[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Gala" Eva Andrews

Siirry alas

"Gala" Eva Andrews Empty "Gala" Eva Andrews

Viesti kirjoittaja Vanillatar 11.09.20 20:05

STATUS: +

Vanillatar kirjoitti:Hahmoni persoonat kasvavat realistisesti. Heidän luonteensa voivat muuttua roolipelin edetessä ja iän karttuessa. Hahmojen toiveet, unelmat, mielenkiinnonkohteet ja käytös ovat kaikki roolipeliin sidoksissa. Tämä esittely ei ole vedenpitävä ja saatan muuttaa, poistaa tai lisätä siihen tietoa tai jättää osan tiedoista toistaiseksi tyhjäksi. Ilmoitan näistä muutoksista ja pyrin selittämään suurimmat muutokset tähän hahmoesittelyyn. Huomioithan myös, että hahmojen ulkonäkö vastaa ikäänsä. Pidän näin kiinni hahmojen realistisuudesta ja pelattavuudesta!

"Gala" Eva Andrews QmgFTGX "Gala" Eva Andrews DmEyWVn "Gala" Eva Andrews DhEYnpu
"Gala" Eva Andrews NhJjrT2 "Gala" Eva Andrews G83sxfS "Gala" Eva Andrews LNU4Lpf
"Gala" Eva Andrews FQq6D7r "Gala" Eva Andrews SQaYfEN "Gala" Eva Andrews S5W60ob

Nimi: "Gala" Eva Andrews
Ikä: 18 vuotias
Sukupuoli: Nainen
Siviilisääty&suuntautuminen: Sinkku, ?, polyamoria
Verisääty: Puhdasverinen
Kansalaisuus: Britti


Ulkonäkö:
Galalla on isot vaaleansiniset silmät, kuin äidillään. Tytön kasvot ovat siron naiselliset ja ihonsa vaalea ja heleä. Silmiä kehystää tummat silmänaluset. Tytön kulmakarvat tuntuvat olevan jatkuvasti hiukan kurtussa. Galan perusilme on aina erittäin vakava.

Hiukset hänellä on kuin vehnäpelto, pituudeltaan hiukan olkapäitä pidemmät. Usein auki ilman suurempaa laittamista.
Ruumiinrakenteensa on siro, hauras. Vaikka Gala kantaa itseään ryhdissä hänessä on aina jotain surkeaa ja melankolista, ukkospilvi päänsä päällä.

Gala on pienestä asti joutunut olemaan "esityskelpoinen" puhdasverinen pikkunoita. Hän osaa mannerismit ja pöytätavat. Hänet on opastettu aina olemaan elegantti kuin kuningasperheen jäsen. Tämä näkyy Galan ulkoisessa olemuksessa ja liikkeissä vaikka tyttö yrittäisi sitä peitellä. Tätä puolta itsestään nuori yrittää peitellä valitsemalla vaatteita mitä ei näkisi perinteisen noidan päällä.

"Gala" Eva Andrews GmEBwSl

Luonne:
Gala yrittää aina havitella itsestään niskaotetta, ja pitää itsensä kontrollissa. Ulkopuolisille ei saa näkyä säröjä. Ongelmat kotona peilautuvat silti nuoressa yhtä selvästi kuin peilityynessä järvessä horisontti.
Tunteenpurkaukset ovat suhteellisen yleisiä ja rajuja. Gala ei  osaa reagoida muulla kuin puolustelevalla raivolla vastoinkäymisiin. Hän on hyvä syyttelemään muita. Gala saattaa suuttuessaan tehdä jotain äärimmäisen tyhmää ja harkitsematonta, myös vaarallista itselleen ja muille. Hän ei halua ottaa vastuuta teoistaan tai pyydellä anteeksi. Jo valmiiksi huonoa asennetta ei korjaa nuoren päähän istutettua ajatusta puhdasveristen paremmuudesta.

Gala on altis ulkopuolisille vaikutuksille, tyttö on riisuttu kriittisestä ajatusmallista jo nuorena. Hänet on helppo manipuloida ja kääntää muita vastaan ilman suuria ponnisteluja tai vakuutteluja. Galaa on taivutettu kuin nuorta koivunoksaa pienestä pitäen isänsä käden kautta pimeään taikuuteen ja sen kannattamiseen. Hänet on lukittu huoneeseensa kunnes vaadittu loitsu onnistuu tai hän osaa kirjan kannesta kanteen. Tyhmä tyttö ei ole, mutta mielensä rikottu. Lahjakkuutensa hän joutuu käyttämään isänsä palvelemiseen ja tämä seikka saa tytön raivon partaalle. Siitä asti kun teinikapina on alkanut heräillä vahvana Gala koittaa käyttää jokaisen keinon isänsä ja muiden auktoriteettien ärsyttämiseen ja silmille hyppimiseen. Isäongelmat myös näkyvät niistä tietoisille, kun tyttö hakee jatkuvasti paikkaansa elämässään muiden aikuisten mieshahmojen ympärillä, luottaa ja ei luota.

Tyttö ei kuitenkaan ole sieluaan myöten mätä. Iso osa Galan luonteen oikuista johtuu tämän isän rautaisesta otteesta tyttärensä elämään. Tätä rumaa perheympyrää hän pääsee pakenemaan tylypahkaan, vaikka hän ei kaikista kahleistaan irti pääsekkään. Koulu on Galalle turvapaikka jossa on helpompi hengittää ja rauhoittua. Hän ei siis välttämättä ole kiristämässä hampaitaan kaikille pienille asioille jotka menevät vikaan tai osoittamassa sauvaansa jokaisen irvileuan kurkulle.

Kaikenkaikkiaan, Gala on liian nuori ja aivan liian hauras käsittelemään isänsä aiheuttamaa painetta ja vastaamaan liian korkeisiin odotuksiin. Gala on kuitenkin vasta nuori tyttö pakotettu kasvamaan aikuiseksi, joka tahtoisi olla vain ja ainoastaan nuori tyttö nuoren tytön ongelmilla.
Gala on lahjakas ja voimakas nuori noita, joka luultavasti osaa enemmän kuin ikätoverinsa normaalisti, kiitos vaativan isänsä.


Tupa: Luihuinen
Taikasauva: Punatammi, lohikäärmeen sydänjuuri, 13", kankea(Sauva varastettu)
Setripuinen, ukrainalaisen rautamahan sydänjuurella, 12" ja joustavuudeltaan vankka.(Nykyinen)
Lemmikki: Gallagher niminen gäätä joka kulkee Galan jalanjäljissä kaikkialle.Perhe:
Juonipaljastus:

Isä - "Pius Livius Andrews" Veli Brandon, Seth ja Camilla Andrewsille.
Äiti - "Celeste Isabella Andrews, ent. Huckbee"
Isosisko - Poistettu sukupuusta

Historia:

"Our family is the noble and the most ancient house of Andrews, you will all contribute to carrying on a pure magical bloodline. If you do not obey, or agree to our arrangements you will be banished from this household and stripped of your rights as a member of the Andrews family! Do you understand?" - Pius Andrews

Pius Andrews ei ole poikkeus sukuhaaransa maineessa. Mies on ylimielinen, jalosukuiseksi itsensä tituleeraava puhdasverinen. Hän ei häpeä sukupuunsa pimeitä oksia. Jos mitään, hän luultavasti kerskailee oman päänsä sisällä tiedolla, että ei ole jäänyt kiinni kuten sisarensa. Hän ei ole hyvä mies vaikka saattaa maailmalle näin esittäytyä.

Celeste Andrews, ent. Huckbee on kuvankaunis, kuin keräilyesine. Hän on myös uskomattoman vahva nainen, joka rakastaa ja tukee miestään. Heidän suhteensa on monimutkainen ja epäilemättä solmittu Andrewsin nimen jatkumiseksi. Tästä Pius Andrews varmasti nostaa itseään jalustalle, mutta ei ole ääneen maininnut mitä tämän avioliiton eteen hänen piti tehdä. Huckbeet kantavat linjoissaan vahvaa muodonmuutostaipuvuutta, suvusta on noussut esille myös muutama näkijä sekä animaagi, eikä heitä aktiivisesti yhdistetä pimeisiin voimiin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Siinä missä Celeste yrittää parhaansa suojella tytärtään ulkopuolisilta, Pius pieksee tätä verbaalisesti, vaatien aina parempaan tulokseen. Isähahmona tyttärelleen hän on surkea ja kylmäkiskoinen, rakkautta mies käyttää ja on aina käyttänyt manipulointitarpeisiinsa.

Gala on lapsesta asti elänyt epäterveessä hyvä ja paha -vanhempi kierteessä. Se on jättänyt ja jättää edelleen jälkiä nuoreen mieleen. Jo lapsena Gala manifestoi voimaansa, mutta se voima on aina ollut räjähdysherkkää ja vaarallista väärissä käsissä. Pius on tietenkin innoissaan nuoremman tyttärensä taidoista mutta ei puhtain sydämin. Isänä hän on on vuosien varrella koulinut nuorempaa tytärtään aina paremmaksi, enemmän kuin kerran riskeraamalla Galan turvallisuuden liian vaikealla taikuudella. Tyttö ehkä osaa paljon ikäisekseen ja on edelleen hyvin lahjakas mutta Galan sisällä kiehuva tunnesotku kasvaa yhtä nopeasti kuin tyttö itse.

Gallagher:

On sanomattakin selvää että Gallagher inhoaa Pius Andrewsia. Gäätä ei voi sietää miestä mutta on saanut selkäänsä tältä julmalta mieheltä niin useasti että Gala on rukoillut ystäväänsä lopettamaan isänsä vastustaminen. Celesteen Gallagher ei tunnu reagoivan mitenkään, ihankuin taikaolento ei tätä huomaisikaan. Kissapeto ei ole ensitapaamisen jälkeen jättänyt Galaa ilman valvovaa silmää, vaikka se ei olisi näkyvillä on se aina seurannut tytön jalanjäljissä.
"Gala" Eva Andrews 78cUlJ5
"“Betrayal is too kind a word to describe a situation in which a father says he loves his daughter but claims he must teach her about the horrors of the world in order to make her a stronger person; a situation in which he watches or participates in rituals that make her feel like she is going to die. She experiences pain that is so intense that she cannot think; her head spins so fast she can't remember who she is or how she got there.

All she knows is pain. All she feels is desperation. She tries to cry out for help, but soon learns that no one will listen. No matter how loud she cries, she can't stop or change what is happening. No matter what she does, the pain will not stop. Her father orders her to be tortured and tells her it is for her own good. He tells her that she needs the discipline, or that she has asked for it by her misbehavior. Betrayal is too simple a word to describe the overwhelming pain, the overwhelming loneliness and isolation this child experiences.

As if the abuse during the rituals were not enough, this child experiences similar abuse at home on a daily basis. When she tries to talk about her pain, she is told that she must be crazy. "Nothing bad has happened to you;' her family tells her Each day she begins to feel more and more like she doesn't know what is real. She stops trusting her own feelings because no one else acknowledges them or hears her agony. Soon the pain becomes too great. She learns not to feel at all. This strong, lonely, desperate child learns to give up the senses that make all people feel alive. She begins to feel dead.
She wishes she were dead. For her there is no way out. She soon learns there is no hope.

As she grows older she gets stronger. She learns to do what she is told with the utmost compliance. She forgets everything she has ever wanted. The pain still lurks, but it's easier to pretend it's not there than to acknowledge the horrors she has buried in the deepest parts of her mind. Her relationships are overwhelmed by the power of her emotions. She reaches out for help, but never seems to find what she is looking for The pain gets worse. The loneliness sets in. When the feelings return, she is overcome with panic, pain, and desperation.

She is convinced she is going to die. Yet, when she looks around her she sees nothing that should make her feel so bad. Deep inside she knows something is very, very wrong, but she doesn't remember anything. She thinks, "Maybe I am crazy.”"
- Margaret Smith


"Gala" Eva Andrews WEfTOJ4


Viimeinen muokkaaja, Vanillatar pvm 27.05.22 8:01, muokattu 19 kertaa
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

"Gala" Eva Andrews Empty Vs: "Gala" Eva Andrews

Viesti kirjoittaja Vanillatar 25.09.20 9:12

Ihmissuhteet in-game:

Emrys Wyllon
Emrys on Galan serkku äidin puolelta ja he ovatkin tunteneet toisensa naperoista lähtien. Emrys oli mukana viimeisimmässä selkkauksessa Viviannin kanssa, ja puolsi Galaa.

Shawn Andrews
Gala tuntee Shawnin tietenkin sukunsa kautta, eikä tavannut professoria ensimmäistä kertaa Tylypahkassa. Gala pitää serkustaan, myös Gallagher on erityisen myötämielinen professorista. Ja vaikka Galan isä yrittää kääntää tyttöä serkkuaan vastaan, tytön oma vaisto ja gäätänsä hyväksyntä puhuvat toista kantaa.

Zacharias Quinton
Zachista Gala ei oikein tiedä. Rehvasteleva ja kovaääninen tupakaveri on melko raskas. He ovat käyneet salaa Tylyahossa yhdessä Knoxin ja Poxin kanssa, kun Gala yllätti kolmikon avaamassa salareittiä.

Erin Blackburn
Gala ei pidä Erinistä yhtään, ja tietää miten tytön ihon alle pääsee.
Gallagher joutui vastakkain Erinin kanssa käytyään tämän haiskun kimppuun. Erin osoitti gäätää sauvallaan mutta ei ehtinyt tehdä mitään. Gäätä ei oletettavasti arvostanut tätä uhkausta joten mouruaa ja uhittelee tytölle kovaäänisesti aina Erinin läsnäollessa.

Clementine Knox
Gala tuntee tytön nimellä Knox. Knox oli mukana porukassa jonka Gala yllätti avaamasta salakäytävää Tylyahoon. Gala on erityisen mieltynyt Knoxiin ja tuon punaisiin hiuksiin.

Pox Knox
Kehveli. Outo hyypiö. Gala on törmännyt tähän poikaan jo muutamaan otteeseen mutta ei oikein sisäistä tuon olemusta eikä tiedä mitä mieltä hänestä pitäisi olla. Pox oli mukana porukassa jonka Gala yllätti avaamasta salakäytävää Tylyahoon.

Milo Nithercott
Rohkelikon valvojaoppilaan Gala on nähnyt kerran Tylyahossa Erinin seurassa. Gala ymmärsi näiden seurustelevan muiden käytöksen perusteella. Tyttö myös kuuli huhun että Milo löi Zachia, ja varmisti tämän vielä Zachilta itseltään. Gala katsoo rohkelikkopoikaa nenänvartta pitkin.

Viviann Kempington
Gala joutui melkein parin hyypiön sieppaamaksi Iskunkiertokujalla Vivin ja Zachin mukana ollessaan. Gala sai mustat silmät ja murtuneen nenän kun Viv langetti kangistumis tyystilys loitsun kohti Skyler nimistä noitaa joka suojautui tietenkin Galan taakse. Koko porukka jäi tästä tietenkin kiinni, ja tuvanjohtajansa puhutteluun. Gala ja Viv kuitenkin pitivät yhtä ja suojasivat toistensa selustaa, vaikka Gala meinasikin syöttää Vivin sioille. Gala on hermona tupalaiselleen toistaiseksi, mutta arvostaa Viviä tämän pelastettua tytön loihdituilta lasinsirpaleilta.

Uusien tapahtumien varjossa, Gala ja Viviann ottivat jo muutaman kerran rajusti yhteen joka päättyi molempien osapuolien vierailulle sairaalasiipeen omilla tahoillaan. Gala ei ole valmis perääntymään, ennenkuin saa tukittua Viviannin suuren suun.

Arthur Argenno
Gala tapasi Arthurin, kun poika palasi pitkältä vapaaltaan kotimaastaan. Nuoret tuntuvat jakavan hyvin paljon samankaltaisia maailmannäkemyksiä ja kasvatuksen. Gala pitää Arthurista erittäin paljon.
Myös Gallagher tuntuu hyväksyvän pojan.


Viimeinen muokkaaja, Vanillatar pvm 06.12.20 15:36, muokattu 3 kertaa
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

"Gala" Eva Andrews Empty Vs: "Gala" Eva Andrews

Viesti kirjoittaja Vanillatar 25.09.20 9:28

In-game hahmoon vaikuttavia tapahtumia:
Kun Zach ja Viviann karkasivat Viistokuja-retkeltä Iskunkiertokujalle, Gala kulki näiden perässä yrittäen saada heitä kääntymään takaisin.

Tilanne pääsi tietenkin perkelöitymään, Zach juoksi karkuun jättäen Galan ja Vivin keskenään kahden kyseenalaisen velhon kanssa. Gala nerokkaana nuorena ajattelijana julisti olevansa Andrews, ja pääsi melkein kidnapatuksi. Lenox niminen velho teki diilin Grendel Moochin kanssa, Tylypahkan vahtimestarin joka sattui olemaan Viistokujalla sinne harhailtuaan kesken retken. Viviann teki tepposet ja alkoi langettaa loitsuja kohti kyseenalaisia velhoja, yksi niistä osui Galaan. Gala tietysti kangistui ja Skyler nimisen noidan tuupattua hänet jaloiltaan jättäen muistoksi veitsellä pienen reijän tytön kaulalle kaatui naama edellä kiveykselle, murtaen nenänsä.
Galalla on hyvän tovin tästä silmät mustana, vaikka professori käyttikin tämän nenän korjaamiseen episkiusta. Skyler myös varasti Galan sauvan hälinässä.

Galalle itselleen jäi erittäin paska maku suuhun siitä kuinka auktoriteetit hoitivat tilanteen, mutta on erittäin, ERITTÄIN kiitollinen että tieto tästä tapahtumasta ei ole toistaiseksi vielä ehtinyt hänelle kotiin asti. Mustelmatkin luulisi katoavan ennenkuin tytön pitää seuraavan kerran palata kotiinsa.

Toistaiseksi Gala on sauvaton, ja näreissään tilanteesta.

27.9.2020

Shawn vei Galan tämän pyynnöstä ostamaan uutta sauvaa Tylyahon sauvaliikkeestä. Punatammisen sauvan tilalle löytyi Setripuinen, ukrainalaisen rautamahan sydänjuurella, 12" ja joustavuudeltaan vankka.
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

"Gala" Eva Andrews Empty Vs: "Gala" Eva Andrews

Viesti kirjoittaja Vanillatar 01.10.20 13:49

1.10.2020

Esittelyyn ja faceclaim listaan päivitetty peliin tulleen Pius Andrewsin naama.

2.10.2020

Kuvia päivitetty.

6.12.2020

Profiilikuva päivitetty parempaan. Ihmissuhteita korjailtu ja lisäilty.
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

"Gala" Eva Andrews Empty Vs: "Gala" Eva Andrews

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa