[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Agatha Chopre

Siirry alas

Agatha Chopre Empty Agatha Chopre

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 03.09.20 16:20

Agatha Chopre

Agatha Chopre Tumblr_m918hcvJBS1ru3ctbo1_500

PERUSTIETOA

Nimi: Agatha Edda Nordica Chopre
Lempinimet: Korppi (James)
Ikä: 19, syntynyt 12.12.
Horoskooppi: Jousimies
Sukupuoli: Nainen
Siviilisääty: Naimisissa
Status: Elossa
Verisääty: Puoliverinen
Kotimaa: Britannia
Kansallisuus: Britti

Pituus & paino: 158cm & 56kg
Hiusten väri: Vaalea
Silmien väri: Vaaleansiniset
Kengän koko:: 37

Agatha Chopre Tumblr_inline_p8c4fsBfCV1qh6ryn_500

FAKTATIETOA

Valmistunut: Tylypahkan velhojen & noitien koulusta joulukuu 2020
Tupa opiskeluaikoina: Korpinkynsi, johtajatyttö
Ammatti: Unhoituttaja
Työpaikat: Iso-Britannian ja Irlannin taikaministeriö
Taikasauva: Pajua, ydin lohikäärmeen sydänjuurta, 9 tuumaa, hauras
Lemmikki: Lehtopöllö Eddy, jonka hän on saanut isoveljeltään Alionilta.
Suojelius: Kolibri
Mörkö: Pirunpalo
Allergiat: Mansikka, mustikka, puolukka & sitrushedelmät

MIELTYMYKSET

Ruoka: Kinkkupiiras
Juoma: Pirtelöt & smoothiet
Oppiaine: Tähtitiede
Vuodenaika: Syystalvi
Vuorokaudenaika: Ilta
Juhla: Joulu
Kasvi: Magnolia
Tuoksu: Vadelma
Paikka: Tähtitorni, piha-alueet & metsät

Agatha Chopre Tumblr_mulmv1IWBr1rcxicvo4_250 Agatha Chopre J4gi

ULKONÄKÖ

Agatha ei ole pitkä, alle 160 senttiä ja ruumiinrakenteeltaan siro ja heiveröinen, aivan kuin hän voisi mennä kosketuksesta rikki. Hänen kasvonsa on sironpuoleiset muun ruumiin tavoin. Nenä on pieni ja siro tytön kasvoilla, sopusuhtainen. Huulet ovat hennon punaiset ja niillä on usein pirteän eloisa hymy. Agathan silmät ovat pisaramaiset muodoltaan ja sävyltään vaaleansiniset. Agathalla on vaaleat, kerroksittain leikatut hiukset.

Agatha on olemukseltaan eloisa ja pirteä, hyvin energinen tyttö. Vaikka askellus ei ole kovin pitkä pituuden vuoksi, pääsee Agatha kipittämään yllättävän nopeasti. Tytön ääni on hento ja nauru heleä.
 
Agatha Chopre Qfe5

LUONNE

Agatha on hajamielinen haaveilija ja kulkee välillä pää pilvissä vaikuttaen poissaolevalta. Yksin ollessaan hän uppoutuu helpommin omiin ajatuksiinsa. Agatha on tiedonhaluinen, jonka vuoksi Agatha on hyvin utelias ympärillään tapahtuvista asioista.
Agatha on epävarma itsestään monissa eri asioissa. Epävarmana ja peloissaan hän pureskelee alahuultaan ja katselee ympärilleen apua etsien – poispääsyä tilanteesta. Tämä on hyvin yleistä käytöstä Agathalta itseltään. Tyttö on hyväkäytöksinen sekä noudattaa sääntöjä yrittäen saada myös muita toimimaan sääntöjen mukaan yleensä siinä onnistumatta ja lopulta itse on mukana muiden touhuissa. Henkilökohtaisesti Agatha ei pidä valheista ja hän pyrkii itse olemaan valehtelematta, mutta välillä pienet valheet ovat paikallaan ja hän sortuu valehtelemaan.

Agatha on ilopilleri ja hyvin eloisa yrittäen piristää myös muidenkin päivää. Tytöllä on paljon positiivista energiaa. Agatha ei ole vihainen, mutta ollessaan suuttunut jollekin, sen kyllä huomaa hänestä. Tyttö on hyvin herkkä tunteiltaan, ja surullisena hän ei itke äänekkäästi vaan hänen kasvoilleen valuu kyyneliä. Empatiakykyä tytöltä löytyy myös ja hänellä on hyvä sydän, hän haluaa auttaa muita parhaansa mukaan voimaan paremmin.
 
Agatha Chopre Tumblr_ma23n2gU0u1rx558no1_500

PERHE

Amanda Chopre -
Äiti -
"Olin huolissani sinusta kirjeidesi vuoksi. Onhan kaikki kunnossa?":
Äiti on Agathalle tärkeä, sillä nainen on aina ollut tytön tukena ja auttanut tyttöä selviämään kaikista ongelmistaan. Agahta on aina voinut uskoutua äidilleen eikä voisi kuvitella elämää ilman häntä. Amanda on aina ymmärtänyt taikuuden puolesta, vaikka ei ole koskaan tahtonutkaan pöllöä olohuoneeseen. Amanda asuu Godshillin kylässä, joka sijaitsee Isle of Wightillä, jossa myös Agatha asui lapsuutensa veljiensä kanssa.

Rayner -
Isä:
Agatha ei ole koskaan tavannut isäänsä. Agatha tietää isänsä sukujuurten olevan Saksasta. Tyttö haluaisi oppia tuntemaan isänsä paremmin. Agatha on kerran tavannut isänsä tietäen hänen olevan pimeyden voimien kannattaja ja samalla kohtaamisella Agatha katkaisi välit isäänsä kieltäen hänen olemassaolonsa.

Alion Chopre -
Veli -
edesmennyt:
Perheen esikoinen, joka oli Agathalle hänen veljistään kaikista tärkein. Alion on toiminut Agathalle isähahmona ja korvannut puuttuvaa isää. Alion on opettanut Agathalle kaiken tähdistä ja he ovat yhdessä viettäneet iltaisin useita tunteja tähtiä katsellen. Alionin kuolema oli Agathalle kova paikka ja siitä puhuminen on edelleen tytölle herkkä paikka.

Farren & Faron Chopre -
Veljet:
Perheen keskimmäiset lapset, kaksospojat ovat toistensa vastakohdat. Farren on vaitonaisempi oman tiensä kulkija, eikä kovin läheinen perheensä saati Agathan kanssa. Avoin ja koulusta hyvin suoriutunut Faron sen sijaan on Agathalle läheisempi ja auttanut Agathaa, kun Alion ei ole ollut läsnä.

Oliver Ackerhogan
Aviomies -
"Onneks sä oot fiksu ja hyväksyt sun elämääs mut tällaisena peikkona.":
Oliver on antanut Agathalle neuvoja valvojaoppilaana toimimisesta ja on yhdessä pojan kanssa pelannut peräti kaksi kertaa pullonpyöritystä, toisella kertaa hieman kiusallisessa ilmapiirissä. Pojan seurassa Agathan vatsan pohjalla on lentänyt perhosia ja hän on ollut tavallista hermostuneempi. Muutaman suudelman kaksikko on ehtinyt vaihtamaan ja kaverisuhde on syventynyt seurusteluksi. Oliver on huomaavainen, hellä ja ritarillinen poika, jolla on halu suojella epävarmaa tyttöä ja useimmat tilanteet kääntyvät Oliverin asettuessa puolustamaan tyttöystäväänsä. Kaksikon rakkaustarina ei ole ollut ruusuilla tanssimista vaan kapuloita rattaisiin ovat laittaneet erimielisyydet Agathan kaverisuhteista sekä lemmenjuomat. Oliver kosi Agathaa viidennen vuosiluokan lopulla tytön vastatessa myöntävästi.

Hääsuunnitelmiin tuli mutkia Agathan viimeisen kouluvuoden lopulla, kun Agatha paikkasi välejään Titoon ja Eriniin eikä Oliver ottanut asiaa hyvällä vaan kutsui Agathan kävelleen miehen ylitse kutsuessaan ystävänsä häihin. Pari vietti häitänsä 6.6.2021 Ackerhoganin tilalla.

Agatha Chopre Tumblr_mqdxsc61jO1r0tz0co1_500


Viimeinen muokkaaja, Honey:Dream pvm 14.01.22 14:00, muokattu 15 kertaa
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Agatha Chopre Empty Vs: Agatha Chopre

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 17.07.21 20:23

SUHTEET

Briallan Whithfield -
Ystävä:
Agatha on useampaan kertaan auttanut Briallania – pelastanut tytön kielletystä metsästä, kun metsän uudelleen istutus keskeytettiin kentaurien toimesta ja Briallan meni lukkotilaan. Agatha auttoi tuolloin velvollisuuden nimissä tytön sairaalasiipeen saamaan tarvitsemaansa apua.
Pelastettuaan nuoren Puuskupuhin kielletystä metsästä, on Bri hiljalleen lähestynyt Agathaa. Ensin Bri kiitti Agathaa henkensä pelastamisesta Agathan kertoessa vähättelevästi, ettei se ole mitään. Myöhemmin Agatha ja Bri ovat jutelleet keskenään valvojaoppilaan vastuista ja omista ystävyyssuhteistaan. Heille kahdelle on syntynyt yhteys ja Agatha näkee herkässä Brissä jotakin samaa kuin itsessään haluten suojella Britä kovalta maailmalta.

Eaton Kiefer
Kiusaaja:
Agathan vaikutelmat Eatonista ovat kaikkea muuta kuin positiiviset. Ensimmäisestä tapaamisesta alkaen Eaton on vaikuttanut vastenmieliseltä ja niljakkaalta, hyvin itsekeskeiseltä henkilöltä. Agatha ei pysty viettämään aikaa Eatonin seurassa, sillä Eaton on todisteiden mukaan pahoinpidellyt tytön lukusalissa, vaikka poika itse asian kiistää edelleen. Eaton on musertanut Agathan itseluottamusta entisestään väittämällä tytöstä asioita, jotka eivät pidä paikkaansa, mutta joita Agatha on alkanut pitämään totena jossakin määrin. Eatonista on muodostunut Agathan pahin vihollinen ja kiusaaja Tylypahkassa. Eatonin saadessa erotusta koulusta, on Agatha alkanut tuntea sääliä Eatonia kohtaan, sillä kenellekään ei toivoisi erotusta koulusta. Eaton syytti Agathaa erotuksesta Agathan halutessa hyvittää tapahtunut pojalle, vaikkei olekaan syyllinen tapahtumiin.

Ella Lane
Koulukaveri:
Ehdottomasti yksi Agathan parhaista ystävistä Tylypahkasta. Ellan ja Agathan menneisyys on hieman samankaltainen – molemmat ovat menettäneet perheenjäsenen. Tuo menetys molempien osalta tuntui vain tuovan heitä lähemmäs toisiaan. Agatha itse muistaa Ellan musta-keltaiset sukat, jotka hän sai lämmittämään paljaita varpaitaan. Agathalla on tarve katsoa ja huolehtia jossakin määrin Ellasta, sillä Ella vaikuttaa välillä turhan huolettomalta ja varomattomalta.

Erin Blackburn -
On/Off-ystävä:
Erin on aiheuttanut pieniä välikohtauksia Agathan läsnä ollessa, mutta Agatha pitää Eriniä hyvätahtoisena noitana ja ystävänään päästyään syvemmin juttelemaan tytön kanssa. Agatha luottaa Eriniin suhteellisen paljon ja on antanut anteeksi tytön hölmöilyt kerta toisensa jälkeen. Tytöillä oli tapana jakaa koulun juorut keskenään.

Agathan ja Erinin välit katkesivat viidennen vuosiluokan lopulla, kun Erin oli lemmenjuomatapauksen takana ja osallisena moniin juoruihin, jotka koskivat Agathaa. Anteeksi antaminen Erinille oli tytölle hyvin vaikeaa luottamuksen mentyä.
Agathan ja Erinin välit paranivat Agathan kuudennen kouluvuoden aikana, tyttöjen sopiessa riitansa ja aloittaessa puhtaalta pöydältä. Heidän välinsä olivat vakaalla pohjalla melkein läpi kouluvuoden, kunnes välit katkesivat Agathan kuudennen kouluvuoden lopulla. Agatha sai tietää Erinin tietäneen siitä, että Tito on tiennyt Eatonin olevan pahoinpitelyn takana. Siitä hetkestä lähtien Agatha on pitänyt Eriniä valehtelijana ja manipuloijana Titon sekä Eatonin tavoin. Agatha teki päätöksen katkaista välinsä Eriniin ja on siinä päätöksessä pysynyt, vaikka Agatha kaipaakin entistä parasta ystäväänsä rinnalleen.

Agathan viimeisen kouluvuoden aikana Agatha on korjannut välejään Eriniin ja epäsuorasti kutsunut entisen ystävänsä tuleviin häihinsä Oliverin mielipiteestä huolimatta. Valmistuttuaan Agatha pystyi kutsumaan Eriniä jälleen ystäväkseen.

Erwin Simms -
Ystävä -
"Mustajärvi on upea jäisenä.":
Ensimmäiset vaikutelmat Luihuisesta olivat varsin negatiiviset ja Agatha näki pojan pelottavana ja ärsyttävänä. Kuitenkin toisen kanssa vietetyn ajan myötä, alkoi korpinkynsi tuntemaan vetoa häntä kohtaan ja lopulta Erwinistä tuli Agathalle hyvä ystävä.

Evie Acker & Ruby Winslow – 
Koulukaverit:
Evie, tyttö Rohkelikosta, kuuluu Agathan hyviin ystäviin Rubyn, luihuistytön, kanssa. Evien kanssa Agatha tapasi Rubyn. He kolme ovat hyviä ystäviä, jotka ymmärtävät toisiaan. Konflikteja heidän välillään aiheuttaa se, että Agatha haluaa noudattaa sääntöjä, siinä missä Evie ja Ruby ovat villimpiä tapauksia. 

James Beraud & Oscar Woodward -
Ystävät:
Poikakaksikko, jonka kanssa Agatha vietti yllättävän paljon aikaa heidän ollessa vielä koulussa. Jamesista tytöllä on ristiriitaiset ajatukset, eikä hän aina tunnu ottavan selvää pojan ajatuksista. Jamesin kautta tyttö tutustui Oscariin.
Vaikka itse olemukseltaan ja paheiltaan Oscarista ei tulisi mieleen ihanteellinen hahmo esikuvana, on hän sellainen Agathalle. Jamesilta hän on saanut lisänimen ”Korppi” tupansa vuoksi. Oscarin tullessa Tylypahkaan kaksintaistelun professoriksi, on Agatha pystynyt turvautumaan kouluaikaiseen ystäväänsä enemmän ja jakamaan salaisuuksiaan hänelle sekä saamaan apua ongelmiin, joiden kanssa Agatha on paininut.

Agatha Chopre F6196f309fb1e4342c9f20f6dcc84d6a Agatha Chopre 697a2a2db62cf69341e399b79f9d3e6d

John Murray -
Tupakaveri:
Johnilla on Agathan kanssa yhteisiä asioita menneisyyteensä liittyen. Molemmat ovat menettäneet sisaruksen ja heidän ensimmäisen yhteinen keskustelunsa oli hyvin luottamuksellinen molemmin puolin. John on loppupeleissä jäänyt etäämmäksi Agathan viettäessä aikaa myös muiden kanssa. Törmätessään John ja Agatha vaihtavat kuulumisia, mutta he eivät juuri vietä aikaa keskenään.

July Jac
Ystävä -
"Harjoittelin vain, neiti... valvojaoppilas. Eikö saa harjoitella? Tai siis...":
Agatha on törmännyt Julyyn vain negatiivisissa merkeissä, kun July on asettunut Agathaa ja hänen poikaystäväänsä Oliveria vastaan. July on ollut mukana juoruissa ja aukonut päätään Agathalle. July on pyytänyt anteeksi tekojaan mutta Agatha ei usko tytön tarkoittavan anteeksipyyntöään. Myöhemmin Agatha on alkanut tulemaan juttuunmyös Julyn kanssa Agathan yrittäessä saada July sopimaan välinsä Erinin kanssa. July on osoittanut ajan kuluessa myös empatiakykyä ja auttanut Agathaa muutaman kerran vaikean tilanteen edessä.

Lily Jordan
Epämieluisa tuttavuus:
Agatha on tavannut tytön vain muutaman kerran ja aina Titon seurassa. Välit Lilyyn eivät ole hyvät, sillä Lilylla on hyvin vahvat mielipiteet. Ensimmäisestä tapaamisesta asti Agathasta on tuntunut, että Lilylla on jotakin Agathaa vastaan Lilyn väittäessä, että pahoinpitelyt ovat aina ansaittuja. Sen päivän jälkeen Agatha on karttanut Lilyä.

Michaela Samson -
Koulukaveri:
Mich on tuonut Agathassa esiin uudenlaisen puolen juhlien suhteen. Ennen Agatha ei juuri viihtynyt juhlissa mutta yhdessä Michin, ja Michin hyvien ystävien Aellan ja Kitin kanssa Agatha on alkanut innostumaan entistä enemmän juhlista ja vastaavista uusista ja vieraista tilanteista. Michaelan lähdettyä Tylypahkasta, ei Agatha ole juuri ollut tekemisissä koulukaverinsa kanssa.

Ramona Eisfeld -
Ex-ystävä:
Agatha huolestui Ramonan hyvinvoinnista tytön oudon käyttäytymisen vuoksi. Huolestuneisuus muuttui lopulta ystävyydeksi, jota Oliver ei katsonut hyvällä. Agatha piti tyttöä ystävänään tapaukseen lemmenjuoma asti. Tämän jälkeen Agatha ei ole ollut yhteyksissä Ramonaan saatuaan selville ikäviä asioita tytöstä ja siitä, kuinka Ramona haluaisi Oliverin itselleen.
Agatha sopi kuudennen kouluvuotensa aikana välit Ramonan kanssa. Agatha tuntuu olevansa ainoa oppilas koulussa, joka on saanut kontaktin Ramonaan tämän tunnepuuskien keskellä. Agatha on huolissaan Ramonan hyvinvoinnista hänen ongelmiensa vuoksi.

Agathan kuudennen kouluvuoden aikana Agatha sai tietää Ramonan siirtyneen Mungoon saamaan apua ongelmiinsa. Muutamia kertoja Agatha on tavannut Ramonan tunneilla ja kerran tuntien jälkeen juorunnut tytön kanssa lähinnä Erinistä. Tylyahon reissun jälkeen Agatha teki päätöksen, ettei ole Ramonan kanssa tekemisissä todettuaan Ramonan viettävän aikaa myös Erinin kanssa liian hyvissä väleissä.

Thibaud ”Tito” McMong
Hyvän päivän tuttu:
Thibaud, Agathalle tuttavallisemmin Tito, on poika, johon Agatha tutustui alun perin Erinin kautta. Titon kanssa välit ovat hyvin vaihtelevat ja tuntuvat riippuvan molempien osapuolisen sen hetkisestä mielialasta. Tito on Oliverin koulukaveri, Erinin ystävä ja Eatonin poikaystävä ja kaikki nämä suhteet mutkistavat myös Agathan suhtautumista Titoon.

Etenkin Titon seurustelu Eatonin kanssa ja uskominen Eatonin syyttömyyteen ja siihen, että Agatha olisi keksinyt koko pahoinpitelyn, on laittanut kiiloja rattaisiin heidän ystävyyssuhteeseensa. Agatha katkaisi välit poikaan tämän kerrottua tietäneen koko ajan Eatonin olleen syyllinen pahoinpitelyyn. Agathan ja Titon viimeisen kouluvuoden aikana Tito on tehnyt eleen välien korjaamiseen Agathan antaessa pojalle vielä yhden mahdollisuuden.

Zachariah Quinton
Epämieluisa tuttavuus:
Agatha on tutustunut Quintoniin Erinin kautta, eikä missään nimessä positiivisissa merkeissä. Quinton on osoittanut olevansa töykeä ja ilkeä eikä Agatha ole lämmennyt pojalle.

Wendy Garmen
Etäinen tuttava:
Wendyn tavaroita Agatha on löytänyt pitkin koulua ja toimittanut ne tuvanjohtajalleen. Tämän lisäksi Agatha on pelastanut Wendyn seitsemännen kerroksen rämeestä. Kuultuaan Wendyn katoamisesta, on tyttö ollut huolissaan ja halunnut auttaa tytön löytämisessä, vaikka hän ei oppilaana voi hirveästi tehdä asian eteen. Wendyn palattua kouluun, ei Agatha ole ehtinyt tavata Rohkelikkoa Wendyn jäädessä etäiseksi tuttavaksi.

Agatha Chopre Tumblr_inline_nljc8dJB3l1rifr4k


Viimeinen muokkaaja, Honey:Dream pvm 14.01.22 14:20, muokattu 10 kertaa
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Agatha Chopre Empty Vs: Agatha Chopre

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 17.07.21 20:23

HISTORIA

Ajat ennen Tylypahkaa -
Lapsuus -:
Agatha syntyi kahdestoista joulukuuta poikavaltaiseen perheeseen, jossa hänet otti avosylin vastaan 3 vanhempaa isoveljeä – Alion sekä kaksospojat Faron ja Farren – unohtamatta hänen omaa äitiään, Amandaa. Hänen äitinsä kutsui tyttöä aikaiseksi joululahjaksi.

Amanda jäi yksin kasvattamaan neljää lastaan ja perheen esikoinen, Alion, auttoi äitiään nuorempien sisarustensa kasvattamisessa ja huolehti heistä. Alionista tuli vuosi vuodelta Agathalle tärkeämpi ihminen. Tyttö eli kaikin puolin ensimmäiset vuotensa onnellisena äitinsä hyvän kasvatuksen alaisena. Tyttö oppi olemaan rehellinen ja perhe on Agathalle hyvin tärkeä. 

Perhe ei ollut rikas hänen äitinsä elettäessä yksinhuoltajana neljää lasta ja tyttö oppi arvostamaan pieni asioita. Hän muistaa varsin elävästi ne syntymäpäivät – vadelmatäytteiset leivonnaiset, suolaiset kinkkupiiraat sekä erilaiset smoothiet ja pirtelöt yhdessä veljien ja äidin sekä äidin sukulaisten kanssa nautittuna.
Agathan ollessa allapäin tai jos hän ei saanut iltaisin unta, vei Alion Agathan katsomaan tähtitaivasta tai kertoi hän tarinoita tähdistä ja opetti tytölle niistä kaiken, minkä tiesi. Agatha jo pienenä oli tuntenut vetoa tähtiä ja avaruutta kohden ja ne yölliset reissut parvekkeelle tai pihamaalle olivat vain vahvistaneet sitä tunnetta ja vetovoimaa. 

Ensimmäinen & toinen kouluvuosi -
Veljien perässä Tylypahkaan
2016 ->:
Aikaisemmat kouluvuodet hän oli opiskellut jästikouluissa tutustuen jästien tapoihin ja saaden sieltä itselleen muutamia ystäviä. Kesänä, jonka jälkeen hän tulisi 11 täyttämään, hän sai kirjeen – kutsun – Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun. Kaavut ja muut koulutarvikkeet hän osti isoveljiensä kanssa viistokujalta ja kun lukuvuosi alkoi, matkusti Agatha silloin kuudennella olevien Farrenin ja Faronin kanssa Tylypahkaan, jossa hänet itsensä lajiteltiin Korpinkynteen. Ensimmäinen vuosi meni tytön osalta suhteellisen nopeasti ilman sen ihmeempiä tapahtumia, saati kontakteja ottamatta.

Tyttö pärjäsi koulussa suhteellisen hyvin, ongelmiin joutumatta. Toisena vuotena kurpitsajuhlan jälkeen, taikaministeriön taistelussa, hänen isoveljensä Alion menehtyi. Alionin lehtopöllö, Eddy, toi tytölle jo samana yönä hänen isoveljen palaneen taikasauvan ja huivin yhdessä surukirjeen kanssa. Agatha otti lehtopöllön hoiviinsa.

Kolmas & neljäs kouluvuosi -
Suhteiden luomista -
<- maaliskuu 2020:
Agathan kolmas kouluvuosi sujui nopeasti ja hän löysi itselleen muutamia uusia ystäviä. Kouluvuoden aikana hän onnistui myös saamaan lisää itsevarmuutta, vaikka edelleen tyttö on epävarma itsensä suhteen eikä itsevarmuutta loitsuihin ole tullut. Uudet ystävät ovat tuoneet hänet osaksi juhlia, jotka ovat pelottavia mutta samalla niin mielenkiintoisia.

Neljäs kouluvuosi oli Agathan itsensä suhteen tärkeä. Hän kouluvuoden aikana yritti oppia isästään enemmän ja oppia tuntemaan hänet. Kaiken tuon keskellä Agatha tutustui Erwiniin, ja vaikka syyslukukauden puolella Agatha ei pojasta innostunutkaan, muodostui kevättä kohden pojasta Agathalle hyvin tärkeä ihminen.

Agatha Chopre Original Agatha Chopre Source

Viides kouluvuosi -
Tunnemyrsky -
huhtikuu 2020 - kesäkuu 2020:
Agatha tutustui viidennellä vuosiluokallaan nuorempaan poikaan, Johniin. John sai tytön muistot menehtyneestä isoveljestään palaamaan pintaan. Kaikesta huolimatta tyttö ystävystyi Johnin kanssa saaden hänestä ystävän itselleen. Korpinkynnen uusi tuvanjohtaja nimitti hyväkäytöksisen Agathan tupansa valvojaoppilaaksi. Ensin tyttö ei tiennyt miten hänen tulisi reagoida saamastaan vastuusta mutta lopulta vastuu tuntui hyvältä. Kouluvuoden aikana Agatha tapasi myös pojan, Oliverin, johon tunteet olivat syvemmät kuin pelkkä kaveripohjaisuus. Agatha on viidennen vuosiluokan aikana yrittänyt keskittyä VIPien suorittamiseen hyvin arvosanoin, opetellut toimimaan valvojaoppilaan suoman vastuun perusteella sekä taistellut rakkauselämän kiemuroiden kanssa.

Agatha joutui viidennen vuosiluokan aikana kiusaamisen ja juorujen kohteeksi. Vuosiluokka sai onnellisen päätöksen Agathan saadessa V.I.P.eistä vain Upeita, kesänseisaustanssiaisten sujuessa ilman ikäviä välikohtaamisia sekä seuraavana päivänä Oliverin kosintaan, johon Agatha vastasi myöntävästi.

Kuudes kouluvuosi -
Pohjalla -
heinäkuu 2020 - elokuu 2020:
Kuudes kouluvuosi ei ollut Agathalle ruusuilla tanssimista. Agatha teki kouluvuoden alussa sovinnon Erinin kanssa saaden tytöstä itselleen ystävän. Agathan alamäki alkoi siinä vaiheessa, kun hän tutustui Eatoniin ja lähetti Oliverille kirjeen koettuaan Eatonin ahdistelleen häntä. Eaton sai Oliverilta räyhääjän, joka johti Agathan pahoinpitelyyn lukusalissa. Tyttö ei kyennyt puhumaan asiasta juuri kenellekään – edes professoreille. McQuince tunkeutui Agathan mieleen saadakseen selville tekijän, joka paljastui Eatoniksi. Agatha vietti muutaman viikon kotona paikkailemassa haavojaan.

Kun Agatha palasi hermolomaltaan, hän tapasi isänsä Lontoossa. Agatha oli matkalla junaan palatakseen Tylypahkaan. Mies, hänen isänsä, pysäytti Agathan matkan ja he vaihtoivat muutaman sanan. Tunnekuohun keskellä oleva tyttö käski isänsä häipyä elämästään ja jättää hänet ja koko perhe rauhaan, lopullisesti. Tämän jälkeen Agatha on nähnyt, tai ainakin epäilee nähneensä, isänsä vilaukselta Tylyahossa. Agatha ei kuitenkaan voi olla asiasta varma, sillä mies poistui hyvin nopeasti paikalta Agathan huomattua hänet.

Lukuvuoden aikana Agatha paini henkisesti Eatonin kanssa pojan kieltäessä tapahtumat ja yrittäessä musertaa Agathan vähäisenkin itseluottamuksen.
Agatha tapasi Titon sekä Lilyn, jotka asettuivat Eatonin puolelle. Agatha yritti pysyä Erinin kanssa väleissä, mutta siitä teki hyvin hankalaa Erinin syvä ystävyys Titoa kohtaan. Agathan ja Erinin välit menivät muutaman kerran poikki lukuvuoden aikana, sillä Agatha koki, ettei voinut luottaa Eriniin. Viimeisimmän kerran välit menivät poikki lähempänä lukuvuoden loppua, kun Agatha teki Oscarin avulla päätöksen pysyä kaukana niin Titosta kuin Erinistä, jotka olivat hänelle hyvin myrkyllistä seuraa ja tuntuivat vain satuttavan henkisesti.

Seitsemäs kouluvuosi
Sovinnosta riitaan
syyskuu 2020 - joulukuu 2020:
Agathan kouluvuosi oli edeltäviin kouluvuosiin nähden hyvin rauhallinen tytön saadessa opiskella ilman häiriötä eikä kiusaamista esiintynyt. Agatha nimitettiin tupansa johtajatytöksi kouluvuoden alussa jälleen uuden tuvanjohtajan toimesta. Agatha ja hänen kihlattunsa Oliver aloittivat hääsuunnittelut, jotka järjestettäisiin tytön valmistuttua koulusta.
Agathan onnistui löytää uusi epämieluisa tuttavuus, kun Regulus Bond heitti Erinin haiskun, Puklun, seinään Agathan saadessa osittaiset syyt tapahtuneesta lannistaen Agathan kasvanutta itseluottamusta.

Agatha teki kouluvuoden lopulla sovinnon niin Erinin kuin Titonkin kanssa kolmikon alkaessa rakentaa ystävyyssuhdettaan uudemman kerran. Kolmikon ystävyyssuhteen uudelleenrakentaminen sujui yllättävän mutkattomasti heidän löytäessä yhteinen sävel ja Agathan kutsuessa niin Erinin kuin Titon tuleviin häihin. Oliver ei ottanut uutisia hyvillä mielin vastaan jättäen huomiotta Agathan ilmoituksen tapahtuneesta. Joulukuun Tylyahon reissulla Agatha ja Oliver puhuivat Agathan väleistä Eriniin ja Titoon sekä kaksikon kutsuista häihin – retki päättyi Agathan poistumiseen paikalta itkien.
Tito ja Erin lohduttivat Agathaa samana iltana tähtitornissa, jossa Agatha mietti hänen ja Oliverin suhdetta – naimisiin vai jäädä – suhteen jatkon jäädessä toistaiseksi auki.

Vuoden aikana Agatha suorittu S.U.P.E.R:t hyvin arvosanoin – Upeaa ja Odotukset ylittävää tasaisesti suorittamistaan aineista.

Kouluvuosien jälkeen
Uusi alku -
tammikuu 2021 ->:
Agatha sai suhteellisen pian valmistumisensa jälkeen töitä taikaministeriöstä unhoituttajana. Töiden ohella Agatha on jatkanut kamppailua oman parisuhteensa kanssa ja tärkeintä pohdintaa - astellako alttarille Oliverin kanssa vai jättääkö kouluaikojen ihastus, nykyinen kihlattunsa kaikkien riitojen päätteeksi? Agatha onnistui lopulta tekemään päätöksensä jatkaa Oliverin kanssa yhteistä matkaansa ja häävalmistelut pystyivät jatkumaan. Agatha vietti häitään Oliverin kanssa 6. kesäkuuta 2021 perheen ja muutaman ystävän kesken. Häiden jälkeisenä kesänä Agatha sai tietää odottavansa esikoistaan.

Agatha Chopre Original

- Faceclaim Freya Mavor -
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa