[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ennustus // Professori Athena Devine

Siirry alas

Ennustus // Professori Athena Devine Empty Ennustus // Professori Athena Devine

Viesti kirjoittaja Belladed 09.09.20 8:56

Ennustus // Professori Athena Devine Original

div·i·na·tion 
/ˌdɪv.ɪˈneɪ.ʃən/

the art or practice that seeks to foresee or foretell future events or discover hidden knowledge usually 
by the interpretation of omens or by the aid of supernatural powersKURSSIESITTELY
Professori Athena Devine

Kyseessä on vapaavalintainen kurssi, jonka tarkoituksena on tutustuttaa velhot ja noidat ennustuksen historiaan ja käytännön kautta tutustua tieteen salaisuuksiin. Kurssin aikana on hyvä olla kokemuksille avoin ja luokkahuoneessa tapahtuville aatoksille ja kantaa mukanaan niin tarvittavia kurssikirjoja kuin muita tarpeellisia kurssitarvikkeita. Tarkkasilmä ja avoin mieli ovat tärkeitä tieteen parissa, sillä harva pelkällä logiikalla ja kirjan lukemisella tulee tällä kurssilla pärjäämään.

Kurssin aikana läksyjä ei tarvitse ottaa suoranaisesti kovinkaan sanasta sanaan vakavasti, vaan ideana on esseiden kautta mietiskellä, mitä kyseinen tiede pystyy sinulle oppilaana tarjoamaan. Oppilailta toivotaan aktiivista itsensä kanssa työskentelyä, myös niinä aikoina jolloin aihe saattaa olla arka ja pelottava. 

Tupapisteitä saa tunnilla aktiivisuudella niin yleisen keskustelun kautta kuin teoriittisten asioiden parissa. Esseiden palautus on tärkeä osa kurssin läpipääsyä, sillä kurssin aikana professori ja oppilas käyvät henkilökohtaisen oppilaskeskustelun, jonka aikana käsittelemme asioita yhdessä syvemmin. Esseet palautetaan yksityisviestillä.

Tervetuloa Pohjoistorniin ennustuksenluokkaan.
Kirjallisuus

Enteet, Oraakkelit ja Vuohi
Kuoleman Enteet — Mitä tehdä kun tietää että pahin on edessä
Pallo puhki — Kohtalo koettelee
Tycho Dodonusen ennusteet
Unioraakkeli

Usvaton Tulevaisuus
Xylomancy

Kurssitarvikkeet
Muistiinpanovälineet
Teekuppi// HUOMIO ROOLIPELAAJAT
Professori Devine on Näkijä, joka tarkoittaa sitä, että sinulla roolipelaajana on mahdollisuus Athenan kautta miettiä ja kartoittaa oman roolipelihahmosi kehitystä. Näkijät näkevät ja tuntevat aistimuksia tai kokevat niin sanotusti aistiharhoja, joiden kautta he saavat ajatuksia ja mielikuvia mitä tulevaisuudessa saattaa olla luvassa. Näkijöiden näyt eivät kuitenkaan ole lukkoon lyötyjä totuuksia, vaan soveltavia visioita siitä mitä tulevaisuudessa saattaa olla. Siksi on tärkeää ymmärtää, että kyseessä on mahdollisuus saada roolipelimaailmaan lisää ulottuvuutta, eikä vielä suoranaisesti tapahtumia aikaan. Jos sinulla on jotain mielessä omalle hahmollesi, tai haluat epäsuorasti näyttää jotain kanssapelaajille Athenan kautta, ota minuun rohkeasti yhteyttä. Kommunikointi kyseisen lahjan kanssa on tärkeää, sillä vaikka Athena näkeekin ihmisistä enemmän kuin muut, hän ei ole niin sanotusti OP-hahmo, joka tietää kaikesta kaiken. //


Viimeinen muokkaaja, Belladed pvm 09.09.20 9:19, muokattu 1 kertaa
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Ennustus // Professori Athena Devine Empty Vs: Ennustus // Professori Athena Devine

Viesti kirjoittaja Belladed 09.09.20 9:03

Ennustus // Professori Athena Devine Giphy


ENNUSTUKSEN I. KURSSI
ENSIMMÄISEN OPPITUNNIN MATERIAALI
Professori Athena Devine


ENNUSTUKSEN KULTTUURILLINEN HISTORIA —

Ennustuksen historia yltää kauas osana entisaikojen ihmisten kulttuuria, jonka avulla kuten tänä päivänäkin etsitään vastauksia kysymyksiin tulevasta. Ihmisillä on aina ollut tapana hakea vastauksia kaikkeen mitä heidän ympärillä tapahtuu, eikä välttämättä aina ole keksitty niin sanotusti loogista selitystä. Ennustuksia näkyy historiassa niin taika- kuin jästimaailmassa, ja vaikka kyseiset maailmat ovat erilaisia toisistaan, ennustus silti on yhtenäinen konteksti — miksi ja miten asiat tapahtuvat, ja voiko niihin jotenkin vaikuttaa tietämällä ennalta käsin? Pitää paikkansa, että monissa kulttuureissa on tapana miettiä, että kaikki yksinkertaisesti eivät pysty näkemään asioita samalla tavalla kuin muut, vaan ihmiset näkevät että shamaanit, näkijät, profeetat ja jästeillä jopa papit ovat henkilöitä, jotka pystymään kommunikoimaan ylempien voimien kanssa auttaakseen kuolevaisia, jotka elävät niiden armoilla. Onko siis helpompi uskoa, että jokin tuntematon voima johtaa meitä elämässämme eteenpäin, tai että unemme tai toisin sanoen alitajuntamme tietää enemmän kuin me reaaliajassa, tai että meidän kohtalomme ovat tähtiin kirjoitettuja?

Muuttuva taivaankansi ja avaruus ovat olleet mysteerisiä luonnontapahtumia kautta aikojen, joista ei olla pelkästään löydetty aitoa tietoa, vaan myös vastauksia tuiki tuntemattomaan. Olemme luoneet itselle systeemin, jota olemme seuranneet eri kulttuureista huolimatta. Tähtikuvioiden liikehdintä vuoden aikana näyttää taivaalle aina erilaisen näkymän, mistä olemme saaneet muun muassa horoskoopit nähdäksemme kuinka aika kuluu ja kuinka taivas ja me ihmisinä synnymme tietynlaisiksi tiettynä vuoden aikana. Avaruus ja aurinkokuntamme ei ainoastaan näytä meille aikaa tai vuodenaikoja, vaan olemme luoneet itsellemme selkeät sävelet miten tähtitaivasta pitäisi lukea niin ennustuksessa kuin tähtitieteessä. Monella tapaa ennustus, tähtitiede ja numerologia kulkevat käsi kädessä, mutta ennustus tieteenään on näistä kolmesta laajin ja absurdein. On siis tärkeää ymmärtää, että eri kulttuureissa erilaiset harjoitetut ennustustavat poikkeavat toisistaan, eikä aina kaksi kulttuuria näe asioita samalla tavalla. Esimerkiksi Afrikassa on ennustettu kivien tai luiden kuvioilla ja lintujen muuttoliikkeillä, kun taas esimerkiksi Mayat uskoivat taivaan kappaleisiin ja etsivät vastauksia ylempää.

Kiinalainen ennustus on monella tapaa yksityiskohtaisempaa kuin monissa muissa kulttuureissa ja monesti juuri heidän näkemyksensä ennustukseen pidetään uskottavimpana. Uskotaan, että jopa ihmisen kasvojenpiirteistä pystyy ennustamaan ihmisen menneisyyden, nykyhetken ja tulevan. Alunperin kun ei ollut vielä paperia, uskomuksia ja ennustuksia kerrottiin ja opetettiin suullisesti. Paperin keksinnän jälkeen, kiinalaiset painattivat yhden tärkeimmistä ennustuksen tukipilareista, Yijingin, jota vielä tänä päivänäkin arvostetaan ja käytetään. Ihmiskunnan kehittyessä ja matkustaessa eri kulttuurit oppivat toisiltaan, ja keski-ajalla ennustuksen kehitys sai selkeän boomin, milloin mm. tarot-kortit ja korttipakat keksittiin. Ennustus on ollut jopa kulttuurillisesti tärkeä ja aito mysteeri, mikä vielä tänä päivänä kiehtoo meitä jokaista selviytymään ja saamaan informaatiota tavoilla, joita ei välttämättä aina osaa ymmärtää.


ENNUSTUKSEN KATEGORIAT JA HAARAUTUMAT —

Ennustukset pystyy erottamaan neljään omaan haaraansa, jotka voidaan erittää kahteen eri kategoriaan: luonnonilmiöiden havainnointiin ja tulkintaan (esim. tähtitiede, unet, eläinten käyttäytyminen), tai ihmisten suunniteltujen ilmiöiden havainnointiin tai tulkintaan (esim. teenlehtien ja kristallipallon lukeminen, Yijing tai muiden kirjojen tulkinta). 

Enteet ja ennustustekstit (eng. Omens and omen texts): Pidetään alkukantaisena eikä kovinkaan uskottavana. Periaatteessa kyse on enemmän erilaisten tapahtumien muistiinkirjoittamisesta ja tutkimuksista, ja datan perusteella ennustetaan todennäköisyys.

Käytännön ennustus (eng. Sortilege (cleromancy): Usein käytetty ennustustapa, jota esiintyy mm. tarot-korttien, luiden, kivien, noppien tai muiden samankaltaisten tapojen kanssa. Kyseessä on enemmänkin uskomus siitä, että tietyt yhdistelmät ja kuviot muodostuvat suuremman voiman takia tuurista tai jonkun tärkeän syyn takia mitä aletaan tulkitsemaan ja ymmärtämään.

Looginen ennustus (eng. Augury):Kyseisessä ennustus haarautumassa annetaan arvot tietyille ilmiöille. Erilaiset kuviot ja muodostelmat tarkoittavat jotain tiettyä asiaa, mikä merkitsee tulevaa. Kädestä- ja teenlehtien lukeminen kuuluvat tähän. Käytännön ennustus ja looginen ennustus ovat erilaisia, sillä loogisessa ennustuksessa kuin annetaan tietyt tarkoitukset tietyille asioille alunperin, eikä käytännönläheisesti lähestytä asiaa kuten esim. tarot-korttien kanssa.

Orgaaninen ennustus (eng. Spontaneous): Ennustustapa, jossa ei käytetä minkäänlaista erillistä elementtiä, mikä auttaisi tulkitsemaan kuten muissa haarautumissa. Kyseessä on siis spontaani ennustusmenetelmä, sillä vastaus kysymykseen kuin löytyy siitä mitä seuraavaksi näkee tai kuulee.
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Ennustus // Professori Athena Devine Empty Vs: Ennustus // Professori Athena Devine

Viesti kirjoittaja Belladed 09.09.20 9:05

Ennustus // Professori Athena Devine Tumblr_inline_oehv8uOTdz1qitufs_500


ENNUSTUKSEN I. KURSSI
TOISEN OPPITUNNIN MATERIAALI
Professori Athena Devine

sor·ti·lege
/ˈsɔːtɪlɪdʒ/

1. the practice of foretelling the future from a card or other item drawn at random from a collection.
2. a form of divination involving drawing lots.

KÄYTÄNNÖN ENNUSTUS —

Käytännön ennustus on ennustus tavoista vanhin ja ehkä jopa käytetyin menetelmä. Tämä kyseinen ennustustapa on periaatteessa myös melko yksinkertainen, sillä vastaus kysymykseen voi olla vain joko "kyllä" tai "ei". Ennustustavan mukaisesti eri objekteille voidaan antaa kuitenkin omia merkityksiä, mikä luo kuin harmaan välimaaston muuten mustan ja valkoisen ääripäiden tapaisten kysymyksien väliin, mikä tekee ennustuksesta monimutkaisempaa ja omalla tavallaan kattavampaa. Käytännön ennustuksessa kuitenkin on myös mahdollisuus monille muillekin vastauksille, mikä esim. näkyy tarot-korteissa, jossa tärkeintä on tulkita korttien antamia vihjeitä ja mahdollisuuksia, ei varsinaisesti antaa suoraa vastausta. 

Käytännön ennustustapa ylettyy aina muinaiseen Egyptiin ja Roomaan, jonka mukaan mm. otettiin selville oliko henkilö syyllinen rikoksesta vai ei. Jästien maailmassa erilaiset jumalat olivat vastauksen antajia, joita oraakkeli tai vastaava tulkitsi kuolevaisille jotka halusivat kuulla omat ennustuksensa. 


TAROT-KORTTIEN HISTORIA JA TARKOITUS —

Tarot-korttien historia kuten viime tunnilla keskustelimme yltää vuosisatojen taakse jästien keksittyä paperin. Alunperin kortit olivat tarkoitettu ihan vain pelkiksi pelikorteiksi kertomaan tarinoita, eikä ennustuksen välittäjänä. Aateliset jästit alkoivat kerätä arvokkaita kuvitettuja kortteja ja tarot-korttien laajuus levisi Italiasta lopulta muualle Eurooppaan, samalla kun korteista alettiin löytämään mystisyyttä ja kiehtovuutta entistä enemmän. Jean-Baptiste Alliette tai tunnetusti Alliette (eng. Etteilla), ranskalainen opettaja ja kustantaja, julkaisi kirjan tarot-korttien ennustuksesta ja oli ensimmäinen joka pystyi jästien maailmassa saamaan elantonsa ennustamalla.

On kuitenkin hyvä tietää, että tarot-kortit eivät ole ainoat kortit joilla pystyy ennustamaan. Monesti ihmiset pystyvät ennustamaan niin kutsuista oraakkeli-korteista tai jopa perus pelikorteista. Tarot-korttien arvostus, uskottavuus ja suosio puhkesi entistä enemmän kukkaan Allietten kylvätessä viisauksiaan ennustuksen suhteen, kertoen kuinka muinaisen Egyptin aikaiset hieroglyfit joista Alliette oli saanut vaikutuksia olivat tärkeä osa korttien symboliikkaa. 

Korttienlukijat tietävät lukiessaan, että ennakkoluulot ja asioiden assosiointi ovat tärkeitä ennustuksessa kuten myös kortit, jotka lukija alkaa tulkitsemaan. Kortit antavat juurikin vihjeitä ja ideoita tulevaisuutta varten, antaen luettavalle vaihtoehtoja ja avoimia kysymyksiä, joihin voi etsiä vastausta. Sen takia on hyvä ymmärtää, kuinka tärkeitä elementtejä korttien kuvitukset ovat, sillä ne antavat ihmisille luonnostaan, alitajuntaisesti paremman ymmärryksen ja suunnan.
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Ennustus // Professori Athena Devine Empty Vs: Ennustus // Professori Athena Devine

Viesti kirjoittaja Belladed 09.09.20 9:07

Ennustus // Professori Athena Devine Source


ENNUSTUKSEN I. KURSSI
KOLMANNEN OPPITUNNIN MATERIAALI
Professori Athena Devine


TAROT-KORTTIEN LUKEMINEN —

Tarot-korttien lukemisessa on hyvä muistaa, että vaikka lukija onkin tehnyt omat ennakkoluulonsa ja johtopäätöksensä, ne eivät saa ohjata lukemista vaan enemmänkin opastaa ymmärtämään niin luettavan tilannetta ja miten asioita pystyy muuttamaan. Molemmat lukija ja luettava oppivat lukemisen aikana vastauksia kysymyksiin, joita ei välttämättä alunperin osannut kysyä. Lukijan tehtävä on kuitenkin opastaa, ei tuomita. 

Lukemishetki aloitetaan virallisesti siitä, kun korttipakka ojennetaan luettavalle joka sekoittaa paikkaa. Luettavan energia siirtyy kortteihin, ja kun luettava on sekoittanut tarpeeksi, pakka vielä puolitetaan. Lukija itse laskee kortit pöydälle niin, että lukijasta katsottuna kortit ovat oikeinpäin. Ei kannata pelästyä, jos pöytään ilmestyy vastakkaisia/käänteisiä kortteja — kyseiset kortit ovat voimakkaita, jotka eivät kerro virheitä ja tuomitse, vaan näyttää ja ohjaa miten asioita voisi muuttaa.


TAROT-KORTTIPÖYDÄT —

Harjoittelemme käytännöntunnilla eri vaikeusasteittain tarot-korttien lukemista, joista saa valita parin kanssa mieluisimmat. Korttipöydät ovat vaikeusasteittain seuraavat:

Tähtipöytä:
1. Kortti: Tämänhetkinen elämäntilanne
2. Kortti: Ongelmien syy
3. Kortti: Muutokset, joita tarvitaan esteistä selviämiseen
4. Kortti: Vahvuudet
5. Kortti: Muut ongelmat/konfliktit
6. Kortti: Lopputulos
Planeettojen pöytä: 
1. Kortti: Minuus
2. Kortti: Kuu (Koti)
3. Kortti: Merkurius (Ura ja taidot)
4. Kortti: Venus (Rakkaus)
5. Kortti: Mars (Vastustus ja viha)
6. Kortti: Jupiter (Rahatilanne)
7. Kortti: Saturnus (Älykkyys)
Horoskooppipöytä: 
1. Kortti: Oma kortti/Minuus
2. Kortti: Oinas (Olotila)
3. Kortti: Härkä (Rahatilanne)
4. Kortti: Kaksoset (Matkustus ja kommunikaatio)
5. Kortti: Rapu (Koti ja perhe)
6. Kortti: Leijona (Mielihyvä)
7. Kortti: Neitsyt (Terveys)
8. Kortti: Vaaka (Ihmissuhteet)
9. Kortti: Skorpioni (Kuolema ja perintö)
10. Kortti: Jousimies (Koulutus ja unet)
11. Kortti: Kauris (Ura)
12. Kortti: Vesimies (Ystävyyssuhteet)
13. Kortti: Kalat (Vastustus, pelot ja taakat)
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Ennustus // Professori Athena Devine Empty Vs: Ennustus // Professori Athena Devine

Viesti kirjoittaja Belladed 09.09.20 9:10

Ennustus // Professori Athena Devine OriginalENNUSTUKSEN II. KURSSI
ENSIMMÄISEN OPPITUNNIN MATERIAALI
Professori Athena Devine


tasseog·ra·phy a macaronic blend of French tasse ("cup") and -graphy ("writing")
divination with tea leaves


TASSEOGRAFIAN HISTORIA —

Teelehtien kautta ennustaminen eli tasseografia on vanha ja helppo tapa tutustua ennustuksen mielenkiintoiseen maailmaan. Kaikki lähtee hyvin valitusta teestä, povausmukista ja seremoniasta. Kyseinen vanha ennustus tapa on tullut romaneilta teen ja kahvin liikkuessa kaupankäynnin takia muualta maailmalta Eurooppaan. Nykyään tasseografia on yleistä Yhdistyneissä kuningaskunnissa. Tasseografia symboloi itsensä parantamista ja kehittämistä, sillä yrttien käyttö yleensä yhdistetään parantamiseen. 

TEESEREMONIA —

Nauti teestäsi ja mieti selkeästi yhtä kysymystä mihin haluat vastauksen. Juo teesi loppuun niin, että kupin pohjalle jää teelehdet ja pieni jämä teetä. Kun on aika tulkita teelehtiä, ota mukin korvasta kiinni ja pidä korvaa itseäsi kohti samalla kun pyöräytät mukissa olevaa nestessä kolme kertaa myötä päivään. Tämän jälkeen, laske varovasti mutta varmasti teemukin alustalle ja anna teelehtien olla minuutin ajan ylösalaisin mukissa, ennen kun käännät mukin ja katsot miten teelehdet ovat jähmettynyt. Lue mukia niin, että mukin korva edelleen osoittaa sinua kohti. Teevadille päätyneet teenlehdet voi jättää tulkitsematta.

TULKINTOJEN YMMÄRTÄMINEN —

Reunalla olevat teelehdet ovat menneisyyden tulkintoja ja mitä lähempänä teelehdet ovat mukin pohjaa, sitä kauempana tulevaisuudessa tulkinnat ovat. Täysin keskellä mukinpohjaa olevat teelehdet kertovat kaukaisista lopputulemista ja miten asiat muuttavat elämääsi. Mitä lähempänä teelehdet ovat mukinkorvaa sitä enemmän teelehdet puhuvat sinusta itsestäsi. Aloita isoista muodoista ja tulkitse niitä ensin ennen kun aloitat pienempien tulkitsemisen. Ennustus // Professori Athena Devine Tumblr_nl3hllrpt91unwnlao6_400 Ennustus // Professori Athena Devine Tumblr_nl3hllrpt91unwnlao4_400OMA TULKINTA —

Muista, että lue oma teekuppisi tällä kertaa. Sinun tulkintasi on se oikea, ei muiden. Jos näet tietyn muodon ja muut eivät, sinun tulkintasi on sinulle oikea.


LÄHTEET & MATERIAALIA: Tasseografian symboli-lista & Tasseografia symboli-lista 2


Viimeinen muokkaaja, Belladed pvm 09.09.20 9:16, muokattu 1 kertaa
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Ennustus // Professori Athena Devine Empty Vs: Ennustus // Professori Athena Devine

Viesti kirjoittaja Belladed 09.09.20 9:14

Ennustus // Professori Athena Devine Daeafeeb6beea6d3ba4c26b96f4ce20b1ee20dbe


ENNUSTUKSEN II. KURSSI
TOISEN OPPITUNNIN MATERIAALI
Professori Athena Devine


oui·ja | Origin of Ouija from French oui, yes + German ja, yes

a board bearing the alphabet and various symbols, with a planchette that is moved by the fingers to spell out messages, an action believed by some people to be under the direction of spirits
PLANCHETTE KIRJOITUKSEN HISTORIA —

Henkien kanssa kommunikointi ei ole uusi ilmiö, vaan kyseistä spiritismin muotoa käytettiin tuhansien vuosien ajan esim. Kreikassa, Kiinassa, Ranskassa ja Pohjois-Amerikassa alkuperäiskansalaisten keskuudessa ennen puritanien saapumista. Kiinan henkikirjoitusta pidetään planchette kirjoituksien alkuperänä. Kiinan dynastien aikana alettiin käyttämään Fuji-nimistä metodia, jonka tarkoituksena oli kirjoittaa seulan sisällä olevaan hiekkaan tai tuhkaan kirjaimia kepillä, jota useasti kaksi ihmistä liikuttivat. Useasti kyseiset kepit joilla kyseisiä kirjoituksia kirjoitetaan olivat upeasti kaiverrettu ja maalattu näyttämään esim. lohikäärmeeltä.


OUIJA-LAUDAN HISTORIA —


Ouija-lauta (tunnetaan myös nimillä henki-lauta ja puhe-lauta) syntyi 1800-luvun Yhdysvalloissa milloin amerikkalaiset olivat kiinnostuneita spiritismistä ja kontaktista kuolleisiin sukulaisiin ja muihin henkiin. Kate ja Margaret Fox New Yorkin osavaltiosta olivat ensimmäisiä jotka kertoivat pystyvänsä keskustelemaan henkien kanssa ja heistä tuli kuuluisia. 1800-luvulla ihmiset alkoivat kyseenalaistamaan mm. Raamatun opetuksia muiden uskontojen ja kulttuurien rantautuessa Yhdysvaltoihin ja meediot tulivat suosituiksi Kate ja Margaret Foxista tullen spiritismin esiäidit ja liikkeen esikuvat. Spiritismin suosio johtui Yhdysvaltojen sisällissodan loppumisesta vuonna 1865, jolloin monet olivat epätoivoisia saamaan kontaktia kuolleisiin sukulaisiin ja omaisiin. Ihmiset halusivat vastauksia ja sulkeuman heidän omaisten kuoleman ja sodan vuoksi katoamisen vuoksi, jolloin henkiin turvautuminen tuntui luonnolliselta. Lisäksi lapsikuolemien yleisyys sai ihmiset hakemaan turvaa hengiltä, jotta tulevan sukupolven elämä voitaisiin turvata henkien kautta.

Ennen Ouija-lautaa, henkien kanssa kommunikoiminen oli hankalaa, aikaavievää ja yllättävän hidasta. Planchette, eli osoitin, tuli osaksi kommunikointia. Osoittimeen liitettiin kynä, jonka kautta henki pystyisi kirjoittamaan vastauksia. Planchettesta tuli suosittu laite, kun amerikkalainen leluyhtiö Kirby lanseerasi ja alkoi tuottamaan laitetta laajemmin. Myöhemmin 1890-luvulla parannettu versio planchettesta yhdistettiin Ouija-lautaan mikä lanseerattiin Canard Novelty Companyn kautta. Ouija-laudan nimi tuli ilmi, kun laudan lanseeraajat ja meedio Helen Peters käyttivät lautaa henkien kontaktia varten kysyäkseen laudalle nimeä. Kyseisen tapahtuman jälkeen Canard Novelty Company ja Helen Peters patentoi Ouija-laudan vuonna 1891. William Fuldista kuitenkin tuli Ouija-laudan esikuva ja uuden markkinointitavan ansiosta laudasta tuli suosittu.


OUIJA-LAUDAN NOUSU & LASKU —

William Fuldin äkillisen tapaturmakuoleman jälkeen laudasta tuli entistä suositumpi. William Fundin markkinointi ouija-laudasta oli hyväsydäminen, viihdyttävä ja jopa tapa viettää aikaa naisten ja miesten välillä treffien aikana. Kirjailija Pearl Curran kirjoitti Ouija-laudan avulla ja kontaktissa olleen hengen, Patience Worthin, kanssa lukuisia kirjoja. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen ihmiset alkoivat käyttämään lautaa entistä enemmän yrittäessään saada kontaktia kuolleisiin lähiomaisiin. Vietnamin sodan aikana Ouija-laudasta tuli suosituin lautapeli Yhdysvalloissa ja toisen maailmansodan jälkeen lauta edelleen nähtiin viihdyttävänä illanviettona.

Kaikki kuitenkin muuttui, kun Manaaja-elokuva (eng. The Exorcist) tuli jästien elokuvateattereihin. Ouija-laudan suosio muuttui nopeasti peloksi. Uskonnolliset tahot uskoivat, että laudan kautta ihminen voisi avata portin demoneille ja helvettiin. Laudan käyttö olisi kiellettyä ja pahasta ja siihen kuului monia riskejä joita ei suositeltu aloittaville Ouija-laudan pelaajille. 


Vaikka Ouija-laudalla on nykyään pelottava ja kyseenalaistettu maine, se on edelleen suosittu tapa ottaa kontakti henkimaailmaan.


OUIJA-LAUDAN KÄYTTÖ —

Ouija-laudan käyttöön on hyvä tutustua ajatuksella ennen kun aloittaa henkien kanssa keskustelun. On tärkeää ymmärtää, että henkiä täytyy kunnioittaa. He pystyvät valehtelemaan ja esittämään muita henkilöitä eikä heille pidä kertoa kaikista tärkeimpiä asioita mitkä painavat mieltä. Hengillä on omat luonteenpiirteet, eivätkä kaikki henget ole ystävällisiä tai helposti lähestyttäviä. Ennen Ouija-laudan aktivointia, on tärkeää luoda suojaympyrä joka voidaan tehdä kynttilöillä, kristalleilla ja suitsukkeilla. Voit myös käyttää henkilökohtaisena suojana amulettia, talismaania tai meditoida ennen session alkua.


ZOZO —

Zozo-niminen henki on lähestynyt tuhansia Ouija-laudan käyttäjiä vuosisatojen ajan. Kyseinen muinainen henki tunnetaan demonisena, mutta ennen kaikkiaan pahana henkenä. Zozo myös käyttää nimiä Zaza, Mama, Zo, Oz ja Za. Zozo pystyy osoittamaan läsnäolonsa tietyllä tavalla liikuttamalla osoitinta, pyörittämällä sitä kahdeksan kertaa silmukassa Z:n ja O:n välillä. Jos Zozo jostain syystä liittyy koskaan ryhmänne sessioon, lopettakaa yhteys heti hyvästelemällä henki ääneen ja viemällä osoitin ”Goodbye”:n kautta pois laudalta.


LAUDAN KÄYTTÖOHJEET & VAROITUKSET, LUE AJATUKSEN KANSSA —  Älä koskaan käytä Ouija-lautaa yksin. 


  Henget pystyvät myös aistimaan pelon jolloin tuntiin osallistuminen kielletään. 


  Älä myöskään käytä Ouija-lautaa hautausmaalla, vaan professorin läsnäollessa tai linnan suojissa. 


  Pidä sormesi kokoajan osoittimen, eli planchetten päällä. 


  Kun otat kontaktia henkiin, muista kyseenalaistaa sillä henget pystyvät valehtelemaan, mutta ennen kaikkiaan pysy rauhallisena ja kohteliaana. 


  Jos jostain syystä koet pahoinvointia tai muuten haluat poistua sessiosta, koko ryhmän täytyy lopettaa yhdessä. 


  Muista aina session lopussa hyvästellä henki ääneen ja viemällä osoitin ”Goodbye”:n kautta pois laudalta kokonaan. 


  Kunnioita lautaa, vaikka jotain negatiivista olisikin tapahtunut. Älä siis polta, riko tai muuten pahoinpitele lautaa. 


  Ennen kun aloitat laudalla työstämisen, professori Devine keskustelee jokaisen kanssa selvittääkseen osallistujien henkisen mielialan. Jos jostain syystä et voi osallistua tunnille, professori Devine antaa muita tehtäviä teemaan liittyen.


  Kun olette valmiita aloittamaan ryhmän kanssa, laittakaa yhdessä sormet osoittimen päälle ja pyörittäkää sitä myötäpäivään jotta ryhmän energia siirtyy osoittimeen. 


  Miettikää kysymykset jo valmiiksi. Alustavasti niiden kannattaa olla yksinkertaisia kyllä ja ei kysymyksiä, mutta myöhemmin voitte kysyä ja lähestyä henkiä vaikeammilla kysymyksillä.
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Ennustus // Professori Athena Devine Empty Vs: Ennustus // Professori Athena Devine

Viesti kirjoittaja Belladed 29.07.21 18:40

Ennustus // Professori Athena Devine Mystic_Hand_Vintage_WEB_800x


ENNUSTUKSEN III. KURSSI
ENSIMMÄISEN OPPITUNNIN MATERIAALI
Professori Athena Devine


palm·​ist·​ry 

the art or practice of reading a person's character or future from the lines on the palms


KURSSIN ESITTELY —

Käsittelemme tämän valinnaisen kurssin aikana kehon osien kautta ennustamista, jota kutsutaan kehoennustukseksi. Kaikki noidat ja velhot eivät ole lahjakkaita ennustuksen saloissa, mutta kädestä ennustamisen ja kasvojen piirteiden ymmärtämisen perusteet on aina hyvä tietää. Aloitamme tämän kurssin kädestä ennustamisella joka takaa vahvan perustan kurssin edetessä käsistä kasvoihin ja myöhemmin muihin kehon osiin, esimerkiksi jalkoihin.

Kyseinen kurssi tulee olemaan yhtälailla intensiivinen kuten entiset kurssit jossa vaaditaan keskittymistä, panostamista ja itsensä tutkimista. Käymme läpi niin käytäntöä kuin teoriaa, joten ota paljon pergamenttia mukaan! Jos sinulla on vaikeuksia tämän kurssin aikana, ei hätää! Tällä kurssilla on kuitenkin mahdollisuus saada runsaasti tupapisteitä, kunhan olet aktiivinen ja teet läksyt huolellisesti. Ota rohkeasti yhteyttä professori Devineen jotta voimme tarpeen mukaan hankkia sinulle tukiopetusta.

________


KEHOENNUSTUKSEN YLEINEN KANTA —

Kehon osien kautta ennustamista on harjoitettu vuosikymmeniä mistä on muodostunut oma ennustuksen haarauma mihin monet ovat erikoistuneet vuosien saatossa. Kehoennustus (eng. Somatomancy) on tiede jonka avulla ennustetaan henkilön menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus pelkän ulkonäön perusteella. Jokainen meistä on eri näköinen jopa pienillä tavoilla, oli kyse arvista, luomista, rypyistä tai muista merkinnöistä meidän kehossa joka erottaa meidät toisistamme. Emme siis pelkästään pysty ennustamaan henkilön kädestä, mutta myös esimerkiksi arpien, luomien, pisamien tai ryppyjen sijainnin perusteella.

Kehoennustuksen haarauman sisällä olevat ennustuksen tavat kulkevat monella tapaa käsi kädessä toistensa kanssa ja tukevat toisiaan. Kun opiskelet yhtä, sinun on helpompi oppia myös toinen ennustustapa. Keho itsessään on loppujen lopuksi kokonaisuus, mutta sen voi pilkkoa paloiksi kehoennustuksen sisällä. On kuitenkin tärkeä muistaa, että ennustus itsestään ei kerro suoria vastauksia vaan enemmänkin opastaa ja johdattaa. Älä ota tunneilla tulevia ennustuksia faktoina vaan katso niiden lävitse mitä voisit oppia niistä: voitko kehittyä, parantaa asioita, muuttaa tulevaisuuttasi? Tärkeintä on luottaa omaan intuitioon ja antaa mahdollisuus tälle tieteelle ja itsellesi jotta saat mahdollisimman hyvän kuvan niin itsestäsi kuin mahdollisuuksistasi.


KIROMANTIA LYHYESTI —

Kiromantia (eng. Chiromancy tai Palmistry) on ennustuksen tapa missä käytetään kättä. Kyseisellä tavalla voidaan lukea henkilön menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus. Kiromantian sisällä on oma haarauma nimeltään kiromonia (eng. Chirognomy), mikä puolestaan keskittyy esimerkiksi käden kokoon, sormien pituuteen ja muotoon.

Kiromantian alkua on vaikea täysin paikantaa, mutta monissa eri kulttuureissa kyseistä tiedettä on harjoitettu vuosituhansia eri tavoilla. Hindulainen tietäjä Valmiki oli kiromantian ensimmäinen kirjailija pergamentille säkeistöjen avulla. Kiromantialla ei ole kuitenkaan kovinkaan vahva historia, sillä jästimaailmassa kiromantia nähtiin demonisena ja se kiellettiin kokonaan keskiajalla noitien ja velhojen ollessa heille suuri uhka. Kauan sitten kiromantiassa väitettiin, että noidille oikea käsi kertoo menneisyydestä, kun taas vasen käsi kertoo nykyhetkestä ja tulevaisuudesta. Velhoille kyseiset teoriat menevät toistepäin: vasen käsi kertoo menneisyydestä, oikea käsi kertoo nykyhetkestä ja tulevaisuudesta. Tällä kurssilla kuitenkin katsomme kiromantiaa nykyajan linssistä läpi: eli tutki tulevaisuutta oikeasta kädestä.


KIROMANTIAN PERUSTEET —

Kiromantiassa on kolme elintärkeää viivaa joita kutsutaan elämänviivaksi (eng. Life line), sydämenviivaksi (eng. Heart line) ja päänviivaksi (eng. Head line). Joidenkin käsistä voi löytyä lisäviivoja, mutta nämä kolme viivaa ovat tärkeät jotta pääset aloittamaan. Muita viivoja joita voit tutkia myöhemmin ovat kohtalonviiva (eng. Fate line) ja terveydenviiva (eng. Health line).

Päänviiva kertoo henkilön älykkyydestä ja ajattelutavoista. Päänviiva pystyy esimerkiksi kertomaan selkeästi millä tavalla henkilö on älykäs ja muuttuuko se tulevaisuudessa. Päänviiva myös antaa viittauksia henkilön tunne-elämästä nykyhetkessä ja tulevaisuudessa. Ennustaessasi päänviivan kautta saatat tuntea henkilön emootioita, tarkoittaen sitä että pystyt itse tuntemaan mitä henkilö tällä sillä hetkellä tuntee itsestään mikä helpottaa sinua antamaan täsmällisemmän ennustuksen.

Juonipaljastus:

Sydämenviiva kertoo henkilön terveydestä ja heidän päätöksien vaikutuksesta muihin henkilöihin. Sydämenviiva kertoo vahvuudesta ja minkälainen rakkauselämä henkilöllä voi olla.

Juonipaljastus:

Elämänviiva ei varsinaisesti kerro henkilön elämänpituudesta mikä on hyvin yleinen harhaluulo. Elämänviiva sen sijaan kertoo henkilön elämän laadusta: onko hänelle tulossa paljon esteitä elämän aikana, onko hän iloinen tai surullinen, tuleeko elämä olemaan helppoa tai vaikeaa. Stressaantuneilla henkilöillä elämänviiva näyttää usein hyvin rikkinäiseltä ja kapealta. Elämäviiva myös pystyy näyttämään terveydentilan joita saattaa olla tai tulla vastaan tulevaisuudessa.

Juonipaljastus:

Terveydenviiva ei välttämättä aina kerro henkilön fyysisestä terveydestä, vaan kyseisellä viivalla voi olla kaksi eri merkitystä joista ennustaja itse määrittää kumpi niistä pitää paikkaansa. Se voi kertoa henkilökohtaisesta terveydestä varsinkin jos viivasta löytyy paljon rikkinäisyyttä, mutta se voi myös kertoa henkilön materiaalisesta terveydestä ja statuksesta. On kuitenkin hyvä muistaa, että henkilön varallisuus ei kerro heidän onnellisuudesta.

Kohtalonviiva ei näy kaikilla henkilöillä. Se saattaa paljastua vasta, kun jotain merkittävää tapahtuu henkilön elämässä, mikä johdattaa henkilön kohtaloa kohti mikä täytyy suorittaa ennen kuolemaa. Kohtalonviiva näyttää miten yhteiskunta on vaikuttanut heihin ja miten se tulee vaikuttamaan heidän kohtaloonsa.

Juonipaljastus:


________


LÄKSYPERGAMENTTI

Katso parisi kättä ja tutki hänen viivoja joista olet oppinut tänään. Voit piirtää kädestä selkeän kartan jonka avulla näytät ennustuksesi niin itsellesi kuin parillesi, kun käymme niitä läpi ensi tunnilla. (10p)

Jos molemmat pareista palauttaa läksypergamentin, saa ryhmä kokonaisuudessaan 30 pistettä. (10+10+5+5)

PALAUTUS: SUNNUNTAINA 8. elokuuta, 2021

LISÄPISTEITÄ: Katso omaa kättäsi ja tee sama harjoitus itsellesi. 
(5p)


APUA TUNNIN AIKANA JA LÄKSYPERGAMENTTIIN —

Ennustuksen kirjan aukeama I, Ennustuksen kirja aukeama III, Ennustuksen kirjan aukeama IV & Ennustuksen kirjan aukeama V
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Ennustus // Professori Athena Devine Empty Vs: Ennustus // Professori Athena Devine

Viesti kirjoittaja Belladed 24.08.21 20:10


LÄKSYPERGAMENTTI

Katso parisi kättä ja tutki hänenpäänviivaa josta opit tänään. Kerro, mitä ennustit parisi päänviivasta ja kerro, heijastuuko kyseinen ennustus parisi olemukseen. (10p)

Jos molemmat pareista palauttaa läksypergamentin, saa ryhmä kokonaisuudessaan 30 pistettä. (10+10+5+5)

PALAUTUS: SUNNUNTAINA 29. elokuuta, 2021

LISÄPISTEITÄ: Katso omaa kättäsi ja tee sama harjoitus itsellesi. 
(5p)
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Ennustus // Professori Athena Devine Empty Vs: Ennustus // Professori Athena Devine

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa