiksi). Hän onkin äärimmäisen lempeä ja hyväntahtoinen, mutta samalla heittäytyvä hyvätapaisen kiusoittelun tai harmittoman pilanteon mahdollisuuden tullessa. Juno on perusluonteeltaan kuitenkin oikukas kuin väärään käteen eksynyt sauva, yhtä levoton kuin kotisaartaan ympäröivä meri. Hän ei pelkää olla näyttämättä eksentrisiä taipumuksiaan, vaan rehottaa kuin metsinkäisten valtaama puutarha. Lisäksi hän on hyvin empaattinen, mikä heijastuu vahvasti hänen tunteita leiskuvassa loihdinnassaan. Junon ulosannille tyypillistä ovat voimakas ilmehdintä, keijukaismainen ja söpöilevä elekieli, lapsekas kikattelu sekä jatkuva punastuminen. Hänellä on hyvin herttainen ja sydäntä lämmittävä nauruääni, joka ei jätä ketään kylmäksi - paitsi korkeintaan ankeuttajat. Juno on suuttuessaan korkeintaan tiuskiva ja vetoaa loukkaantuessaan mykkäkouluun, jolloin häntä voi olla vaikea ottaa vakavasti. Hänen paheisiinsa kuuluvat näsäviisastelun lisäksi ajoittainen itsepäisyys ja harkintakyvyn puute. Sen sijaan hänen hyveissään loistavat etupäässä avomielisyys ja huomaavaisuus.

Juno varttui hyvin erikoisessa yhteisössä, jonka mainetta leimaavat sen keskuudessa suositut vaihtoehtoiset käsitykset taikayhteisöstä ja erityisesti sen asukkaista. Tämän takia myös hänen käsityksensä taikuudesta poikkeaa jossakin määrin valtavirrasta. Hän uskoo esimerkiksi kaikenlaisiin kuvitteellisina pidettyihin taikaolentoihin ja asioihin kuten pahojen olentojen riivaamiin lapsiin eli vaihdokkaisiin, pirunpalon jäljiltä syntyneisiin liekkiöihin, kirotusta puusta veistettyihin karsikkosauvoihin, ihmisiä kiusaaviin narksuihin sekä kuussa eläviin kuusammakoihin. Junolla on myös lemmikki, joka hänen omien sanojensa mukaan kykenee halutessaan muuttumaan näkymättömäksi ja pysymään näkymättömänä jopa vuosikausia tulematta nähdyksi. Tämä kielii hänen vahvasta mielikuvituksestaan, koska Juno ei tiettävästi ole koskaan nähnyt lemmikkiään. Lisäksi Junon maailmankuvaan vaikuttaa olennaisesti velhoyhteisössä rehottava "taikauskoisuus", jolloin hän saattaa esimerkiksi kieltäytyä istumasta 12 henkilön pöytään välttyäkseen lukuun 13 liittyvältä epäonnelta. Taikauskoisuudestaan huolimatta hän on hyvin terävä ja nokkela ajattelija, vaikkakin toisinaan omien uskomustensa sokaisema. Junon heikkouksiin kuuluukin idealismi, joka voi antaa hänestä helposti hyvin sinisilmäisen ja pölhön ensivaikutelman.

Juno Drumgoole ITYqTqn

Ulkonäkö: Junon tunnistettavin ulkoinen piirre on hänen pitkä vaalea tukkansa, jonka etuhiuksista osa on lumottu vaaleanpunaiseksi. Ne kehystävät hänen lapsenomaisen pyöreitä ja ilmekkäitä kasvojaan, joilla tuikkivat vihreät silmät ja pieni hymyilevä suu. Ruumiinrakenteeltaan Juno on ikäsiään pidempi, vaikkakin silti hyvin hontelo. Hänen pukeutumisestaan on välittömästi luettavissa hänen sosioekonomisesti vaatimaton taustansa: vaatteet ovat kulahtaneita ja vanhoja, kaavut ovat saattaneet nähdä useammankin sukupolven käyttöä. Lisäksi monet vaatekappaleet sisältävät risteäviä kuviointeja ja mm. eripari nappeja, joista jotkut ovat hienompia kuin toiset. Junon jokapäiväisestä pukeutumisesta puuttuukin tästä syystä vähäinenkin hienostuneisuus ja sosiaalisesti hyväksyttävä tyylitaju, mutta se ei näytä aiheuttavan hänelle lainkaan päänvaivaa. Hän pukeutuu ennakkoluulottomasti parittomiin sukkiin, isoveljensä liian isoihin koulukenkiin sekä useamman sukupolven takaisiin kaapuihin, joihin on tarttunut kotipuolelta vanhaa kirpputoriloosia muistuttava ominaistuoksu. Hänen vähän käyttämät korunsa ovat päältäosin sisarusten itse tekemiä, mikä näkyy niiden hyvin mielikuvituksellisessa toteutuksessa.

Menneisyys: Juno Drumgoole syntyi puoliveriseen velhoperheeseen Metsänpeiton kylään Mansaarella, joka sijaitsee Irlanninmeressä Irlannin ja Ison-Britannian saarten välissä. Hänen perheensä viettää muuhun velhoyhteisöön nähden kaikin puolin varsin epätavanomaista elämää: he elävät eristäytyneenä muusta velhoyhteisöstä pitkälti omavaraisessa ja suljetussa yhteisössään, jonka mainetta leimaavat sen keskuudessa suositut vaihtoehtoiset käsitykset taikayhteisöstä ja sen asukkaista, kuten uskomus yleisesti kuvitteellisina pidettyjen taikaolentojen olemassaoloon sekä erilaisiin kiistanalaisiin salaliittoteorioihin mm. taikaministeriön ja velhopankkia hallitsevien maahisten suhteista. Heidän maailmankuvansa perustuu vahvasti ennustukseen ja sen eri menetelmiin, koska he uskovat pohjimmiltaan jokaisen elävän olennon olevan sidottu ennalta määrättyyn kohtaloonsa. Näin esimerkiksi Junon syntyessä hänen vanhempansa turvautuivat näkijän palveluksiin, jotta perhe välttyisi huonoa onnea tuovilta asioilta, kuten lapsia vaihdokkaiksi ryösteleviltä pahoilta olennoilta. Juno varttui käytännössä kuitenkin onnellisten muistojen ympäröimänä, vaikka hänen perheensä onkin hieman erikoista sakkia.

Juno Drumgoole ITYqTqn
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa