[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misa Yui Yoon

Siirry alas

Misa Yui Yoon Empty Misa Yui Yoon

Viesti kirjoittaja aivokooma 07.09.20 15:55

Misa Yui Yoon 681f2942aa44dc5cc8846c711d2107d1Misa Yui Yoon E1125cb52b96d9e9307527bf66f2aa50Misa Yui Yoon 5f7bf8acdf1deffb4ea471a904df1aa1Misa Yui Yoon 00f8e76e429c16e9b1ca9afd6d7036f0
Misa Yui Yoon 6baffa7b7ed6246d43ad5ee41e7c8e28Misa Yui Yoon 25bd6288895afa1cd748215647990073Misa Yui Yoon 5cc5d83ab80fb1d21d7c52888132ff4fMisa Yui Yoon 435d4e7bf34c3f17c96d55d9aa865511
Misa Yui Yoon 6b56d7044fcc93619de6c7c06694bf3eMisa Yui Yoon 9cd5fdc63b5caedefdb3e5b512e524f3Misa Yui Yoon B96ffb18ed054099d1b6e28fb4b8a910Misa Yui Yoon 1f3b766efdd5b3f43757222a6d0eff07
Misa Yui Yoon 5226bdd1218d976cc550fc8432ca8163Misa Yui Yoon Ab6fd714535fbd5b886e0bfaf9b1292bMisa Yui Yoon Bd22efa1ff9258c67e20bbbff43eac1dMisa Yui Yoon 8631cde96d690b8e6629dd59c6574583

NIMI: Misa Yoon
SYNTYMÄPÄIVÄ: 29. toukokuuta
KANSALAISUUS: Japanin kansalaisuus
VERISÄÄTY: puhdasverinen
STATUS: elossa
SEKSUAALINEN SUUNTAUTUMINEN: oletettavasti heteroseksuaali

TUPA: Puuskupuh | Valvojaoppilas
LUOKKA-ASTE: 5.lk
SUOJELIUS: Belgianjättikani
TAIKASAUVA: kirsikkapuuta, 8¾, ydin yksisarvisen jouhi
VAHVUUDET: muodonmuutokset sekä loitsut
HEIKKOUDET: liemet
LEMMIKKI: toffeen värinen, pitkäkarvainen naaraskissa nimeltään Kiko

Misa on kevyt ja hentovartinen kuin sudenkorento konsanaan. Lyhyellä tytöllä on luonnostaan pastellin vaaleanpunaiset hiukset jotka kääntävät usein katseita erilaisuudessaan varsinkin Tylypahkan käytävillä. Lähes keijukaiselta näyttävä Misa on on kiinnostunut kaikesta suloisesta ja söpöstä tyttömäisestä jonkalaiseen värimaailmaan hän tykkään mielellään pukeutua. Rusetit, kukkaseppeleet ja tyllihameet ovat hänelle mieluisia vapaa-ajalla kun hänen ei tarvitse pitää koulu-univormua.

Misa on pirtsakka ilopilleri jonka suu on usein hymyssä ja syvän ruskeissa silmissä lähes aina utelias katse. Hän on todella ulospäinsuuntautunut persoona ja tulee toimeen tämän edellä mainitun piirteensä vuoksi melkeimpä kenen tahansa kanssa ja on kiinnostunut yleisesti ottaen melkein jokaisesta asiasta. Kaveruussuhteet syntyvät tämän seikan vuoksi todella helposti ja Misasta on helppo pitää.
Pastellitukkainen Misa on sekä herkkä että myös pippurinen ja hivenen yllytyshullukin. Kiivaus ja pippurillisuus tulee useimmiten ilmi sellaisina hetkinä kun hän suuttuu tai kokee olonsa kaltoin kohdelluksi tai puolestaan hänen ystäviään kiusataan. Yllytyshulluus ja pieni - tosin vielä melkolailla hyvin nuhteissa pysyvä rämäpäisyys ilmenee juuri silloin kun tyttö innostuu jostakin asiasta jolloin hän ei voi enää estellä itseään ellei siihen puutu jo jokin suurempi auktoriteetti.

Misan äiti metamorfimaagi ja tämän seikan takia myös on mahdollista että äitinsä taidot voivat myöhemmällä iällä periytyä myös Misalle itselleen - toistaiseksi asiasta ei ole minkäänlaista tietoa. Äitinsä Emiko Yoon työskentelee viihde- ja viestintäalalla tarkemmin taiteilijana ja on melko tunnettu kotimaassaan Japanissa.
Isä Yasuli Yoon puolestaan on veelan kielen tulkki. Yoon perheessä Misa on nuorin lapsi, hänen isoveljensä Satoru on opiskellut Mahoutokoron taikakoulussa ja valmistunut sieltä Upein arvosanoin. Misa opiskeli ensimmäisen puolisen vuottaan ennen Tylypahkaan siirtoaan kyseisessä koulussaan, mutta siirto Tylypahkan kouluun vaihto-oppilaana oli Misalle suuri ja hartaudella odotettu päätös sillä tyttö oli käynyt jo pienestä iästään huolimatta kieli- ja kulttuurikursseja ja kokenut enemmän haluavansa matkata ja opiskella muualla vaikka suuremmalla todennäköisyydellä isoveljensä olisi ollut parempi vaihtoehto jo pelkästään ikänsä ja kokemuksensa puolesta, mutta veljellään Satorulla ei ollut mielihalua matkata Eurooppaan.
Tyttö päästettiin matkaan Tylypahkaan sillä ehdolla että hänen kouluarvosanansa eivät putoa tai muuten tyttö saa tulla seuraavalla maitojunalla takaisin Japaniin.

Tiukkalinjainen, mutta rakastava kotikasvatus on tehnyt Misasta ahkeran opiskelijan. Japanissa tunnetusti työ sekä koulutus ovat todella korkeassa arvossa joten Misa ei halua tässä asiassa tuottaa pettymystä Tylypahkan professoreille saatika sitten perheelleen. Ehkä edellä mainitussa asiassa on vaikutusta siihen että Misasta tehtiin neljäntenä opiskeluvuotenaan Puuskupuhien valvojaoppilas ja siitä merkistä tyttö innoissaan ja kiitollinen ja luvannut ettei tuota pettymystä.


Viimeinen muokkaaja, aivokooma pvm 03.08.21 19:07, muokattu 12 kertaa
aivokooma
aivokooma
Pääparantaja
Pääparantaja

Viestien lukumäärä : 48
Join date : 05.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Misa Yui Yoon Empty Vs: Misa Yui Yoon

Viesti kirjoittaja aivokooma 18.06.21 17:10

Suhteet Tylypahkan sisällä

Thomas ''Tom'' Raleigh - ihastumisen kohde/poikaystävä
Tomiin Misa tutustui ensimmäisiä kertoja oppituntien merkeissä. Tuttavuus vaihtui kaveruudeksi Tylypahkan tanssiaisissa kun Misa tarjosi Tomille Japanista mukanaan tuotuja suussa poksahtelevia karkkeja joita Tom söi kuuntelematta Misan neuvoja ylensyömisestä - luvassa oli pahoja vatsanväänteitä rohkelikolle.
Tom on myös useasti joutunut Misan hyväntahtoisten jekkujen kohteeksi. Mielessä on ainakin tapaus eteishallissa kun Misa loitsi Tomiin Halkinaurus-loitsun johon Tom kosti rajummalla Keholeijus-loitsulla josta Misa tippui pää edellä sohvalle ja joutui kolmeksi päiväksi sairaalasiipeen tarkkailuun mahdollisen aivotärähdyksen takia.
Misa ja Tom ovat ottaneet myös yhteen seitsämännen kerroksen käytävällä ensin leikkimielisen kaksintaistelun merkeissä. Tilanne tosin kuumentui ja kilpailuhenkisyys nosti päätään. Mittelö oli kovin tasainen, mutta päättyi Tomin voittoon ja Misan mielensäpahoittamiseen.
Misan ja Tomin välinen kaveruus on kieltämättä ollut myrskyisä sillä Misa sille päälle sattuessaan on kuin kipu syvällä perseessä, mutta anteeksi on annettu puolin sekä toisin joka kerta. Japanilainen pitää Tomia urheana, puolustavana ja pääasiassa hauskana persoonana jonka seurassa hän on saanut nauraa aina mahansa kippurassa. Asiat eskaloituivat kuitenkin kaveruudesta uudelle tasolle kun Tom lähestyi itsensä ensimmäistä kertaa Moskovan muuleilla humalaan juonutta Misaa suudelmalla Mestarien järjestämässä syysjuhlassa Kielletyn metsän laidalla. Siitä lähtien kaksikko on nähty tiiviisti hengailemassa keskenään romanttisissa tunnelmissa. Misa on myös auttanut parhaalla mahdollisella tavalla Tomia oppiaineissa jossa rohkelikko tarvitsee lisäopetusta.
Virallisesti he eivät ole kertoneet kenellekkään seurustelevansa, mutta yhdessäolo kertoo enemmän kuin tarvitsee.
Vast’ikään Misa on alkanut tuntea olevansa Tomista mustasukkainen koska rohkelikkopoika on tunnetusti ulosanniltaan leikittelevä ja keimaileva. Mustasukkaisuus ja oma alemmuudentunne ovat aivan uusia tuntemuksia Misan sisimmässä, jotka saavat hänet käyttäytymään itkuisesti ja kiukkuisesti.
‘’Vaikka olisit kuinka vihainen, näytät silti nätiltä.’’

Illian Bond - erittäin hyvä ystävä
Rohkelikon tupaan kuuluva Illian auttoi Misaa kun hänen rakas lemmikkikissansa Kiko oli kadoksissa. Illianin apu merkitsi hädissään olevalle Misalle paljon. Tuona iltana asioiden kulku kuitenkin muuttui kun he pyysivät yhteistuumin apua kotitontulta karkulaiskissan etsintöihin. Hämyli niminen kotitonttu ojensi auttavat, pienet kätensä jonka vuoksi Illian meni suunniltaan tonttuvihansa kanssa. Tämä puoli joka Illianista ilmestyi ei ollut missään määrin hyväksyttävä japanilaisen, tasa-arvoa arvostavan Misan silmissä. Illian simputti ja ilkeili minkä kerkesi Hämylille. Tästä erilaisesta näkemyksestä johtuen heidän välinen kaveruus koki kolahduksen ja kaksikko pysyi kotvan verran mykkinä toisilleen kunnes maanalaisessa käytävässä käyty alushousujen vilauttelu toisilleen purki eripurat Illianin ja Misan välillä.
Rohkelikkopojan valloittava hymy sekä karismaattisuus saivat Misan sulamaan aina loppujen lopuksi Illianille.
Misan ollessa Japanissa kotikäynnillä tapahtui Tylypahkassa tapaturma johon osallisena Illian harmikseen oli. Kentaurin nuoli oli haavoittanut poikaa Kielletyssä metsässä. Tämän kyseisen asian kirittyä Misan korviin se sai hänet suunniltaan huolesta kaveriaan kohtaan. Sairaalasiivessä monta viikkoa maanneen Illianin vieressä Misa vietti enemmän aikaa jolloin koulunkäynti kärsi ja läksyt jäivät rästiin. Taitavan pääparantajan sekä sairaalasiiven hoitoväen ammattitaidon myötä Illian toipui tapaturmasta.
Misan pahaksi onneksi Illian jätti Tylypahkan tämän kyseisen välikohtauksen jälkeen ja siirtyi kotiopetukseen, mutta kaveruussuhde ei katkennut sillä he pitävät edelleen yhteyttä pöllöpostein.
‘’Nuo kissankorvat ovat niin suloiset, Misa!’’

Happy Powell - hyvä ystävä
Happy on monesti ollut mukana Misan touhuissa, hyvänä esimerkkinä ilta kun Misa, Tom, Illian lähtivät etsimään metsänlaidasta jättieläimen jalanjälkiä. Happy oli Misan mielestä vastahakoinen poikkeamaan auktoriteetin tuomista säännöistä minkä takia seikkailuhalua pursuava Misa piti Happya jopa hivenen nössönä vaikka pitikin asian aivan omana tietonaan.
Happy osottautui kuitenkin rohkeaksi kun kyseeseen tuli Misan pelko kummituksia kohtaan.
Viime kuukausina Happy on aiheuttanut päänvaivaa Misalle oudolla käytöksellään eikä Misa ymmärrä mistä asiassa voisi edes olla kyse. Korpinkynsi vaikuttaa olevan kuin jäässä aina Misan läsnäollessa ja tuijottaa vain hänen naamaansa.
Siveäksi opetettu Misa ei pitänyt myöskään siitä miten oranssikutrisen pojan hallusta löytyi jästien alusvaatekuvasto.
Happy on kuitenkin Misalle tärkeä tukipilari vaikka viime hetkinä he eivät ole viettäneet aikaa enää yhdessä niin kuin ennen sillä Misan alettua hengaamaan enemmän Tomin kanssa heidän välinsä ovat kuin tulehtuneet. Tom ei voi sietää Happya.

Maya Stewart - hyvä ystävä
Mayaan Misa on tutustunut lähinnä oppitunneilla ja välillä niiden ulkopuolellakin. Mayasta Misalla on vain hyviä muistoja joita siivittää rohkelikkotytön ystävällisyys sekä auttamisen tahto. Huispauksesta Mayalla riittää aina puhuttavaa ja sekös on huvittavaa sillä Misa pelkää korkeita paikkoja eikä voisi ikinä kuvitella lentävänsä luudalla. Alettuaan viettämään enemmän aikaa Tomin kanssa on Mayakin ollut enemmän läsnä sillä he pelaavat samassa huispausjoukkueessa. Mayasta on ollut Misalle iso apu kun tyttö on saanut avautua hänelle ongelmistaan ja halata ystäväänsä aina kun siltä tuntui.

Erin Blackburn - kaveri
Erin on muutamaa vuotta vanhempi luihuinen joka on osoittautunut hyväksi tyypiksi jonka kanssa aina juttu luistaa. Ikäero ei haittaa heidän kaveruuttaan. Lähiaikoina he ovat hieman erkaantuneet ja moikkailevat vain törmätessään käytävällä.

Hamlet Sasania - tupatoveri, hyvä ystävä
Hamletiin Misa on tutustunut Happyn kautta ja todennut hänet todella ystävälliseksi ja avuliaaksi. Misasta Hamlet on erittäin oikeudenmukainen ja yrittää aina keksiä ratkaisun ja toimia välikätenä esimerkiksi hänen ja Happyn välisissä sotkuissa.

Don Lane - tupatoveri, kaveri
Don on Misan mielestä yltiöpäisen hassu sanan jokaisessa merkityksessä. Muuten niin kovin hiljaisella pojalla kun on tapana töksäytellä asioita ajattelemattomasti suustaan. Don on tehnyt Misalle itse maalaaman kukkataulun pahoittelun merkkinä pihamaalla taannoin tapahtuneesta väärinkäsityksestä kun Misa sai tutaa Aquatuliot Donin sauvasta päälleen.
‘’Misa on niin herttainen, söpö ja kiva!’’

Elijah Day - nopeasti läheiseksi tullut ystävä
Elijah on myöskin Puuskupuh, jonka huomaavaisuus sekä silkka iloisuus on jäänyt Misan mieleen. Eli on ollut kuuntelevana korvana Misan purkaessa murheitaan ja jopa saanut Misaa rohkaistumaan asioissa joissa on ollut täysin neuvoton. Kaksikon lempipuuhaksi on osoittautunut yhdessä opiskelu sekä toisiensa sparraaminen. Misa on saanut nopeasti tunteita Elijahia kohtaan jotka ovat jopa hivenen hämmentäviä, romanttisiakin sellasia.
aivokooma
aivokooma
Pääparantaja
Pääparantaja

Viestien lukumäärä : 48
Join date : 05.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Misa Yui Yoon Empty Vs: Misa Yui Yoon

Viesti kirjoittaja aivokooma 30.07.21 21:25

Misa Yui Yoon 580352337b95287ccd021562f3983648

Viidennen lukuvuoden lopulla Misa kokee jonkinlaisen syvää luotaavan essentiaalisen kriisin, jonka vuoksi hänen tyylinsä sekä ulkoinen habituksensa kokee radikaalin muutoksen. Hempeän pastellit värit vaihtuvat mustaan tai muuten vain tummaan väripalettiin. Silmiä koristaa melkein jopa suttuiset tummat kajaalit ja jalkoja verkkosukkahousut sekä maiharit. Pastellioksennus on vaihtunut lähes goottihenkiseen lookkiin. Kriisi itsensä kanssa on suurimmassa määrin lähtöisin kadotetusta itseluottamuksesta ja jatkuvasta alemmuuden tunteesta sekä itsensä vertaamisesta muihin.
Myös noidan itsevarmuus nostaa päätään itsensä uudistamisen myötä. Sama ystävällinen Misa on edelleen läsnä, mutta tämä aivan uudenlainen itsetunnon kohottaminen on saanut hänet nousemaan uudelle tasolle. Misaa näkee yhä harvemmin kaverijoukkonsa kanssa viettämässä aikaa sillä nuori noita vaikuttaa tykästyneen yksin oloon. Hänet on jopa nähty vaeltelevan Tylypahkan sisällä olevissa salakäytävissä sekä lukevan varkain Pimeisiin voimiin liittyviä opuksia.
aivokooma
aivokooma
Pääparantaja
Pääparantaja

Viestien lukumäärä : 48
Join date : 05.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Misa Yui Yoon Empty Vs: Misa Yui Yoon

Viesti kirjoittaja aivokooma 31.07.21 21:45

31.7.2021 - Päivityksiä!
aivokooma
aivokooma
Pääparantaja
Pääparantaja

Viestien lukumäärä : 48
Join date : 05.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Misa Yui Yoon Empty Vs: Misa Yui Yoon

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa