[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eleonora Madeleine Holmqvist

Siirry alas

Eleonora Madeleine Holmqvist Empty Eleonora Madeleine Holmqvist

Viesti kirjoittaja superhyperhabbo 23.09.20 23:29

ELEONORA MADELEINE HOLMQVISTEleonora Madeleine Holmqvist TiredYellowishIberianemeraldlizard-size_restrictedPERUSTIEDOT

Koko nimi: Eleonora Madeleine Holmqvist
Lempinimet: Ellie, Nora, Maddie
Syntymäpäivä: 23. elokuuta
Ikä: 29 vuotta
Sukupuoli: Nainen
Siviilisääty: Naimaton
Verisääty: Puoliverinen
Seksuaalinen suuntautuminen: Biseksuaali
Status: Elossa
Kansalaisuus: Ruotsin ja Iso-Britannian kansalainen
Hiusten väri: Ruskea
Silmien väri: Sinivihreät
Faceclaim: Olivia WildeEleonora Madeleine Holmqvist RealLikelyDonkey-size_restrictedFAKTATIETOA

Koulutus: Tylypahkan noitien ja velhojen koulu, kasvatustieteiden maisteri Uppsalan
yliopistosta
Ammatti: Jästitiedon professori
Työpaikat: Lukion historianopettaja, Tylypahkan noitien ja velhojen koulun jästitiedon professori
Tupa opiskeluaikoina: Luihuinen
Taikasauva: Vaahteraa, 12 tuumaa, melko taipuisa, ytimenä lohikäärmeen sydänjuurta
Suojelius: Ilves
Mörkö: Ei tiedossaEleonora Madeleine Holmqvist Tumblr_inline_mw3ameL1YC1rghlkcMIELTYMYKSET

Ruoka: Uunilohi
Juoma: Punaviini
Vuodenaika: Kesä
Juhla: Joulu
Kasvi: Tulppaani
Tuoksu: Vastaleikattu nurmikkoEleonora Madeleine Holmqvist Tumblr_m4v0vwDCgE1rqrk6xULKONÄKÖ

Eleonora on sopusuhtainen, pituudeltaan 171 senttimetriä pitkä nuori nainen. Naisen kasvonpiirteet ovat pehmeät ja silmät sinivihreät. Eleonoralla on rintojen päälle ulottuvat ruskeat hiukset, joita hän yleensä pitää ylhäällä kiinni. Eleonora on nuoruudessaan värjännyt hiuksiaan jokusen kerran, mutta nykyinen väri on lähellä hänen luonnollista väriään.

Eleonora suosii pukeutumisessaan pitkälti jästimuotia. Nainen ei viihdy suurissa ja koristeellisissa kaavuissa tai muutenkaan huomiota herättävissä vaatteissa, vaan suosii pääasiassa tyylikkäitä toppeja ja farkkuja yhdistettynä värikkäisiin tennareihin. Värisävyissä Eleonora suosii selvästi eri värien tummempia sävyjä; kirkkaita värejä ei hänen pukeutumisessaan kenkiä lukuun ottamatta yleensä näe. Punainen on naisen lempiväri, ja se näkyy myös hänen vaatetuksessaan.Eleonora Madeleine Holmqvist ActiveDirtyGuanaco-size_restrictedLUONNE

Eleonora on tavallisesti hyvin vakavan näköinen ja voi vaikuttaa vaikeasti lähestyttävältä, mutta todellisuudessa hän on iloinen sekä lempeä nuori nainen, joka innostuu helposti uusista asioista ja haluaa alati oppia lisää. Eleonora kokee, että opettajan ja professorin työssä mielenkiintoisinta on oppilaiden näkemykset ja ajatukset, joista hän voi oppia itsekin. Nainen keskustelee mielellään muiden kanssa ja voisi puhua pulputtaa viinilasillisen äärellä vaikka kaksi päivää putkeen mielenkiintoisista aiheista; olivat ne sitten taikamaailman ihmeitä tai jästien maailman asioita.

Eleonora on auktoriteettina hyvin asiallinen ja jämäkkä, mutta pyrkii olemaan ennen kaikkea reilu. Naisesta löytyi kuitenkin varsinkin opiskeluaikoinaan niin Tylypahkassa kuin Uppsalan yliopistossakin villimpikin puoli. Opiskelijana Eleonora eli omanlaista ”Nyt tai ei koskaan” -elämäänsä ja toisinaan hän kaipaakin niitä aikoja, kun sai olla vapautuneemmin ja tehdä mitä ikinä halusikaan. Nainen silti viihtyy työssään paremmin kuin hyvin ja osaa olla hillitty ja hallittu, vaikka mieli tekisi lähteä viihteelle.

Railakkaasta juhlijaluonteestaan huolimatta Eleonora on aina ollut määrätietoinen ja jämpti ”ensin työ, sitten huvi” -tyyppinen ihminen. Eleonora on aina tiennyt mitä haluaa eikä hän voi sietää, jos jokin asia jää kesken, eikä hän pysty rentoutumaan kunnolla ennen kuin asia on hoidettu häntä tyydyttävään lopputulokseen. Tämän vuoksi naisella onkin taipumus tarkkaan suunnitteluun ja aikatauluttamiseen. Oppilailtaan nainen ei vaadi samantasoista tunnollisuutta, mutta hän ei myöskään katso hyvällä tehtävistä luistamista.Eleonora Madeleine Holmqvist Tumblr_njxityv6tu1u4y1i1o2_500TAUSTA

Eleonora on puoliverinen noita, joka syntyi vanhimmaksi lapseksi vanhemmilleen Phineakselle ja Ingridille. Eleonoran isä Phineas Maxwell on puoliverinen velho, joka työskentelee Päivän Profeetassa toimittajana. Phineas tapasi Eleonoran äidin Ingrid Holmqvistin kansainvälisillä toimittajille suunnatuilla messuilla, sillä myös Ingrid työskenteli toimittajana kotimaassaan Ruotsissa. Ingrid on syntyjään jästi, eikä tällä ole mitään taikavoimia. Alkuhämmennyksen jälkeen hän kuitenkin otti tiedon taikamaailmasta vastaan hyvin ja rauhallisesti, kun Phineas parin seurusteluvuoden jälkeen uskaltautui kertomaan asiasta tälle. Pariskunta meni naimisiin ja asettuivat asumaan Lontooseen. Pariskunta päätti ottaa Ingridin sukunimen, sillä Phineas ihastui ikihyväksi ruotsinkielisiin nimiin ja ruotsin kieleen. Pariskunta päätti sitten antaa lapsilleen myös ruotsalaiset etunimet perinteisten englanninkielisten sijaan.

Eleonoralla on kaksi nuorempaa sisarusta; Linus ja Ann-Marie. Myös sisarukset ovat käyneet Tylypahkan ja tämän myötä perheessä on suoranainen värisuora; Phineas kuului aikanaan Puuskupuhiin, Eleonora kuului Luihuiseen, Linus Korpinkynteen ja Ann-Marie Rohkelikkoon. Eleonora on hyvin erilainen kuin sisaruksensa, mutta siitä huolimatta heillä on läheiset välit koko perheen kesken. Eleonoralla ei itsellään ole (vielä) lapsia, mutta hänen pikkusiskollaan Ann-Mariella on 2-vuotias tytär Josephine, jonka kummi Eleonora myös on.

Holmqvistin perheessä lapset kasvoivat 11-vuotiaiksi eläen täysin normaalia jästityylistä perhe-elämää ja lapset kävivät jästien koulua. Phineas-isän ja myöhemmin lapsien taikavoimat eivät olleet mikään salaisuus perheen sisällä, mutta taikuutta ei kotona juurikaan käytetty. Phineakselle ja Ingridille oli tärkeää, että lapset pärjäisivät elämässään myös jästiyhteiskunnassa, jos taikavoimia ei jostain syystä ilmenisi tai myöhemmin sattuisi jotain, joka johtaisi niiden menettämiseen. Tämän kotikasvatuksen myötä Eleonorakaan ei mielellään arkisissa askareissaan käytä taikuutta vaan turvautuu tavallisiin tapoihin.

Valmistuttuaan Tylypahkasta Eleonora halusi suorittaa vielä normaalin jästien lukion loppuun ja hakeutui tämän jälkeen Ruotsiin Uppsalan yliopistoon opiskelemaan pääaineenaan kasvatustieteitä. Sivuaineenaan Eleonora luki historiaa ja valmistuikin tavoiteajassaan kasvatustieteiden maisteriksi. Nainen työskenteli jo opintojensa ohessa lukion historian opettajana Ruotsissa ja valmistumisensa jälkeen jatkoi siinä työssä pari vuotta, kunnes kuuli Tylypahkan jästitiedon professorin paikan vapautumisesta. Eleonora punnitsi pitkään hakisiko hän työtä, mutta päätyi lopulta siihen lopputulokseen, että jästitiedon opettaminen Tylypahkassa voisi olla mielenkiintoinen haaste ja avata uudenlaisia näkökulmia niin itselle kuin oppilaille, sillä neidon luihuistausta yhdistettynä jästien elämäntyyliin voi joissakin herättää hämmennystä ja kysymyksiä.

Eleonora on kuitenkin valmis ottamaan uudet haasteet professorina vastaan, ensin pitäisi vain tottua siihen, että häntä kutsutaan professoriksi eikä opeksi…


Eleonora Madeleine Holmqvist FantasticIncomparableKilldeer-size_restricted
superhyperhabbo
superhyperhabbo
Yli-inkvisiittori
Yli-inkvisiittori

Viestien lukumäärä : 406
Join date : 06.09.2020
Ikä : 24
Paikkakunta : Helsinki

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa