[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Thomas Raleigh

Siirry alas

Thomas Raleigh Empty Thomas Raleigh

Viesti kirjoittaja P.B. 16.09.20 21:19

Thomas Raleigh UdBpMxo

Thomas Raleigh 1WldUzm

Sinun äitisi kirjoitti:Raleigh, Raleigh
Sä oot mun daddy
Ouu,
no kukapa ois muukaan?
Sen takii se on douppii
mitä Tom Raleigh duunaa
Mistä sä tuut, landespede?


Biografiset tiedot:
Biografiset tiedot

Nimi: Thomas "Tom" Richard Walter Raleigh

Verisääty: Puoliverinen

Kansallisuus:
Yhdistynyt kuningaskunta

Syntymäaika ja -paikka: 23. huhtikuuta; Sherborne, Dorset, Yhdistynyt Kuningaskunta

Fyysiset tiedot:
Fyysiset tiedot

Sukupuoli: Mies

Hiusten väri: Vaaleanruskea, myöhemmin tummempi

Silmien väri: Tummanvihreä

Ihonväri: Vaalea

Ihmissuhteet:
Ihmissuhteet

Peter Raleigh, isä
Janet Raleigh, äiti
Bethany Raleigh, isosisko
Angela Raleigh, pikkusisko

Misa Yoon, tyttöystävä/ihastuksen kohde
Illian Bond, aseveli
Milo Nithercott, homeboy
Maya Stewart, joukkuetoveri
Wilson Myerscough, vanha tuttava
Happy Powell, nyrkkeilysäkki
Erin Blackburn, liemityttö
Don Lane, kummajainen

Scarlett Snider, terroristi
Viviann Kempington, älykääpiö
Clementine Knox, savupiippu
Hamlet Sasania, kyylä
Damien Lukas, rest in pieces

Taialliset tiedot:
Taialliset tiedot

Mörkö: Kentauri (3. lk)

Taikasauva: Kuusta, kaksitoista tuumaa, joustamaton. Lohikäärmeen sydänjuuri.

Suojelius: Ei tiedossa

Liittoumat:
Liittoumat

Työ

Tylypahkan oppilas  
Rohkelikon huispausjoukkueen pitäjä sekä kapteeni

Tupa: Rohkelikko

Lojaliteetit

Raleigh'n perhe

Tylypahkan noitien ja velhojen koulu
Rohkelikon tupa
Rohkelikon huispausjoukkue

Yhdistyneen kuningaskunnan asevoimatYytsi tätä delfiiniäTom Raleigh on rakenteeltaan vetreä ja liikunnallinen, voimakas ja nopealiikkeinen poika. Hänen hiuksensa olivat nuorempana vaaleat, mutta iän myötä hiukset ovat tasaisesti tummuneet. Hänen silmänsä ovat tummanvihreät ja hänen korvansa suhteellisen suuret. Lujaluonteinen, päättäväinen ja uhmakas Tom ei tunnu pelkäävän juuri mitään, oli kyseessä sitten vihainen professori tai vahtimestari, uusi tuttavuus tai jokin taikahirviö. Vaikka hänen toiminnastaan tuntuu usein puuttuvan tahdillisuus ja maltti, hän ammentaa usein voimansa peräänantamattomasta tahdonvoimastaan. Suuren hädän keskellä tai tunteiden vallassa pojan kyvyt näyttäisivät moninkertaistuvan, ja erityisesti kilpaillessaan toisia vastaan hän on elementissään. Merkitystä ei ole sillä, kuinka hyvin hän itse suoriutuu, vaan sillä että hän suoriutuu muita paremmin ja että hänen vastustajansa häviävät.

Sosiaalisena laumaeläimenä Tom viihtyy osana jotakin itseään suurempaa. Oli kyse sitten huispausjoukkueesta tai kitakivikerhosta, poika hakeutuu aina luotettavien liittolaisten seuraan ja mikäli mahdollista, pyrkii kilpailemaan näiden liittolaisten kanssa tuodakseen heistä ja itsestään esille sitä kovin kaivattua tehokkuutta. Ihmiset jotka eivät suostu kilpailemaan tai muilla tavoin välttävät avointa konfliktia ovat Tomin mielestä heikkoja, joita hänen kaltaisensa vahvat yksilöt hallitsevat ja määräävät. Varsinaista ongelmaa hänellä ei tällaisten ihmisten kanssa ole, ja hän suvaitsee heidät sellaisina kuin ovat. Ongelmia syntyy vasta silloin, kun hänen "alamaisensa" eivät taivu hänen tahtoonsa ja yrittävät esittää voimakkaampaa kuin oikeasti ovat.

Tomilla ei juuri ole silmää muodille ja pukeutumiselle. Urheilulliset vaatteet, kuten verryttelyasut, tuulitakit ja rennonletkeät puserot ovat istuvuutensa ja liikkumavaransa takia hänen suosikkeja.Nahassa brändi, mutta mitä alla pinnan?


Thomas Raleigh'n vanhemmat olivat jästisyntyinen Peter Raleigh ja puoliveristä velhosukua oleva Janet Throckmorton. Hänen isänsä opiskeli taikuutta Tylypahkassa kaksi ja puoli lukuvuotta, kunnes keskeytti nämä opinnot ja siirtyi Taikaministeriön luvalla jästien koulutukseen. Myöhemmin Peter Raleigh teki ansiokasta uraa Yhdistyneen Kuningaskunnan ilmavoimissa ja palveli mm. Persianlahden sodassa 1990-luvun alkupuolella.
Janet Throckmorton syntyi ja varttui puoliveristen velhojen perheessä ja tapasi aviomiehensä opiskellessaan Tylypahkassa. Opintojensa jälkeen hän piti yhteyttä koulun lopettaneeseen ystäväänsä ja työskenteli joitakin vuosia perheensä omistamassa puodissa Viistokujalla. Myöhemmin hän asettui puolisoineen asumaan Raleigh'n suvun vanhaan maalaistaloon Sherbornessa, Dorsetissa, jossa pariskunta sai kolme lasta; Bethany, Thomas ja Angela.

Kaikki lapset perivät vanhempiensa taikakyvyt ja siten heille suunniteltiin jo nuoresta pitäen noitien ja velhojen koulutus. Siitä huolimatta taikayhteisöön selvää etäisyyttä pitänyt isä toi kasvatukseen myös tietoa jästien tavoista ja kulttuurista. Erityisesti poikaansa, Tomia hän kehotti pysymään tietoisena jästien maailmasta heiltä salatusta taikayhteisöstä huolimatta.

Tom sai tavanomaiseen tapaan kirjeen, jossa hänet kutsuttiin Tylypahkaan, ja siellä hänet lajiteltiin Rohkelikkoon. Opinnot lähtivät hieman kehnosti käyntiin, sillä nuorella pojalla oli vaikeuksia keskittymisen ja huomaavaisuuden kanssa. Enemmän käytännön teoista ja kovasta kilpailemisesta kiinnostunut Tom keksi lempiharrastuksekseen pian luudalla lentämisen ja huispauksen pelaamisen. Sen lisäksi hän oli innokas kitakivien pelaaja, erittäin sosiaalinen ja karismaattinen keskustelija sekä eräänlainen luonnonlahjakkuus kaksintaistelemisessa.

Myöhemmin Tom on kasvavan vastuun ja auktoriteetin takia pyrkinyt asiallisuuteen ja säännöllisyyteen riehakkaan heittäytyväisyyden sijaan. Siitä huolimatta hän on edelleen taipuvainen toimimaan ensin ja ajattelemaan myöhemmin.


Viimeinen muokkaaja, P.B. pvm 17.01.21 20:34, muokattu 1 kertaa
P.B.
P.B.
Rohkelikko
Rohkelikko

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 16.09.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Thomas Raleigh Empty Opiskeluhistoria

Viesti kirjoittaja P.B. 16.01.21 13:57

Keskiverto elämän stoori

Joku Tomia fiksumpi kirjoitti:Sillon joskus olin kersa, useempi kerta
vitutti vaatteet kurassa ja nokka vuoti verta
Se loppu vasta ku alko takas aina rankasta,
nyt pitäs uskoo ettei väkivalta koskaan kannata

Ensimmäinen lukuvuosi:
Tom Raleigh aloitti opintonsa Tylypahkassa 11-vuotiaana saatuaan kirjeen, noustuaan pikajunaan ja painettuaan lajitteluhatun päähänsä. Älyn ja viisauden lahjoja hattu ei tuntunut juuri mistään aivosopukasta löytävän, mutta muiden tupien ominaisuuksia - kunnianhimoa, rohkeutta ja ahkeruutta – löytyi sitäkin enemmän. Lajittelu ei sen takia ollut erityisen vauhdikas prosessi. Loppujen lopuksi hattu tyytyi Rohkelikkoon, ja niin tyytyi myös Tom. Ainakin tuvasta löytyi hänen seuralaisiksiin sopivia kilpailuhenkisiä, voitonhaluisia ja itsevarmoja yksilöitä, eikä mitään vikisijöitä.

Merkittäviä tapahtumia

 • Tom lähti melkein nollakokemuksella pujottelemaan luudalla huispauskentän maalirenkaita Clementine Knoxin yllytyksen takia. Selkkaus päättyi Tomin kompastumiseen yhteen renkaista. Poika jäi jumiin monta kymmentä metriä korkean maalitolpan nokkaan, mutta onneksi kaksi muuta oppilasta onnistuivat pelastamaan hänet sieltä.
 • Tom joutui enemmän kuin kerran ongelmiin luudalla lentämisestä portaikossa.
 • Lukuvuoden päätösjuhlissa hän suunnitteli Scarlett Sniderin kanssa terrori-iskun, jossa juhlasalin keskelle pudotettiin iso läjä noin nyrkin kokoisia karvaisia toukkia. Pahantekijät ovat edelleen vapaalla jalalla.


Toinen lukuvuosi:
Ensimmäistä lukuvuotta haitanneet opiskeluvaikeudet alkoivat pikkuhiljaa setviytyä, kun velhomaailman harrastusmahdollisuudet alkoivat avautua pojalle. Kitakivistä muodostui miellyttävä ajanviete, ja erityisesti Wilson Myerscoughin kanssa niitä tuli pelattua kerran tai kaksi. Luudalla sai ruveta lentämään ja huispausta pelaamaan oikein luvan kanssa. Maya Stewartin rohkaisusta Tom lampsi ystävineen rehtorin kansliaan ja ilmoitti, että nyt perustetaan nuorten tupajoukkue. Hänet pistettiin kapteenin ja myöhemmin karsintojen jälkeen pitäjän pestiin. Joukkueesta kehittyi myöhemmin Rohkelikon varsinainen tupajoukkue, jossa kokoonpano on pysynyt pitkälti samana.

Merkittäviä tapahtumat

 • Tom tutustui tupalaiseensa Illian Bondiin ja Misa Yooniin Puuskupuhista. Kolmikosta muodostui ystäväpiiri, joka ajautui erilaisiin vapaa-ajan selkkauksiin. Misan kanssa Tom muun muassa; joutui hankaluuksiin loihdittuaan tytön ylösalaisin ilmaan (Misan provosoimana) ja kävi kiivaan kaksintaistelun seitsemännen kerroksen käytävällä. Itseään paljon varhaiskypsemmän Illianin seurassa Tom oppi asian jos toisenkin velhomaailman historiasta ja ennustamisesta.
 • Tom muodosti ystäviensä kanssa huispausjoukkueen.
 • Tom joutui vaikeuksiin karattuaan vanhempien oppilaiden mukana Tylyahoon. Riehakkaaksi Sianpään pubin ryyppyillaksi muuttuva tilanne veti pojan pian melko vakavaksi, ja kiusallinen ilmapiiri pakotti 12-vuotiaan lapsen karkaamaan. Tuli myöhemmin rehtorin hiillostamaksi alaikäjuomisen takia.


Kolmas lukuvuosi:
Teini-Tomin alkuvaiheet. Huispausjoukkueen harjoitukset olivat liekeissä, ja kiinnostuksesta harrastukseen Tom kiintyi lähes veljellisellä tavalla joukkueen jahtaajaan, Milo Nithercottiin. Koulun lähistöllä oleva metsä oli myös liekeissä, ja Illian Bondin takia Tom löysi itsensä näiden liekkien keskeltä. Selvittyään kuin ihmeen kaupalla noidutusta metsäpalosta mystisen luihuissankarin avulla, sai Illian kentaurin nuolesta osuman. Tilanteessa vallinneet suunnattomat pelon, voimattomuuden ja hädän tunteet olivat Tomille katarttinen hetki, ja ystävän matka kuoleman kielillä veti pojan kerralla äärimmäisen vakavaksi. Vanha iloa ja tarmoa täynnä oleva Tom ikään kuin hautautui näiden elämän realiteettien alle, mutta ei suinkaan kadonnut mihinkään.
Jostakin kumman syystä Rachel Middleton, ennen irtisanotuksi tulemista, nimittää Tomin valvojaoppilaaksi. Uusi rooli ryhtyy muokkaamaan enemmän Tomia kuin Tom tätä roolia.

Merkittäviä tapahtumat

 • Illian Bond ja metsäpalo.
 • Tom ja Milo ajautuivat muodonmuuttajajupakkaan palatessaan huispausharjoituksista. Linnassa oli karkuteillä muodonmuuttaja, joksi heitä epäiltiin; tyttöjoukko meinasi lynkata heidät, koska pojat eivät suostuneet vastaamaan turvakysymykseen.
 • Tom lähti Misa Yoonin ja Happy Powellin kanssa jäljittämään Scarlett Sniderin valtavaksi noiduttua kissaa, tosin vailla tuloksia.
 • Tom kannusti Miloa ottamaan Scarlett Sniderista mittaa portaikon aulassa Puuskupuhin tytön provosoinnin takia. Vastustajat päätyivät luutien päällä käytyyn kaksintaisteluun. Seuraukset olivat kaoottiset, mutta Tomin mielestä vaivan väärti. Vastakkainasettelu Scarlettin kanssa laski Tomin mielipidettä tytöstä huomattavasti.
 • Tom osallistuu metsän elvytystalkoisiin. Sen sijaan että hän tekisi jotakin oikeasti hyödyllistä, hän spämmää kasvatusloitsua yhteen taimeen tuottaakseen kaikista suurimman puun, johon hän voi kiivetä. Myöhemmin metsässä kohdataan kentauri. Tom ehdottaa kentaurin (ja kaikkien muidenkin kentaurien) listimistä kostoksi Illian Bondin saamista vahingoista.
 • Ennustuksen tunnilla Tom joutui pahan hengen riivaamaksi. Huolestunut professori Devine sai pojan pelastettua ja kiikutti hänet pikaisesti sairaalasiipeen.


Neljäs lukuvuosi:
Neljäs vuosi oli mitä enemmissä määrin Tomille parantumista metsäpalon aiheuttaman järkytyksen jäljiltä. Pojan kiinnostus huispaukseen ja lentämiseen järkkyi ja hän vetäytyi kirjojen ja koulutöiden pariin niin pahasti, ettei koulutöistä meinannut taaskaan tulla mitään. Erityisesti yrttitiedossa Tom oli lähellä reputtaa koko oppiaineen.
Lisäksi pojan elämään tuli vanha tuttu Misa Yoon, joka yhtäkkiä alkoi pikkupojasta varttuneen Tomin silmissä näyttää ihan erilaiselta. Yrttitiedon tukiopetuksesta ei muodonmuutosten pihamaalla tullutkaan mitään, kun japanilaistytön hattaranväriset hiukset veivät kaiken huomion ja suudeltavan näköisiä huulia teki aivan välttämättä mieli maistaa. Rakkauden tuomasta uudesta tunteesta hullaantunut Tom sai opintoihinsa uutta energiaa.
Järki ei kuitenkaan vuosien aikana uponnut eikä saanut Tomista kiinni. Happy Powellin käytöksestä Misan ympärillä hän havaitsi reviirivaistoisen villieläimen tavalla kilpailijan, jonka hakkaamisen ainoana esteenä oli Misan samanaikainen läsnäolo. Lisäksi näsäviisaassa korpinkynnessä oli nähtävissä mahdollinen nyrkkeilysäkki, johon purkaa kolmantena lukuvuotena takaraivoon vaivaamaan jääneitä takaumia.

Merkittäviä tapahtumia

 • Tom osallistui metsänlaidalla järjestettyyn salaiseen syysriehaan. Romanttiset tunteet Misaa kohtaan ilmenivät illan kuluessa. Koulun henkilökunta sai myöhemmin tietää laittomasta kokoontumisesta, ja Tom oli muutaman muun oppilaan kanssa tutkinnan kohteena. Tomin tiedostamatta juhlavieraisiin oli langetettu kielijänkirous, ja kun hän jakoi vähäiset tietonsa tilaisuudesta Rowan Stanfordin kanssa, hänen kasvoilleen kirposi ikäviä paiseita. Tom vietti pari nöyryyttävää päivää sairaalasiivessä toipilaana, mutta kirouksen vaikutukset saatiin lopulta peruutettua.
 • Kiehnättyään jo jonkin aikaa toistensa kimpussa Tom pyysi Misaa pariksi joulutanssiaisiin. Saattaessaan Misaa pois illanvietosta tielle sattui muuan suurisuinen ykkösluokkalainen, Hamlet Sasania ja Happy Powell. Nuorempi oppilas ajautui sanaharkkaan Misan kanssa, joten Tomin ainoaksi loogiseksi ratkaisuksi jäi pojan nenän murtaminen nopean kaksintaistelun jälkeen.
 • Tomin Happy Powell -vainoharhat.
 • Tomin jo valmiiksi keskinkertainen koulumenestys kärsi teini-iän aiheuttaman hämmennyksen takia.

P.B.
P.B.
Rohkelikko
Rohkelikko

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 16.09.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa