[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hylonome Elderflower

Siirry alas

Hylonome Elderflower Empty Hylonome Elderflower

Viesti kirjoittaja Athanaton 07.09.20 1:47

Hylonome Elderflower GwIDCU6 Hylonome Elderflower HczXdg3 Hylonome Elderflower Rcq5XlX
Hylonome Elderflower P5lzlZM Hylonome Elderflower LS1XXji Hylonome Elderflower DV1YdLa
Hylonome Elderflower YTGM3cf Hylonome Elderflower CpsOrLz Hylonome Elderflower F8ex2Tr
Hylonome Elderflower Xpogm9O
Hylonome Elderflower V4VNeLH

Nimi: Hylonome Elderflower (Etunimi viittaa kreikkalaisen mytologian kentaurihahmoon, joka riisti oman henkensä kuollakseen rakastajansa kanssa. Sukunimi puolestaan viittaa seljankukkiin, joiden yleisin symboliikka liitetään elämään, kuolemaan ja ylimalkaan kohtaloon. Shakespearen Cymbeline-näytelmässä "inha selja" rinnastetaan myös suruun.)
Ikä: 14
Sukupuoli: Nainen ♀
Verisääty: Puoliverinen
Siviilisääty: Naimaton
Seksuaalinen suuntautuminen: Ei vielä määräytynyt
Hiusten väri: Luonnostaan vaaleat, muodonmuutoksin sysimustat
Silmien väri: Siniset
Kansalaisuus: Britannian kansalainen
Äidinkieli: Brittienglanti (länsi-englantilainen murre)
Status: Aktiivinen
Faceclaim: Heather Baron-Gracie

Hylonome Elderflower BWfngwX

Mörkö: Pirunnuora
Luokka-aste: 4lk
Tupa: Korpinkynsi
Taikasauva: Ruusupuuta, 10¼ tuumaa, ydin veelan hius
Lisätietoa taikasauvasta:
Lemmikki: Tarantula nimeltä Nemesis

Hylonome Elderflower 0Yb83Uv

Perhe: Isä Cerephilius Elderflower ja äiti Elderflower (os. Bellamy), vanhempi sisarus Myron Elderflower
Luonne: Hylonome on rauhalliseen veljeensä nähden kaikkea muuta kaikkea muuta kuin hiljainen sivustaseuraaja. Hänen on suorastaan vaikeaa pitää suutaan kiinni tilanteissa, jotka eivät kaipaa nenäkkäitä sivukommentteja. Lisäksi Hylonome on omalla kierolla tavallaan täysin sensuroimaton, minkä takia moni jopa kokee tytön hyvin suorasanaisen ja itsevarman preesensin hieman painostavaksi. Hän on helposti luonnehdittavissa räiskyvänä ja eloisana persoonana, jolla riittää uskaliaisuutta ja letkeää heittäytymiskykyä niin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hän ei pelkää ottaa hullultakaan kuulostavia riskejä, jos viaton huvinpito sitä vaatii. Hylonome on kieleltään teräväsanainen ja hiljenee usein vasta pahimman rangaistuksen edessä. Muutoin hänen temperamenttista luonnetta on vaikea saada aisoihin, jos vastapuolena ei ole kukaan erityisen auktoriteettinen. Hylonomen paheisiin kuuluu itseään epävarmempien ja heikkomielisten yliajaminen ja toistuva huomionhakuilu.

Teräväsanaisuutensa lisäksi Hylonome tunnetaan hetkellisistä mielijohteistaan ja muista eksentrisistä taipumuksistaan, joihin lukeutuu mm. toive ankeuttajan suudelman tai muun mahdollisimman kivuliaan ja spektaakkelimaisen kuoleman kokemisesta. Hylonome suorastaan nauttii siitä, kun pääsee aloittamaan joulupöydän kaltaisessa tilanteessa jonkun mahdollisimman epämieluisan puheenaiheen. Siitä huolimatta hänen suhteensa kuoleman kaltaisiin vakaviin aiheisiin jää odotetusti melko pinnalliseksi. Hän shokeeraa tietoisesti käytöksellään ja pyrkii yliampuvuudellaan haalimaan itsellensä lisää katu-uskottavuutta, joka perheen seesteisen kodin piirissä on lähes tulkoon olematon. Hylonome paheksuu ihmisissä orjallista sääntöjen mukaisuutta ja muodollisuutta ja arvostaa sen sijaan persoonallisuutta ja avaramielisyyttä. Lisäksi hän ei liiemmin välitä kirjaviisaudesta, mikä heijastuu myös tytön välinpitämättömänä suhtautumisena koulunkäyntiä tai akateemista menestymistä kohtaan.

Moni ajattelee Hylonomen olevan melko raskasta seuraa, erityisesti hänen oma veljensä Myron. Heillä on siitä huolimatta yllättävän paljon yhteistä, sillä Hylonome on kasvanut veljensä vierellä lähes tulkoon samojen harrasteiden parissa. Lisäksi heistä kumpikaan ei varsinaisesti haluaisi olla sitä, mitä heistä ensisijaisesti oletetaan. Hylonome ei haluaisi olla äitinsä puolen suvun tapaan viehättävä ja salaperäinen veelaneito, jonka elämäntehtävä on vaalia sisäistä ja ulkoista kauneutta. Hän ihailee syvästi äitinsä yli kaiken vihaamia velhorock-bändejä ja toivoisi joskus saavuttavansa samanlaisen asenteikkuuden ja uskottavuuden tason kuin hekin. Pitkälti tästä syystä Hylonomen suhde hänen omaan äitiinsä on hyvin tulehtunut, sillä heillä on tapana ajautua väittelemään uhmakkaan tytön elämänvalinnoista.

Hylonome Elderflower ITYqTqn

Ulkonäkö: Hylonomen olkapäille ulottuva pitkät hiukset ovat luonnostaan laineikkaat ja silkkisellä tavalla pehmeät samalla tavalla kuin hänen veljensä Myronin. Niiden luonnollinen väri on myös yhtä vaalea ja muistuttaa vatkatun kerman sävyä. Hylonome ei kuitenkaan pidä hiuksiaan yhtä siististi kammattuina kuin veljensä ja antaa niiden siksi roikkua vapaana korviensa päällä. Uhmakkaan luonteen omaavan tytön olemus sisältää muutoinkin särmää ja hiomattomia kulmia enemmän kuin veljensä tai muut ikäisensä tytöt. Hylonome ei nimittäin piittaa liikaa sitä, jos koulupuvun polvisukkiin tulee reikkä tai kaksi. Hän uskoo niiden lisäävän katu-uskottavuutta. Lisäksi hieman vanhempana Hylonome tulee etsimään pukeutumisessaan selkeitä velhorockin vaikutteita pukeutumalla enemmän mustaan ja käyttämällä tummanpuhuvaa silmämeikkiä. Hän on jo ottanut ensiaskelia kohti tyylimuutostaan mm. muodonmuuttamalla hiuksensa sysimustiksi.

Hylonomen kasvonpiirteissä on havaittavissa veljensä tavoin samanlaista lapsenomaista somautta, joka on kulkenut perheen äidin puolen veeloissa jo pitkään. Myös Hylonome on veljensä tavoin ⅛ veela. Toisin kuin veljensä, hän ei kuitenkaan ns. kanna tätä piirrettä yhtä näkyvästi saatika omista veljensä kaltaisia suloisia kasvonilmeitä vilkkaan luonteensa puolesta. Sen sijaan Hylonome on niin ulkoisesti kuin sisäisesti räväkkä ja poikamaisen fyysinen persoona, joka ei piilottele elekielessään särmäkkyyttään. Hänen silmänsä ovat äitinsä ja veljensä tavoin haaleansiniset.

Menneisyys: Hylonome Elderflower syntyi puoliveriseen velhoperheeseen pienessä velhojen ja jästien asuttamassa kylässä Somersetin kreivikunnassa, Länsi-Englannissa. Hän on veljeään Myronia vuoden nuorempi ja tuli Tylypahkaan tullessaan jaotelluksi Korpinkynnen tupaan. Hänen isänsä Cerephilius kasvattaa ja keräilee niin työkseen kuin harrastuksekseen taikayrttejä, joista suurin osa kasvaa perheen peltojen ja mäkien keskellä sijaitsevan kodin läheisyydessä. Lisäksi perheen hyvin epätavanomaisesti kalustettu koti on ulkopuolelta ikkunoita lukuun ottamatta kokonaan viiniköynnöksien ja muiden kasvien valtaama. Perheen tilavissa kasvihuoneissa asuu paljon myös pieniä taikaolentoja, kuten pokkuroijia. Hylonomen isä Cerephilius Elderflower on velhoyhteisössä hyvin laajalti tunnettu yrttitieteilijä, joka tunnetaan vetäytyneisyydestään ja siitä, että on maineestaan huolimatta kieltäytynyt ainakin kaksikymmentä kertaa juontamasta velhoradioverkolle kasviaiheista ohjelmaa.

Hylonomelle erityisen rakas mutta melankolinen Phyllis-täti tappoi itsensä tytön ollessa hyvin nuori. Myron kertoi samana päivänä sisarelleen kuulleensa auguurien itkevän, joka on vanhakantainen mutta laajalti velhojen keskuudessa tunnettu kuolemaa enteilevä uskomus. Phyllis-tädin sielun huhuttiin siirtyneen perheen kodin läheisyydessä sijaitsevaan puuhun, jonka luona Hylonome alkoi tragedian jälkeen viettämään enemmän aikaa ollessaan äitinsä kanssa riitelemisestä tuohtunut tai muuten allapäin. Hänen tragediansa jätti omalla tavallaan hyvin merkittävän jäljen tytön lapsuuteen - eri tavalla kuin Myronin, joka ei ollut Phyllis-tädin kanssa yhtä läheinen kuin sisarensa, sillä Phyllis oli tietyllä tavalla kuin toinen äiti siskontyttärelleen.

Ensimmäinen lukuvuosi:

Toinen lukuvuosi:

Kolmas lukuvuosi:

Neljäs lukuvuosi:

Hylonome Elderflower ITYqTqn
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa