[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Thomas Raleigh

Siirry alas

Thomas Raleigh Empty Thomas Raleigh

Viesti kirjoittaja P.B. lähetetty Ke Syys 16, 2020 9:19 pm

Thomas Raleigh AU4cHLn

Sinun äitisi kirjoitti:Raleigh, Raleigh
Sä oot mun daddy
Ouu,
no kukapa ois muukaan?
Sen takii sen on douppii
mitä Tom Raleigh duunaa


Thomas "Tom" Raleigh on Tylypahkan noitien ja velhojen koulua käyvä oppilas. Ensimmäisen lukuvuotensa alussa hänet lajiteltiin Rohkelikon tupaan. Tom tunnetaan koulussa impulsiivisena, uskaliaana ja äänekkäänä poikana, jonka suurta persoonaa on hyvin vaikea olla huomaamatta.
Toisella lukuvuodellaan Raleigh tuli rehtori Rachel Middletonille esitetyn pyynnön seurauksesta uuden Rohkelikkojen huispausjoukkueen kapteeniksi, ja karsinnoissa ryhtyi myöhemmin joukkueen pitäjäksi. Seuraavana lukuvuotenaan hänelle tarjottiin valvojaoppilaan pestiä, johon hän tarttui suurella innolla.

ProfiiliBiografiset tiedot:
Biografiset tiedot

Nimi: Thomas "Tom" Richard Walter Raleigh

Verisääty: Puoliverinen

Kansallisuus:
Yhdistynyt kuningaskunta

Syntymäaika ja -paikka: 23. huhtikuuta; Sherborne, Dorset, Yhdistynyt Kuningaskunta

Fyysiset tiedot:
Fyysiset tiedot

Sukupuoli: Mies

Hiusten väri: Vaaleanruskea, myöhemmin tummempi

Silmien väri: Tummanvihreä

Ihonväri: Vaalea

Ihmissuhteet:
Ihmissuhteet

Peter Raleigh, isä
Janet Raleigh, äiti
Bethany Raleigh, isosisko
Angela Raleigh, pikkusisko

Taialliset tiedot:
Taialliset tiedot

Mörkö: Kentauri (3. lk)

Taikasauva: Kuusta, kaksitoista tuumaa, joustamaton. Lohikäärmeen sydänjuuri.

Suojelius: Ei tiedossa

Liittoumat:
Liittoumat

Työ

Tylypahkan oppilas  
Rohkelikon huispausjoukkueen pitäjä sekä kapteeni

Tupa: Rohkelikko

Lojaliteetit

Raleigh'n perhe
Tylypahkan noitien ja velhojen koulu
Rohkelikon tupa
Rohkelikon huispausjoukkue
Yhdistyneen kuningaskunnan asevoimatUlkonäkö ja luonneTom Raleigh on rakenteeltaan vetreä ja liikunnallinen, voimakas ja nopealiikkeinen poika. Hänen hiuksensa olivat nuorempana vaaleat, mutta iän myötä hiukset ovat tasaisesti tummuneet. Hänen silmänsä ovat tummanvihreät ja hänen korvansa suhteellisen suuret. Lujaluonteinen, päättäväinen ja uhmakas Tom ei tunnu pelkäävän juuri mitään, oli kyseessä sitten vihainen professori tai vahtimestari, uusi tuttavuus tai jokin taikahirviö. Vaikka hänen toiminnastaan tuntuu usein puuttuvan tahdillisuus ja maltti, hän ammentaa usein voimansa peräänantamattomasta tahdonvoimastaan. Suuren hädän keskellä tai tunteiden vallassa pojan kyvyt näyttäisivät moninkertaistuvan, ja erityisesti kilpaillessaan toisia vastaan hän on elementissään. Merkitystä ei ole sillä, kuinka hyvin hän itse suoriutuu, vaan sillä että hän suoriutuu muita paremmin ja että hänen vastustajansa häviävät.

Sosiaalisena laumaeläimenä Tom viihtyy osana jotakin itseään suurempaa. Oli kyse sitten huispausjoukkueesta tai kitakivikerhosta, poika hakeutuu aina luotettavien liittolaisten seuraan ja mikäli mahdollista, pyrkii kilpailemaan näiden liittolaisten kanssa tuodakseen heistä ja itsestään esille sitä kovin kaivattua tehokkuutta. Ihmiset jotka eivät suostu kilpailemaan tai muilla tavoin välttävät avointa konfliktia ovat Tomin mielestä heikkoja, joita hänen kaltaisensa vahvat yksilöt hallitsevat ja määräävät. Varsinaista ongelmaa hänellä ei tällaisten ihmisten kanssa ole, ja hän suvaitsee heidät sellaisina kuin ovat. Ongelmia syntyy vasta silloin, kun hänen "alamaisensa" eivät taivu hänen tahtoonsa ja yrittävät esittää voimakkaampaa kuin oikeasti ovat.

Tomilla ei juuri ole silmää muodille ja pukeutumiselle. Urheilulliset vaatteet, kuten verryttelyasut, tuulitakit ja rennonletkeät puserot ovat istuvuutensa ja liikkumavaransa takia hänen suosikkeja.Tausta


Thomas Raleigh'n vanhemmat olivat jästisyntyinen Peter Raleigh ja puoliveristä velhosukua oleva Janet Throckmorton. Hänen isänsä opiskeli taikuutta Tylypahkassa kaksi ja puoli lukuvuotta, kunnes keskeytti nämä opinnot ja siirtyi Taikaministeriön luvalla jästien koulutukseen. Myöhemmin Peter Raleigh teki ansiokasta uraa Yhdistyneen Kuningaskunnan ilmavoimissa ja palveli mm. Persianlahden sodassa 1990-luvun alkupuolella.
Janet Throckmorton syntyi ja varttui puoliveristen velhojen perheessä ja tapasi aviomiehensä opiskellessaan Tylypahkassa. Opintojensa jälkeen hän piti yhteyttä koulun lopettaneeseen ystäväänsä ja työskenteli joitakin vuosia perheensä omistamassa puodissa Viistokujalla. Myöhemmin hän asettui puolisoineen asumaan Raleigh'n suvun vanhaan maalaistaloon Sherbornessa, Dorsetissa, jossa pariskunta sai kolme lasta; Bethany, Thomas ja Angela.

Kaikki lapset perivät vanhempiensa taikakyvyt ja siten heille suunniteltiin jo nuoresta pitäen noitien ja velhojen koulutus. Siitä huolimatta taikayhteisöön selvää etäisyyttä pitänyt isä toi kasvatukseen myös tietoa jästien tavoista ja kulttuurista. Erityisesti poikaansa, Tomia hän kehotti pysymään tietoisena jästien maailmasta heiltä salatusta taikayhteisöstä huolimatta.

Tom sai tavanomaiseen tapaan kirjeen, jossa hänet kutsuttiin Tylypahkaan, ja siellä hänet lajiteltiin Rohkelikkoon. Opinnot lähtivät hieman kehnosti käyntiin, sillä nuorella pojalla oli vaikeuksia keskittymisen ja huomaavaisuuden kanssa. Enemmän käytännön teoista ja kovasta kilpailemisesta kiinnostunut Tom keksi lempiharrastuksekseen pian luudalla lentämisen ja huispauksen pelaamisen. Sen lisäksi hän oli innokas kitakivien pelaaja, erittäin sosiaalinen ja karismaattinen keskustelija sekä eräänlainen luonnonlahjakkuus kaksintaistelemisessa.

Myöhemmin Tom on kasvavan vastuun ja auktoriteetin takia pyrkinyt asiallisuuteen ja säännöllisyyteen riehakkaan heittäytyväisyyden sijaan. Siitä huolimatta hän on edelleen taipuvainen toimimaan ensin ja ajattelemaan myöhemmin.
P.B.
P.B.
Rohkelikko
Rohkelikko

Viestien lukumäärä : 17
Join date : 16.09.2020
Ikä : 22

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa