[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misa Yui Yoon

Siirry alas

Misa Yui Yoon Empty Misa Yui Yoon

Viesti kirjoittaja aivokooma 07.09.20 15:55

Misa Yui Yoon Ncv2UxX

NIMI: Misa Yoon
SYNTYMÄPÄIVÄ: 29. toukokuuta
KANSALAISUUS: Japanin kansalaisuus
VERISÄÄTY: puhdasverinen
STATUS: elossa
SEKSUAALINEN SUUNTAUTUMINEN: ei tiedossa

TUPA: Puuskupuh
LUOKKA-ASTE: 4.lk
TAIKASAUVA: kirsikkapuuta, 8¾, ydin yksisarvisen jouhi
LEMMIKKI: toffeen värinen, pitkäkarvainen naaraskissa nimeltään Kiko

Misa on kevyt ja hentovartinen kuin sudenkorento konsanaan. Lyhyellä tytöllä on luonnostaan pastellin vaaleanpunaiset hiukset jotka kääntävät usein katseita erilaisuudessaan varsinkin Tylypahkan käytävillä. Lähes keijukaiselta näyttävä Misa on on kiinnostunut kaikesta suloisesta ja söpöstä tyttömäisestä jonkalaiseen värimaailmaan hän tykkään mielellään pukeutua. Rusetit, kukkaseppeleet ja tyllihameet ovat hänelle mieluisia vapaa-ajalla kun hänen ei tarvitse pitää koulu-univormua.

Misa on pirtsakka ilopilleri jonka suu on usein hymyssä ja syvän ruskeissa silmissä lähes aina utelias katse. Hän on todella ulospäinsuuntautunut persoona ja tulee toimeen tämän edellä mainitun piirteensä vuoksi melkeimpä kenen tahansa kanssa ja on kiinnostunut yleisesti ottaen melkein jokaisesta asiasta. Kaveruussuhteet syntyvät tämän seikan vuoksi todella helposti ja Misasta on helppo pitää.
Pastellitukkainen Misa on sekä herkkä että myös pippurinen ja hivenen yllytyshullukin. Kiivaus ja pippurillisuus tulee useimmiten ilmi sellaisina hetkinä kun hän suuttuu tai kokee olonsa kaltoin kohdelluksi tai puolestaan hänen ystäviään kiusataan. Yllytyshulluus ja pieni - tosin vielä melkolailla hyvin nuhteissa pysyvä rämäpäisyys ilmenee juuri silloin kun tyttö innostuu jostakin asiasta jolloin hän ei voi enää estellä itseään ellei siihen puutu jo jokin suurempi auktoriteetti.

Misan äiti metamorfimaagi ja tämän seikan takia myös on mahdollista että äitinsä taidot voivat myöhemmällä iällä periytyä myös Misalle itselleen - toistaiseksi asiasta ei ole minkäänlaista tietoa. Äitinsä Emiko Yoon työskentelee viihde- ja viestintäalalla tarkemmin taiteilijana ja on melko tunnettu kotimaassaan Japanissa.
Isä Yasuli Yoon puolestaan on veelan kielen tulkki. Yoon perheessä Misa on nuorin lapsi, hänen isoveljensä Satoru opiskelee Mahoutokoron taikakoulusta viimistä vuosiluokkaansa. Misa opiskeli ensimmäisen puolisen vuottaan ennen Tylypahkaan siirtoaan kyseisessä koulussaan, mutta siirto Tylypahkan kouluun vaihto-oppilaana oli Misalle suuri ja hartaudella odotettu päätös sillä tyttö oli käynyt jo pienestä iästään huolimatta kieli- ja kulttuurikursseja ja kokenut enemmän haluavansa matkata ja opiskella muualla vaikka suuremmalla todennäköisyydellä isoveljensä olisi ollut parempi vaihtoehto jo pelkästään ikänsä ja kokemuksensa puolesta, mutta veljellään Satorulla ei ollut mielihalua matkata Eurooppaan.
Tyttö päästettiin matkaan Tylypahkaan sillä ehdolla että hänen kouluarvosanansa eivät putoa tai muuten tyttö saa tulla seuraavalla maitojunalla takaisin Japaniin.
Tiukkalinjainen, mutta rakastava kotikasvatus on tehnyt Misasta ahkeran opiskelijan. Japanissa tunnetusti työ sekä koulutus ovat todella korkeassa arvossa joten Misa ei halua tässä asiassa tuottaa pettymystä Tylypahkan professoreille saatika sitten perheelleen. Ehkä edellä mainitussa asiassa on vaikutusta siihen että Misasta tehtiin neljäntenä opiskeluvuotenaan Puuskupuhien valvojaoppilas ja siitä merkistä tyttö innoissaan ja kiitollinen ja luvannut ettei tuota pettymystä.


Viimeinen muokkaaja, aivokooma pvm 13.10.20 19:33, muokattu 8 kertaa
aivokooma
aivokooma
Pääparantaja
Pääparantaja

Viestien lukumäärä : 16
Join date : 05.09.2020

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Misa Yui Yoon Empty Vs: Misa Yui Yoon

Viesti kirjoittaja aivokooma 26.09.20 19:31

Misa Yui Yoon A3399010

IHMISSUHTEET:


Illian Bond, hyvä ystävä
Rohkelikon tupaan kuuluva Illian Bond on samalla luokka-asteella kuin Misa itsekkin. Kaveruussuhde syventyi kun Illian auttoi Misaa kadonneen, rakkaan lemmikkikissansa Kikon etsimisessä. Tuona iltana asiat kuitenkin eskaloituivat kun he pyysivät kotitontulta apua etsintöihin ja kuvioihin tuli kotitonttu Hämylin pienet, auttavat kädet.
Misa näki uuden puolen Illianista mikä ei ollut millään tavalla hyväksyttävä japanilaistytön silmissä. Kaikkia olentoja hyvin tasa-arvoisena pitävä Misa ei nimittäin siedä Illianin kotitonttuvihaa sillä ei käsitä miksi poika simputtaa ja ilkeilee heille. Tästä erilaisesta näkemyksestä johtuen heidän välinen kaveruus koki kolahduksen ja kaksikko oli riidoissa hyvän tovi kunnes maanalaisessa käytävässä käyty alushousujen vilauttelu toisilleen purki eripurat Illianin ja Misan välillä.
Pojan valloittava hymy ja karismaattisuus saavat kuitenkin Misan sulamaan aina loppujen lopuksi.
Misan ollessa Japanissa kotikäynnillä oli Tylypahkassa käyty rankka tapaturma jossa Illian oli haavoittunut kentaurin nuolesta Kielletyssä metsässä. Tämän kyseisen asian kiirittyä Misan korviin sai se hänet huolesta suunniltaan. Misa vietti enemmän aikaa sairaalasiivessä Illianin pedin vieressä kuin oppitunneilla peläten jo pahimpaa kun pojan tilanne ei näyttänyt ollenkaan helpottavan. Taitavan pääparantajan ja muun sairaalasiiven hoitoväen ammattitaidon myötä Illian toipui tapaturmasta.
Misan pahaksi onneksi Illian jätti Tylypahkan taakseen ja siirtyi mitä ilmeisemmin kotiopetukseen ja ystävykset ovat säilyttäneet välinsä pöllöpostin välityksellä.
''Nuo kissankorvasi ovat suloiset, Misa!''


Thomas ''Tom'' Raleigh, hyvä ystävä
Illianin tapaan myös Thomas, tuttavammin Tom on Rohkelikko johon Misa on saanut tutustua samoilla oppitunneilla. Toveruus muuttui kaveruudeksi Tylypahkan tanssiaisissa kun Misa tarjosi Tomille Japanista mukanaan tuomia suussa poksahtelevia karamelleja joita poika söi kuuntelematta Misan ohjeita karkkien vaarallisuudesta joten luvassa oli hurjia vatsanväänteitä Tomille.
Tom on joutunut myös Misan hyväntahtoisten jekkujen kohteeksi joista varmasti päälimmäisenä mielessä on tapaus eteishallissa kun Misa loitsi Tomiin Halkinaurus loitsun mutta Tom päätti kostaa rajummalla Keholeijus loitsulla jolloin Misa päätyi roikkumaan ilmassa väärinpäin nilkastaan ja jonka vuoksi Misa tipahti niskat edellä sohvalle esittämään kuollutta saaden oppilaat ympärillään kohahtamaan huolesta. Tilanne raukesi paikalle tulleen huispauksen professorin puuttuessa tilanteeseen hyvin ammattitaitoisesti ja Misa kiikutettiin sairaalasiipeen.
Misa ja Tom ovat myös ottaneet yhteen seitsemännen kerroksen käytävällä kaksintaistelun merkeissä - mittelö oli kovin tasainen kunnes Tom vei voiton. Misan ja Tomin välinen ystävyys on ollut myrskyisä sillä Misa sille päälle sattuessaan on kuin kipu perseessä, mutta anteeksi on annettu puolin ja toisin joka kerta. Japanilainen pitää Tomia urheana, puolustavana ja pääasiassa hauskana ystävänä jonka seurassa useimmat kerrat hän on saanut nauraa maha kippurassa.
Asiat eskaloituivat ystävyydestä jonkinlaiseen uuteen tasoon kun Tom lähestyi itsensä ensimmäistä kertaa humalaan juonutta Misaa suudelmalla Mestareiden järjestämässä syysjuhlassa Kielletyn metsän laidassa.
''Vaikka olisit kuinka vihainen, näytät silti nätiltä.''


Happy Powell, hyvä ystävä
Happy on monesti ollut mukana Misan, Illianin sekä Tomin seurassa esimerkkinä ilta kun nelikko lähti etsimään metsänlaidasta jättieläimen jalanjälkiä - Happy oli Misan mielestä jo tuolloin vastahakoinen poikkeamaan vasten auktoriteetteja ja niinpä seikkailunhaluisen Misan mielestä Happy on jopa hivenen nössö, vaikka hän pitää asian omana tietonaan.
Happy osottautui kuitenkin yllättävän rohkeaksi kun kyseeseen tuli Misan pelko kummituksia kohtaan.
Viime viikkoina Happy on aiheuttanut päänvaivaa Misalle oudolla käyttäytymisellään eikä tyttö näytä tajuavan mistä asiassa voisi olla kyse. Happy vaikuttaa olevan aivan jäässä kokoajan Misan läsnäollessa ja tyttö on löytänyt aivan uusia puolia korpinkynnen tupaan kuuluvasta Happysta saatuaan oranssikutrisen pojan kiinni selaamasta jästien alusvaatekuvastoa joka ällötti hyvin siveäksi opetettua Misaa kovasti.


Maya Stewart, kaveri
Mayaan Misa on tutustunut lähinnä oppitunneilla ja joskus niiden ulkopuolellakin hengaillut rohkelikkotytön kanssa. Mayasta Misalla on vain hyviä muistoja joita siivittää se miten Maya on auttanut ja tsempannut häntä oppitunneilla. Huispauksesta Mayalla riittää aina puhumista ja sekös tyttöä huvittaa kun Misa pelkää kuollakseen korkeita paikkoja eikä voisi ikinä kuvitella nousevansa luudan kyytiin.


Erin Blackburn, kaveri
Erin on muutamaa vuotta vanhempi luihuinen joka on osoittaunut hyväksi tyypiksi jonka kanssa juttu luistaa aina. He ovat puolin ja toisin auttaneet toisiaan eikä ikäerokaan näytä haittaavan kaveruutta.


Hamlet Sasania, kaveri
Hamletiin Misa on saanut tutustua Happyn kautta ja todennut hänen olevan todella ystävällinen ja aina kavereitaan auttava sekä kadehdittavan paksut ja komeat hiukset omistava tupatoverinsa.


Hidone Sato, tuttava
Hidone on vaihto-oppilas Misan tapaan Japanin Mahoutokoron taikakoulusta. Heillä on ollut puheenaiheita monta sillä he jakavat samaa kansalaisuutta. Kameraa mukanaan kantava Hidone on Misan silmiin fiksu ja mukava.


Don Lane, tuttava
Tupatoverinsa Don on Misan mielestä hassu sanan jokaisessa merkityksessä. Muuten niin kovin hiljaisella pojalla kun on tapana töksäytellä asioita suustaan. Don on tehnyt Misalle kukkataulun pahoittelun merkkinä kun pihamaalla taannoin tapahtui väärinkäsitys ja Misa sai tutaa Aquatuliot naamalleen. Kyseinen taulu koristaa Misan yöpöytää.
''Misa on niin söpö ja kiva!''


Scarlett Snider, epämiellyttävä tuttava
Scarlett kuuluu niihin harvoihin joiden seurasta Misa ei nauti ollenkaan. Misa on todennut että siellä missä Scarlett näkyy on seuraavaksi tiedossa hankaluuksia jonka vuoksi japanilainen on alkanut karttaa tytön seuraa tietoisesti.
aivokooma
aivokooma
Pääparantaja
Pääparantaja

Viestien lukumäärä : 16
Join date : 05.09.2020

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa