[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fiona Strain

Siirry alas

Fiona Strain Empty Fiona Strain

Viesti kirjoittaja superhyperhabbo 23.09.20 23:44

FIONA AUTUMN STRAIN
Fiona Strain 5fbb68fc4cb99e01_gf_s3_christinebaranski_800x1000PERUSTIEDOTKoko nimi: Fiona Autumn Strain
Ikä: 57
Sukupuoli: Nainen
Siviilisääty: Naimisissa
Verisääty: Puoliverinen
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Kansalaisuus: Britannian kansalainen
Hiusten väri: Vaaleat
Silmien väri: Siniharmaat
Faceclaim: Christine Baranski
Fiona Strain Good_wife_cast_christinebaranski
FAKTATIETOAAmmatti: Yli-inkvisiittori, taikaministeriön koululautakunnan puheenjohtaja
Tupa opiskeluaikoina: Korpinkynsi
Taikasauva: Punapuuta, 12 tuumaa, ydin yksisarvisen häntäjouhi
Suojelius: Susi
Fiona Strain Source
LUONNE & TAUSTAAFionaa voisi lyhyesti kuvailla varsin osuvalla nimityksellä "tiukka täti". Fiona on vaativa,
suorapuheinen ja tarkka, ja jos jokin ei täytä hänen mielestään asetettuja standardeja, nainen ei epäröi puuttua asiaan. Fiona osaa kuitenkin nähdä ristiriitatilanteissa asian molemmat puolet ja punnita tarkkaan kaikkia näkemyksiä ennen kuin tekee päätöksensä. Fiona oli jo aikoinaan Tylypahkassa opiskellessaan Korpinkynnen tuvassa valvojaoppilaana ja myöhemmin viimeisenä vuotenaan tupansa johtajatyttö. Näissäkin asemissa nuorena hän osoitti olevansa vahvaa johtaja-ainesta. V.I.P- ja S.U.P.E.R-kokeista nainen suoriutui erinomaisesti, sillä Fionalla on aina ollut korkea vaatimustaso myös itselleen ja omalle tekemiselleen.

Nainen on koko aikuisikänsä tehnyt töitä lasten ja nuorten asioiden parissa, joten naisella on myös lempeämpi puolensa, jota hän näyttää hyvin harvoin muiden kuin lasten nähden. Hän ei kuitenkaan salli lapsiltakaan mitä tahansa, vaan osaa odottaa lapsiltakin tietynlaista käytöstä ja ikään soveltuvaa osaamistasoa niin kouluasioissa kuin sosiaalisissa tilanteissakin. Naisella on suuri palo huolehtia, että kaikilla velhomaailman lapsilla on yhtä hyvät mahdollisuudet pärjätä elämässään niin koulussa kuin sen jälkeenkin, eikä Fiona usko, että yksikään lapsi voisi olla mistään syystä menetetty tapaus. Tämän vuoksi nainen on jo noin 15 vuoden ajan istunut taikaministeriön koululautakunnassa, joista viimeisimmät 6 vuotta sen puheenjohtajana. Fiona ei ole koskaan epäröinyt tuoda kehitysideoita esiin ja tehdä töitä sen eteen, ettei asioiden kehittäminen jää pelkän puheen tasolle. Naisen vahva tahto parantaa lasten ja nuorten oltavia yhdistettynä vakaaseen harkintakykyyn ja korkeaan vaatimustasoon, mitä tulee koulutukseen, olivat avainsyitä siihen, miksi taikaministeri Flannel nimitti Fionan yli-inkvisiittoriksi.
Fiona Strain 2HLK
ULKONÄKÖ


Fionasta näkee jo kaukaa, ettei hän ole mikään pullantuoksuinen kotiäiti, vaan työnsä vakavasti ottava, useimmiten siisteihin, klassisiin toimistotyöhön soveltuviin vaatteisiin pukeutuva tyylikäs nainen. Fionalla on olkapäille ulottuvat vaaleat hiukset ja kasvoillaan usein varsin tuima ilme, paitsi lapsille puhuessaan hänellä on useimmitenj lempeä, hyvinkin äidillinen katse ja hymy.
Fionan kasvoissa näkyy jo iän tuomia uurteita, mutta se ei naista estä, kun kyseeseen tulee laittautuminen. Fiona käyttää tavallisesti hyvin vaaleaa ja hempeänsävyistä huulipunaa. Nainen on aina tyylikkäästi ja viimeisen päälle meikattu. Naisella on myös tapana käyttää suuria, näyttäviä korvakoruja, jotka kruunaavat asun kuin asun.PERHE


Fionan vanhemmat Walton ja Edith viettävät lokoisia eläkepäiviään Walesissa asuen. Fiona itse asuu Lontoossa aviomiehensä Emersonin kanssa. Pariskunnalla on kaksi aikuista lasta; Robert ja Audrey.Fiona Strain ImaginaryFrayedAfricanelephant-size_restricted
superhyperhabbo
superhyperhabbo
Yli-inkvisiittori
Yli-inkvisiittori

Viestien lukumäärä : 406
Join date : 06.09.2020
Ikä : 24
Paikkakunta : Helsinki

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa