[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[RPG CANON] - Under the Black Sun

Siirry alas

[RPG CANON] - Under the Black Sun Empty [RPG CANON] - Under the Black Sun

Viesti kirjoittaja Aileen lähetetty Ke Syys 23, 2020 4:17 pm

[RPG CANON] - Under the Black Sun Tumblr_inline_odetcbiDJ71rifr4k_500

Tervehdys lukijat! Kerään tähän lankaan Raapale -tyylisiä katkelmia Fennon -sukuisten hahmojeni roolipelin ulkopuolisista hetkistä. Raapale on sanamäärältään etukäteen rajattu katkelma ja sopii tyylinsä puolesta meikäläisen levottomalle sielulle. Omien hahmojen lisäksi muidenkin pelaajien hahmoja saattaa esiintyä, ja tällöin pätkä on hyväksytetty hahmon pelaajalla. Katkelmat eivät välttämättä ole aikajärjestyksessä joten onnea vaan tämän sotkun selvittelyyn.


Viimeinen muokkaaja, Aileen pvm Ke Syys 23, 2020 4:42 pm, muokattu 1 kertaa
Aileen
Aileen
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 116
Join date : 03.09.2020

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

[RPG CANON] - Under the Black Sun Empty Vs: [RPG CANON] - Under the Black Sun

Viesti kirjoittaja Aileen lähetetty Ke Syys 23, 2020 4:38 pm

OSA 1: ENNEN PALUUTA TYLYPAHKAAN
Päähenkilöt: Queenie Ellis & Mariette Fennon


[RPG CANON] - Under the Black Sun Tumblr_ne63onLtcq1s0t9k2o3_250
* * *

Hyvä Mariette,
Kiitos viimeisimmästä kirjeestäsi ja tilannekatsauksesta, se oli valaiseva. Mainitsit huolestasi, mutta voimme erinomaisen hyvineikä levottomuudet ole näkyneet Pietarissa. Toivottavasti olet pysynyt luutasi selässä eikä siellä ole satanut.

Viestisi sisältö saa minut huolestumaa ja minun on tiedusteltava miten tilanne on voinut päästä näin pitkälle? Miksei tähän ole puututtu aiemmin? On kertakaikkisen selvää, ettei nykyistä linjaavoi hyväksyä. Mainitsemasi Andrewsit eivät ole hyvä suku, varsinkin heidän nuoremmat jäsenensä ovat harjoittaneet hyvin kyseenalaista linjaa, emmekä halua tulla yhdistetyiksi sellaiseen väkeen. Olethan tietoinen, että Andrewsien
vanhin poika tuomittiin juuri Azkabaniin, eikä saamiemme tietojemme mukaan muutkaan sukulaiset ole meidän tavallamme kuuliaisia laille. Puhdasverisiä tai ei, sen suvun maine on todella synkkä.

Mitä pieni Queenie Anastasia edes tekee sellaisen pojan kanssa? Viimeksi kun keskustelimme, ymmärsin ettei hänellä ole sellaista sisua, vai oliko arviosi värittynyt? Tietojesi valossa meidän on syytä aikaistaa aikataulua. Lähetän Vanyan avustamaan sinua kuljetuksessa.

Toivottavasti voitte muuten hyvin.

Parhain terveisin,
Dasha.


Sanat: 150


[RPG CANON] - Under the Black Sun Tumblr_nggkotvls71twcj5xo3_250
* * *
Päätös oli tehty. Se oli ruma temppu, mutta ainut ratkaisu. Sen sinetöivä kirje oli kirjoitettu turkoosilla musteella – sillä paremmalla, jota hän säästeli vain tärkeisiin kirjeisiin. Sisällön piillotti kelpin päätä jäljittelevällä leimasimella painettu sinetti. Empiessään ratkaisuaan hänen katseensa kiinnittyi sinetti-kelpin muodostaviin koukeroihin. Mutkiin ja kaarteisiin, jotka muodostivat koristeellisen F -kirjaimen. Typerä yksityiskohta, joka katosi monelta kiireeseen rikkoa sinetti.

Koukerot saivat hänen olonsa levottomaksi.Välillä hän kuvitteli koukerot valojuoviksi, samanlaisiksi, jotka kiersivät hänen rannettaan sinä yönä, kun hänen kaksosensa taisteli hengestään. Ranteessa ei näkynyt jälkiä noista koukeroista, mutta ylempänä käsivarressa oli valkoisella musteella tehty tatuointi. Sama koukeroinen F, tatuoitu näyttämään siltä kuin sen eteen olisi vuodatettu verta, kuin piirretty ihoon terävällä tikarilla.

Kuvion katsominen oksetti häntä. Se muistutti,ettei hän ollut lapsen äiti, eikä tulisi olemaankaan. Ei olisi hänen paikkansa määrätä lapsen äidin tahtoa vastaan, siitä hän oli taipunut laittamaan pantiksi oman elämänsä. Hän ei ollut valinnut äitiyttä.

Eikä voisi valita sitä nytkään.


Sanat: 150
[RPG CANON] - Under the Black Sun 2812c04e0cc423560cb139035d06bde3
* * *

Hän hengitti sisään hopeista sumua, niin hienoa ettei silmä erottanut sitä muodostavia vesipisaroita ja tunsi rentoutuvansa uloshengityksen myötä. Hän ei ollut tuntenut oloaan niin hyväksi vuosikausiin, jos koskaan aiemmin. Kuin tyhjästä ilmaantunut onnen tunne täytti hänen tietoisuutensa kokonaan. Aivan kuin jokin olisi nostanut kaikki hänen pelkonsa, epäonnistumisensa ja huolensa hänen hartioiltaan ja jättänyt tilalle vain puhtaan onnen. Niin leijuvan ja kauniin tunteen. Pitkästä aikaa hän ei pelännyt mitään – ja miten se rauhoittikaan. Hän huokaisi pitkään ja tunsi kasvojensa rentotuvan säyseään hymyyn.

Palaa linnaan, pakkaa tavarasi ja tule odottamaan minua.

Ajatus oli lohduttava, rauhoittava. Se kävi järkeen – ei hän ollut taistelija alkuunkaan. Sen hyväksyminen lyhyen henkäisyn myötä vahvisti epämääräistä onnen tunnetta, työnsi muut ajatukset taka-alalle. Syrjäytti ne. Hän ei kyseenalaistanut käskyä, vaan askeleet kävivät kohti linnan kellaria. Oli helppoa kulkea ison matka-arkun kanssa herättämättä huomiota, sillä muutkin lähtivät. Kaikki ne, jotka eivät halunneet taistella. Hän liittyisi nyt siihen jonoon kahdesti miettimättä.
Sanat: 150


[RPG CANON] - Under the Black Sun Tumblr_inline_oderz82ACT1rifr4k_500[RPG CANON] - Under the Black Sun Tumblr_ngf4w0Rwur1qkr9s8o4_r1_400
* * *
Haarautuvaa tammea esittävä kuvakudos oli vanha. Sen juuristoa koristi upea jalokivikoristeinen kelppi, mutta hänen huomionsa oli luotu puun lehvästöön. Alaoksille kirjailtiin uutta nimeä, kun hopeinen valojuova kiemurteli Q-kirjaimen koukeroita vanhan naisen ohjailemana.
Nuorempi tyttö istui liikkumatta ja koitti näyttää lempeältä. Hymyileminen oli tiukasti kielletty ja leuan piti olla kohotettuna. Ei ollut helppo tuoda ilmi persoonaansa, kun lopputulos esitettiin kankaalla muutamana langanvetona.
Hän ei kuitenkaan välittänyt nuoren tytön kuvasta vaan tuijotti reunoilta mustunutta kuvajaista ylempänä kudosta. Hänen omia kasvojaan ikuistettuna poltetun kangaskaistaleen ylle. Restauroituna. Uudelleen syntyneinä.
Vanhan naisen ääni oli iän karhistuttama, mutta siinä oli yhä rautainen kaiku. Nainen kantoi ryppyjään kuin kruunua kahden nuoremman seurassa. Ikivanhan kurttumuorin katse käväisi poltetussa kohdassa. Nainen paljasti tylpät harvat hampaansa puhuessaan.
”Teistä kahdesta.. en olisi uskonut tämän päivän tulevan. Sinä saastainen juonittelija. Kaipa olet läksysi oppinut.”
Hän ei hätkähtänyt naisen sanoja. Kuvajainen sukupuussa oli hänen voittonsa tänään eikä vanhan naisen sanat voisi häntä lannistaa.
Sanoja: 150

[RPG CANON] - Under the Black Sun 67e1daba60cba11fc267eb4f238b1edf
***

”LOISTAVASTI AJOITETTU RYHMY TRUSOVILTA - PIETARIN PURSKEET JOHTAVAT SEITSEMÄNKYMMENTÄ PISTETTÄ TšELJABINSKIN PALLOSEURAN KAHTAKYMMENTÄ VASTAAN.”
Nappaa sieppi” Ääni hänen päässään käski ja kuin annettuna nainen käänsi päänsä vasemmalle ja ohjasi kilpaluutansa kääntymään 180 astetta tulosuuntaansa. Sieppi lymyili hänen oman joukkueensa maalisalkojen edustalla ja nainen nojautui vasten sysimustaa kilpaluutaansa kiihdyttäessään hurjaan syöksyyn kohti kultaista pilkahdusta.
”KATSOKAA FENNON ON NÄHNYT SIEPIN VAI ONKO KYSEESSÄ WRONSKIN HARHAUTUS? EI NÄYTÄ OLEVAN! SIEPPI ON KIINNI JA HYVÄ YLEISÖ PELI ON 200 – 20 PIETARIN PURSKEET VOITTAVAT.”
Hän puristi kylmää metallipalloa nyrkkiinsä. Metallin viileys tuntui ihanalta hänen hikisessä kädessään. Piskuiset siivet löivät nyrkkiä vasten siepin taistellessa vastaan, mutta hän ei välittänyt. Se tuntui vain lyövän yleisön aplodien rytmiä hänen rystysiään vasten. Hän oli onnellinen, se tunne oli vahva ja aito. Pietarin Purskeiden harmaisiin sonnustautunut joukkue törmäsi yksitellen häneen heidän liittyessä ryhmähaliin. Hän tunsi isojen käsien lyömiä paiskauksia hartioissaan, mutta yksi ääni ulottui ylitse huutojen ja aplodien.
Hienosti tehty
Sanoja: 150

[RPG CANON] - Under the Black Sun 5c0c5045d629d64d765ae253cbbf6f3f
***

”Loistavasti pelattu!” Hän löi siepittömällä kädellään ojennettuun kouraan korkean vitosen, mutta huomasikin vetäytyvänsä vahvojen käsien syleilyyn.
”Kiitos sun ryhmyn!”
”Mitä vain sun takia” Ääni oli käheä, se viesti syvempää viestiä, johon hän ei keskittynyt mielen tarkentuessa yksityiskohtiin. Yksityiskohtiin, jotka saivat hänet vavahtamaan. Hänen ympärilleen puristuvat kädet olivat väärät. Ne olivat lyhyet ja liian lihaksikkaat. Kädet kuuluivat väärään kehoon, tanakkaan ja treenattuun ja niitä hallitsi väärä pää - kalju ja viiksekäs. Nainen haukkoi henkeään tuntiessaan käsien pitävän otteensa, miehen pään painuessa vasten hänen päälakeaan, hengittävän sisään hänen tuoksuaan. Hänen teki mieli huutaa, takoa tuota miestä kauemmas nyrkein.
Älä satuta häntä.” Ajatus oli tarpeeksi vahva sumentamaan alkavan paniikin, saamaan hartiat laskeutumaan, nyrkit rentoutumaan. Epämääräinen onni ja välinpitämättömyys aaltoili rauhoittamaan häntä – muttei poistanut kaikkea. Ei ollut tarpeeksi vahva syrjäyttämään herännyttä tietoisuutta. Kädet olivat väärät, jokin oli väärin.
Ole paikoillasi
Sitten se iski.
Ajatus ei ollut hänen omansa.  Ääni hänen päässään ei kuulunut hänelle.

Sanoja: 150
[RPG CANON] - Under the Black Sun Tumblr_inline_odev31Praw1rifr4k_500
* * *
He kaikki istuivat pikkuisessa, haisevassa pukuhuoneessa tahoillaan. Tukevarakenteiset lyöjät Trusov ja Bolshov lähimpänä ovea. Hän oli tapansa mukaan huoneen kauimmassa nurkassa pitkän punakutrisen Terekhovan rinnalla, joukkueen ainoat naiset olivat vallanneet perimmäisimmän nurkan pukuhuoneesta. Virtanen ja Zhuk röhnöttivät vastassa. Kapteenin kyynärnauhaa pitävä jahtaaja, tummapiirteinen ja koukkunokkainen Razin istui kaksikon vieressä ja ryhtyi takomaan rintaansa tasaista rytmiä, johon pelaajat liittyivät yksitellen sen tajutessaan. Lopulta pukuhuoneessa kuului tasainen rummutus ja sitä säestävä pahaenteinen hyminä.
Hyminää säesti venäjänkieliset sanat, joita syljettiin aksenteilla maustettuina ilmoille ja jotka takoivat rytmistä voimaa ja manasivat vastustajaa. Hakivat yhteishenkeä. Hän eli hetkessä ja tunsi sydämensä liittyvän rytmiin. Muistuttavan hänen olevan osa joukkuetta. Hän pelaisi oman osansa heidän taistelussaan. Tavoittelisi yhteistä palkintoa.
Sumun keskellä se lohdutti naista. Tuntea kuuluvansa johonkin. Nyt se jokin oli hakkaava rytmi ja kiihtyvä hyminä. Kohta se olisi seitsenpäinen joukkue yläilmoissa taistelemassa pisteistä. Ei tarvittu muuta kannustuspuhetta. Rytmi kiihtyi ja loppui voimakkaaseen huutoon. Finaalipeli oli alkamaisillaan.
Sanoja: 150.[RPG CANON] - Under the Black Sun Tumblr_ndykv8WDvz1qfd2vjo2_250
* * *

”Mariette! Sinäkö se todella olet?”
Ääni havahdutti hänet ajatuksistaan ja hän käänsi suurien aurinkolasien verhoaman katseensa arvioimaan puhujaa. Hänen mielialansa tipahti, mutta punatut huulet pakottuivat kauniiseen hymyyn.
”Ah, Mikhova! Ihana nähdä sinutkin katsomassa huispausta” Hän hykersi sävyllä, joka oli kaikkea muuta kuin ilahtunut.
”Niin ’Ette. Poikani pelaa joukkueessa, taisitkin tietää sen. Moskovan Möröissä nimittäin”.
Hän ei vastannut muuta kuin nytkäyttämällä huuliaan leveämpään hymyyn. Tietekin hän tiesi.
”Se sinun tyttäresi.. eikö pelaakin Etsijää? Kovin levoton sielu. Toisaalta, mitäpä sitä voisi odottaa kun äitinä on kuka on.. eikun hetkonen tätikö sinä sille olit? ” Nainen solvasi huolettomaan sävyyn ja heilautti jalokivisormusten koristamaa kättään. ”Niin, ei ihme, että hän pelaa vain huispausta. Ei ole kovin kuuliainen? Kukapa sellaista vaimoa haluaisi”
”On kai elämässä hyvä olla muitakin tavoitteita kuin olla vaimo?”
Vastaus nauratti turkissomisteisiin kaapuihin verhoutunutta Mikhovaa, joka huiskautti kädellään sutjautuksen pois kuin kärpäsen.
”No, katsotaan onko hän yhtään hyvä. Miten olisi pieni vedonlyönti?”
Sanoja: 150


[RPG CANON] - Under the Black Sun Tumblr_inline_odes03VbNA1rifr4k_500
* * *

Kauden finaaliottelu oli saanut hänen poskensa punoittamaan helakkana. Jos joskus olisi tarvittu nopeaa siepin nappausta, niin se olisi ollut nyt. Mörköjen jahtaajat olivat lyömättömiä, eikä heidän jurolla pitäjällä Virtasella ollut mahdollisuuksia tehokolmikkoa vastaan. Mikhovin heittäessä Möröt 170 pisteen johtoon hänen ei auttanut kuin väistää Zhukin tuimaa tuijotusta. Nyt sieppiä ei saisi edes napata, vaan piti keskittyä Mörköjen lyhyenlännän etsijän häiriköintiin. Hän puristi kilpaluutansa kahvaa tiukemmin nojautuessaan sitä vasten ja vetäessään syvään henkeä. Hän oli pienempi kuin Mörköjen etsijä, mutta kurtisti kulmiaan vihreiden silmien palaessa tarmokkuutta naisen valmistautuessaan iskemään ruman taklauksen toisen etsijän kylkeen.
Nappaa sieppi.
Ääni hänen päässään pauhasi vahvana, vahvempana kuin suosionosoitusten ja buuausten meri naisen iskeytyessä vasten mustakaapuista ja tuimannäköistä miestä. Hän sai kyynärpäästä kirvelevän osuman, muttei se tuntunut kipeältä. Ääni hänen päässään sumensi kivun, sumensi paloa hänen katseessaan. Pää kääntyi loitsun ohjaamana ja käskettynä hänen luutansa muutti kurssia suuntautuessaan syöksyyn kohti kimmellystä Purskeiden maalisalkojen luona.
Sanoja: 150

[RPG CANON] - Under the Black Sun Tumblr_ndykv8WDvz1qfd2vjo7_250
* * *

Mikhovan hihitys kävi hänen hermoilleen eikä naisen kommentit Queenien huonosta maineesta ja vihjaillusta puoliverisyydestä varsinaisesti tehneet pelin seuraamisesta herkkua. Hänen ei ollut tarkoitus lyödä vetoa, mutta jalokivillään löyhyttelevä nainen oli saanut hänen puolustelunsa kuulostamaan siltä, ettei hän uskoisi siskontyttöönsä ja samalla siltä, ettei Queenie pelaisi suvun pussiin.

Hän oli aiemmin elättänyt itsensä vedonlyönnillä, mutta parfyymiltä tuoksuva nainen ohjaili hänen päätöksentekoaan taitavasti. Tilastojen valossa oli selvää, että Möröt voittaisivat mutta Mikhova oli puhunut hänet lyömään Mörköjen voiton puolesta niin että Queenie nappaisi siepin. Järjellä ajatellen mikä tahansa muu veto olisi saanut hänet näyttämään epäammattimaiselta tai siltä, ettei hän luottanut sisarentyttöönsä. Eikä hän luottanutkaan. Hän tiesi ettei Queenie nappaisi sieppiä jos se tarkoittaisi joukkueensa häviötä. Ei finaalipelissä. Ei ilman hänen vaikutustaan.

Hän nosti aurinkolasit otsalleen Mikhovan pojan tehdessä uuden maalin. Hän koitti olla välittämättä hurrauksista ympärillään kurtistaessaan kulmiaan etsiessään yhteyttä sisarentyttöönsä. Katse tiukasti harmaanuttuisessa pelaaja numero neljässä hän keskittyi komentoonsa.
Nappaa sieppi.
Sanoja: 150
**

* * *
Aileen
Aileen
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 116
Join date : 03.09.2020

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

[RPG CANON] - Under the Black Sun Empty Vs: [RPG CANON] - Under the Black Sun

Viesti kirjoittaja Aileen lähetetty Pe Loka 09, 2020 3:44 pm

OSA 2: PALUU TYLYPAHKAAN
(in-game nykyhetki)

"Harjupään harakat kusee"
* * *

Neonväriset kirjaimet tuntuivat polttavan hänen verkkokalvojaan. Niiden muodostama karu ja koreilematon viesti nostatti hänen silmiinsä kyyneleet. Reaktio oli typerä, hän tiesi sen itsekin ja koitti taistella ripsienräpytyksin kihoavia kyyneliä vastaan. Tuskin oppilaat edes tiesivät Harjupään harakoiden olevan juuri hänen joukkueensa. Tuskin viestiä oli henkilöity hänelle. Ei hän ollut ehtinyt olla kovin näkyvä oppilaiden kesken. Ei ollut pystynyt. Pieni ääni pään sisässä kuitenkin huusi toista.

Se ääni puhui viekkaammin ja syvemmältä. Se päihitti mennen tullen Queenien ajatusten pinnalla tasapainottelevan rationaalisen äänen. Työnsi sen sivuun ja nostatti pinnalle muistoja. Kamala epäonnistunut haastattelu päivän profeettaan. Tippunut ranking -tulos ja väitteet Venäjän liigan finaalipelin tahallisesta häviämisestä.

Ei hän haluaisi muiden näkevän tätä nöyryytystä. Askeettisesti veistetty koruton sauva kääntyi naisen niiskaisun saattelemana osoittamaan seinää. Loitsu oli selkeä ja sävy epätoivoisen käskevä. Mutta seinän teksti edelleen kovin hohtava. Loitsuja lauottiin useampi, muttei sauvan päästä ollut näkyvissä valojuovia, vain epämääräistä rätinää ja muutama tekstin kanssa kilpaa hohtava kipinä.

Sanoja: 151
Aileen
Aileen
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 116
Join date : 03.09.2020

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa